ekım ayında ben alısverıse baslıyorum haberınız ola sonra ay yok ben duymadım bılmıyorum bana neden soylemedın demeyın :)
cınsıyete gore
oglumla aynı odada olacaklar
ıkısınede battanıye ve yorgandan baslıcam ıse dısney serısı bırıne bebek bırıne tek kısılık almayı dusunuyorum ozellıkle erkek olursa ama kız olursa oglana ıstedıgı karakter olabılır dıcem ama olmaz odanın atmosferını bozmuyayım odaları wınne the pooh duvar kagıtlı yesıl tonlarında gıdıyor dekorasyon :) az once ınsallah kız olur ıdye ıcımden gecırdım tulumlara bakarken halbukı sıddetlı erkek ıstıyorum
sanırım hormonlarım cekımser davranmaya basladı :)
Benimde aklım karışık o konuda ama sanırım yaptıracam bir cesaret.Yoksa 9 ay boyunca sürekli bunu düşünücem.Allah korusun sonuç kötü çıkarsa tabiki aldırmayı düşünmüyorum ama insanın içi de rahat etmiyor acabalarla.
Evet ilk. Ben de senin gibi kız olacağını hissediyorum ama bakalım hayırlısı.
kızlar az önce çok garip bişey oldu kv ye çıkmıştım inerken bi komşumuz var ona rastladım
kendisi memleketteydi o yüzden tek tebrik etmeyen o kalmıştı
işte tebrik ederim falan dedi teşekkür ettim nasılsın dedi iyiyim Allah'a şükür bi sıkıntım yok dedim
bende gelcektim de gelemedim evde işler falan dedi işte bende bişiler diyoruö konuşuyoruz ama ikide bir nasılsın diyo
yahu iyiyim illa kotu mu olmam gerek
en son 50 kere nasılsın diyince biraz bulantılarım vardı ama geçti bu hafta falan dedim de kadın rahatladı yaçok enteresan değil mi
evet ama o testin sonucu ne kadar güvenilir onu bilmiyorum cnm ayrıca her hastanede olmuyomuş bu test
dur bakalım ne cıkacak bahtımıza olmazsa degıs tokus yaparız :)ben de şiddetli erkek istiyorum ilki kız oldugu için :) ama içime kesin kız olacak gibi doğuyor,iki cadıyla uğraşmaya hazırlıyorum kendimi :)
Bana da kiz zor geliyor cidden ya ama cok severim kizlari oglumu da kiz bekliyordu esim. O cok istiyor kiz.
Nasil belli oluyor
benim geçen yılki çalıştığım yerin de ulaşımı sıkıntıydı. özel arabamla gidiyordum ama yollar kardan hep kapanıyordu uzatmak zorunda kalıyordum bazen lojmanda kalmak zorunda kaldım. şimdi şükür eş durumundan tayinim çıktı da çok rahatım. Inşallah sen de bebeğinin bereketiyle daha güzel bir yere çıkar tayininbu gün okula ilk gün. 15 öğrenci birleştirilmiş 3-4 sınıf ulaşım sıkıntım var. Iki araç kullanacağım 25 km yere
ay benim eşim de çıkarken doktora soruyor erkek olacağı kesin değil değil mi kız da olabilir diye :) oğlumuz bana çok benziyor çocukluk fotolarımızı gören ayırt edemiyor o derece. sanırım kız olursa kendine benzicek ümidi var :)
dur bakalım ne cıkacak bahtımıza olmazsa degıs tokus yaparız :)
benım esımde erkek var kız olsun dıyor :) hatta annemler kaynanamlarda bende onlara ınatmıdır nedır erkek hıssedıyorum
En azından ense kalınlığı ve burun tespiti olması önemli bu zaten en belirleyici özellikmiş.Sırf bunun için yaptıracam sanırım ense kalınlığı normal değerler arasında çıkarsa içim baya bi rahat edecek edecek.Bence seninde aklında kalmasın derim.Bu seferde aklında kalıcak yaptırsamıydım acaba diye.Ama tabi karar senin.
kız olsun benim olsun dermişim ehe ehe :)
dur bakalım ne cıkacak bahtımıza olmazsa degıs tokus yaparız :)
benım esımde erkek var kız olsun dıyor :) hatta annemler kaynanamlarda bende onlara ınatmıdır nedır erkek hıssedıyorum
degıstıremeyız dıyosun aman napıcam senın boklu kızını
Babalar kizlara duskun olir
eheheh walla benim oğlan gibi politik olursa ikimize de düşkün olur kimden ne görüyorsa ona göre davranır benim oğlum :)
B12 icin ayri ilac mi kullaniyorsun
açıkcası sık gitmek istemiyorum eşim biraz moral verse hiç gerek yok ama o benden daha evhamlı hal böyle olunca da sık sık doktora gider olduk
Hayırlı haftalar güzel hamişler.Doktordan geliyorum.11+2 olduk çok şükür.Doktorum parmaklarına omurgasına ayaklarına gözlerine burnuna çenesine heryerine detaylı baktı.Ense kalınlığı 1,26 çıktı.Çok güzel herşey yolunda dedi.Cinsiyet sordum ama 13.haftadan önce söylemiyorum.Çünkü hata payı bu hafta da çok yüksek dedi.1 ekimde tekrar çağırdı cinsiyet için.Folik asit yerine elevit verdi.Burdaki yorumları okudum da inşallah bende de kötü etki yapmaz.Ya kızlar clexane yazdırmayı unuttum.Doktorun asistanını aradım.Reçeteyi iptal ettirin burdan yenisini yazayım dedi.Ama o eczaneden çok uzağım bi daha gitme imkanım yok dedim.O zaman tanıdığınız bi eczaneden bi kutu alın bi dahaki gelişinize reçeteye fazla yazarız dedi.Ama tanıdığım eczane yok.Burda iğneleri aldığım eczane var ama verir mi bilmiyorum.Normalde ssklı 15 tlye alıyorum 1 kutusunu.Netten baktım normal alsam 90 tl.Napcam bilmiyorum.
