2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Kanama abdominal bakinca da gorunebiliyor. Benim ilk vajinal bakilmisti gordu. Gecen abdominal bakti yine var kanama biraz dedi. İlaca devam demisti demek ki gorulebikiyor karindan da.

karından bakılan ultrasonla kanama alanı varsa görüyor doktor inşalah yoktur karın ağrın yoksa endişelenmene gerek yok karında kanama olunca karın ağrısı yapıyor ağır bişey sakın kaldırma eve gidince uzan yat dinlen canım

acaba enf oturumu oldu kanaması olanlar ? nasıl oluyor dr usg mutlaka kanama alanı goruyormu kotu bıseymı oldu agrım yok sızım yok ama bır haftadır mıdemde bulanmıyor sabahları ? :26:

Gorup gormemesi birazdacihaza agli heralde canim.amadaha net gormek icin vajinal isteyebilir.korkma sakin.zaten o sandalyaye cikarip bakmiyorlar.ustun ortulu oluyor.doktor oraya bakmadan sokuveriyor zaten.sakin kasma kendini alttan isteyebilir.bak nerdeyse 10 kisiyiz lekelenmesi olan.insallah birsey yoktur.

Aynen gecen hafta bendede direk kesildi gibi oldu.sonrakorkttum bebise biseyoldu diye.aksam yine bulandi kendimegeldim:)Ama eskisi gibi degil sanki bulanmasi.onceden suyu bile cikariyordum.simdi resmen saati var sabah 10 oglen 1arasi cok kotuyum ben

inşallah birşey yoktur canım. eğer vajinal enfeksiyonun çok arttıysa belki o da yapmış olabilir. acaba rahim ağzı yaran falan var mıydı, biliyor musun? o da çok fazla akıntı ve kanama yapar

mide bulantım benimde bi kaç gündür azaldı hemen neden azaldı diye endişe etmeye başladım ama bu sabah kahvaltıda öğürünce sevindim :) sanki mide bulantım olunca bebeğimin yaşadığını hissediyorum çok tuhaf bir duygu eşimde benim bu endişelerimi yersiz bulup gülüyor bana :)

amin canım inş. hayırlısıyla :)

Kaskati kesildim sikintidan sanki heryerim agriyo
Peki usg kanama gormexse bunun enf veya varsa rahim agzindaki yara oldugunu nasil anliyac lo lo jiaklar

Tel yaziyorum rahim agzi oldugu anlasilirda enf ise
Bence her tyrlu dusuk riski gibi degerlendireceklo Oler

Peki usg kanama gormexse bunun enf veya varsa rahim agzindaki yara oldugunu nasil anliyac lo lo jiaklar

canım ultrasonda kanama görmezse ve sen şikayetlerini anlatırsan alttan bakmak istemeyebilir bence. rahim ağzına kadar bakar mı bilmem ama belki kültür falan alır. sen epilasyon açısından endişe ediyorsan düşünme. inan görmüyorlar bile doktorlar. önemli olan senin sağlığın.

benimde sol kasık ağrım vardı dr gittim meraktan ağrım oluyor sonra bi bakıyorum akıntı geliyor sol tarafımda dr baktı hiç bir sorun yok herşey normal dedi dayanamayacağın kadar ağrıdan ve kanamadan kork dedi eğer ağrıya dayanabiliyorsan sorun yoktur çok şiddetli ağrılar bizi korkutur dedi şuanda da var ağrım yürüyüş yapınca biraz düzeliyorum tüm gün iş yerinde oturuyorum bakalım çıkınca yürüyeceğim

Inatcikeci 9+0 dundu galiba karistim :) tesekkur ederim kixlae insallah hersey yolundadir

benimde tam tersine merdiven çıkınca yürüyünce kasık ağrım oluyor bugun hastaneye gitim azcık yürüdüm hemen başladı belkide benim kasık ağrım belimden kaynaklanıyordur bel fıtığım var 1 haftadır zorlanıyorum yatıp kalkarken bebek büyüyence büsbütün yandım heralde :)

Çok sevindim canım bişey olmamasına.Benim doktorum daha ben sormadan bu karın ağrılarını ve kasık batmalarının çok normal olduğunu,rahmin genişlediği kanama olmadığı sürecede korkulacak bişey olmadığını söyledi hatta dahada şiddetlenip bıçak batması gibi olabilir sakın endişelenme dediğim gibi önemli olan kanamadır bizim için dedi.Bende bugün daha iyiyim karnım ağırmadı(maşallah)ama akıntı problemim var açık sarı renk olan akıntım biraz koyulaştı ama sadece 1 kere oldu şuanda normal şekilde devam ediyor.Bu evham hali hiç bitmeyecek sanırım:)

enfeksiyon testle belli olur canim idrar yeterli olur heralde.rahimagzi iciin spektrumla bakmakisteyebilir.ben hatta dun baktirdim:)Stres yapmak.dun burda hastanede prof var ona gittik esimle.sperktumla bakmakistedi.olmaz kemkum dedim.dinlemedi bakti valla.guvendigin bir doktorsa hic kasma kendini biraz rahatlatip kendini oyle gir muayeneye/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…