Rabbim su mubarek gunde dualarimizi kabul etsin. Kuzunu saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim.Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
umarım minik bebeğini sağ salim kucağına alırsınBenim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için[/QUOTE
allah şifalar versin canım.bebeğini korusun rabbim.dua edicem ikinz için.sağlıkla büyüsün insaallah yavrun karninda.
Hayırlı cumalar arkadaşlar....inşallah sizler ve yavrularınız iyidir
Bugün 18ay kontrolümüz vardı,ada mira doktordan çekindi,ck ağladı yavrum.ck şükür herşey normal dedi doktorumuz.boy 86cm kilo 15200gr.geceleri uyuması icin su ver dedi doktor,aptamili uyumak icin icmesin dedi.inşallah zorlanmayız uyumak icin.
:))))) afiyet olsun canım .... zaten sen çok disiplinli ,bilinçli ve karralısın senin elinden ne kurtulur ki maşşallah....Bildirimler gelmedi. Simca etiketleyince gordun:) Sen bana un helvasi nasil yapilir ogretmeyecektin canim:) Veriyorum ama kalmaz 1-2 aya birsey:)
Kerem paşa ya kocaman bire maşşallah... keşf etmek için ellerinden geleni yapıyorlar... her akşam farklı bir manzarayla karşılaşıyorum evde... en kötüsü de bütün iç çamaşırlarımı toplayıp salonun ortasına yığdığı gündü...kuru soğandan sanırım vücudu direnç kazanmış... bizime vde gün geçmiyorki evde biri hasta olmasın... gelen giden mikrop bırakıp duruyor.. tabi evde en çok haşır neşir oldukları kişi ela... evvela o hastalanıyor... ama çabuk atlatıyor yavrum...Soranlara merak edenlere tesekkur ederim:) Hamdolsun iyiyiz. Zaman su gibi akip gidiyor. 1.5 yasinda minigim. Konusmaya pek hevesi yok. Anlamsiz anlamsiz cumleler kuruyor gun boyu. Evi talan etti zaten. Girmedigi delik kurcalamadigi alet edevat kalmadi:)
Guzel yiyor ama hic durmadigindan kilo artisi yok bayadir. 12.3 kg. Lego meraklisi. Surekli kule yapip bize gosteriyor:) Disaridan eve zor getiriyoruz. Hergun 2 defa parka gidiyor. Kres istedim, uni nin kresi ile gorustum. Maksadim hergun birkac saat goturup oyun grubu tadinda vakit gecirmekti. Yerleri yokmus, part time da almiyorlarmis. Doktoru suan gerek yok, en erken 3 yasinda bakarsin dedi. Herhangi bir hastalik vs gecirmedi sukur. Cig cig kuru sogan yiyor, antibiyotik stogu tam:)
Ben hala kadro bekliyorum, degisik bir haber yok
çok geçmiş olsun canım... ben aptamili ne zaman bıraktım işte o zaman kızımın hırıltısı geçti... sü t içiyor çok uzun zamandır... 5 tane azı dişi çıktı...İcinda Yumurta beyazi olan hic bir şeyi tuketmiyorduk oda kanda çok düşük çıkmıştı ama tepki hirilti olarak var gerci 5 aydir gecmisti hiriltisi burnu akmaya baslayinca hıriltids başladı.süt ve süt ürünleri fındık. Fıstık. Ceviz buğday. Ciltte 2 çıkmıştı dok yok sayiyor.kereme maşallah seni tebrik ediyorum hastalanmamis sen neler yapıyorsun farklı bir şey mi uyguluyor hiç burnu da mı akmadi maşallah kuzucuguna blw nasıl gidiyor artık karnını doyurabiliyor mu en önemlisi wc ne yaptiniz diğer arkadaş lar bu sorular sizler içinde gecerli
canım 86 kiloydum ya kaç ay oldu bilmiyorum 73 kilo oldum neredeyse 1 aydır bu kilodayım belkide daha fazla... zayflama takımındaydım ya oradan şimdi izne ayrıldım... biraz karışık durumlar var ailede onlar bir durulsun... tek derdim kilo olsun döncem tekrar kaldığım yerden başlıycam...Hırsız kaç kiloya düştün
allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah...Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
maşşallah kuzucuğuna...bizde dün gittik aşısını oldu... artık hepatit aşını devlet karşılamıyormuş 40 tl ye eczaneden aldık... 77 cm olmuş boyu kilosuda 9 kilo 750 gram... çok hareketli ama zaten benim kız çok kilolu olmadı hiç...canım bend eönce su ile başladım şimdide süt içiriyorum çocuk devam sütü veriyorum ...çok ta seviyor...aptamil sonuçta labaratuvarda yapılmış bir formül... zor durumdaydık anne sütü açısından o zamn mecburen veriyorduk ama şimdi ihtiyaçları yok bence formül mamaları ne kadar az verirsek o kadar iyi ...Hayırlı cumalar arkadaşlar....inşallah sizler ve yavrularınız iyidir
Bugün 18ay kontrolümüz vardı,ada mira doktordan çekindi,ck ağladı yavrum.ck şükür herşey normal dedi doktorumuz.boy 86cm kilo 15200gr.geceleri uyuması icin su ver dedi doktor,aptamili uyumak icin icmesin dedi.inşallah zorlanmayız uyumak icin.
