ama şöyle bir şey var kızlar 10 gün önce olmuştu çok kötüydüm durumumu doktora söyledim doktor tek kullanımlık antibiyotik verdi geçti. ama 2 gündür yine başladıhergün sık su içmeye çalışıyorum ama tekrar doktorumu arasammı acaba ? verdiği tek kullanımlıktan eczaneden alsam yine içsem bişi olurmu ? :18: yaa neden böle oluyoki
ama şöyle bir şey var kızlar 10 gün önce olmuştu çok kötüydüm durumumu doktora söyledim doktor tek kullanımlık antibiyotik verdi geçti. ama 2 gündür yine başladıhergün sık su içmeye çalışıyorum ama tekrar doktorumu arasammı acaba ? verdiği tek kullanımlıktan eczaneden alsam yine içsem bişi olurmu ? :18: yaa neden böle oluyoki
Doktora sormadan icme sakin
MONUROL tek kullanımlık şaseden bahsediyosan kafana göre alma.doz aşımı olmasın diye onlar tekli halde satılıyo zaten.antibiyotik o.suya karıştırıp gece yatarken içiyosun ve idrarını tutabildiğin kadar tutuyosun en az 4 saat olmak şartıyla.ben bekarken kullanırdım hemen işe yarardı geçerdi ama ben sistit oluyodum.Allaha şükür şu an bi sıkıntım yok.büyük abdestteki mikroorganizmaların vajinaya geçerek oluşturduğu bi hastalık bu aslında.büyük abdestinizi yaptığınız zaman önden arkaya doğru yıkamalı ve silinmelisiniz.çoğumuz hata yaparak arkadan öne doğru temizleniyoruz ve mikropları vajinaya taşıyoruz.kesinlikle doktoruna danış kendin alma o ilacı çünkü kullandın.
ilaca hayır ilaca hayır
kızlar yaa iki gündür idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum çok kötüyümne yapmam lazım :44:
canım bendede var enfeksıyon önceden de oluyo gebelık dönemınde daha hassasolundugu için daha çok olabılır dıyo doktorlar. Yarın doktora git canım idrar tahlılı yapar değer yuksekse serum takarlar içini temizler bana 3 hafta once takıldı çok rahatladım. Çünkü enfeksıyon bebiş için iyi deıl. Ayrıca çok su içmek gerekıyor ama benım sudan mıdem bulandıgı için içemiyorum umarım sen içebilirsin.
kızlar bişey sorucam.hem eleviti hemde folbiolu aynı anda kullanan var mı?
şimdi senin tamamen geçtimi canım
serumdan sonra geçti canım. Ama bugun çok afedersın ıdarırımm resngı çok aşırı koyuydu ben su içemediğim için çok susuz kalmışım doktorumla konuştum durumu anlattım oda ıdrar rengı koyulugu susuzluktan mıden bulansada az az içmeye çalış dedı. Fakat ıdrarda yanma varsa hemen gel muayene edıyım bebek ıcın zararlı olabılır dedı. Benımde ıdrarda yanma yok senın varmı canım varsa dıkkat etmelısın
hosgeldin canim aramiza hayirli ugurlu olsun bebisin
saglikla sihhatle alirsin ins kucagina
evet canım var hemde çok kötüyümbenimde çok içince midemde bulantı oluyor
bende öyleyım canım hatta ben kusuyorum suyu agzıma götürmek ıstemıyorum sana bı tavsıye benım doktorumda söledı ınternettende okudum ılık suyun ıcınde 1-2 damla lımon sıkıp iç vucutdakı enfeksıyonu temızlıyor hergun 1 bardak bunu tekrarla hatta 1 kaşık bal eklersen bebeğin içinde yararlı olur.
evet canım limonun idr.yolu enfeksiyonuna iyi geldiğini okudum .tamam canım denicem teşekkür ederim
arkadaşalr merhaba. Bende idrar yolu enfeksiyonu vardı bu sebepten dokturm çok su içmemi söyledi. Malesef ben hiç su içemiyorum su içince midem bulanıyo ve kusuyorum ama kendımı çok susuz hissediyorum. Bugün, çok afedersiniz idrar rengim çok aşırı koyuydu çok susuz kalmışım. Susuz kalmamın bebege bi zararı olurmu bu konuda bılgısı olan varsa lütfen yardımcı olun :18:
sana kocaman bir maşallahdarısıda bana olsun inşallah 3. ayda kesılır dıoalr az kaldı 3. aya sanırım sen girmişsin
bugun doktora gittim canım şükür sorun yok ama bazen çok kasık ağrım oluyo onuda sormayı unuttum sol kasığım acayip ağrıyor belimdede ağrı oluyor umarım korkulacak birşey değildir sen nasılsın bebek nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?