Bana vajinal ultrason ilk hamileliğimi öğrendiğimde yaptı ozman 5haftalıktı tam iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım demişti ama işte bende bir hafta sonra bu akıntı olunca hemen gittim ozamn da ultrasonla baktı kalp atışlarını duyduk 6 haftalıktı birde kültür aldı vajinadan mikrobik bişy var mı die ben anlayabiliyorum korkunu çok ani hareketler yapma bişy yoktur bence ben de hep tedirgin oluoyorum hatta bugn doktora söyledim çünkü benim çok bulantılı geçmio bu ara hatta hiçbir belirti olmadığı için sarı renkte akıntımCanım benim doktorum da kanama olmadığı sürece sorun yok dedi fakat insan ister istemez tedirgin oluyor.Birde şimdi gitsem vajinal utrasonla bakması gerekecek onuda istemiyorum çünkü hem korkuyorum hemde ilk gebeliğimde başka doktor canımı hem çok acıtmıştı hemde sonrasında kanamam başlamıştı.Psikolojik olarak çekiniyorum.Doktor sana söylediklerine göre mi ilaç verdi yoksa vajinal ultrasonla bakarak mı?
biraz öyle oldu bu gun geç kalktım kahvaltı ettim anca açtım sayfayı saatin farkında bile değilim
bende cok su ıcmıyorum tıksınıyorum sudan
bır arkadas mart annelerınde bebegının bu yuzden sıkıntıya gırdıgını yazmıs doktoru fark etmıs usg acaba kesemı kuculuyor ıcmemız lazım daha sabahtan berı 2 bardak ıctım bılemedın 3
canım yıne sen ıyısın ben 2 bardak bıle içmemişimdir yaşimdi doktoruma sordum haber beklıyorum belkı serum felan verır.
canım yıne sen ıyısın ben 2 bardak bıle içmemişimdir yaşimdi doktoruma sordum haber beklıyorum belkı serum felan verır.
Bana vajinal ultrason ilk hamileliğimi öğrendiğimde yaptı ozman 5haftalıktı tam iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım demişti ama işte bende bir hafta sonra bu akıntı olunca hemen gittim ozamn da ultrasonla baktı kalp atışlarını duyduk 6 haftalıktı birde kültür aldı vajinadan mikrobik bişy var mı die ben anlayabiliyorum korkunu çok ani hareketler yapma bişy yoktur bence ben de hep tedirgin oluoyorum hatta bugn doktora söyledim çünkü benim çok bulantılı geçmio bu ara hatta hiçbir belirti olmadığı için sarı renkte akıntım)) dışında acaba kalbi atıomu nasıl die hep merak ediyorum dedim dedi ki çok normal hareketlerini hissedene kadar herkes aynı düşünür ama yürüyüş önerdi bi sıkıntı olsa emin olun farklı hissedersin dedi şimdi biraz duygularımı bastırmaya çalışıyorum.
senın mıden bulanıyor ben ıcersem kusacgımgıbı dusunuyorum ıcım kalkıuyor tıksınıyorum
acıkcası bende soylemedım bendemı soylemem lazım sen kusuyormusun?
buarada bendede enf var bır turlu kurtulamadım ılacsız cıkamazsın ıcınden
evet su içince bende istifra ediyorum.ama çok susuyorum ne yapıcam bilmiyorum.
hamileliğimın başında çok su içiyordum idrar rengim neredeyse su renginde çok açıktı idrar testi yaptı dr çok su içiyorsun sanırım bu ıyı temiz çıkmış sonuçlar dedi..ama son 2-3 haftadır pek su içmiyorum bulantı falan olmuyor da aklıma gelmiyor içmek..idrar rengi koyulaşıyor gibi..çok su içmemiz lazım çatlak oluşumunu da önlüyor..
ben sütyensiz duramam evde yatarken filanda çıkaramam. alışkın değilim hamilelikten hafif ağrı oluyosa ağrısınıda kesiyo
aynen şöyle hafta sonu gelsede dinlensek keyif yapsak az kaldıı
senden 1 hafta öndeyim ama göbek olarak sanırım 2 ay fark atabilirim.
yaaa demi haftasonu walla dinlenmek lazım. ben geceleri zorlanmaya başladım. sola yatmak gerekiyormuş diye kendimi çok kasıyorum sanırım habire uyanıp duruyorum ya
Arkadaşlar 8+3 haftalık hamileyim sabah gittim doktora 2.17 cm bizim minik herşey yolunda 11 Ekim'de ikili tarama randevum var hayırlısı kızlar) uyuyamadım yaaa yine sabaha kadar her Dr ye gitmeden önce bu heyecan bu tedirginlik nolcak bilmiorm....
Kızlar bişey sorucam size.benin son 4-5 gündür akıntılarım oluyor açık sarı şeklinde bugün akıntı biraz daha koyulaşmış ama koyu kahverengi değil o da peçeteye silince bulaştı.Bişey olur mu biraz tedirgin oldum açıkçası
kızlar bebeğin suyu azalabiliyor ilerleyen dönemlerde direkt bağlantısı var mı bilmiyorum ama doktorlar bu durumda bol su içip dinlenmeyi öneriyorlardı. ben de fazla su içmekten tuvaletten çıkamıyorum. içimde biri mangal yakmış sanki tütüyorum boğazımdan. sürekli su içme ihtiyacı duyuyorum Allahtan midem bulanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?