ayy senın kayınvaldende alemmiş yamillet bu yaşta Allah korusun felan der hamıle kalmaktan korkar senınkıde pek heveslıymış
dün ben pizzadaki pişmişlerini bile seçtim
benimde bazeen çok istiyor salam sucuk ama eşim almıyorkızlar canım acayip salam ıstıyor bır arkadasın salamı var bır parca ekmekle yesem olmazmı
Bakamadim gecmise buraya atanan kuzenim geldi dun bende kaldi giremedim. Nasilsiniz?
ayyy koptum canım yahuu benım annemde 47 yasında 2 sene oldu menepoza gırelı ama arada bır az bı kanaması oluyo oda senın annen gıbı utana sıkıla kıızm bı ıdrar testı varsa versene bee dıyıp bu yastan sonra hamıle kalırsam sasmıycam dıyoo kalsamda anlamam dıyoo huylanıo sankı karnımda bıısler gezınıyo dıebenım annemde 52 yasında menapoza gırmedı 2 ayda bır ıdrar testi yapıyor
oglumada dayınmı gelıyor halanmı dıyor :26:
hahahahabenım annemde 52 yasında menapoza gırmedı 2 ayda bır ıdrar testi yapıyor
oglumada dayınmı gelıyor halanmı dıyor :26:
sinirden gülüyorum yemin ederim sinir geldi yaw.benim karnım şişmeye başladı kendi göbeği ile ölçüyo ya tamam ilk başta umursamadım ama benim karnım büyüdükçe kadına bi haller oluyo dozu hergeçen gün arttırıyor.telefon açtım nasılsın anne diye hiç beni bebeği soran yok test yapacakmış hanımefendi bana test soruyobunu araştırdım erkek anneleri gelinlerin hamileliğinde kendilerini kenara atılmış felan sanırmış başkaları da yaşamış bunu ama yeminlen erken doğurtturcak bu kadın beni gülüyorum komik geliyo elimde değil çok saçma dr gidelim anne dedim bak kesilebilir adetin yaşın 48 oldu sipralin de var menepoz için gidelim dedim bozuldu bana ne diyeceğim iyi doğur ata altını takayım sana mı diyecektim ki bilemedim iyilik edeyim dedim bozuldu
benimde bazeen çok istiyor salam sucuk ama eşim almıyorzararlı diye..
bilmem ki canım sende yeme istersen..özellikle pişmemiş yeme
iyiyiz canım sen nasılsın.
hayırlı olsun kuzenin atamasın da..
ya aynen içim gidiyor neler var hem de sezon sonu uygun fiyatlı. seneye yaza giyerlerdi alabilseydikben artık bebişime cicişler almak istiyorum yaaa bakıyorum netten harika şeyler var süper..
cinsiyetleri belli olsa da alsak
ay hiç güleceğim yoktu.BAYILCAM ŞİMDİ ben hamile oldum olalı kendini hamile sanıyo yaw.anlamıyo 48 yaşında siprali var menepoza girmeye başladığı için adeti kesiliyo ama o kendini hamile sanıp test yapmaya kalkıyo ya çıldırcam güleyim mi alayayım mı bilemedim
iç canım iç. seviyorsan biraz limon damlatabilirsin bence.öyle yapıcam mecbur canım doktorumla konuştum mecbur su içmelısın dıyor bende midem bulanmasın dıye az az çay bardağıyla içmeye başladım
ayyy koptum canım yahuu benım annemde 47 yasında 2 sene oldu menepoza gırelı ama arada bır az bı kanaması oluyo oda senın annen gıbı utana sıkıla kıızm bı ıdrar testı varsa versene bee dıyıp bu yastan sonra hamıle kalırsam sasmıycam dıyoo kalsamda anlamam dıyoo huylanıo sankı karnımda bıısler gezınıyo dıegazdır dıyom ınanmıyo
BAYILCAM ŞİMDİ ben hamile oldum olalı kendini hamile sanıyo yaw.anlamıyo 48 yaşında siprali var menepoza girmeye başladığı için adeti kesiliyo ama o kendini hamile sanıp test yapmaya kalkıyo ya çıldırcam güleyim mi alayayım mı bilemedim
alemmiş kaynana.
kızlar canım acayip salam ıstıyor bır arkadasın salamı var bır parca ekmekle yesem olmazmı
BAYILCAM ŞİMDİ ben hamile oldum olalı kendini hamile sanıyo yaw.anlamıyo 48 yaşında siprali var menepoza girmeye başladığı için adeti kesiliyo ama o kendini hamile sanıp test yapmaya kalkıyo ya çıldırcam güleyim mi alayayım mı bilemedim
güle güle oturun inş... maşallah bebeğine de canımyeni evim hayırlı olsun eşyalar iner inmez doğru doktora bebeğime bakmaya gittik çok şükür herşey iyi
ay bu da güzelmiş ha. kızlar kaynanaları anneleri kollayın :)yıkıldım gülmektenyalnız böyle menepoz döneminde gebe kalanlar olabiliyor.. annemin komşusu 50 küsur yaşında hamile kaldı... kadının kocası çocuğu dedem dedem diyerek gezdiriyordu.. saçı sakalı beyazdı adamın ...
toxoplasma antikor sonucun negatif ise sakın deneme derim...
ay evet bı ara tutturdu karnımda gezıyorda gezıyor dıye ya vallahı bende pozıtıf cıkacak sandım
neysekı negatıf 1 hafta snra ben hamıle oldugumu ogrendım :)
hayır doguracagınıda yok zaten neyıne trıbe gırıyor
Ya herkezin sabah bulanır migdesi.benim akşam bulanıyor kusuyorum.yemekte yiyemiorum hep ekmek arası yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?