benimde tam tersine merdiven çıkınca yürüyünce kasık ağrım oluyor bugun hastaneye gitim azcık yürüdüm hemen başladı belkide benim kasık ağrım belimden kaynaklanıyordur bel fıtığım var 1 haftadır zorlanıyorum yatıp kalkarken bebek büyüyence büsbütün yandım heralde :)
güle güle oturun inş... maşallah bebeğine de canım
ay bu da güzelmiş ha. kızlar kaynanaları anneleri kollayın :)
eee benim pozitif ben yiyebilir miyim yani???
Inatcikeci 9+0 dundu galiba karistim :) tesekkur ederim kixlae insallah hersey yolundadir
aman kuzum dikkat.. doktoruna sordun mu.. yorumlasın sonucunu... ıgg ve ıgm diye iki türü var birlikte bakılıyor onlara.. ona göre doktorun yönlendirir seni.. ben de ikisi de negatiftiikeanın sucuk ekmeklerini yiyemiyorum
Allahım tövbelerim olsun vallahi en güzel günlerim zehir olur bu sefer biz yarışıyoruz çocukları yarıştırır.zaten belliydi bi kıskançlığı ilk öğrendik ''ben bişiy almam '' 3 ay olsun öyle alırım dedi neyse şimdi 3,5 aylığım bu sefer ''doğsun alırım herşeyi '' ya sağolsun biz alıyoruz şimdiden herşeyini Allahım muhtaç etmesinçıldırttı beni sonunda
Çok sevindim canım bişey olmamasına.Benim doktorum daha ben sormadan bu karın ağrılarını ve kasık batmalarının çok normal olduğunu,rahmin genişlediği kanama olmadığı sürecede korkulacak bişey olmadığını söyledi hatta dahada şiddetlenip bıçak batması gibi olabilir sakın endişelenme dediğim gibi önemli olan kanamadır bizim için dedi.Bende bugün daha iyiyim karnım ağırmadı(maşallah)ama akıntı problemim var açık sarı renk olan akıntım biraz koyulaştı ama sadece 1 kere oldu şuanda normal şekilde devam ediyor.Bu evham hali hiç bitmeyecek sanırım:)
tatlım benim de canım acayip midye istiyor salam istiyor ama almıyorum.bana dediler ki çiğne tükür yutma ona bile korktum
oyy kıyamam Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz atlatırsın bende dün gece solumsan sağıma dönmüşüm uykumda bir ağrı girdi anlatamam sizde de oluyor mu yaw.gece uyanıyorum çok ani hareket yapıyorum uykumda korkuyorum ama inş. geçecek
bebeğin gelişimi tam haftasına göre devam ediyor çok şükür3 hafta sonra ikili test için gel dedi. bayan doktor eşimin içine sinmedi başka doktorlara da gideceğiz sanırım
kuzum sen onu kendi haline bırak .... kıskançlığı abartmış
kv biraz yaşlı olacak... bizimkinin gıkı çıkmıyooo... onun tek derdi bebe sevmek...
arkadaşın kv si 45 yaşlarında.. oğlunun nikahında krem abiye giymeye kalkmış... demişler ki ayıp gelinle mi yarışıyosun.. kadın bu sefer kalkmış kırmızı abiye almış.. yıkıldık nikahtaa...
canım benim biri pozitifti. doktorum da bu hastalığa bağışıklığın var iyi bir şey demişti. ama ben de canımızın çok çok istediği birşeyi azıcık ta olsa yeme taraftarıyım. eskiler bu kadar sakınır mıymış sanki? bi ara ikea ya uğramak lazım demek kiben de şarküteri ürünlerinden bir tek sucuk yiyebiliyorum da
çok güzeller ama.. canım istedi yaaaa ... ben de sadece sucuk yiyorum..az baharatlı olanından
slm kızlar nasıl gıdıyo hamilelik benım bulantım hat safhada yahu açken bısey yok yemek yer yemez baslıyo bulantım bı de aksama doğru artıyo gece done done uyuyorum naapsam kı annem ılac versın dr.a sole dıyo ama ne bılım gecer dıye beklıyorumbende sızın bulantılar ne alemde
Bana doktorum kendine eziyet etme nefsini körelt demişti bi arkadaşım kokareç yedi napsın kız rahat ol bence canım ben de çok kola içerdim önceden şimdi eşim içerken bir yudum içiyorumkızlar canım acayip salam ıstıyor bır arkadasın salamı var bır parca ekmekle yesem olmazmı
bende çok şikayetçiyim bulantılardan ama napalım katlanıcaz.
bende sureklı netten bebek kıyafetlerı biberonlar beşikler hepsıne bakıyorum öle heveslenıyorum kı bı kız bölümüne bakıyorum bi erkek bölümüne hakkımızda hayırlısı olsun. Hemen geçsin vakıt öğrenelımde başlayalım bişeyler almaya. Sanırım kurban bayramında öğrenmiş oluruz
evet cnm katlancaz bende takvımde gun sayıyorum sunun surasında ne kaldı 12. haftaya dıye bazen 15 gun cok buyuyo gozumde bazende dıyorum bı cırpıda gecer annemde tutmus dun bana dıyo kı sen oyle san kızım benım 5. aya kadar devam ettı ınsallah bana cekmezsın dıyo bende tırstım bıraz:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?