2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bana doktorum kendine eziyet etme nefsini körelt demişti bi arkadaşım kokareç yedi napsın kız rahat ol bence canım ben de çok kola içerdim önceden şimdi eşim içerken bir yudum içiyorum) napiyim )

ayy bizim ev,n onunde bi kokoreççi duruyo nermalde severim kokusu bile hoşuma giderdi nasıl tiksindim şimdilerde anlatamam yanından bile geçmiyorum yolumu değiştirdim o kadar yani

Zeynep kamil iyi bi hastanedir diye biliyorum oraya bi bak istersen canım

Kızlar ya bısey sorucam sız hurma yıyormusunuz?ben 2 gundur yıyorum ama sımdı okudum dusuge neden olabılıyormus korktum bır an acıkcası faydası olsun derken allah korusun...

ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde zaten ramazandı bende faydalı diye duymuştum bol bol yedim valla nerde okudun düşüğe neden olduğunu ben hamilelere çok faydalı diye biliyorum

kızlar karnımızın büyümesi için henuz erken mi ben kendımde hiç bi değişiklik göremıyorum. KArnında genışleme, büyüme hısseden var mı

benimki kocaman sanki bi küçük kavun yutmuş gibiyim :)

kanal d deki intikam dizisine bakıyorum şuan kızlar

ya markete gitmiştik dönünce malzemeleri yerleştriken baktım biraz herkes değişmiş ne gıcık oldum ya nasıl da hevesle bekliyodum başlamasını

günaydın kızlar
suanda bır terslık yok
dun fıtıl fılanda attım belkı yıne kan gelır dıye tum gece boyle put gıbı uyudum sabah korka korka tuvaleet gıdıpğ baktım ped koydum kendıme ne olup bıttıgını ıyıce anlıyayım dıye camasırlarım renklı fılan benı yanıltmasın dıye

canım çok geçmiş olsun.... korkma ...iyisin inşallah..

yarın sabah mısafırleırm gelecek bu aksam esımle mutlaaka temızlık yapmamız gerekıyor bızım

güzel annişler hepinize günaydın ve hayırlı cumalar 2li tarama testim yarın :18: acayip heyecan var rabbım yardımcımız olsun sizleri bılgılendırırım

ayyy bu yazıyo okurken elım ayağım boşaldı resmen

bencede bende yıyorum ıyı pişirip çiğköfte bile yerim cok seviyorum çünkü ama abartmıyorum tabıkı

canım sen tavuğu eti pişmeden yemıyorsun zaten pişerkende tüm bakteriler ölür sende suçuğu salamı kısık ateşte ıyıce pişir ye allah korusun nefis bu belkı aşeriyorsun bende abartmada yıyebılırsın

suan içim acaip rahatladı dıkkat et tatlım kendıne cok yorma bence o kanama farklı bırsey belki içinde adetden kalma kan pıhtısı kalmıştır onu atmışsındır zaten rabbım verecekse vırıyor sen kafana takıp stres yapma kendine

listeye girme zamanımız geldı sanırım sat 17 temmuz bdt 23 temmuz ikinci bebeğim

Günaydın canim.
Ikilin yarin mi . inşallah guzel gecer guzel haberle gelirsin canim.
Ne cabuk buyuduk ne cabuk geciyo zaman..

Benimde 23unde 11+6 da ikiki testim.
Sen yarin kac oluyorsun.

uzun bı raradan sonra herkese merhabaa...umarım tum annişler iyidir..ben bulantılarla basetmeye calısıyorumm bıan once gecse su gunlerrr..

Ne güzel sabahları çok fazla bulantım olmuyordu ama son iki gündür doğru dürüst kahvaltı bile edemiyorum.Midem bir tuhaf bulanıyor mu bulanmaya mı çalışıyor anlamadım:)

Günaydın canim.
Ikilin yarin mi . inşallah guzel gecer guzel haberle gelirsin canim.
Ne cabuk buyuduk ne cabuk geciyo zaman..

Benimde 23unde 11+6 da ikiki testim.
Sen yarin kac oluyorsun.

kuzum ben yarın tam 12 haftalık oluyorum yanı 12+0 günlük aslında adet tarihime göre 11+5 günlük yarın ama benım bebiş 2 gün önden gidiyor maşallah bebişim ultrosan resmınıde koydum 2014 ulrtason topiğine inşallah sende güzel haberlerle gelirsin aysunaycım

bizde bugun 11+0 olduk haftaya randevu almaya çalıştım ama uni hastanesinden randevu almak çok zor galiba özelde yaptırıcam ikili testi

günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı bebiş turp gibi maşşallah 4gün önden gidiyor ama ben ii değilim maalesef haftada 1 gün hastanede yatıp serum alıcam. Aman çevrenizde benim gibi düşük kilolular varsa (ben 45dim) kilo almadan hamile kalmasınlar, neler çekiyorum bilemezsiniz. Allah hepimize yardım etsin neyseki bebişim çok iyi Allah'ıma şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…