2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Doktora sormadan icme sakin

MONUROL tek kullanımlık şaseden bahsediyosan kafana göre alma.doz aşımı olmasın diye onlar tekli halde satılıyo zaten.antibiyotik o.suya karıştırıp gece yatarken içiyosun ve idrarını tutabildiğin kadar tutuyosun en az 4 saat olmak şartıyla.ben bekarken kullanırdım hemen işe yarardı geçerdi ama ben sistit oluyodum.Allaha şükür şu an bi sıkıntım yok.büyük abdestteki mikroorganizmaların vajinaya geçerek oluşturduğu bi hastalık bu aslında.büyük abdestinizi yaptığınız zaman önden arkaya doğru yıkamalı ve silinmelisiniz.çoğumuz hata yaparak arkadan öne doğru temizleniyoruz ve mikropları vajinaya taşıyoruz.kesinlikle doktoruna danış kendin alma o ilacı çünkü kullandın.

evet canım monurol ismi. tamam doktorumu aricam yarın yada sabah işyerini arar yarım saat izin ister bir yanına giderim

kızlar yaa iki gündür idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum çok kötüyüm ne yapmam lazım :44:

canım bendede var enfeksıyon önceden de oluyo gebelık dönemınde daha hassasolundugu için daha çok olabılır dıyo doktorlar. Yarın doktora git canım idrar tahlılı yapar değer yuksekse serum takarlar içini temizler bana 3 hafta once takıldı çok rahatladım. Çünkü enfeksıyon bebiş için iyi deıl. Ayrıca çok su içmek gerekıyor ama benım sudan mıdem bulandıgı için içemiyorum umarım sen içebilirsin.

şimdi senin tamamen geçtimi canım

şimdi senin tamamen geçtimi canım

serumdan sonra geçti canım. Ama bugun çok afedersın ıdarırımm resngı çok aşırı koyuydu ben su içemediğim için çok susuz kalmışım doktorumla konuştum durumu anlattım oda ıdrar rengı koyulugu susuzluktan mıden bulansada az az içmeye çalış dedı. Fakat ıdrarda yanma varsa hemen gel muayene edıyım bebek ıcın zararlı olabılır dedı. Benımde ıdrarda yanma yok senın varmı canım varsa dıkkat etmelısın

evet canım var hemde çok kötüyüm benimde çok içince midemde bulantı oluyor

evet canım var hemde çok kötüyüm benimde çok içince midemde bulantı oluyor

bende öyleyım canım hatta ben kusuyorum suyu agzıma götürmek ıstemıyorum sana bı tavsıye benım doktorumda söledı ınternettende okudum ılık suyun ıcınde 1-2 damla lımon sıkıp iç vucutdakı enfeksıyonu temızlıyor hergun 1 bardak bunu tekrarla hatta 1 kaşık bal eklersen bebeğin içinde yararlı olur.

evet canım limonun idr.yolu enfeksiyonuna iyi geldiğini okudum .tamam canım denicem teşekkür ederim

Ahsen canim bende de ayni sorun vardi doktorumun onerisi suya biraz limon sikip iç yada nane çiyneyebilirsin dedi ama ben naneden cekindim limonu sanada tavsiye ederim bir de suyu cubuk krakerle tuketiyorum tuzun ardindan ve evet su bebek için çok değerli senin içinde tabi

Son düzenleme:

benim iki kere lekelenmem oldu ikisi de şiddetli kasık ağrısıyla geldi ama lekelenme vs yoksa bebek buyuyo kendine yer yapıyo ondandır
ben geçen bi doıktora gittim ne sorduysam ilk 3 ay normal dedi
şimdi biri bişey dedi mi bende ilk 3 ay normal diyorum
sen 12. haftadasın 2li test yaptırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…