2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Slm kızlar nasılsınız?inşallah herkez iyidir.
Bir kaç aydır ck yoğun geciyor,zor yetişiyorum herşeye...kızım yerinde durmuyor,eh ck yatım diyor sanırım...
Kardeş planlayan varmı???biz yavaş yavaş planlıyoruz,yas 32 fazla ertelemek istemiyoruz.

Ck zor bir dönemden geciyorsun...sadece kendini düşünmüyorsun,kızınıda düşünüyorsun...sana asla ben olsaydım şunu yapardım bunu yapardım diyemem,her insan her kadın her anne farklı cünkü.kuzinim eşinden boşanmak üzere,11yıldır evliydiler,2cocukları var,eşini bizler ck seviyoruz...ama bazen olmayınca zorlamayada gerek yok.kuzinim ck kararsız kaldı(aldatma,dayak,kumar,içki falan yok)yani aslında hersey ck normal bize göre.boşanmaya karar verdiğinde sözlü şiddet gördüğünü söyledi,artık dayanamadığını söyledi...
9aydır ayrı yaşıyorlar cocuklarım icin en doğrusunu yaptım dedi...
Önce anne iyi olacak...anne iyi olursa cocukta iyi sağlıklı olur.evinizde huzur olmazsa mutluluk olmazsa cocukta iyi olmaz.
Inşallah önce kendin icin sonra yavrun icin dogru karar verirsin canım

İyiyiz canım sende iyisin umarım aynen hem iş hem çocuk yoğun oluyor. Sağlıklı olsunlar da 18 aylık oldular bile :)
Biz henüz düşünmüyoruz hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin inşallah.

Folikasit kulanmaya başladım...ck dikkat etmeliyim,ilk bebeğimi folikasit yermezliğinden dolayı kaybetmiştik.
Aslında ck korkuyorum...eşim ck destek oluyor,ama içimdeki korkuyu atamıyorum.

Folikasit kulanmaya başladım...ck dikkat etmeliyim,ilk bebeğimi folikasit yermezliğinden dolayı kaybetmiştik.
Aslında ck korkuyorum...eşim ck destek oluyor,ama içimdeki korkuyu atamıyorum.
Korkma canim hayirlisi neyse o olsun mademki istiyorsun saglikli hayirli evlat versin rabbim insallah

kızlar merhaba,koşusturmadan bende yazamaz oldum kız , iş ,es derken bu arada erken menapoza giriyorum galiba yarın doktora gideceğim.daha öncede gittim ama sıkıntıların geçmedi kullandığım ilaçlarla daha detaylı yarınki randevum bakalım hayırlısı.kızım yerinde durmuyor kimo diyip kapıyı açıyor buyrun diyor yapışıp opüyorum yememek için kendimi zor tutuyorum tabi hemen isteği geliyor atta gidelim sokak delisi yazın gez gez şimdi evde zor zapteder olduk. Jazzquell evldın ve senin için hayırlısı ne ise o olsun sırf çocuğunuz var diye kaldıramıyacağın bir yük altına girme çünkü senin mutsuzluğun onunda mutsuzluğu sen nasıl huzurlu olacaksan ikiniz içinde iyisi odur bence Allah yardımcın olsun.
evlatlarınıza ve kendinize iyi bakın arkadaşlar.

Benim yaş 35 de hala planlamıyorum:) şaka bir yana tek başıma büyüttüğüm için 2.ye cesaretim yok henüz benim.kilolarla da çok uğraştım,ne bedenen ne ruhen hazır değilim,o yüzden ne zaman hah şimdi rahatım dersem o zaman inşallah düşünücem.ama mutlaka kardeşi olsun istiyorum Allah izin verirse.
İnşallah gönlüne göre olur senin de

Merhaba canım hoşgeldin senin ve çocuğunun iyi olmasına sevindim maşallah hepsi bıcır bıcırlar..
Üzüldüm menapoz durumuna inşallah böyle bir durum yoktur bizleri de haberdar et hastaneden gelince canım. Öpüyorum.

Fazla plan yapmıyoruz,yani stres yapmıyorum hamile kalmak icin.ilk bebeğimde herşeyi planlı olmuştu.istediğim ay hamile kalmıştım,istediğim yaşta doğum yapacaktım,istediğim hayal etiğim yaşta anne olacaktım...ama olmadı,şunu öğrendim herşey istediğimiz gibi olmaya biliyor...Allah'a bıraktım,sağlıklı olsunlar başka hiçbirşey istemiyoruz.
Allah herkesin gönlüne göre versin...
Eylül'de Antalya laraya gitik tatile,Hotel'de 18-24aylık olan çoğu bebeklerin kardeşleri vardı yada anneleri hamileydi...artık zamanı gelmiş dedik eşimle

hosbuldum sagol canim .Randevuyu on gün önceden ancak alabilmişti doktor regl ikinci gününde randevusu gelmemi istedi .