:))))) afiyet olsun canım .... zaten sen çok disiplinli ,bilinçli ve karralısın senin elinden ne kurtulur ki maşşallah....
Kerem paşa ya kocaman bire maşşallah... keşf etmek için ellerinden geleni yapıyorlar... her akşam farklı bir manzarayla karşılaşıyorum evde... en kötüsü de bütün iç çamaşırlarımı toplayıp salonun ortasına yığdığı gündü...kuru soğandan sanırım vücudu direnç kazanmış... bizime vde gün geçmiyorki evde biri hasta olmasın... gelen giden mikrop bırakıp duruyor.. tabi evde en çok haşır neşir oldukları kişi ela... evvela o hastalanıyor... ama çabuk atlatıyor yavrum...
çok geçmiş olsun canım... ben aptamili ne zaman bıraktım işte o zaman kızımın hırıltısı geçti... sü t içiyor çok uzun zamandır... 5 tane azı dişi çıktı...
işin zor muş canım... peki yaşı ilerledikçe bu alerjisi geçmez mi acaba çünki ilerde kendisine de çok zor olacak...tabi alışınca üstesinden gelir ama hep yediğine içtiğine dikkat etmeli... çok kişi biliyorum ki belli bir yaşa gelince özellikle okul çağına alerjiden eser kalmayan...inş geçiverir biter...
benim kız çok iştahlı herşeyi yiyor... sabah kalktığında akşamda yatmadan süt içer... wc konusundada kendim baksam şimdiye kadar öğretmiştim çünkü çabuk öğrenen bir kızım var... sadece pazar günler klozete aldığım çocuk oturağına oturtuyorum... lazımlığa alışırsa başka yerde işemez diye ona hiç oturtmadım.. şimdiye kadar wc ye denk getiremedik ama kaka yapacağı saatlerde onu oturtuyorum... kendi kendine yiyor... çok iy kaşık tutamasada ...tabi heryer batıyor ... batması bişey değilde elleriyle nereyi bulursa sıvıyor...çıplak gezmek istiyor sürekli altını açınca bağlamak bir işkence oldu...sürekli addaaaa gidelim derdinde...ayakkabılarını alıp geliyor...
canım 86 kiloydum ya kaç ay oldu bilmiyorum 73 kilo oldum neredeyse 1 aydır bu kilodayım belkide daha fazla... zayflama takımındaydım ya oradan şimdi izne ayrıldım... biraz karışık durumlar var ailede onlar bir durulsun... tek derdim kilo olsun döncem tekrar kaldığım yerden başlıycam...
allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah...
maşşallah kuzucuğuna...bizde dün gittik aşısını oldu... artık hepatit aşını devlet karşılamıyormuş 40 tl ye eczaneden aldık... 77 cm olmuş boyu kilosuda 9 kilo 750 gram... çok hareketli ama zaten benim kız çok kilolu olmadı hiç...canım bend eönce su ile başladım şimdide süt içiriyorum çocuk devam sütü veriyorum ...çok ta seviyor...aptamil sonuçta labaratuvarda yapılmış bir formül... zor durumdaydık anne sütü açısından o zamn mecburen veriyorduk ama şimdi ihtiyaçları yok bence formül mamaları ne kadar az verirsek o kadar iyi ...
