kızlar bebeğin suyu azalabiliyor ilerleyen dönemlerde direkt bağlantısı var mı bilmiyorum ama doktorlar bu durumda bol su içip dinlenmeyi öneriyorlardı. ben de fazla su içmekten tuvaletten çıkamıyorum. içimde biri mangal yakmış sanki tütüyorum boğazımdan. sürekli su içme ihtiyacı duyuyorum Allahtan midem bulanmıyor.
o kadar çok su içiyorum ki adım kutsal damacanaya çıktı.
kalkayımda 2 bardak suyu yuvarlıyayım
5 bardak su 1 lıtre edermı
ay işte ne bileyim ben de alıştırayım diyorum zaten yüzüstü yatmam imkansız artık bu göbekle :) ama sola yatmaktan da uyuşuk geziyorum ya :)valla bende aynen hamile kalınca sürekli sola doğru yatacağım dıye kendımı kasıyordum doktorum yüz üstü hariç istediğin şekilde yat dedi çünkü bebek daha küçük baskı yapmaz damarlara ağırlaştıkça sola döneceksın 4,5 ayda felan ama ben şimdiden kendımı alıştırmaya çalışıyorum
canım ılk zamanlar bendede vardı geçti korkma kendını yorma dınlen ayaklarını süreklı yükseğe kaldır bol bol su iç
bulanmıyor canım şükürler olsun. ben normalde de çok su içerdim şimdi iyice yüklendim sanırım.ohh ne güzel miden bulanmıyorsa ne mutlu sana :)))
ben de suyu içip kanepeye uzandığımda oluyor o. bir de lık lık ses geliyor kımıldadıkça :)bende aynı senin gibiyim.hararetim çok fazla.ama eğilince sular ağzıma geliyo.içiyorum içiyorum kanamıyorum midem bulanıyo.
canım az az alıştırmaya çalışsan kendini ?Maşallah ne güzel ya darısı bana olsun inşallah
ay evet bırde o yonu var dımı :) beyaz melek kızın krese gıdıyormu nasıl uyudun oglene kadar
ben de suyu içip kanepeye uzandığımda oluyor o. bir de lık lık ses geliyor kımıldadıkça :)
canım az az alıştırmaya çalışsan kendini ?
BAYILCAM ŞİMDİ ben hamile oldum olalı kendini hamile sanıyo yaw.anlamıyo 48 yaşında siprali var menepoza girmeye başladığı için adeti kesiliyo ama o kendini hamile sanıp test yapmaya kalkıyo ya çıldırcam güleyim mi alayayım mı bilemedim
kızlar canım acayip salam ıstıyor bır arkadasın salamı var bır parca ekmekle yesem olmazmı
ben artık bebişime cicişler almak istiyorum yaaa bakıyorum netten harika şeyler var süper..
cinsiyetleri belli olsa da alsak
ben artık bebişime cicişler almak istiyorum yaaa bakıyorum netten harika şeyler var süper..
cinsiyetleri belli olsa da alsak
10 gun sonra cinsiyet tahminleri gelmeye başlar allahın izniyle zorlu dönemin bitmesine çokçok az kaldıı
nedenkı ya yada evde alsam bıraz pısırsem mesela ben harbıden sakatat degıl yunanıstandan gelme sucuk yıyorum ama ıyıce pısmıs
zaten pısmemıs olması sıkıntı dımı cok severım sucuk salam
resmen bana kokuyor salam sabahtan berı cok ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?