Kizlar ya biri yardim etmiycek mi? Pc den girdigimde gebelik gakvimlerinizi goruyorum. Ama tabletten girince goremiyorum. Ve pc den gebelik takvimi yapmaya calisiyorum formata uygun degil bilmem ne biseyler diyor. Nerden yaptini?
Kullanıcı kontrol panelinde, profilimi düzenle kısmında bebeğinizin doğum tarihi diye bir yer var canım, tarihi giriyorsun takvimin oluyor...
anlayamadımkiburayamı yazıcam kusura bakmayın sizide rahatsız ediyorum
50 msj yazmadan özel msj gönderemiyomuşum :) neyse tşk ederim yardımlarınız için :)
Kızlar kilolar ne alemde.Ben 2,5 aylık oldum.2,5 kilo almışım.Fazla geldi bana.Ama yapıcak bişey yok aslında abartı bişeyde yemiyorum niye böyle oldu anlamadım.Galiba hareketsizlikten.Normalde her akşam 20 dakka yürüyüş yapıyodum.Şimdi temizlik bile yapmıyorum.Doktora gittiğimde sorcam ne gibi egzersiz yapabilirim diye.
günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı bebiş turp gibi maşşallah 4gün önden gidiyor ama ben ii değilim maalesef haftada 1 gün hastanede yatıp serum alıcam. Aman çevrenizde benim gibi düşük kilolular varsa (ben 45dim) kilo almadan hamile kalmasınlar, neler çekiyorum bilemezsiniz. Allah hepimize yardım etsin neyseki bebişim çok iyi Allah'ıma şükürler olsun.
benım karnım davul gıbı valla
gorsenız 5 aylık hamıle gıbıyım. 4 kılo aldım.cok aldım ama napayım cok acııyorum.aslında ole hamur ısı pasta tatlı yedıgım yok.oglenlerı saglam yemek yıyom oda genelde sebze yemeklerı.ekmek sadece kahvaltıda ama ne hıkmetse cok aldım kılo.ınsallah bebegıme de yarıyodur.
şimdi meyva yedim elma ve incir ama tutmadı yerini akşam tüm bildiğim marketleri geceğim :)olurmu mandalina var benimde canım çekmişti markette tesadüf eseri buldum :)))
Gebelik takvimini nasil yapacagim ya yapamadim bir turlu
Yapmışsın canım işte aşağıda görünüyo. 21.04.2013 diye gösteriyo muhtemel doğum tarihin
benim iki kere lekelenmem oldu ikisi de şiddetli kasık ağrısıyla geldi ama lekelenme vs yoksa bebek buyuyo kendine yer yapıyo ondandır
ben geçen bi doıktora gittim ne sorduysam ilk 3 ay normal dedi
şimdi biri bişey dedi mi bende ilk 3 ay normal diyorum
sen 12. haftadasın 2li test yaptırdın mı?
bulunduğun şehirde ikea varsa oradakiler az baharatlı...
yok canım yaptırmadım yaptırmak istemiyorum dün doktorumda hatırlattı ben yaptırmayı düşünmediğimi söledim o da bence yaptırsan iyi olur dedi bende diyelimki yaptırdım sonuçta olumsuz bişey çıkarsa önlem olarak yapılacak bişey varmı dedim doktorda gebeliği sonlandırıyoruz dedi bende kesinlikle öyle bişey yapmayacağımı söledim canım anlayacağın o testin sonucunada pek güvenmiyorum moralimi de bozmak istemiyorum rabbimden sağlıklı bebeğim olması için dua ediyorum... sen ne yapmayı düşünüyorsun?
Bende az önce akıntılar için doktora gittim.Doktorum bu evhamla 9 ay geçmez bak haberin olsun dedi bende biliyorum ama gel gör ki kalbe söz geçir dedim:)Alttan kontrol etti akıntı için normal ilaç yazmaya bile gerek yok dedi bende peki kalp atışlarına bakıcak mıyız dedim iyi peki dedi baktık ve pıt pıt atan kalbini gene duydum:)Pregestoron yazdı için rahat etmiyorsa kullan bir zararı yok dedi.Sanırım çok fazla kasmamak gerekiyor Allah alacak nefes verdiyse eninde sonunda dünyaya gelicekler.O yüzden bu konuları çok fazla araştırmamaya ve bu zamanın tadını çıkarmaya karar verdim:)
ben haftaya çarşambaya randevu aldım
aslında sende haklısın bende aldırmayı düşünmem ama yinede bi durum varsa da hazırlıklı olalım
gerçi ben bişey çıkacağını düşünmüyorum ama yinede yaptırıcam
doktordan geldi şimdi idrar kültürüm temiz çıkmış doktor bizim için önemli olan buydu ne güzel temiz çıkmış dedi de peki o idrar tahlilindeki bol bakteri neydi anlayamadım
bol su içicem artık ihmal etmicem
kızlarrr bende markete uğradım ama mandalina yoktu
ben 1.5 kilo aldım ama karnım kocamannnnn göğüsler de büyüdü foto koycam birazdan bakın en büyük benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?