2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ben de şiddetli erkek istiyorum ilki kız oldugu için :) ama içime kesin kız olacak gibi doğuyor,iki cadıyla uğraşmaya hazırlıyorum kendimi :)

bu gün okula ilk gün. 15 öğrenci birleştirilmiş 3-4 sınıf ulaşım sıkıntım var. iki araç kullanacağım 25 km yere

evet ama o testin sonucu ne kadar güvenilir onu bilmiyorum cnm ayrıca her hastanede olmuyomuş bu test

bi daha nasılsın dediklerinde ölüyorum bulantıdan çok fenayım de geç,o zaman normal hamilelik geçirdiğine inanırlar.aksi halde inanmak istemiyo kimse :)

evet ama o testin sonucu ne kadar güvenilir onu bilmiyorum cnm ayrıca her hastanede olmuyomuş bu test

En azından ense kalınlığı ve burun tespiti olması önemli bu zaten en belirleyici özellikmiş.Sırf bunun için yaptıracam sanırım ense kalınlığı normal değerler arasında çıkarsa içim baya bi rahat edecek edecek.Bence seninde aklında kalmasın derim.Bu seferde aklında kalıcak yaptırsamıydım acaba diye.Ama tabi karar senin.

ben de şiddetli erkek istiyorum ilki kız oldugu için :) ama içime kesin kız olacak gibi doğuyor,iki cadıyla uğraşmaya hazırlıyorum kendimi :)
dur bakalım ne cıkacak bahtımıza olmazsa degıs tokus yaparız :)
Bana da kiz zor geliyor cidden ya ama cok severim kizlari oglumu da kiz bekliyordu esim. O cok istiyor kiz.

Nasil belli oluyor

benım esımde erkek var kız olsun dıyor :) hatta annemler kaynanamlarda bende onlara ınatmıdır nedır erkek hıssedıyorum

bu gün okula ilk gün. 15 öğrenci birleştirilmiş 3-4 sınıf ulaşım sıkıntım var. Iki araç kullanacağım 25 km yere
benim geçen yılki çalıştığım yerin de ulaşımı sıkıntıydı. özel arabamla gidiyordum ama yollar kardan hep kapanıyordu uzatmak zorunda kalıyordum bazen lojmanda kalmak zorunda kaldım. şimdi şükür eş durumundan tayinim çıktı da çok rahatım. Inşallah sen de bebeğinin bereketiyle daha güzel bir yere çıkar tayinin

Babalar kizlara duskun olir

üniversite hastanesi var orada yapılır heralde ama hastaneye baya uzağım taksiyle 40 dk yada 1 saat rahat sürer randevu aldığım gün hemen bakarlar mı yoksa sıraya falan mı koyarlar bilgin var mı?

Son düzenleme:
eheheh walla benim oğlan gibi politik olursa ikimize de düşkün olur kimden ne görüyorsa ona göre davranır benim oğlum :)

Yok babalar kiz cocuklarina daha duskun olur dedim. Gerci oglum var babasi tabi ki cok duskun ama kiz olsa esimi dusunemiyorum ben

B12 icin ayri ilac mi kullaniyorsun

evet canım doktor bunu bıtır bır daha kullanma dedi az kaldı içinde zaten elevıtdede var dedi

açıkcası sık gitmek istemiyorum eşim biraz moral verse hiç gerek yok ama o benden daha evhamlı hal böyle olunca da sık sık doktora gider olduk

öylede işte insanın aklı kalıyor eşininde böyle hıssetmesı cok normal benımkıde öyle :) neyse sende bebeğinde ıyı olun gerisi boş

veriri canım nıye vermesin bende bır defa yazdırmadım eczaneye kımliğimi bıraktım verdı ertesı günde 9 kutu yazdırdım en fazla 9 kutu alabılıyorusun bu arada tebrık ederim 2li cok güzel maşallah elevit bende kullanıyorum acaip karnım şişti b-mıdem yanıyor elevitden bılmıyorum ama kahvaltıdan sonra alıyorum ben sende öyle al canım

canım dıkkat et kendını fazla yorm allaha emanet yavrularımız maşşalah yavruna darısı tekmelerıne annesi bız calışanlar ıcın durum cok zor bende hemen eve gitmek ıstıyorum

bende 9 kutu yazdırıyorum zaten 9 kutudan fazla vermıyor eczaneler

oh oh maşallah mınığine benımkıde emın olamadı bır kız bır erkek dedı hayırlısı olsun hakkımızda

ben cok kötüyüm karnım taş gibi oldu doğurcam bırazdan maaden suyu ıyı gelebılır

ınşallah canım benım

bak senı sabırsız bende kasım aralıkta başlıyacağım sen önden gıt fıkır olur bızede

ya sorma bızım bınadada var herkes aaa hamılemısın yıne diyorlar delı oluyorum 3 düşük yaptığım ıcın mılletde ne meraklı ya bol bol ayetelkürsü elak nas oku kendıne

üniversite hastanesi var orada yapılır heralde ama hastaneye baya uzağım taksiyle 40 dk yada 1 saat rahat sürer randevu aldığım gün hemen bakarlar mı yoksa sıraya falan mı koyarlar bilgin var mı?

Randevu aldığın gün bakarlar büyük ihtimal.Ama tam emin değilim ben gebzede Medical hastanesine gidiyorum.Oraya sordum 50 TL ücret verdiler tabi ek olarak başka bişey çıkarırlar bilemem 1 ekimde kontrolüm var o zaman gittiğimde daha detaylıca öğrenicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…