- 1 Ağustos 2013
- 136
- 42
- 48
evet bazılarınınki çok uzun sürüyomuş.inşallah bizimkisi o kadar sürmez de hamileliğimizin de tadını çıkarırız.
benımde aynen aksam ustu baslıyo yaa ve vakıt gıttıkce kotulesıyo.....
Aynen yanniye böyle oluyo anlamadım.akşamları bulantı ilacı alıorum uyuyorum
Olsun canim yesil sari farketmez al nefsin korelsin.Ben de 10 gündür mandalinaya aşeriyorum.Bikaç yerde buldum ama yeşil kabukluydu.Çok ekşidir diye almadım.Bian önce çıksın da kilo kilo yicem.Kış meyvelerini özledim.
Benim de negatif korkuyorum. Ete dokunamiyorumtoxoplasma antikor sonucun negatif ise sakın deneme derim...
canim cig degilde pisirerek belki yiyebilirim.vallahi iyi eşinin lafını dinliyorsun canım, ben günlerdir canım istiyo, tost yiyorum içinde şarküteri ürünü de olan, adını yazmayayım şimdio kadar sakınmanıza gerek yok. eğer bu kadar kolay toksoplazma mikrobu alsaydık çoktan hepimiz bağışık olurduk. ben ki gençliğimde çiğ bile yerdim bunları, benim testimde antikor bulunmadı, yani hiç geçirmemişim. kaldı ki sadece etten değil, bir şekilde sudan daha doğrusu sebze meyveden de geçebiliyor.
özellikle çiğ et tüketmemeye dikkat etmeli evet, ama bu derece de sakınmamalı bence. cutemom canın salam çektiyse ye, bence canının istediği şeyi yememek daha kötü. ayrıca bir gıda yüksek mühendisi olarak diyorum ki, salam zaten yapım aşamasında pişiriliyor, ilave ısıl işleme gerek duyulmadan direkt tüketilen bir şarküteri ürünü
ben zaten son zamanlarda sadece, kuru ekmekli şeylerle besleniyorum. buraya da yazmak istemiyorum da, tost,sandviç, ekmek arası et vs.. eğer şarküteri yemezsem aç kalırım :) hep de kaşarlı tost yenmez ki
Cute canim bence enfeksiyon dan kaynakli birseydir.az once tuvalete gıttım tuvaletımı yaptım bıraz kabız gıbıydım ama zorlanmadım
bıttıgınde akıntı gordum bır seffaf ır kanlı akıntı hemen korkudan tuvalete attımn sıldımsıldım kendımı baska yok
sonrada tekrar yıkadım kendımı koyu kahve gıbı bır akıntı var ama koyu sarıda dıyebılırım
hemen dr aradım
cok korkuyorum cok kotu oldum :S
Bebek iyi kalp atisida var masallah 9+4 gozukuyodu kanama alani yok
Enf icin fitil ve krem verdi su,yara olan yerler icin dusuk tehditimi dedim tekrarlamasigi icin suan hayir icerde kanama olsaydi sikinti dusari cikanda bi kan oldugu ivin ilava baslatdik dedi neden oldugunu soylemedi agri varmi dedi yok dedim bir daha olursa isyiharat veririz dedi kebdi dr altan akintina baksin dedi filan falan nedir yabi anlamadim kanli akibti diyorum o kNaman bitti suan dimi diyo novetci dr zaten hic sevmem
Ne diyosunuz bu ise kizlar ?
Enf icin fitil ve krem verdi su,yara olan yerler icin dusuk tehditimi dedim tekrarlamasigi icin suan hayir icerde kanama olsaydi sikinti dusari cikanda bi kan oldugu ivin ilava baslatdik dedi neden oldugunu soylemedi agri varmi dedi yok dedim bir daha olursa isyiharat veririz dedi kebdi dr altan akintina baksin dedi filan falan nedir yabi anlamadim kanli akibti diyorum o kNaman bitti suan dimi diyo novetci dr zaten hic sevmem
merhaba arkadaslar ben yeni katıldım aranıza 9 haftalık hamileyim :) biraz bulantılı gecıo malesef..
benimde öyle canım.hiç bişey yapamıyorum.
3 ay böle sürer diyorlar doktor bana dramamine verdi ama fayda etmio
kızlar bana maşallah diyin bulantılarım bitti gibi pazar gününden beri pek bulantı yok
seninle günümüz aynınerde oturuyosun?
sana kocaman bir maşallahdarısıda bana olsun inşallah 3. ayda kesılır dıoalr az kaldı 3. aya sanırım sen girmişsin
kızlar ikili test hakkında ne dusunuyorsunuz yaptıracakmısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?