2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar ben kirli çamaşıra ve kirli bulaşığa katlanamıyorum.makinaya öğüre öğüre koyuyorum.bir an önce geçse artık bunlar.

kızlar ben kirli çamaşıra ve kirli bulaşığa katlanamıyorum.makinaya öğüre öğüre koyuyorum.bir an önce geçse artık bunlar.

bende bulaşık konusunda çok hassas oldum canım bulaşık makınasını açar açmaz mıdem bulanıyor saolsun eşim yardımcı oluyor okonuda. Bıraz sabretcez bebeişlerimiz için şurda 3. aya ne kaldı

kızlar karnımızın büyümesi için henuz erken mi ben kendımde hiç bi değişiklik göremıyorum. KArnında genışleme, büyüme hısseden var mı

bardak yumurta kokuyor diye yediğim iki lokmayı da çıkardım

evet canım yaa o bardak kokusuda mideyi nasıl kaldırıyor. geçende iş arkadaşlarıyla yemekte birisi bardak buram buram yumurta kokuyor dedi. kendim koklamadığım halde yemeğimi yiyemedim inanki. söylemesi yetti yani

kızlar yaa iki gündür idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum çok kötüyüm ne yapmam lazım :44:

Bende de var antibiyotik kullaniyorum. Onun disinda bol su icmek lazim pamuklu camasir kullanmak'lazim. Mumkunse gunde bimkeznbelden asagisini ilik suyla yikamali. Malum bolgeyi asla islak birakmamali.

bol su sık idrar sakın sıkıştırma

Cok su ic canim.
Insallah cabucak gecer..doktoruna da danis tabi.

Bende de var antibiyotik kullaniyorum. Onun disinda bol su icmek lazim pamuklu camasir kullanmak'lazim. Mumkunse gunde bimkeznbelden asagisini ilik suyla yikamali. Malum bolgeyi asla islak birakmamali.

ama şöyle bir şey var kızlar 10 gün önce olmuştu çok kötüydüm durumumu doktora söyledim doktor tek kullanımlık antibiyotik verdi geçti. ama 2 gündür yine başladı hergün sık su içmeye çalışıyorum ama tekrar doktorumu arasammı acaba ? verdiği tek kullanımlıktan eczaneden alsam yine içsem bişi olurmu ? :18: yaa neden böle oluyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…