2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ayy senın kayınvaldende alemmiş ya millet bu yaşta Allah korusun felan der hamıle kalmaktan korkar senınkıde pek heveslıymış

sinirden gülüyorum yemin ederim sinir geldi yaw.benim karnım şişmeye başladı kendi göbeği ile ölçüyo ya tamam ilk başta umursamadım ama benim karnım büyüdükçe kadına bi haller oluyo dozu hergeçen gün arttırıyor.telefon açtım nasılsın anne diye hiç beni bebeği soran yok test yapacakmış hanımefendi bana test soruyo bunu araştırdım erkek anneleri gelinlerin hamileliğinde kendilerini kenara atılmış felan sanırmış başkaları da yaşamış bunu ama yeminlen erken doğurtturcak bu kadın beni gülüyorum komik geliyo elimde değil çok saçma dr gidelim anne dedim bak kesilebilir adetin yaşın 48 oldu sipralin de var menepoz için gidelim dedim bozuldu bana ne diyeceğim iyi doğur ata altını takayım sana mı diyecektim ki bilemedim iyilik edeyim dedim bozuldu

kızlar canım acayip salam ıstıyor bır arkadasın salamı var bır parca ekmekle yesem olmazmı
benimde bazeen çok istiyor salam sucuk ama eşim almıyor zararlı diye..
bilmem ki canım sende yeme istersen..özellikle pişmemiş yeme
Bakamadim gecmise buraya atanan kuzenim geldi dun bende kaldi giremedim. Nasilsiniz?

iyiyiz canım sen nasılsın.
hayırlı olsun kuzenin atamasın da..

benım annemde 52 yasında menapoza gırmedı 2 ayda bır ıdrar testi yapıyor
oglumada dayınmı gelıyor halanmı dıyor :26:
ayyy koptum canım yahuu benım annemde 47 yasında 2 sene oldu menepoza gırelı ama arada bır az bı kanaması oluyo oda senın annen gıbı utana sıkıla kıızm bı ıdrar testı varsa versene bee dıyıp bu yastan sonra hamıle kalırsam sasmıycam dıyoo kalsamda anlamam dıyoo huylanıo sankı karnımda bıısler gezınıyo dıe gazdır dıyom ınanmıyo

alemmiş kaynana.

benimde bazeen çok istiyor salam sucuk ama eşim almıyor zararlı diye..
bilmem ki canım sende yeme istersen..özellikle pişmemiş yeme

iyiyiz canım sen nasılsın.
hayırlı olsun kuzenin atamasın da..

İyiyim bende. Sagolasin. Bi kuzenim buraya atandi oburu sanliurfaya sinirda ya ins bisey olmaz.

ben artık bebişime cicişler almak istiyorum yaaa bakıyorum netten harika şeyler var süper..
cinsiyetleri belli olsa da alsak
ya aynen içim gidiyor neler var hem de sezon sonu uygun fiyatlı. seneye yaza giyerlerdi alabilseydik
ay hiç güleceğim yoktu.
öyle yapıcam mecbur canım doktorumla konuştum mecbur su içmelısın dıyor bende midem bulanmasın dıye az az çay bardağıyla içmeye başladım
iç canım iç. seviyorsan biraz limon damlatabilirsin bence.

ay evet bı ara tutturdu karnımda gezıyorda gezıyor dıye ya vallahı bende pozıtıf cıkacak sandım
neysekı negatıf 1 hafta snra ben hamıle oldugumu ogrendım :)
hayır doguracagınıda yok zaten neyıne trıbe gırıyor

yıkıldım gülmekten yalnız böyle menepoz döneminde gebe kalanlar olabiliyor.. annemin komşusu 50 küsur yaşında hamile kaldı... kadının kocası çocuğu dedem dedem diyerek gezdiriyordu.. saçı sakalı beyazdı adamın...

gelin kıskançlığı sendromu senden neyi eksik canım aaaaaaaaa

yeni evim hayırlı olsun eşyalar iner inmez doğru doktora bebeğime bakmaya gittik çok şükür herşey iyi
güle güle oturun inş... maşallah bebeğine de canım
ay bu da güzelmiş ha. kızlar kaynanaları anneleri kollayın :)
toxoplasma antikor sonucun negatif ise sakın deneme derim...

eee benim pozitif ben yiyebilir miyim yani???

benim kv 38 inde girmiş menepoza zaten 32 de evlenmiş
34 de 37 de çocuk sonra menepoz doktora bile gitmemiş birden kesilmiş öyle
hani öyle bi düşüncesi yok olamazda ama geçenlerde bi yerden geçioduk inek konusu geldi kv öğuruyo bende bişi yok :) ben miyim hamile o mu diye şaşırdım

cutemom çok canın çektiyse bir parça ye canım aşerdin sen içini ferah tut bişey olmaz bir parçadan allahın izniyle..canın ısteyip yememek daha kötü..

kıyafetler için erken ama ne tatlı bebek nevresimleri varmış ya
teyzem almış kızına gelinine bayışdım
şimdi de netten baktım çok tatlılarrrrrr

yeminle sesli güldüm eşimle birlikte çalışıyorz anlam veremiyo gülmelerime :) ne izliyon diyo video yok bişiy diyorum hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…