Yok babalar kiz cocuklarina daha duskun olur dedim. Gerci oglum var babasi tabi ki cok duskun ama kiz olsa esimi dusunemiyorum ben
Randevu aldığın gün bakarlar büyük ihtimal.Ama tam emin değilim ben gebzede Medical hastanesine gidiyorum.Oraya sordum 50 TL ücret verdiler tabi ek olarak başka bişey çıkarırlar bilemem 1 ekimde kontrolüm var o zaman gittiğimde daha detaylıca öğrenicem.
bizim burda yakın özel hastane var ama önceki gebeliğimde bi kaç defa gitmiştim memnun kalmamıştım doktor ilgisizdi hem para veriyorsun hemde ilgi alaka göremiyorsun o yüzden bidaha oraya gitmedim devletten çıkan sonuç daha güvenilir olur diye düşünüyorum canım
ben de şiddetli erkek istiyorum ilki kız oldugu için :) ama içime kesin kız olacak gibi doğuyor,iki cadıyla uğraşmaya hazırlıyorum kendimi :)
Selam kizlar.bugun nihayet okulabaslayabildim.ev hanimi adaylarimiz kiymetini bilin evdedinlenin bol bol.cok yormadim kendimi amainsan sersemliyor.sabahtan attin mide bunalti hapimikusmadim Allahtan
bizim milletimiz bi tuhaf benimde 3. bebeğim ilk 2 sinide kaybettim meraklı melahatt gibi habire soruyolar insan bazen sıkılıyor hele bizim mahallede bi kaç tane kadın var aklıma saçma sapan şeyleri sokmaya çalıştılar subyan vardır sende hocaya git nuska yaptır dediler ondan sonra korktum kaç gece kötü rüyalar kabuslar gördüm insanın psikolojisini bozuyolar
ay orası öyle tabi canım. ben de eşimi düşünemiyorum kız olursa :)
Suay bizim kız demedi hiç sadece erkeğe benziyor ama fal bakmak gibi düşünün bunu dedi :)
Canım ben buradaki doktorumdan da hastanemden de çok memnunum.Tabi dediğin gibi her özel hastane bir olmuyor.Mesela ilk gebeliğimde Yüzyıl Hast.gittim kanamam var uzaktayım aradım telefona bile bakmadı düşün sanki hayrına bakıyordu.Sende haklısın tabi.
sagol cnm ınsallah gecer balıgı bende cok severım daha yemmedım hamıle oldumdan berı ama arada yemek lazım esım izinnde goturcek benı bakalım ınsallah yıyebılırım
buda benım gobiş
Eki Görüntüle 802521
anneler anne adayları hepiniz iyisinizdir inşallah ve tabi bebekleriniz de. Benim midem bulanıyor şişkinlik var sürekli. çaresi de yok çekcez mecbur. Pazartesi ikili testimiz var. Inşallah hersey yolundadır. 11 hafta olduk. Karnım da şişti. Doktor lierac diye bi krem önerdi ama onu 12 haftadan sonra kullanmayı düşünüyorum. Dün gece kakao yağı sürdüm sabaha kadar kaşındım:)) eşim de karıncalar çikolata sanıp yemişlerdir diyo:)
ben susam yağı kullanıyorum .ablamda hamileliğinde onu kullanmıştı hiç çatlağı olmadı.
2 markanın susam yağı var isim vermem doğru olur mu bilmem.
Canım ben buradaki doktorumdan da hastanemden de çok memnunum.Tabi dediğin gibi her özel hastane bir olmuyor.Mesela ilk gebeliğimde Yüzyıl Hast.gittim kanamam var uzaktayım aradım telefona bile bakmadı düşün sanki hayrına bakıyordu.Sende haklısın tabi.
ya evet hıc sorma geri kafalılar canım sen ayetelkürsi felak nas süreni oku yat allahın ıznıyle hıc bırsey olmaz canım
rabbım gölmüze göre versin sağlıklı sıhatli
canım sen hangi hastaneye gidiyorsun
kızlar bu yağların bebeğe zararı olabilir doktora danışıp kullanın derim benim karnım gerilmeye başlamadı sizinkiler geriliyor mu?
merhaba arakadaşlar ben aranıza yenı katıldım..ankaradan yazıyorum....22 aylık oğlum var 10 haftalık hamıleyım nısanda doğumumun buyuk ıhtımal 2 ekımde 2li test yapılıcak....tamamen kazazede oldum bılmıyordum hamıle oldugumu hayırlısı dıyelım artık gelen ksımetıyle gelıck ınşallahh.....rabbım herkesın evlatlarını bağışlasın sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasıp etsın
Yağların bi zararı olmaz sanırım ama ptesi randevum var sorarım doktora. Gerilme hissetmiyorum ama büyüdü belirginleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?