2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bol şans o zaman sana :)

ayy öldüm gülmekten kız bıde gerçek olurmuş

kızlar canım acayip salam ıstıyor bır arkadasın salamı var bır parca ekmekle yesem olmazmı

canım benım ben suçuk yıyorum çiğköftede yıyorum ama abartmadan doktora sucuğu ıyı pişidiğin sürece yiyebilirsin dedi yanı ne şimdi et tavuk da yıyoruz onlarıda ıyı pişimezsek parazit olur sen ye tatlım hiç birsey olmaz

cutemom çok canın çektiyse bir parça ye canım aşerdin sen içini ferah tut bişey olmaz bir parçadan allahın izniyle..canın ısteyip yememek daha kötü..

kesınlıkle katılıyorum

kuzum bende sürekli alışveriş sitelerine bakıyorum cok şirin butikbebe unnado e bebek bebefix vs. hepsini geziyorum önceden kendıme bakardım şimdi bebişe

Allahım tövbelerim olsun vallahi en güzel günlerim zehir olur bu sefer biz yarışıyoruz çocukları yarıştırır.zaten belliydi bi kıskançlığı ilk öğrendik ''ben bişiy almam '' 3 ay olsun öyle alırım dedi neyse şimdi 3,5 aylığım bu sefer ''doğsun alırım herşeyi '' ya sağolsun biz alıyoruz şimdiden herşeyini Allahım muhtaç etmesin çıldırttı beni sonunda

benimde bazeen çok istiyor salam sucuk ama eşim almıyor zararlı diye..
bilmem ki canım sende yeme istersen..özellikle pişmemiş yeme

vallahi iyi eşinin lafını dinliyorsun canım, ben günlerdir canım istiyo, tost yiyorum içinde şarküteri ürünü de olan, adını yazmayayım şimdi o kadar sakınmanıza gerek yok. eğer bu kadar kolay toksoplazma mikrobu alsaydık çoktan hepimiz bağışık olurduk. ben ki gençliğimde çiğ bile yerdim bunları, benim testimde antikor bulunmadı, yani hiç geçirmemişim. kaldı ki sadece etten değil, bir şekilde sudan daha doğrusu sebze meyveden de geçebiliyor.

özellikle çiğ et tüketmemeye dikkat etmeli evet, ama bu derece de sakınmamalı bence. cutemom canın salam çektiyse ye, bence canının istediği şeyi yememek daha kötü. ayrıca bir gıda yüksek mühendisi olarak diyorum ki, salam zaten yapım aşamasında pişiriliyor, ilave ısıl işleme gerek duyulmadan direkt tüketilen bir şarküteri ürünü

ben zaten son zamanlarda sadece, kuru ekmekli şeylerle besleniyorum. buraya da yazmak istemiyorum da, tost,sandviç, ekmek arası et vs.. eğer şarküteri yemezsem aç kalırım :) hep de kaşarlı tost yenmez ki

Son düzenleme:
bebeğin gelişimi tam haftasına göre devam ediyor çok şükür 3 hafta sonra ikili test için gel dedi. bayan doktor eşimin içine sinmedi başka doktorlara da gideceğiz sanırım

az once tuvalete gıttım tuvaletımı yaptım bıraz kabız gıbıydım ama zorlanmadım
bıttıgınde akıntı gordum bır seffaf ır kanlı akıntı hemen korkudan tuvalete attımn sıldımsıldım kendımı baska yok
sonrada tekrar yıkadım kendımı koyu kahve gıbı bır akıntı var ama koyu sarıda dıyebılırım
hemen dr aradım
cok korkuyorum cok kotu oldum :S

kahve degıl koyu sarı akıntı
acaba enf mı
parca gıbı degıldı ama o gelen akıntı cıger gıbı kırmızı ve uzayan bıseydı o andakı sokla onu tuvalete attım goremedım net temızde degılım vajınalmı bakıcaklar acaba ?

acaba enf oturumu oldu kanaması olanlar ? nasıl oluyor dr usg mutlaka kanama alanı goruyormu kotu bıseymı oldu agrım yok sızım yok ama bır haftadır mıdemde bulanmıyor sabahları ? :26:

nasıl bitti birden mi azalarak mı
benim azalmaya başladı da çıkarmıyorum en azından ve aşırı değil artık

en son pazar gunu çok bulantım olmuştu hatta pazartesi kv de balık yiycektik acaba yiyebilcek miyim falan diye dusunuyodum
hiç bulantım olmadı ve salı ve çarşamba da olmadı birden kesildi gibi sadece acıkınca yoklıcak diye korkuyprum hemen ağzıma bişiler atıyorum
nazar etmiyim kendimi de
başta da hiç bulantım yok yok dedim sonra başladı :)

benımde suanda acıkınca ıcım fena oluyorum ama sabah bulantılarım gıttı
acaba bebişim iyimi :26:

umarım korkulacak birşey değildir canım kendine dikkat et yorma kendini benimde 2-3 defa kanamam oldu ama benim karnım çok ağrıyordu doktor yatak istirahati verdi Allahtan çalışan biri değilim haftada 1 progesteron iğnesi vuruluyorum doktora mutlaka git alttan muayene etirmesen daha iyi üsttende bakıyolar alttan muayene olunca kanama artabiliyor bende öyle olmuştu bidaha alttan bakınmadım bide doktor ilişki yasağı veriyor

Son düzenleme:
benımde suanda acıkınca ıcım fena oluyorum ama sabah bulantılarım gıttı
acaba bebişim iyimi :26:

canım bende salı gordum hatta pazartesi bile bulşantım yok diye endişem vardı birde enfeksiyon şüphem olduğu için ama salı gordum içim rahat allaha şükür
senin de enfeksiyıon var galiba bende bol bakteri çıktı birde yassı epitel yüksek çıktı doktor idarar kültürü istedi cuma ogleden sonra alıcam sonucu

bende temız degılım usten bakıcakalr mecburen eve yakın hastane olmazsa eve gıder gelırım
kanama gıbıde degıl kızlar kıpkırmızı kan rengınde bır akıntı bırde yanında seffaf renk akıntı bendede devam eden enf var ılacla gecmemıstı gunlerdır bunun sıkıntısı ıcındeydım :S
calısıyorum ınsallah dusuk rıskım yoktur
mutlaka usg kanama alanı gorurlermı rıskım olsa?
sızın gorulmusmuydu
sanırım ıs yerım raporu fılan kaldırmaz kapı onune koyarlar benı

bende kultur yapılmamıstı ama bu aksam gıdıldıgınde hepsıne bakılır herhalde dıye dusunuyorum
ıcım cok kotu ınsallah bebegımede bısey olmamıstır dusuk rıskımde yoktur ne yaparım yoksa :26:

Doktora mi gidiyorsun

9+1 bugun
su cetvelın gerıden gelmesıne tavım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…