canım benim merak etmiştik seni... aranıyordu gözlerim ne zamn yazacaksın diye... gerçi topic öyle bir hal aldıki kim yazarsa yazsın merakla ouyorum artık...hakkında hayırlısı olsun...
benim annem orta okula kadar babasız büyüttü yani babam vardı ama başka ülkede çalışıyordu ...gayete güzel baktı zor oldu ama üstesinden geldi... ne zaman babam geldi işte o zaman bizim ailede mutsuzluk başladı... babam tekrar gitse diye çok ağlardım... anne baba anlaşamayınca çocuklar çok etkileniyor.. annem bizim için doğru olanın babamyla beraber büyümek olduğunu düşünmüş ama annem keşke bizim iyiliğimiz için babama katlanmasaydı... çünkü bizide kendi gibi aynı çilenin içine kattı... herkes bir aradaydı ama mutsuzduk... ayrı olsalardıda mutlu olsaydık...
Allah ne takdir ederse o olsun senin ve kızın için hayırlısını versin inşallah...

maşşallah canım kızınla ne güzel kaieli zaman geçiriryorsun... benim kızı bir görseniz sincap halt etmiş yanında çok yaramaz artık misafirliklerde pek istenmiyoruz çünkü her yeri karıştırıyor... kayınbabam bile istemiyor onlara gitmemi o derece...

canım benim inşallah stres yada başka bir şeyin tetiklediği bir şeydir vücudunun verdiği tepki... sonuçtan haberdar et bizleri ...
kızını anlatmışsın...maşşallah ne tatlılar değilmi...Allah yüzlerini hep güldürsün inşallah...

D3S1R3 canım senide çok özledim yaaaa....
sen zayıflama takımına vakit geçirmek için girmişsindir... yoksa sağlıklı beslenme ve fit kalma konusunda hepsine taş çıkarırsın evelallah...Kerem paşa nasıl ...

hepinizi ve kuzularını çok merak ediyorum artık... bebek ken az çok birbirlerine benziyorlardı ama şimdi yüzleri falan iyice şekillendi... benim kıza çok nazar değiyor özellikle aile içindekiler çok nazar ediyorlar...her gün mutlaka bir ağız burun kafada şişlik oluyor illaki bir yeri kanıyor...

Merhaba herkese,
Bişey farkettim,şaka maka silik çizgi yok tam çizgi mi derken 2 yıldır forumdayız hanımlar

HIRSIZI canım sevindim iyi olmanıza,biraz daha kendilerini ifade edince daha da uslanıcak inşallah kuzularımız,dila çok çığlık atıyo konuşamadığı için,oyun grubundaki deneyimli anneler de ,sahibi de aynı şeyi söyledi,konuşunca böyle bağırmıycak diye.Amin :) bana çok sorun değil,kuzum rahatlasın

:))) EŞİMİN TARAFININ TESPİTİ ŞÖYLE: benim yeğenlerimi biliyormusun bilmem çok aşırı yaramaz 2 erkek yeğenim var...eşimin tarafı , yeğenlerimi çok kınadıkları için ela da onlar gibi yaramaz olmuş... öyle diyorlar...

çığlıkkkkkk.... bu ses bu çocuktan mı çıktı dediğim... mutfaktayken o çığlığı duyduğumda amannnn kesin kötü bi şey oldu deyip elaya koştuğumda beni kahkahalarla karşılaştığım çoook olmuştur...sürekli bir çığlık atma hevesinde... çok heyecanlandığı zaman sinirlendiği zaman yani genelde hep çığlık atar....sanırım bizim koç burcu çocuklarının da bir özelliğiymiş bu ....ayrıca dikkat çekmek için de yapıyorlarmış...
aynen dediğin gibi... çift çizgiden şimdiye kadar geçen zaman .... sanki hep hayatımdaydı kızım hep vardı gibi...

Slm kızlar nasılsınız?kızlar uzun zaman uğramamıştım,sizlere söyledimmi hatırlamıyorum...28mayısta yeğenim DENIZIM doğdu,Londra'da.2hafta sonra gitik görmeye,normalde Londra'ya gitiğimiz zaman kardeşimde kalıyorduk.annem babam ve kardeşimin kv'si onlarda olduğu icin Hotel'e gitik.2gece,3gün kaldık...ck mutluydum yeğenim olduğu icin...ama tam bir hayal kırıklı yaşadım...gelinimiz ck zor bir insan,sürekli altan alıyoruz ailecek,sırf erkek kardeşimin huzuru bozulmasın diye...neyse...ya yeğenimi sadece 1kere gördüm gibi birşey oldu,yani bende doğum yaptım,hatta sezaryen ama hic yatmadım,bebeğimi hic kimseden saklamadım,ck üzüldüm ve eşim benim üzüldüğümü anladı,teseli etmeye çalıştı geri dönerken.şok oldum...valla gelinde demiyorum geleceğizde demiyorum artık...8yıldır hep altan alan ben oldum.

En nefret etiğim şey birisini kınamak...hepimiz insanız,yarın ne olacağız bunu kimse bilemez.ay şimdi tam bıcır bıcırlar...sanki kızım hep vardı...ne güzel yazmışsın hırsız...gercektende sanki onlar hep vardı...Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın,onların acısını bizlere yaşatmasın.

üzülmemek elde değil.... kocaman bir taş insanın göğsüne düşüp kalıyor... ne yapsan kötü olacaksın çok zor bir durumda bırakmış sizi anlıyorum ben bu hali...neyse ki o kadar yol gelmişsiniz diye bir kerecik göstermiş bari...ben böyle gelinlere gelin hanım demiyorum '' gidin hanım'' kimseyi istemiyorlar çevrelerinde...kendi bilir ilerde yalnız kalacak olan o olacak haberi yok..gözünüz aydın canım....Allah analı babalı büyütsün canım sağlıkla sıhhatle inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…