işte insan bazen evham yapabiliyor bebeğine bişey olcak korkusu kaplıyo insanı benimde akıntım var hatta kaşıntı ve yanmamda mantar oluyorum ara sıra şimdilik önemsememeye çalışıyorum ama eğer şiddetlenirse doktora sölicem progesteron iğnesi oluyorum bende haftada bir tane aslında en güzeli herşeyi akışına bırakmak sanırım biz fazla düşünüyoruz :) Allah bebeklerimizi bize bağışlasın cnm hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler nasip eylesin(amin)..
Amin canım cümlemize inşallah.Tabi elde olmuyor,sonuçta buradaki çoğu kişinin ya ilk tecrübesi ya da olumsuzluklardan sonra elde ettiği zor gebelikler.Ama bugün şunu düşündüm ki biz ne yaparsak yapalım olacağın önüne geçemicez.Allah ol dedi oldular yaşa derse yaşayacaklar yok ol derse ne yazık ki yok olacaklar.Allah kimseye göstermesin yokluklarını.O yüzden kalbi ferah tutmak ve bol bol dua etmek gerekiyor gerisi Allah'ın takdiri.
ne güzel tahlilin temiz çıkmış geçmiş olsun cnm kendine dikkat et sıvı şeyler fazla tüket bu mevsimde ben mandalina hiç görmedim bu arada ben hiç kilo almadım aksine kilo veriyorum çok zayıfladım 50den 44e düştüm
ben zaten biraz kilolu hamile kaldım aslında niyetim önce kilo vermekti ama sağolsun meleğimiz hemencik geldi :)
inşallah sende toparlarsın
kızlar halime bakın ama gülmek yok 4-5 aylık var benim karın :)
Eki Görüntüle 802387
ben zaten biraz kilolu hamile kaldım aslında niyetim önce kilo vermekti ama sağolsun meleğimiz hemencik geldi :)
Eki Görüntüle 802387
Maşallah bulantının olmamasının kıymetini bil bence. hiç çekilecek gibi değil ama bebişlerimiz için katlanıyoruz.
Benim bu hafta azaldı ama akşamları oluyor yinede.
Yalnız sadece bulantı oluyor çıkarmıyorum.
ay ne kadar sıkıcı bır gun cılkdırıcam
Eki Görüntüle 802387
Zayifsin diye mi tum bunlar. Boyun kac
sen de bendensin canım bebekten çok biz büyüyoruz galiba ama ben dün karar verdim dikkat edicem biraz çünkü ilk üç ayda inanmazsınız 8 kilo aldım
valla gercekten var gobegın :) ama sıvrılmıs sankı dımı
sabahları bıraz adha ınıyordur
dıye dusunuyorum
yarın doktor kontrolum var dun bebegı gordum ama bende sıze hıc usg resmı ekleyemedım yarından sonra eklerım bakalım dunyanın 2.harıkasını gorunce ne yapacaksınız
buarada princessss sana cok ozendım gıt yat dınlen ya
1.5 kilo aldım ama galiba sadece göbeğe mi aldım ne daha benim minik 3 cm ama göbeğe bakmaşallah canım senin karın almış başını gitmiş :) bu ilk gebeliğinmi? duyduğuma göre 2. yada 3. gebeliklerde karın erkenden şişiyomuş benim azcık çıktı hamile olduğum belli olmuyo belki zayıfladım ondandır iştahım açılsada kiloları bi alsam benimde göbek şişecek :)
kızlar kızarmış balığın bebeğe faydası olur mu ? ben diğer şekillerde yiyemiyorum sadece kızartmasını seviyorum.
Eki Görüntüle 802387
sen de bendensin canım bebekten çok biz büyüyoruz galiba ama ben dün karar verdim dikkat edicem biraz çünkü ilk üç ayda inanmazsınız 8 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?