2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bende 1 kg verdim 55 tim şimdi 54 üm.

benimde tam tersi hiç iştahım yok akşam 5 deyince mide bulantısı başlıyor sabaha kadar sürüyor sabahta oluyor zar zor bişeyler yiyorum 5-6 kilo verdim

Ben 51 kiloydum almiyordum ne guzel ama 52 olmusum bile . 2 ayda 1 kilo cok degildir sanirim. Oglumdadaha cok aliyordum.

sıkıntıdan patlamak üzereyim sabahtan beri evdeyim ne sabahı cuma gecesinden beri çıldırcaaaam

Slm kizlar bugun doktora gittim 10+3 doktorumda 10+1 diyor ultrason da da 10+6 cikiyo iste anliyacaginiz isler karisik ama iyiymis ben gordum ariya benziyo birde siz bakin neye benziyor. 3 hafta sonra bida gitcem 2 li yapmayacagini soyledi ama genede gel dedi ense kalinligina bakacak herhalde

sıkıntıdan patlamak üzereyim sabahtan beri evdeyim ne sabahı cuma gecesinden beri çıldırcaaaam

bende evde çok sıkılıyorum ama ben mecburen çıkmıyorum düşük riskim var 2 aydır sadece 2 haftada bir doktora gitmeye çıkıyorum diğer zaman hep evdeyim aynen patlıyorum evde gezmeye gidemiyorum ama bebeğim yeterki iyi olsun katlanırıım

günümüz aynı canım ne zamana kadar ürecek bu dikkat etmen gerçekten çok zor yavrumuz olmasa dayanamayız galiba

selam kızlaarrr

bugun saglık ocagına kayıt oldum kasımda ilk tetenoz iğnemi olacam yarın sabahta kan tahlili verecem :))

kıpırdamalarını görebildinmi annesi onu görmek çok güzel bir duygu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…