- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
Her ailede böyle anlaşmazlıklar olabiliyor allah kimsenin adiyeriniz bozmasın az öz görüşmek gerekiyor yoksa huzursuzluk oluyor.allah herkezi evladiyla yuvasını mutlu etsin .Slm kızlar nasılsınız?kızlar uzun zaman uğramamıştım,sizlere söyledimmi hatırlamıyorum...28mayısta yeğenim DENIZIM doğdu,Londra'da.2hafta sonra gitik görmeye,normalde Londra'ya gitiğimiz zaman kardeşimde kalıyorduk.annem babam ve kardeşimin kv'si onlarda olduğu icin Hotel'e gitik.2gece,3gün kaldık...ck mutluydum yeğenim olduğu icin...ama tam bir hayal kırıklı yaşadım...gelinimiz ck zor bir insan,sürekli altan alıyoruz ailecek,sırf erkek kardeşimin huzuru bozulmasın diye...neyse...ya yeğenimi sadece 1kere gördüm gibi birşey oldu,yani bende doğum yaptım,hatta sezaryen ama hic yatmadım,bebeğimi hic kimseden saklamadım,ck üzüldüm ve eşim benim üzüldüğümü anladı,teseli etmeye çalıştı geri dönerken.şok oldum...valla gelinde demiyorum geleceğizde demiyorum artık...8yıldır hep altan alan ben oldum.
Mnız zorlamıyoruz wc icin,yapmadan önce yada sonra anneeee eeeee eeeeee diyor,ck hoşuma gidiyor.ben wc gidince arkandan anne eeee eeee diyor,ck şeker oldular yaaaaa....Allah nazardan korusun yavrularımızı.şimdilik tek tük kelimeler söylüyor.yemek konusunda sıkıntımız yok ck şükür,maşallah herşeyi yiyor,bazen ben yediriyorum bazen eliyle yiyor,arada sırada catala(plastik çatal)yiyor kendisi.akşamları 9gibi yatıyor,sabah 9-10gibi kalkıyor(MAŞALLAH)öğlen 1gibi yatıyor 2-3saat uyuyor.ck şükür herşey iyi.mutlu huzurlu...tatile gitmek hepimize iyi geldi diyebilirim...benim ck ihtiyacım vardı ve Türkiye'yi ck özlemiştim.Kızlar tuvalet alışkanlığı edindirme varmı doktor iki yaşından önce zorlama dedi bende zorlamadimkakasini yapinca söylüyor kaka pis kokuyo temizle diye bu arada kizim çok konuşkan sizinkilerne durumda kızlar daha erken konusurmus bizimki cümle kuruyor artık dış firvaliyor ama tabiki yarin yamalak ama hala kaşığı dökmeden yiyemiyor bakıyor dökülüyor ele yiyiyor genelde borulceye bayiliyor birde makarna balık hala pek sevmiyor balık yağı takviyesi kullanıyoruz tüm meyveleri yiyiyor ayrıca pazara çıkınca istediklerini söylüyor alıyoruz gelince yiyiyor yumurta beyazı yetmiyordu ne zamanki misafirliğe tavuk umurtayapmis gördü aldık haslasim o günden beri yiyiyor .şimdi başlıkta deneyeceğim aynı şeyi.üç aydır gece beslenmesini kestim artık artık kilo almıyor ve sadece boyu uzuyor ama hala kilolu kendine biri sevmek isterse eliyle ittiriyor bunu öğretmek için bata uğraştım öğrendi kesinlikle yüz vermiyor.
ben lazımlığa oturtuyorum arada bir ama sadece oturuyor daha bir şey yapmışlığı yok...ama ben 2 yaşından önce alışmasını istemiştim fakat ben ilgilenmediğim için sadece pazar günleri yapabiliyorum bunu...cümle kuramıyor ..anlaşılmaz bir sürü şey söylüyor...yemesi içmesi iyi şükür ama gece uyanmaları hala çok sık hala uykusuzum yani...balık yağını bizde veriyorduk şimdi kestik... kızım 9 kilo 300 gram oldu zayıf ama boyu uzadı biraz...Kızlar tuvalet alışkanlığı edindirme varmı doktor iki yaşından önce zorlama dedi bende zorlamadimkakasini yapinca söylüyor kaka pis kokuyo temizle diye bu arada kizim çok konuşkan sizinkilerne durumda kızlar daha erken konusurmus bizimki cümle kuruyor artık dış firvaliyor ama tabiki yarin yamalak ama hala kaşığı dökmeden yiyemiyor bakıyor dökülüyor ele yiyiyor genelde borulceye bayiliyor birde makarna balık hala pek sevmiyor balık yağı takviyesi kullanıyoruz tüm meyveleri yiyiyor ayrıca pazara çıkınca istediklerini söylüyor alıyoruz gelince yiyiyor yumurta beyazı yetmiyordu ne zamanki misafirliğe tavuk umurtayapmis gördü aldık haslasim o günden beri yiyiyor .şimdi başlıkta deneyeceğim aynı şeyi.üç aydır gece beslenmesini kestim artık artık kilo almıyor ve sadece boyu uzuyor ama hala kilolu kendine biri sevmek isterse eliyle ittiriyor bunu öğretmek için bata uğraştım öğrendi kesinlikle yüz vermiyor.
