2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

sanırım benimde :)

benım karnım davul gıbı valla
gorsenız 5 aylık hamıle gıbıyım. 4 kılo aldım.cok aldım ama napayım cok acııyorum.aslında ole hamur ısı pasta tatlı yedıgım yok.oglenlerı saglam yemek yıyom oda genelde sebze yemeklerı.ekmek sadece kahvaltıda ama ne hıkmetse cok aldım kılo.ınsallah bebegıme de yarıyodur.

ben 1.5 kilo aldım hatta ikiydi de biraz verdim 1.5 şimdi
bende temizlik falan yapmıyorum hiç elim varmıyıor
senin de öyle mi yoksa düşük tehlikesi var ondan mı (Allah korusun)

Düşük tehlikem yok çok şükür.Ama daha önceki hamileliklerim kürtaj ve düşükle sonuçlandı.Ondan önce de infertilite (kısırlık) öyküm var.O yüzden doktor hareketi ve cinselliği yasakladı.Hamileliğimi öğrendiğimden beri temizlik yürüyüş vs. yapmıyorum.Sen az almışın bana göre.

Bende 1.5 kilo almısim..

Ohh pek bi fazlan yok senin de

Canım yeşil olmasına bakma çok tatlı.Akşama al ye.Kış meyveleri gibisi varmı ya.C vitamini deposu mübarekler.hem ne kadar grip olmasak o kadar iyi.Çaresi de narenciye.

Sorrma canim bend cok fenayim .3 gunde 2 kilo yedim nerdeyse gittim geldim yedim banamisin demedi
Bgun buranin pazari esim gelsin 3-4 kilo aldirsyim

Akşam eşim geç geldi.Anca 3 tane yiyebildim sonra da uyumuşum.Bugün hepsi biter

oo canım rekor sende.4 kilo iyi almışın valla.Bebek tosun gibi bişey olur heralde.

canım bebişimizin cinsiyeti 16. haftada belli olucak inşallah..

o zaman daha epey var desene.13. haftada öğrenenlerde olabiliyor ultrasonun kalitesine ve bebeğin pozisyonuna bağlı oluyomuş.bende hiç kilo almadım aksine verdim.ama ben çok hareket ediyorum.eskiye nazaran ağır kaldırmak dışında hiç bişeyden kaçınmıyorum.

aynen canım 16.haftya kadar hiçbir ultrason kesin olarak cinsiyeti belirleyemezmiş.. birazcık sabretces :)

Kizlar ya biri yardim etmiycek mi? Pc den girdigimde gebelik gakvimlerinizi goruyorum. Ama tabletten girince goremiyorum. Ve pc den gebelik takvimi yapmaya calisiyorum formata uygun degil bilmem ne biseyler diyor. Nerden yaptini ?

kızlar canım mantı çekmişti.kilosu 23 tl imiş.nerdeyse et fiyatı eşimde gitmiş ev mantısı yapan lokantadan istemiş normalde markete gönderemem.çocukları için neler yapıyolar...

mide bulantıları azalan var mı? çok halsizim yoruldum artık
Azalmak mı??? Benim giderek artıyor canım, gündüz idare ediyorum da gece bulantıları çok fena Uyku uyuyamıyorum

Ay inanmıyorummmmm Çok güldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…