2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar ya biri yardim etmiycek mi? Pc den girdigimde gebelik gakvimlerinizi goruyorum. Ama tabletten girince goremiyorum. Ve pc den gebelik takvimi yapmaya calisiyorum formata uygun degil bilmem ne biseyler diyor. Nerden yaptini ?

Kullanıcı kontrol panelinde, profilimi düzenle kısmında bebeğinizin doğum tarihi diye bir yer var canım, tarihi giriyorsun takvimin oluyor...

Son düzenleme:

ben de 10 haftadayım 3 haftalıktan berı hamıle oldugumu bılıyorum ama hıc kılo almadım 12 kadar hıc almamayı dusunuyorum ınsallah hatta 16 dıyeıblırım :)

kızlar sanırım açılış kılo olmuş yaa ben hiç tartılmadım kızlar çünkü kürtajdan 1 ay sonra hamiş kaldım ben bılıyorsunuz yarın doktora gıttığimde tartılayım bari

canım benım maşallah sağlıcakla gelsin mınığin

yalnız olmadığıma sevindim. ben de 3-3,5 kilo aldım şimdiden. sipsivri bir göbekle dolaşıyorum :) abur cubur, kuruyemiş, meyve falan çok seviyorum da ben yemek pek yiyemiyorum artık midem kaldırmıyor onun haricinde çöp öğütücüsüne döndüm diyebilirim

oldu takvım :) cızelgeye gerek yok bu varken :) bı tek tablette de gorebılmem kaldı. pc den gorunuyor :)

yok canım yaptırmadım yaptırmak istemiyorum dün doktorumda hatırlattı ben yaptırmayı düşünmediğimi söledim o da bence yaptırsan iyi olur dedi bende diyelimki yaptırdım sonuçta olumsuz bişey çıkarsa önlem olarak yapılacak bişey varmı dedim doktorda gebeliği sonlandırıyoruz dedi bende kesinlikle öyle bişey yapmayacağımı söledim canım anlayacağın o testin sonucunada pek güvenmiyorum moralimi de bozmak istemiyorum rabbimden sağlıklı bebeğim olması için dua ediyorum... sen ne yapmayı düşünüyorsun?

Bende az önce akıntılar için doktora gittim.Doktorum bu evhamla 9 ay geçmez bak haberin olsun dedi bende biliyorum ama gel gör ki kalbe söz geçir dedim:)Alttan kontrol etti akıntı için normal ilaç yazmaya bile gerek yok dedi bende peki kalp atışlarına bakıcak mıyız dedim iyi peki dedi baktık ve pıt pıt atan kalbini gene duydum:)Pregestoron yazdı için rahat etmiyorsa kullan bir zararı yok dedi.Sanırım çok fazla kasmamak gerekiyor Allah alacak nefes verdiyse eninde sonunda dünyaya gelicekler.O yüzden bu konuları çok fazla araştırmamaya ve bu zamanın tadını çıkarmaya karar verdim:)

ben haftaya çarşambaya randevu aldım
aslında sende haklısın bende aldırmayı düşünmem ama yinede bi durum varsa da hazırlıklı olalım
gerçi ben bişey çıkacağını düşünmüyorum ama yinede yaptırıcam

doktordan geldi şimdi idrar kültürüm temiz çıkmış doktor bizim için önemli olan buydu ne güzel temiz çıkmış dedi de peki o idrar tahlilindeki bol bakteri neydi anlayamadım
bol su içicem artık ihmal etmicem

kızlarrr bende markete uğradım ama mandalina yoktu

ben 1.5 kilo aldım ama karnım kocamannnnn göğüsler de büyüdü foto koycam birazdan bakın en büyük benim :)

Son düzenleme:

işte insan bazen evham yapabiliyor bebeğine bişey olcak korkusu kaplıyo insanı benimde akıntım var hatta kaşıntı ve yanmamda mantar oluyorum ara sıra şimdilik önemsememeye çalışıyorum ama eğer şiddetlenirse doktora sölicem progesteron iğnesi oluyorum bende haftada bir tane aslında en güzeli herşeyi akışına bırakmak sanırım biz fazla düşünüyoruz :) Allah bebeklerimizi bize bağışlasın cnm hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler nasip eylesin(amin)..

ne güzel tahlilin temiz çıkmış geçmiş olsun cnm kendine dikkat et sıvı şeyler fazla tüket bu mevsimde ben mandalina hiç görmedim bu arada ben hiç kilo almadım aksine kilo veriyorum çok zayıfladım 50den 44e düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…