2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bana vajinal ultrason ilk hamileliğimi öğrendiğimde yaptı ozman 5haftalıktı tam iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım demişti ama işte bende bir hafta sonra bu akıntı olunca hemen gittim ozamn da ultrasonla baktı kalp atışlarını duyduk 6 haftalıktı birde kültür aldı vajinadan mikrobik bişy var mı die ben anlayabiliyorum korkunu çok ani hareketler yapma bişy yoktur bence ben de hep tedirgin oluoyorum hatta bugn doktora söyledim çünkü benim çok bulantılı geçmio bu ara hatta hiçbir belirti olmadığı için sarı renkte akıntım)) dışında acaba kalbi atıomu nasıl die hep merak ediyorum dedim dedi ki çok normal hareketlerini hissedene kadar herkes aynı düşünür ama yürüyüş önerdi bi sıkıntı olsa emin olun farklı hissedersin dedi şimdi biraz duygularımı bastırmaya çalışıyorum.

arkadaşalr merhaba. Bende idrar yolu enfeksiyonu vardı bu sebepten dokturm çok su içmemi söyledi. Malesef ben hiç su içemiyorum su içince midem bulanıyo ve kusuyorum ama kendımı çok susuz hissediyorum. Bugün, çok afedersiniz idrar rengim çok aşırı koyuydu çok susuz kalmışım. Susuz kalmamın bebege bi zararı olurmu bu konuda bılgısı olan varsa lütfen yardımcı olun :18:

bende cok su ıcmıyorum tıksınıyorum sudan
bır arkadas mart annelerınde bebegının bu yuzden sıkıntıya gırdıgını yazmıs doktoru fark etmıs usg acaba kesemı kuculuyor ıcmemız lazım daha sabahtan berı 2 bardak ıctım bılemedın 3

folic asit ilk 8 haftadaetkiliymiş..genel kan değerlerim de iyi çktı ben 2-3 haftadır hiçbir vitamin veya ilaç kullanmıyorum inanın kendimi çok iyi hissediyorumama bol meyve sebze yeşillik yemeye özen gösteriyorum dengeli beslenmek bence yeterli önemli bir kan sorunu dğerlerde düşüklük olmadığı surece vitaminler suni olarak alınması bana doğru gelmiyor..bu tamamen benim şahsi fikrim elbette doğru diyemem ama ben ilaç alırken vitamin folik ...vb kendimi çok kötü hissediyorum midem falan kötü oluyor şimdi çok rahatım ama sık sık kan tahlillerimi yaptırcam tabiki..

canım yıne sen ıyısın ben 2 bardak bıle içmemişimdir ya şimdi doktoruma sordum haber beklıyorum belkı serum felan verır.

canım yıne sen ıyısın ben 2 bardak bıle içmemişimdir ya şimdi doktoruma sordum haber beklıyorum belkı serum felan verır.

senın mıden bulanıyor ben ıcersem kusacgımgıbı dusunuyorum ıcım kalkıuyor tıksınıyorum
acıkcası bende soylemedım bendemı soylemem lazım sen kusuyormusun?
buarada bendede enf var bır turlu kurtulamadım ılacsız cıkamazsın ıcınden

hamileliğimın başında çok su içiyordum idrar rengim neredeyse su renginde çok açıktı idrar testi yaptı dr çok su içiyorsun sanırım bu ıyı temiz çıkmış sonuçlar dedi..ama son 2-3 haftadır pek su içmiyorum bulantı falan olmuyor da aklıma gelmiyor içmek..idrar rengi koyulaşıyor gibi..çok su içmemiz lazım çatlak oluşumunu da önlüyor..

ay evet bırde o yonu var dımı :) beyaz melek kızın krese gıdıyormu nasıl uyudun oglene kadar

kızlar bebeğin suyu azalabiliyor ilerleyen dönemlerde direkt bağlantısı var mı bilmiyorum ama doktorlar bu durumda bol su içip dinlenmeyi öneriyorlardı. ben de fazla su içmekten tuvaletten çıkamıyorum. içimde biri mangal yakmış sanki tütüyorum boğazımdan. sürekli su içme ihtiyacı duyuyorum Allahtan midem bulanmıyor.

kalkayımda 2 bardak suyu yuvarlıyayım
5 bardak su 1 lıtre edermı

bende suya çok dikkat ediyorum günde 2*2.5 lt içmeye çalışıyorum
zor oluyor bazeen ama pet şişeyi doldurup doldurup içiyorum yoksa bardakla aklıma gelmiyor

doktor bana 3-3.5 lt iç dedi ama ne mümkün..

Son düzenleme:

İlk hamileliğin ve evhamın verdiği durumla benimde pek bir farkım yok.Sürekli acaba yaşıyor mu kalbi atıyor mu diye düşünmekten işe odaklanamıyorum.Benimde çok fazla mide bulantım yok ama yoğun ve kötü kokulara karşı afedersin öğüresim geliyor.Sanırım beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok.Allah hepimizi sağlıklı sıhatli bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin.

evt canım benım mıdem bulanıyor suyu ağzıma götüresim gelmıyor. dun okadar susamıştım ki bırden içtim ve çok aşırı kustum dundendır hiç içmemıyorum. aynen canım enfesıyon var 3 hafta once aşırı sancım olmuştu serum taktılar bıde hamıleler ıcın antıbıyotık vermıslerdı kullandım bıraz hafıfledı ama doktorum ısrarlar cok su iç yoksa enfeksıyon tekrarlanır dedı bugun ki idrarıma bakılırsa tekrarlamış gibi duruyor :18:

bulantı olmuyorsa ne guzel bol bol iç hamılelerın gunde 2-3 lıtre içmesi gerekıyormus ben 2-3 bardak zor içiyorum

ben sütyensiz duramam evde yatarken filanda çıkaramam. alışkın değilim hamilelikten hafif ağrı oluyosa ağrısınıda kesiyo

aynen şöyle hafta sonu gelsede dinlensek keyif yapsak az kaldıı

sudenazcım ya ben işten eve gidince cıkarıyorum yatamam ayrıca cok zararlı sütyenle yatmak benım kuzenım doktor sütyenle yatmak kan dolaşımını engellıyor dikkat et canım evet haftasonu dınlenelım gerçi ben cumartesi sabah erken kalkıp doktorda olacağım

valla bende aynen hamile kalınca sürekli sola doğru yatacağım dıye kendımı kasıyordum doktorum yüz üstü hariç istediğin şekilde yat dedi çünkü bebek daha küçük baskı yapmaz damarlara ağırlaştıkça sola döneceksın 4,5 ayda felan ama ben şimdiden kendımı alıştırmaya çalışıyorum

canım benım tebrık ederim rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin

canım ılk zamanlar bendede vardı geçti korkma kendını yorma dınlen ayaklarını süreklı yükseğe kaldır bol bol su iç

Son düzenleme:

ohh ne güzel miden bulanmıyorsa ne mutlu sana :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…