bende temız degılım usten bakıcakalr mecburen eve yakın hastane olmazsa eve gıder gelırım
kanama gıbıde degıl kızlar kıpkırmızı kan rengınde bır akıntı bırde yanında seffaf renk akıntı bendede devam eden enf var ılacla gecmemıstı gunlerdır bunun sıkıntısı ıcındeydım :S
calısıyorum ınsallah dusuk rıskım yoktur
mutlaka usg kanama alanı gorurlermı rıskım olsa?
sızın gorulmusmuydu
sanırım ıs yerım raporu fılan kaldırmaz kapı onune koyarlar benı
bende temız degılım usten bakıcakalr mecburen eve yakın hastane olmazsa eve gıder gelırım
kanama gıbıde degıl kızlar kıpkırmızı kan rengınde bır akıntı bırde yanında seffaf renk akıntı bendede devam eden enf var ılacla gecmemıstı gunlerdır bunun sıkıntısı ıcındeydım :S
calısıyorum ınsallah dusuk rıskım yoktur
mutlaka usg kanama alanı gorurlermı rıskım olsa?
sızın gorulmusmuydu
sanırım ıs yerım raporu fılan kaldırmaz kapı onune koyarlar benı
bende kultur yapılmamıstı ama bu aksam gıdıldıgınde hepsıne bakılır herhalde dıye dusunuyorum
ıcım cok kotu ınsallah bebegımede bısey olmamıstır dusuk rıskımde yoktur ne yaparım yoksa :26:
evet gıdıyorum canım cıkıyorum sımdı mesaım bıttı
acaba enf oturumu oldu kanaması olanlar ? nasıl oluyor dr usg mutlaka kanama alanı goruyormu kotu bıseymı oldu agrım yok sızım yok ama bır haftadır mıdemde bulanmıyor sabahları ? :26:
Aynen gecen hafta bendede direk kesildi gibi oldu.sonrakorkttum bebise biseyoldu diye.aksam yine bulandi kendimegeldim:)Ama eskisi gibi degil sanki bulanmasi.onceden suyu bile cikariyordum.simdi resmen saati var sabah 10 oglen 1arasi cok kotuyum benen son pazar gunu çok bulantım olmuştu hatta pazartesi kv de balık yiycektik acaba yiyebilcek miyim falan diye dusunuyodum
hiç bulantım olmadı ve salı ve çarşamba da olmadı birden kesildi gibi sadece acıkınca yoklıcak diye korkuyprum hemen ağzıma bişiler atıyorum
nazar etmiyim kendimi de
başta da hiç bulantım yok yok dedim sonra başladı :)
Bak bende merak ettim gittikten sonra haber ver muhakkak canım:)
az once tuvalete gıttım tuvaletımı yaptım bıraz kabız gıbıydım ama zorlanmadım
bıttıgınde akıntı gordum bır seffaf ır kanlı akıntı hemen korkudan tuvalete attımn sıldımsıldım kendımı baska yok
sonrada tekrar yıkadım kendımı koyu kahve gıbı bır akıntı var ama koyu sarıda dıyebılırım
hemen dr aradım
cok korkuyorum cok kotu oldum :S
kahve degıl koyu sarı akıntı
acaba enf mı
parca gıbı degıldı ama o gelen akıntı cıger gıbı kırmızı ve uzayan bıseydı o andakı sokla onu tuvalete attım goremedım net temızde degılım vajınalmı bakıcaklar acaba ?
benımde suanda acıkınca ıcım fena oluyorum ama sabah bulantılarım gıttı
acaba bebişim iyimi :26:
aynen canım ilkinde uyuma dinlenme şansı daha fazla oluyor ikinci çocukta ilk çocuğun da ilgi beklediğinden biraz daha zorlanıyorsun tabi. inş senin bu bebişin büyür abi/abla olmak ister de bu soruları duyarsın sıksık :)
9+1 den önce 9+0 var o yüzden cetvel öyle.yarın 10. hafta yazar 9+1 olunca9+1 bugun
su cetvelın gerıden gelmesıne tavım
Kaskati kesildim sikintidan sanki heryerim agriyo
Peki usg kanama gormexse bunun enf veya varsa rahim agzindaki yara oldugunu nasil anliyac lo lo jiaklar
benimde sol kasık ağrım vardı dr gittim meraktan ağrım oluyor sonra bi bakıyorum akıntı geliyor sol tarafımda dr baktı hiç bir sorun yok herşey normal dedi dayanamayacağın kadar ağrıdan ve kanamadan kork dedi eğer ağrıya dayanabiliyorsan sorun yoktur çok şiddetli ağrılar bizi korkutur dedi şuanda da var ağrım yürüyüş yapınca biraz düzeliyorum tüm gün iş yerinde oturuyorum bakalım çıkınca yürüyeceğimbugun doktora gittim canım şükür sorun yok ama bazen çok kasık ağrım oluyo onuda sormayı unuttum sol kasığım acayip ağrıyor belimdede ağrı oluyor umarım korkulacak birşey değildir sen nasılsın bebek nasıl?
benimde sol kasık ağrım vardı dr gittim meraktan ağrım oluyor sonra bi bakıyorum akıntı geliyor sol tarafımda dr baktı hiç bir sorun yok herşey normal dedi dayanamayacağın kadar ağrıdan ve kanamadan kork dedi eğer ağrıya dayanabiliyorsan sorun yoktur çok şiddetli ağrılar bizi korkutur dedi şuanda da var ağrım yürüyüş yapınca biraz düzeliyorum tüm gün iş yerinde oturuyorum bakalım çıkınca yürüyeceğim
Inatcikeci 9+0 dundu galiba karistim :) tesekkur ederim kixlae insallah hersey yolundadir
bugun doktora gittim canım şükür sorun yok ama bazen çok kasık ağrım oluyo onuda sormayı unuttum sol kasığım acayip ağrıyor belimdede ağrı oluyor umarım korkulacak birşey değildir sen nasılsın bebek nasıl?
Kaskati kesildim sikintidan sanki heryerim agriyo
Peki usg kanama gormexse bunun enf veya varsa rahim agzindaki yara oldugunu nasil anliyac lo lo jiaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?