bende bulaşık konusunda çok hassas oldum canım bulaşık makınasını açar açmaz mıdem bulanıyor saolsun eşim yardımcı oluyor okonuda. Bıraz sabretcez bebeişlerimiz için şurda 3. aya ne kaldı
evet canım yaa o bardak kokusuda mideyi nasıl kaldırıyor. geçende iş arkadaşlarıyla yemekte birisi bardak buram buram yumurta kokuyor dedi. kendim koklamadığım halde yemeğimi yiyemedim inanki. söylemesi yetti yani
Bende de var antibiyotik kullaniyorum. Onun disinda bol su icmek lazim pamuklu camasir kullanmak'lazim. Mumkunse gunde bimkeznbelden asagisini ilik suyla yikamali. Malum bolgeyi asla islak birakmamali.
Bende de var antibiyotik kullaniyorum. Onun disinda bol su icmek lazim pamuklu camasir kullanmak'lazim. Mumkunse gunde bimkeznbelden asagisini ilik suyla yikamali. Malum bolgeyi asla islak birakmamali.
ama şöyle bir şey var kızlar 10 gün önce olmuştu çok kötüydüm durumumu doktora söyledim doktor tek kullanımlık antibiyotik verdi geçti. ama 2 gündür yine başladı hergün sık su içmeye çalışıyorum ama tekrar doktorumu arasammı acaba ? verdiği tek kullanımlıktan eczaneden alsam yine içsem bişi olurmu ? :18: yaa neden böle oluyoki