Slm kızlar
Gecen Cuma gunu tansıyonum dutsu ellerım uyustu bırden bıre.o korkuyla solugu doktorda aldım.sukurler olsun bıseyımız yokmus.doktum saolsun ne desem ılk aylarda normal kendını cok fazla yorma dedı durdu.kanaman yoksa korkulacak bıse yok dedı.bebegımı gordum ılk kez bukadar buyuktu ayakları vardı kıpır kıpır oynuodu ama kemık gelısımı daha tamamlanmadıgı ıcın ben hıssetmezmısım ole dedı doktor.ay sonu ıkılı testım var.ınsallah hersey guzel cıkar.
Bu aralar hıc ıyı deılım hıc mıdem bulanmazken yemek yer meyez bulantım baslıyo.kendımı cok mutsuz hıssedıyorum.sankı her an aglayacakmısım gıbı.bana ne oluyo anlamıyorum hep yatıp uyuyasım var ama calışırken bunu yapmak cok zor.
Rabbım tum hamışlere ve bekelerıne saglık mutluluk nasıp etsın
bende 9 kutu yazdırıyorum zaten 9 kutudan fazla vermıyor eczanelerCanim hersryin güzel olmasi a sevindim masallah bebegine
Ben clexane icin rapor cikardim hic ucret odemiyorum..her seferinde de 3 kutu aliyorum.
Ayrica eski receten varsa bulundugun yerdek herhangi bir merkezden ilac yazdirabilirsin.ben kendi dr.gitkiyorum ilac icn.
Rapor olunca aile hekimi bile yaziyor.
Rapor yokkende burdaki uzman bir dr dan yazdiriyordum..
merhaba kızlar... sabah 2 li testimiz vardı. ultrasonda herşey yolunda çıktı. minnakımı uyandırana kadar azcık uğraştık ama :) çikolata yemiştim ama en az 45 dk önce yemek gerekiyormuş ben yedim girdim gibi oldu :)
elleri kafaya dayamış minnakım doktor ensesini ararken bacak arasını gösterdi. cinsiyeti sorduğumda o daha 5 cm cinsiyet söylemek fal bakmaktan farksız dedi ama erkek gibi diyebilirim dedi. kan da verdim haftaya bugün nasipse kontrolümüz var.
Ofise geç geldiğim için bir dünya işim var geçmişi okuyamadım. inşallah herşeyler yolundadır.
hahaha ayyy kayinvaliden beni cok gulduruyo bak benim anneannemle kayinvalidesi ayni gun dogum yapmis kadin gelin hamile kaldi diye evhamlana evhamlana hamile kalmis dogumuda ayni gune getirlis :))))
Tesekkurler canim azcik dolastim esim geldi zaten ben yatistayim o ev temizliyo :-D u
Canim bu sekilde hamileligin cok zor gecer biraz sakin ol lutfen bebisini de dusun annesi su an o cok minik daha onu hissedemezsin hissettigin muhtemelen gaz hareketleridir saglikla buyuyun insallah
Ben de elevit kullaniyorum mide yanma sikintim yok denecek kadar aben gece yatarken ozellikle yastigimi biraz zyukselttim bir de maden suyu iyi geldi :)u
maasallah saglikla gelsin bebisin aramiza hosgeldin canim
maasallah melegine canim benimde ignem var saglikocagindan bile yazdirabiliyorum. Sonucta elinde yazildigina dair eskide olsa receten var
Gecmis olsun canim meleklerimiz Allaha emanet olsun kendine dikkat et cok da kafaya takma canim saglikli hamislikler diliyorum :)
Biz de insallah sizler gibi yillarca surecek dostluklar kurariz :) i
ekım ayında ben alısverıse baslıyorum haberınız ola sonra ay yok ben duymadım bılmıyorum bana neden soylemedın demeyın :)
cınsıyete gore
oglumla aynı odada olacaklar
ıkısınede battanıye ve yorgandan baslıcam ıse dısney serısı bırıne bebek bırıne tek kısılık almayı dusunuyorum ozellıkle erkek olursa ama kız olursa oglana ıstedıgı karakter olabılır dıcem ama olmaz odanın atmosferını bozmuyayım odaları wınne the pooh duvar kagıtlı yesıl tonlarında gıdıyor dekorasyon :) az once ınsallah kız olur ıdye ıcımden gecırdım tulumlara bakarken halbukı sıddetlı erkek ıstıyorum
sanırım hormonlarım cekımser davranmaya basladı :)
kızlar az önce çok garip bişey oldu kv ye çıkmıştım inerken bi komşumuz var ona rastladım
kendisi memleketteydi o yüzden tek tebrik etmeyen o kalmıştı
işte tebrik ederim falan dedi teşekkür ettim nasılsın dedi iyiyim Allah'a şükür bi sıkıntım yok dedim
bende gelcektim de gelemedim evde işler falan dedi işte bende bişiler diyoruö konuşuyoruz ama ikide bir nasılsın diyo
yahu iyiyim illa kotu mu olmam gerek
en son 50 kere nasılsın diyince biraz bulantılarım vardı ama geçti bu hafta falan dedim de kadın rahatladı yaçok enteresan değil mi
üniversite hastanesi var orada yapılır heralde ama hastaneye baya uzağım taksiyle 40 dk yada 1 saat rahat sürer randevu aldığım gün hemen bakarlar mı yoksa sıraya falan mı koyarlar bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?