2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

oyy kıyamam Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz atlatırsın bende dün gece solumsan sağıma dönmüşüm uykumda bir ağrı girdi anlatamam sizde de oluyor mu yaw.gece uyanıyorum çok ani hareket yapıyorum uykumda korkuyorum ama inş. geçecek

güle güle oturun inş... maşallah bebeğine de canım

ay bu da güzelmiş ha. kızlar kaynanaları anneleri kollayın :)

eee benim pozitif ben yiyebilir miyim yani???

aman kuzum dikkat.. doktoruna sordun mu.. yorumlasın sonucunu... ıgg ve ıgm diye iki türü var birlikte bakılıyor onlara.. ona göre doktorun yönlendirir seni.. ben de ikisi de negatifti ikeanın sucuk ekmeklerini yiyemiyorum

canım benim biri pozitifti. doktorum da bu hastalığa bağışıklığın var iyi bir şey demişti. ama ben de canımızın çok çok istediği birşeyi azıcık ta olsa yeme taraftarıyım. eskiler bu kadar sakınır mıymış sanki? bi ara ikea ya uğramak lazım demek ki ben de şarküteri ürünlerinden bir tek sucuk yiyebiliyorum da

kuzum sen onu kendi haline bırak .... kıskançlığı abartmış

kv biraz yaşlı olacak... bizimkinin gıkı çıkmıyooo... onun tek derdi bebe sevmek...

arkadaşın kv si 45 yaşlarında.. oğlunun nikahında krem abiye giymeye kalkmış... demişler ki ayıp gelinle mi yarışıyosun.. kadın bu sefer kalkmış kırmızı abiye almış.. yıkıldık nikahtaa...

akıntı bendede var canım ama sanırım ben mantarım bugun kaşıntımda ve yanmam var biraz hamileliğimin başındada olmuştu 1 hafta krem kullanmıştım şimdi napıcam bilmiyorum temizliğime çok dikkat ediyorum zaten ilişki yasağımızda var bu mantar niye tekrarlıyor anlamadım

tatlım benim de canım acayip midye istiyor salam istiyor ama almıyorum.bana dediler ki çiğne tükür yutma ona bile korktum

kuzum ne bilimm..doktor sonuçlarıma bakınca kesinlikle çiğ et yasak dedi.. korktum... eşim de yedirmiyor zaten..eve almıyorr.. dışarıda et yersem de iyice pişirilmesini rica ediyoruz..

ayyyyy midye miiii.. bayılırım midyeyeeee.. bayramda izmire annemlere gittim... her gittiğimde babamın midyecisi var temiz yapıyorlar.. bi tepsiye yakın getirir önüme koyarlardı..ama hamile olduğumu öğrendik gitmeden bikaçgün önce... yiyemedim hiç...

benim dönünce belime sancı giriyor aniden dönme yavaş yavaş dön belki o zman olmaz ah şu 4 ayı bi atlatsak benim şuan en çok istediğim şey bu gerçi 20. haftaya kadar tehlike bitmiyor sanırım

bebeğin gelişimi tam haftasına göre devam ediyor çok şükür 3 hafta sonra ikili test için gel dedi. bayan doktor eşimin içine sinmedi başka doktorlara da gideceğiz sanırım

canım maşallahhh sizeee.. inşallah istediğiniz gibi bir doktor bulursunuz

ayyy benimkini abiye ile düşünemiyorum biz de ilk başta çeyiz yarışı yaptık bende ne var baktı onda yoksa gitti aldı şimdide bebek yarışı anlamıyorum yemin ederim benden daha iyileri onun olsun.ama ilk hamileliğim illa bişiy bulması da gerekmez anlamıyorum insanları.benim annem sevinçten uçtu şimdiden örğüler maşallah bi hurç olmuş önceden başlamış bana yeni göstriyor.çarşıya her gidişinde bişiy alıyor ki tedavi bebeği bu sevincimiz çok.sevin artık demi babaanne oluyorsun keyfini çıkar 3 tane doğurmuşsun 4.ye niye niyet :) ay aklıma geldikçe gülüyorum hem sinirden hem komediden

çok güzeller ama .. canım istedi yaaaa ... ben de sadece sucuk yiyorum..az baharatlı olanından

ya benimde canımı istettirdiniz akşam akşam canım sucuk çekti :) ama baharattan hamilelikten ötürü nefret ediyorum baharatsız sucuk yok mudur yaa :)

slm kızlar nasıl gıdıyo hamilelik benım bulantım hat safhada yahu açken bısey yok yemek yer yemez baslıyo bulantım bı de aksama doğru artıyo gece done done uyuyorum naapsam kı annem ılac versın dr.a sole dıyo ama ne bılım gecer dıye beklıyorumbende sızın bulantılar ne alemde

bende çok şikayetçiyim bulantılardan ama napalım katlanıcaz.

kızlar canım acayip salam ıstıyor bır arkadasın salamı var bır parca ekmekle yesem olmazmı
Bana doktorum kendine eziyet etme nefsini körelt demişti bi arkadaşım kokareç yedi napsın kız rahat ol bence canım ben de çok kola içerdim önceden şimdi eşim içerken bir yudum içiyorum) napiyim )

bende çok şikayetçiyim bulantılardan ama napalım katlanıcaz.

evet cnm katlancaz bende takvımde gun sayıyorum sunun surasında ne kaldı 12. haftaya dıye bazen 15 gun cok buyuyo gozumde bazende dıyorum bı cırpıda gecer annemde tutmus dun bana dıyo kı sen oyle san kızım benım 5. aya kadar devam ettı ınsallah bana cekmezsın dıyo bende tırstım bıraz:18::18:

Ayyy ben de bakıyorum hatta bebek odası bile beğendim hahaha ölcem sabırsızlıktan ama hakikaten bebek eşyalarının hepsi çok güzel)

evet bazılarınınki çok uzun sürüyomuş.inşallah bizimkisi o kadar sürmez de hamileliğimizin de tadını çıkarırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…