slm kızlar öğlen yemeğinde fırında tavuk kanat vardı. menüyü sorduğumda canım çok istemişti ama yemekte o tavuk burnuma bir koktu bir koktu çıkaracaktım az kalsın daha tavuk yemem herhaldekızlar çok bahsedilince canım mandalina çekti :13:
Ben kullaniyorum canim :)
Kızlar kilolar ne alemde.Ben 2,5 aylık oldum.2,5 kilo almışım.Fazla geldi bana.Ama yapıcak bişey yok aslında abartı bişeyde yemiyorum niye böyle oldu anlamadım.Galiba hareketsizlikten.Normalde her akşam 20 dakka yürüyüş yapıyodum.Şimdi temizlik bile yapmıyorum.Doktora gittiğimde sorcam ne gibi egzersiz yapabilirim diye.
Kızlar bebişimizin cinsiyeti ne zaman belli olur acaba? Çok merak ediyorum ☺
ben 1.5 kilo aldım hatta ikiydi de biraz verdim 1.5 şimdi
bende temizlik falan yapmıyorum hiç elim varmıyıor
senin de öyle mi yoksa düşük tehlikesi var ondan mı (Allah korusun)
Bende 1.5 kilo almısim..
slm kızlar öğlen yemeğinde fırında tavuk kanat vardı. menüyü sorduğumda canım çok istemişti ama yemekte o tavuk burnuma bir koktu bir koktu çıkaracaktım az kalsın daha tavuk yemem herhaldekızlar çok bahsedilince canım mandalina çekti :13:
Sorrma canim bend cok fenayim .3 gunde 2 kilo yedim nerdeyse gittim geldim yedim banamisin demedi
Bgun buranin pazari esim gelsin 3-4 kilo aldirsyim
benım karnım davul gıbı valla
gorsenız 5 aylık hamıle gıbıyım. 4 kılo aldım.cok aldım ama napayım cok acııyorum.aslında ole hamur ısı pasta tatlı yedıgım yok.oglenlerı saglam yemek yıyom oda genelde sebze yemeklerı.ekmek sadece kahvaltıda ama ne hıkmetse cok aldım kılo.ınsallah bebegıme de yarıyodur.
kurban bayramına kadar belli olur diye umut ediyorum...
2014 nisan anneleri tablosuna eklenmek istiyorum lüften yardımmmmmm !!!
canım bebişimizin cinsiyeti 16. haftada belli olucak inşallah..
o zaman daha epey var desene.13. haftada öğrenenlerde olabiliyor ultrasonun kalitesine ve bebeğin pozisyonuna bağlı oluyomuş.bende hiç kilo almadım aksine verdim.ama ben çok hareket ediyorum.eskiye nazaran ağır kaldırmak dışında hiç bişeyden kaçınmıyorum.
nasıl yapacağımı bilmiyorumki sayfaya yeni üye oldum anlamaya çalışıyorum.
Azalmak mı??? Benim giderek artıyor canım, gündüz idare ediyorum da gece bulantıları çok fenamide bulantıları azalan var mı? çok halsizim yoruldum artık
BAYILCAM ŞİMDİ ben hamile oldum olalı kendini hamile sanıyo yaw.anlamıyo 48 yaşında siprali var menepoza girmeye başladığı için adeti kesiliyo ama o kendini hamile sanıp test yapmaya kalkıyo ya çıldırcam güleyim mi alayayım mı bilemedim
hayır bilmiyorum..alıntı ile cevapla yazan bii yer var ordan yazıyorum size ama doğrumudur bilmiorumki...
ay bu kadar olur yeminle gece mandalina nasıl canım çekti anlatamam bulabilöe imkanımız yok demisanırım benimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?