sağol canım... başladı bu sene ana okuluna.. sabah 8:30 da başlıyor öğlen 12 de geliyor... yarım gün... dediğin gibi kv ye zor oluyor peşinde koşturmak ama tabi bazı yönlerden de rahat... bebeklikten çıkınca ...birde çok inat yapmasına rağmen çoğu konu da da laf söz dinliyor... daha senin kuzun gibi cümle kuramasa da bir şeyler naltıp duruyor akşama kadar bıcır bıcır...Sana da masallah canim cok guzel vermissin. Kafani toparlayinca kaldigin yerden devam edersin:)
Kuzuna da ayrica masallah. Kalabalikta zor olur korumasi ama yine de bagisikligi iyi. Kv de artik daha kolay idare ediyordur. Kuzen basladi mi anaokuluna falan?
sağol canım... başladı bu sene ana okuluna.. sabah 8:30 da başlıyor öğlen 12 de geliyor... yarım gün... dediğin gibi kv ye zor oluyor peşinde koşturmak ama tabi bazı yönlerden de rahat... bebeklikten çıkınca ...birde çok inat yapmasına rağmen çoğu konu da da laf söz dinliyor... daha senin kuzun gibi cümle kuramasa da bir şeyler naltıp duruyor akşama kadar bıcır bıcır...
senin kadro içind e hayırlısı olsun canım... vakti zamanı gelince olacaktır inşallah...
canım dediğin doğru ela rahat eder dedik ama ela biraz hırpalayarak seviyor herkesi.. yani ısırmaya ve çimdik atmaya devam e diyor...kuzeninin saçını başını yoluyor... herkesi hırpalıyor...ufak tefek ama kimin üzerine atlarsa elinden zor alıyoruz ...koparana kadar ısıracak saçından bir tutam koparana kadar asılıyor birde hırslıki dişlerini sıka sıka gücü yettiğince sıkıyor...bir tek beni öperek uyandırıyor tosbammmm... anlıyacağın kv min torunu ana okuluna başlayalı yarım gün ela nın gazabından rahat etti :)))Sevindim kizin baslamasina. Yarim gun de olsa Ela da rahat eder. Yakindir canim konusmaya bir baslasinlar daha tatli olacaklar:)
canım dediğin doğru ela rahat eder dedik ama ela biraz hırpalayarak seviyor herkesi.. yani ısırmaya ve çimdik atmaya devam e diyor...kuzeninin saçını başını yoluyor... herkesi hırpalıyor...ufak tefek ama kimin üzerine atlarsa elinden zor alıyoruz ...koparana kadar ısıracak saçından bir tutam koparana kadar asılıyor birde hırslıki dişlerini sıka sıka gücü yettiğince sıkıyor...bir tek beni öperek uyandırıyor tosbammmm... anlıyacağın kv min torunu ana okuluna başlayalı yarım gün ela nın gazabından rahat etti :)))
Hırıltı nin geçmiş olmasına sevindim bizimde geçmişti soğuk alınca tekrarladı bana göre hiilti nin sebebi geniz etinin çok büyük olması alerjik olsaydı geçmesi gerekiyordu çünkü alerji olan şeyi vermiyorum başka bir şeye çıkmadı tkrar dok goturecem bakayım daha detaylı test yapar herhalde.biraz büyüyünce dok alerjisi gecer diyor çok şükür çoklu gıda alerjisi degil:))))) afiyet olsun canım .... zaten sen çok disiplinli ,bilinçli ve karralısın senin elinden ne kurtulur ki maşşallah....
Kerem paşa ya kocaman bire maşşallah... keşf etmek için ellerinden geleni yapıyorlar... her akşam farklı bir manzarayla karşılaşıyorum evde... en kötüsü de bütün iç çamaşırlarımı toplayıp salonun ortasına yığdığı gündü...kuru soğandan sanırım vücudu direnç kazanmış... bizime vde gün geçmiyorki evde biri hasta olmasın... gelen giden mikrop bırakıp duruyor.. tabi evde en çok haşır neşir oldukları kişi ela... evvela o hastalanıyor... ama çabuk atlatıyor yavrum...