Allah tamamına erdirsin canım...hayırlı olsun..Canlarım telden giriyorum ve bir kaç kez alıntı yapayım dedim yapamadım. Bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Hepiniz en kötü günlerimde hep destek oldunuz Allah razı olsun sizlerden.
Küçük ablamın yakında düğünü var onun telaşı içindeyiz. Bir atlatsak rahat edeceğim.
Fırsat buldukça girip okuyorum. Miniklerinizi ve sizleri kocaman öpüyoruz idilimle
İyi akşamlar kızlar benim minik henüz konuşmuyor anne. ver.al.nene.dede.mama bunlar bir sürü anlamsız şeyler çok yaramaz her şeyi dağıtıyor ablası okula başladı aksamlari işkence gibi kıza ders göstereyim derken diğeri bas bas agliyor kabus gibi.tuvalet konusunda yazın wc goturuyordum su ile oynayarak kakasini yapıyordu havalar soğudu için ara verdim kakasini yaptığı zaman belli ediyor .burdan bir arkadas vardı çocuğa bazı yiyecekler alerji yapıyordu nadil oldu acaba kizimin slerjisi devam ediyor hırıltısi bu aralar tekrarladı birde geniz eti çok büyümüş dok amaliyat demişti ben bekleyelim dedim bakalım nereye kadar giderse.sonwy merak ediyorum
canım benim merak etmiştik seni... aranıyordu gözlerim ne zamn yazacaksın diye... gerçi topic öyle bir hal aldıki kim yazarsa yazsın merakla ouyorum artık...hakkında hayırlısı olsun...
benim annem orta okula kadar babasız büyüttü yani babam vardı ama başka ülkede çalışıyordu ...gayete güzel baktı zor oldu ama üstesinden geldi... ne zaman babam geldi işte o zaman bizim ailede mutsuzluk başladı... babam tekrar gitse diye çok ağlardım... anne baba anlaşamayınca çocuklar çok etkileniyor.. annem bizim için doğru olanın babamyla beraber büyümek olduğunu düşünmüş ama annem keşke bizim iyiliğimiz için babama katlanmasaydı... çünkü bizide kendi gibi aynı çilenin içine kattı... herkes bir aradaydı ama mutsuzduk... ayrı olsalardıda mutlu olsaydık...
Allah ne takdir ederse o olsun senin ve kızın için hayırlısını versin inşallah...
maşşallah canım kızınla ne güzel kaieli zaman geçiriryorsun... benim kızı bir görseniz sincap halt etmiş yanında çok yaramaz artık misafirliklerde pek istenmiyoruz çünkü her yeri karıştırıyor... kayınbabam bile istemiyor onlara gitmemi o derece...
canım benim inşallah stres yada başka bir şeyin tetiklediği bir şeydir vücudunun verdiği tepki... sonuçtan haberdar et bizleri ...
kızını anlatmışsın...maşşallah ne tatlılar değilmi...Allah yüzlerini hep güldürsün inşallah...
D3S1R3 canım senide çok özledim yaaaa....
sen zayıflama takımına vakit geçirmek için girmişsindir... yoksa sağlıklı beslenme ve fit kalma konusunda hepsine taş çıkarırsın evelallah...Kerem paşa nasıl ...
hepinizi ve kuzularını çok merak ediyorum artık... bebek ken az çok birbirlerine benziyorlardı ama şimdi yüzleri falan iyice şekillendi... benim kıza çok nazar değiyor özellikle aile içindekiler çok nazar ediyorlar...her gün mutlaka bir ağız burun kafada şişlik oluyor illaki bir yeri kanıyor...
