2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

=) Eloş'a da maşallah =)
Ceku da iştahlı sayılır. Ben zihinsel gelişim için istiyorum. Balık yediremiyoruz pek. Ayda bir belki.. Onun yerine de bir şey veremiyoruz. Hazır çalışıyorken bebeğimi iyi besleyeyim. Anası gibi eksik akıllı olmasın =D

estağfirullah canım... bende balık yiyerek büyümüş bir insan değilim...kızımda yemiyor daha doğrusu ailecek pek balık tüketemiyoruz haliyle ela da yiyemiyor... balık yağını bende senin gibi beyin gelişimi için verdim ama devam etmedim... bayat balık gibi kokuyordu üstü başı...cevizi rendeliyorum yediklerinin içine... günde 1 tane ceviz yeterliymiş...tabi balığın yeri başka..

canım ...şimdiye kadar balık yağı için hiç kimseden kötü bir şey duymadım...çocukların kendinden midir yoksa balık yağındanmıdır bilmem ama cin gibiler maşşallah...

Bakalım Ceku içerse vereceğim en azından 3 yaşına kadar... Çocukların cinlikleri biraz da televizyondan...

Bakalım Ceku içerse vereceğim en azından 3 yaşına kadar... Çocukların cinlikleri biraz da televizyondan...
doğru televizyon çok etkiliyor... octamar ın portakal aromalı balık yağını almıştık.. tadı yinede bir şeye benzemese de ela çok sevdi hatta tepesine dikecek kadar ... bende mi başlasam ki tekrar...

doğru televizyon çok etkiliyor... octamar ın portakal aromalı balık yağını almıştık.. tadı yinede bir şeye benzemese de ela çok sevdi hatta tepesine dikecek kadar ... bende mi başlasam ki tekrar...

İmkanın varsa ver bence.. Zihin gelişimi ilk 3 yıl çok önemli. Özellikle anne sütü ve balık çok faydalı.

Espirinle ocagin ustunde unuttugum sütumun ankastremi kirletmesiyle nasil temizlryecem diye dusunurkenyuzumu güldürdü n
Canim ben iki kızimda kullanıyorum ocean o bitti şu an nutrigen omega 3 olanı veriyorum dha ve epa si yüksek ilanından al

Teşekkür ederim tavsiyen için...

İmkanın varsa ver bence.. Zihin gelişimi ilk 3 yıl çok önemli. Özellikle anne sütü ve balık çok faydalı.
canım imkan olmasa da çocuk için olunca bulup buluşturup yapıyorsun ... anne sütünü bırakalı 6 ay olacak... zaten yaşına girene kadar da damla damla emiyordu süt yoktu... iyi ki açtın bu konuyu hiç düşünmemiştim tekrar vermeyi (pek balık yemediğim için akıl edemedim :))))

merhaba hayirli lsun yeni isin Benim dktorumda tavsiye etmiyor vitamin katkililari .

ayy canımm senin adına çok sevindim .:) kardes geliyor ne güzel.ilki de mi hemen olmuştu merak ettim .
hayırlı olsun hamileliğin.

masallah canim kilosu iyi bence.hayırlı olsun işin.kpss yi dert etme.seneye de girersin.sağlık olsun .

=) Ne güzel! Çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini umarım...

Gozun aydin canim:)

Carlson balık ayının adı bu arada foktorumgn önerdiği kullanıyoruz hazirandan beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…