çok geçmiş olsun canım... ben aptamili ne zaman bıraktım işte o zaman kızımın hırıltısı geçti... sü t içiyor çok uzun zamandır... 5 tane azı dişi çıktı...
işin zor muş canım... peki yaşı ilerledikçe bu alerjisi geçmez mi acaba çünki ilerde kendisine de çok zor olacak...tabi alışınca üstesinden gelir ama hep yediğine içtiğine dikkat etmeli... çok kişi biliyorum ki belli bir yaşa gelince özellikle okul çağına alerjiden eser kalmayan...inş geçiverir biter...
benim kız çok iştahlı herşeyi yiyor... sabah kalktığında akşamda yatmadan süt içer... wc konusundada kendim baksam şimdiye kadar öğretmiştim çünkü çabuk öğrenen bir kızım var... sadece pazar günler klozete aldığım çocuk oturağına oturtuyorum... lazımlığa alışırsa başka yerde işemez diye ona hiç oturtmadım.. şimdiye kadar wc ye denk getiremedik ama kaka yapacağı saatlerde onu oturtuyorum... kendi kendine yiyor... çok iy kaşık tutamasada ...tabi heryer batıyor ... batması bişey değilde elleriyle nereyi bulursa sıvıyor...çıplak gezmek istiyor sürekli altını açınca bağlamak bir işkence oldu...sürekli addaaaa gidelim derdinde...ayakkabılarını alıp geliyor...
canım 86 kiloydum ya kaç ay oldu bilmiyorum 73 kilo oldum neredeyse 1 aydır bu kilodayım belkide daha fazla... zayflama takımındaydım ya oradan şimdi izne ayrıldım... biraz karışık durumlar var ailede onlar bir durulsun... tek derdim kilo olsun döncem tekrar kaldığım yerden başlıycam...
allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah...
maşşallah kuzucuğuna...bizde dün gittik aşısını oldu... artık hepatit aşını devlet karşılamıyormuş 40 tl ye eczaneden aldık... 77 cm olmuş boyu kilosuda 9 kilo 750 gram... çok hareketli ama zaten benim kız çok kilolu olmadı hiç...canım bend eönce su ile başladım şimdide süt içiriyorum çocuk devam sütü veriyorum ...çok ta seviyor...aptamil sonuçta labaratuvarda yapılmış bir formül... zor durumdaydık anne sütü açısından o zamn mecburen veriyorduk ama şimdi ihtiyaçları yok bence formül mamaları ne kadar az verirsek o kadar iyi ...
Slm canim benim küçük te biraz kıskançlık ediyor abla kucagimdaysa hemen kendi geliyor kucağımda yer ediyor bizim en büyük sorunumuz kıza ders calistiriyorken agliyor elinede verince duvar çiziyor ağzına bırakıyor halen bu huyundan vazgecmedimerhaba arkadaşlar
HIRSIZI canım huzurunuz, sağlığınız yerinde olsun da kilo yine gider
benim ufaklıkta ablasına çok karışıyor çok kıskanç ablası kucağıma gelince oda geliyor ablasının saçını çekiyor tırmalıyor, ablası hangi oyuncağı alsa onu istiyor bir bağırıyor zannedersiniz etini kesiyorlar, ablası kanepeye uzanıyor ağlıyor kalk ben uzanacağım diyor ablası camı açıyor gidip kapatıyor aynı kuma gibiler ya, bütün gün evde kavga var
daha bir şeye başlamadım canım... senin gibi özel şeyler yapmadan önce kilo almama için akşam yemeklerini kesmem lazım.. :))))))Tamam bak neler yaptığından haberdar et beni
Ben şuanda 5ibiyerde çay içiyorum
Birde kilo vermek durursa hibiskus çayı varmış onu iç
Tabi troid ve guatr hastalığı yoksa
Sabahları zencefil zerdeçal yoğurta kat ye tamammı
Pazartesi başlıyacam inşallah
Kaptan-ı şaşırtmak istiyorum bak kaptan @_AYNURA_
