2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bende aynı senin gibiyim.hararetim çok fazla.ama eğilince sular ağzıma geliyo.içiyorum içiyorum kanamıyorum midem bulanıyo.

ay işte ne bileyim ben de alıştırayım diyorum zaten yüzüstü yatmam imkansız artık bu göbekle :) ama sola yatmaktan da uyuşuk geziyorum ya :)
ohh ne güzel miden bulanmıyorsa ne mutlu sana :)))
bulanmıyor canım şükürler olsun. ben normalde de çok su içerdim şimdi iyice yüklendim sanırım.

bende aynı senin gibiyim.hararetim çok fazla.ama eğilince sular ağzıma geliyo.içiyorum içiyorum kanamıyorum midem bulanıyo.
ben de suyu içip kanepeye uzandığımda oluyor o. bir de lık lık ses geliyor kımıldadıkça :)
Maşallah ne güzel ya darısı bana olsun inşallah
canım az az alıştırmaya çalışsan kendini ?

ay evet bırde o yonu var dımı :) beyaz melek kızın krese gıdıyormu nasıl uyudun oglene kadar

canım pazartesi açılıyor okul nasipse pazartesi başlayacak o erken kalkıp kendi kendine oynuyor ben de uyuyorumm bir ihtiyacı olunca söylüyor hallediyoruz sonra ben uyumaya devam akşam biraz geç yatmıştım :))

ben artık bebişime cicişler almak istiyorum yaaa bakıyorum netten harika şeyler var süper..
cinsiyetleri belli olsa da alsak

BAYILCAM ŞİMDİ ben hamile oldum olalı kendini hamile sanıyo yaw.anlamıyo 48 yaşında siprali var menepoza girmeye başladığı için adeti kesiliyo ama o kendini hamile sanıp test yapmaya kalkıyo ya çıldırcam güleyim mi alayayım mı bilemedim

ben de suyu içip kanepeye uzandığımda oluyor o. bir de lık lık ses geliyor kımıldadıkça :)

canım az az alıştırmaya çalışsan kendini ?

öyle yapıcam mecbur canım doktorumla konuştum mecbur su içmelısın dıyor bende midem bulanmasın dıye az az çay bardağıyla içmeye başladım

ayy senın kayınvaldende alemmiş ya millet bu yaşta Allah korusun felan der hamıle kalmaktan korkar senınkıde pek heveslıymış

kızlar canım acayip salam ıstıyor bır arkadasın salamı var bır parca ekmekle yesem olmazmı

benım annemde 52 yasında menapoza gırmedı 2 ayda bır ıdrar testi yapıyor
oglumada dayınmı gelıyor halanmı dıyor :26:

ben artık bebişime cicişler almak istiyorum yaaa bakıyorum netten harika şeyler var süper..

bende sureklı netten bebek kıyafetlerı biberonlar beşikler hepsıne bakıyorum öle heveslenıyorum kı bı kız bölümüne bakıyorum bi erkek bölümüne hakkımızda hayırlısı olsun. Hemen geçsin vakıt öğrenelımde başlayalım bişeyler almaya. Sanırım kurban bayramında öğrenmiş oluruz

10 gun sonra cinsiyet tahminleri gelmeye başlar allahın izniyle zorlu dönemin bitmesine çokçok az kaldıı

bende çok istiyorum..netten bakıyorum arada..ama erken daha deyip kapatıyorum

az daha zaman geçse idi sağlıkla..sanırım ben de 4.aydan sonra başlarım..

ay inşallah yaaaa çok hevesleniyorum bende..

nedenkı ya yada evde alsam bıraz pısırsem mesela ben harbıden sakatat degıl yunanıstandan gelme sucuk yıyorum ama ıyıce pısmıs
zaten pısmemıs olması sıkıntı dımı cok severım sucuk salam
resmen bana kokuyor salam sabahtan berı cok ıstıyorum

dün ben pizzadaki pişmişlerini bile seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…