İyi akşamlar kızlar benim minik henüz konuşmuyor anne. ver.al.nene.dede.mama bunlar bir sürü anlamsız şeyler çok yaramaz her şeyi dağıtıyor ablası okula başladı aksamlari işkence gibi kıza ders göstereyim derken diğeri bas bas agliyor kabus gibi.tuvalet konusunda yazın wc goturuyordum su ile oynayarak kakasini yapıyordu havalar soğudu için ara verdim kakasini yaptığı zaman belli ediyor .burdan bir arkadas vardı çocuğa bazı yiyecekler alerji yapıyordu nadil oldu acaba kizimin slerjisi devam ediyor hırıltısi bu aralar tekrarladı birde geniz eti çok büyümüş dok amaliyat demişti ben bekleyelim dedim bakalım nereye kadar giderse.sonwy merak ediyorum
Kullanıcı Adı Değiştirmissin kerem paşa nasıl topics bir tek düzenli sen girerdin sen yoksun neler yapiyonuzBildirimler gelmedi. Simca etiketleyince gordun:) Sen bana un helvasi nasil yapilir ogretmeyecektin canim:) Veriyorum ama kalmaz 1-2 aya birsey:)
İcinda Yumurta beyazi olan hic bir şeyi tuketmiyorduk oda kanda çok düşük çıkmıştı ama tepki hirilti olarak var gerci 5 aydir gecmisti hiriltisi burnu akmaya baslayinca hıriltids başladı.süt ve süt ürünleri fındık. Fıstık. Ceviz buğday. Ciltte 2 çıkmıştı dok yok sayiyor.kereme maşallah seni tebrik ediyorum hastalanmamis sen neler yapıyorsun farklı bir şey mi uyguluyor hiç burnu da mı akmadi maşallah kuzucuguna blw nasıl gidiyor artık karnını doyurabiliyor mu en önemlisi wc ne yaptiniz diğer arkadaş lar bu sorular sizler içinde gecerliOzel diyet uyguluyordun degil mi canim sen? Ona ragmen yinelediyse baska birseye daha mi alerjisi var acaba?
İcinda Yumurta beyazi olan hic bir şeyi tuketmiyorduk oda kanda çok düşük çıkmıştı ama tepki hirilti olarak var gerci 5 aydir gecmisti hiriltisi burnu akmaya baslayinca hıriltids başladı.süt ve süt ürünleri fındık. Fıstık. Ceviz buğday. Ciltte 2 çıkmıştı dok yok sayiyor.kereme maşallah seni tebrik ediyorum hastalanmamis sen neler yapıyorsun farklı bir şey mi uyguluyor hiç burnu da mı akmadi maşallah kuzucuguna blw nasıl gidiyor artık karnını doyurabiliyor mu en önemlisi wc ne yaptiniz diğer arkadaş lar bu sorular sizler içinde gecerli
Kizim eliyle yemeğe bayiliyor yada catalla kaşıkla is yok aylardır kilo almıyor 13.5 ta boyu da 82 her ya bir cm uzuyor zaten doktoru kilo almasın diyor hareketli olduğundan yediğini yakıyor artık beze devam bir dahaki yaz nasipae kaka yapunca söylüyor yüzden fazla kelime söylüyor bu konuda çok açık ilknduydugu kelimeyi bile hemen tekrarlıyor ama diğer konularda tembel demeli her çocuk farklı konularda daha hızlı ilerliyor.Tum gun mey ve yemek istiyor karpiz ve ůmüz favorileriydi madende mandalina.çok keyifli zamanları artık.İcinda Yumurta beyazi olan hic bir şeyi tuketmiyorduk oda kanda çok düşük çıkmıştı ama tepki hirilti olarak var gerci 5 aydir gecmisti hiriltisi burnu akmaya baslayinca hıriltids başladı.süt ve süt ürünleri fındık. Fıstık. Ceviz buğday. Ciltte 2 çıkmıştı dok yok sayiyor.kereme maşallah seni tebrik ediyorum hastalanmamis sen neler yapıyorsun farklı bir şey mi uyguluyor hiç burnu da mı akmadi maşallah kuzucuguna blw nasıl gidiyor artık karnını doyurabiliyor mu en önemlisi wc ne yaptiniz diğer arkadaş lar bu sorular sizler içinde gecerli
Allah yardımcınız olsun bebeginizede şifalar.Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?