Eski tertipler beraber muhteşem dönecek haberin olsun
çok büyük bir sınav hem eşi hemde kendisi için...Allah sabır versin çok zor inşallah ailecek bir birlerine tutunarak kalkarlar hastane odasından...gelinin değil damadında kolu olmaya bilirdi şuan... inşallah kendini de eşinin yerine koyar öyle hareket eder...sağolasın amin çok şükür ki canı sağ ama kabullenemiyor bir türlü yüzünü göremedik daha sargılar içinde derin kesikler varmış öbür kolunda da hasarlar var doktorlar şuan kullanamayacağını söyledi psikolojik olarak yıpranmış durumda ne zaman toparlar bilemiyorum benim de canım çok sıkkın kimsenin canını da sıkmak istemiyorum
canım benim yaaaa... arkadaşınla konuş eğer gidecekse haber versin ki gitmeden bir ev arakadaşı bulabilesin...sürekli ailenle irtibatta ol... öyle kendini kapatıp depresyonlara girme yaaa...kaç gündür hiç tadım yok kızlar arkadasımla kavgalı oldugumuzu söylemiştim ya şimdide yüzüme bakmıyor deli etti beni gidecek mi anlamadım o giderse ben kirayı tek başıma nasıl verebilirim hiç bilmiyorum durumumuz malum 500 lira kira elektriği suyu çok zorlanırım çalışayım dicem burda hiç bir yer yok hem okul saatim uymaz buraya okumaya geldim ama saçma sapan insanlarla uğraşıyorum.. bugun hiç güzel şeyler yemedim çok sucluyum kimseyle de pek konuşamıyorum depresyona girdim sanırım zaten bu haftaki kilom malum böyle devam edersem kilo alıcam vermek yerine...
doğru söylüyorsun canım... herşeyin hayırlısı...merhaba arkadaşlar
HIRSIZI canım huzurunuz, sağlığınız yerinde olsun da kilo yine gider
benim ufaklıkta ablasına çok karışıyor çok kıskanç ablası kucağıma gelince oda geliyor ablasının saçını çekiyor tırmalıyor, ablası hangi oyuncağı alsa onu istiyor bir bağırıyor zannedersiniz etini kesiyorlar, ablası kanepeye uzanıyor ağlıyor kalk ben uzanacağım diyor ablası camı açıyor gidip kapatıyor aynı kuma gibiler ya, bütün gün evde kavga var
inşallah canım... geçer biter... hassas bazı çocuklar... oda ilerde alışacak vücududa ... daha küçükler ...dediğin gibi doktoru ihmal etme...Hırıltı nin geçmiş olmasına sevindim bizimde geçmişti soğuk alınca tekrarladı bana göre hiilti nin sebebi geniz etinin çok büyük olması alerjik olsaydı geçmesi gerekiyordu çünkü alerji olan şeyi vermiyorum başka bir şeye çıkmadı tkrar dok goturecem bakayım daha detaylı test yapar herhalde.biraz büyüyünce dok alerjisi gecer diyor çok şükür çoklu gıda alerjisi degil
İYİYİZ CANIM ... sen nasılsın...Selam pıtır Nisan bebelerinin güzel kalpli anaları!
Cekuşum büyüdü, zayıfladı, saçları uzadı (bir miktar=), ön azıları bile patlattı...
Üstte 8, altta 6 [buçuk] diş var. 82 cm ve 11.5 kg.
Bu esnada ben aylarca çalıştığım KPSS'nin alan sınavını akılsızlığım/dikkatsizliğim yüzünden kaçırdım. Gitti mi bir sene ye girersin
Aylarca süren işsizlikten sonra nihayet 3 hafta önce bir işe başladım.
Bir konu var danışmak istediğim: aranızda bebiş(ler)ine balık yağı veren var mı? Nerede okuduğumu hatırlayamadım ama vitamin katkılıları tavsiye etmediklerini okumuştum. Sizin görüşünüz nedir bu konuda?
Umarım sizler iyisinizdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?