2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
evet bazılarınınki çok uzun sürüyomuş.inşallah bizimkisi o kadar sürmez de hamileliğimizin de tadını çıkarırız.

inşaallah cnm yaa eşimde sağolsun eve gelınce cok yuklenmıyo bana yemek varsa yıyo yoksa dısardan soluyo cnm kocacım benım cok anlayıslı evı bıle beraber temızlıyoruz tek ızın gununda aksama kadar temızlık yapıyo benle normalde kv.lerle oturuyoz onlar sımdı koyda yaz ya gecen bayrsam gıttıler 10 gun sonra hamıle oldumu orendım kurban bayramında doncekler o zamana kadar ıdare etcez kocişle sonra zaten kv.cım yardım edr bırıcık gelınıne

hee bıde kızlar su ikili test olayını ne yaptınız ya benım 21.den sonraya yaptırmam lazım ıstanbul anadolu yakasında varmı ıyı bı yer tabı devlat hastanesı olarak ozeller cok para ıstıro

Kızlar ya bısey sorucam sız hurma yıyormusunuz?ben 2 gundur yıyorum ama sımdı okudum dusuge neden olabılıyormus korktum bır an acıkcası faydası olsun derken allah korusun...

Ben de 10 gündür mandalinaya aşeriyorum.Bikaç yerde buldum ama yeşil kabukluydu.Çok ekşidir diye almadım.Bian önce çıksın da kilo kilo yicem.Kış meyvelerini özledim.
Olsun canim yesil sari farketmez al nefsin korelsin.
Bende kis meyvelerini cok severim.

toxoplasma antikor sonucun negatif ise sakın deneme derim...
Benim de negatif korkuyorum. Ete dokunamiyorum
canim cig degilde pisirerek belki yiyebilirim.

Cute canim bence enfeksiyon dan kaynakli birseydir.
Kanama olunca ultrasonda belli oluyor benimkanam oldugunda gorulmustu kanayan yer
Ben kotu birsey olduğunu düşünmüyorum canim..
Bize de haber ver mutlaaka.

Bebek iyi kalp atisida var masallah 9+4 gozukuyodu kanama alani yok
Enf icin fitil ve krem verdi su,yara olan yerler icin dusuk tehditimi dedim tekrarlamasigi icin suan hayir icerde kanama olsaydi sikinti dusari cikanda bi kan oldugu ivin ilava baslatdik dedi neden oldugunu soylemedi agri varmi dedi yok dedim bir daha olursa isyiharat veririz dedi kebdi dr altan akintina baksin dedi filan falan nedir yabi anlamadim kanli akibti diyorum o kNaman bitti suan dimi diyo novetci dr zaten hic sevmem
Ne diyosunuz bu ise kizlar ?

canım bebeğin iyi kalp atımı da var çok şükür..
ben enf.dan kaynaklı bir şey olduğunu düşünüyorum.
korkma kanama olsa usg de çok net belli oluyo..benim kanamam çok olduğunda hep görüldü usg de..

ağrın sancın kanaman yok bebeğin de iyi çok şükür..korkma herşey yolunda çok şükür cutecim.

çok geçmiş olsun canım çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna.

Hadi gecmis olsun sevindim kendi doktoruna kontrolun ne zaan

canım ben haftaya gidicem inşallah her şey normaldir. valla doktor bana 2 hafta sonra git dedi ben de itiraz etmedim niye bilmiyorum. aslınca cidden gerek yok bence. çünkü önlemi alınmıyor allah korusun bi problem olsa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…