2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Amin canım cümlemize inşallah.Tabi elde olmuyor,sonuçta buradaki çoğu kişinin ya ilk tecrübesi ya da olumsuzluklardan sonra elde ettiği zor gebelikler.Ama bugün şunu düşündüm ki biz ne yaparsak yapalım olacağın önüne geçemicez.Allah ol dedi oldular yaşa derse yaşayacaklar yok ol derse ne yazık ki yok olacaklar.Allah kimseye göstermesin yokluklarını.O yüzden kalbi ferah tutmak ve bol bol dua etmek gerekiyor gerisi Allah'ın takdiri.

evet canım Allah istedikten sonra herşey olur onun yaşayacağı varsa dünyaya gelir doğru söylüyorsun

Umarım bu mide bulantısı ve iştahsızlık bir an önce geçer.Yoksa 9 ay geçmez bu şekilde

ay ne kadar sıkıcı bır gun cılkdırıcam

ben zaten biraz kilolu hamile kaldım aslında niyetim önce kilo vermekti ama sağolsun meleğimiz hemencik geldi :)
inşallah sende toparlarsın
kızlar halime bakın ama gülmek yok 4-5 aylık var benim karın :)

valla gercekten var gobegın :) ama sıvrılmıs sankı dımı
sabahları bıraz adha ınıyordur
dıye dusunuyorum

yarın doktor kontrolum var dun bebegı gordum ama bende sıze hıc usg resmı ekleyemedım yarından sonra eklerım bakalım dunyanın 2.harıkasını gorunce ne yapacaksınız

buarada princessss sana cok ozendım gıt yat dınlen ya

sen de bendensin canım bebekten çok biz büyüyoruz galiba ama ben dün karar verdim dikkat edicem biraz çünkü ilk üç ayda inanmazsınız 8 kilo aldım

maşallah canım senin karın almış başını gitmiş :) bu ilk gebeliğinmi? duyduğuma göre 2. yada 3. gebeliklerde karın erkenden şişiyomuş benim azcık çıktı hamile olduğum belli olmuyo belki zayıfladım ondandır iştahım açılsada kiloları bi alsam benimde göbek şişecek :)

Doğru söylüyorsun. Ailemde doğum yapan çoğu kadın bulantı çekmemiş. İlk bebiş olunca her şeyi merak ediyorum. Doğum konusunda da inşallah halama çekerim ikisi ikiz olmak üzere 5 çocuğu var hepsini de normal yolla dünyaya getirdi ve ben doğum sancısı nedir bilmiyorum diyor

oo sen büyütmüşsün bebişi vallahi canım benimki de seninkiyle kapışır. sabah o kadar olmasa da öğleden sonra şişmeye bir başlıyor, akşam çoktan almış başını gitmiş oluyor

ben de kilolu hamile kaldım, mevcut göbeğin de etkisi var tabi. bir de henüz hiç kilo almadım diyordum ama iki sabahtır yarım kilo kadar fazla çıkıyorum. sanırım almaya başlıyorum

ben ikiz beklediğim için daha çok kilo alacağım ve karnım daha büyük olacak. bütün bunlara psikolojik olarak da hazır olmam lazım

sen de bendensin canım bebekten çok biz büyüyoruz galiba ama ben dün karar verdim dikkat edicem biraz çünkü ilk üç ayda inanmazsınız 8 kilo aldım

aslında daha 1.5 kilo aldım :)

erkek mi acaba ya :) annemin ve kv nin de karnı kocaman olurmuş bende öle olcam galiba
senin hep gebzede çalıştığını düşüyorum eşim de o tarafta çalışıyo ondan mı acaba nedir valla Allah kolaylık versin canım gerçekten çalışırken gebelik zor

1.5 kilo aldım ama galiba sadece göbeğe mi aldım ne daha benim minik 3 cm ama göbeğe bak ilk gebeliğim bu arada

kilolardan göbüşlerden bahsedilmişş ben 11.haftaya geliyorum toplamda 1 kilo aldım almasaydım iyiydi ama ne bulantı ne tiksinme ne koku hassasiyetim var :)
hem iyi hem kötü buna rağmen yediklerime dikkat ettim kilo almamaya özen gösteriyorum..
kızımda ilk 15 hafta da 1 kilo aldım ama onda çok bulantı ve istifram vardı bunda maşallahım var..yemeklerden ziyade hareketsiz kalmak insana gerçekten çok kilo aldırıyor..
yavaş yavaş platese başladım..ilk ay şişkinlik ve gazım vardı karnım tuhaf bir şekilde şiş ve sertti şu an daha iyi şişlik yok pek normal 3 aylık gibi..

kızlar kızarmış balığın bebeğe faydası olur mu ? ben diğer şekillerde yiyemiyorum sadece kızartmasını seviyorum.

canım zaten bebek hala tam olarak bizden beslenmiyor sayılır. ama kendin ve dolaylı olarak bebek için faydalı tabi. balığın kendi yağı faydalı özellikle.

kızartma sadece daha kalorili hale getiriyor. ama madem onu yiyebiliyorsun kıarmış ye. ben de kızarmış seviyorum, özellikle küçük balıkları

ınanırım bende ılk gebelıgımde 30 yakın kılo aldım hepsını verdım ama gerek yoktu el kadar dogdu bebek seker ve tansıyon sorunu ne ararsan cıkıyor bebegın o kadar cok bır beslenmeye ıhtıyacı yok normal beslenmenızden 1 bardak fazla sut meyve suyu 1 dılım kek gıbı bu kadar esktrası var 3 aydan sonra
bens uanda hıc kılo almadım gunde 3 dılımden fazla ekmek yemıyorum
bugun 7 adet cıg kofte yedım ama olsun yakarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…