kesinlikle çok güzel bi duygu bizimki 12 gün önce bize el salladı sanki o kadar tatlıydı ki eşim o günden beri bi daha gidelim görelim diyor zor durdururyorumkıpırdamalarını görebildinmi annesi onu görmek çok güzel bir duygu...
Valla tatlim ultrason fazla gelismis hani 4 boyutlu diyolar ya ondan degil eskilerden ondada karartidan bebegi zor goruyorum kipirdamasini goremedim ama uzulmuyorum cunku 2 hafta sonra da medicale gideyim diyorum orda ayrintili gosteriyorlar. Ilk kizimdada oyle yapmistim hep yuzu filan cok net gorunuyo orda bak bu kizimdan bi ultrasonkıpırdamalarını görebildinmi annesi onu görmek çok güzel bir duygu...
Valla tatlim ultrason fazla gelismis hani 4 boyutlu diyolar ya ondan degil eskilerden ondada karartidan bebegi zor goruyorum kipirdamasini goremedim ama uzulmuyorum cunku 2 hafta sonra da medicale gideyim diyorum orda ayrintili gosteriyorlar. Ilk kizimdada oyle yapmistim hep yuzu filan cok net gorunuyo orda bak bu kizimdan bi ultrason
kesinlikle çok güzel bi duygu bizimki 12 gün önce bize el salladı sanki o kadar tatlıydı ki eşim o günden beri bi daha gidelim görelim diyor zor durdururyorum
Yasadigin sehirde medical park var mi orda oluyor varsa eger oraya gidebilirsin cok guzel oluyo boyle siyah beyaz gormuyorsun sanki kameraya cekmisler gibi capcanli sanki disarda hareket ediyo gibi oluyo bence bi kere olsun git cok guzel bi duygu ya bende gorebilirdim belki hareketlerini ama bnm doktorum cok yogun o yuzden uzun sureli bakmiyor olcumleri yapiyor ve bitiyor bende o arada goruyorum sadece ama genede sukur annelerimizin zamaninda o da yokmus dogunca giruyorlarmis ta cinsiyeti bile dogunca ogreniyorlarmis dusunsene ne kadar kotu biz 9 ay dolasiya gormusken duramiyoruz birde oyle olsa catlardik herhalde meraktanbenim doktorun ultrasonuda eskiydi ama hareketleri görülebiliyordu ben 3 boyutlu ultrasona hiç girmedim ama merak ediyorum doğrusu bu gelişmiş cihazlar her hastanede olmuyor galiba
emin ol en iyisi telaşeli bi eş in olması çok sıkıntıbizdede ben çok görmek istiyorum merak ediyorum eşim henüz benimle hiç içeri girmedi ısrarlarıma rağmen gelmiyor
aysunayy
öyle cnm boşver sıkmayalım canımızı bebek nasıl iiyisindir inşallah
Gulme kizbana oyle geldi iste sence benzemiyor mu
bizdede ben çok görmek istiyorum merak ediyorum eşim henüz benimle hiç içeri girmedi ısrarlarıma rağmen gelmiyor
ayy ben de şimdi sitelerde dolanıyorum içim gidiyor ne güzel şeyler vaaarrrrekım ayında ben alısverıse baslıyorum haberınız ola sonra ay yok ben duymadım bılmıyorum bana neden soylemedın demeyın :)
cınsıyete gore
oglumla aynı odada olacaklar
ıkısınede battanıye ve yorgandan baslıcam ıse dısney serısı bırıne bebek bırıne tek kısılık almayı dusunuyorum ozellıkle erkek olursa ama kız olursa oglana ıstedıgı karakter olabılır dıcem ama olmaz odanın atmosferını bozmuyayım odaları wınne the pooh duvar kagıtlı yesıl tonlarında gıdıyor dekorasyon :) az once ınsallah kız olur ıdye ıcımden gecırdım tulumlara bakarken halbukı sıddetlı erkek ıstıyorum
sanırım hormonlarım cekımser davranmaya basladı :)
Şu ağızdaki acı tat beni bitirdi yahu.Ne yersem yiyeyim 2 dk sonra gene aynı gene aynı...
Öncelikle herkese merhabalar. Allah izin verirse, ben de Nisan 2014'te anne olacağım (yaş 32, ilk bebek, SAT: 27 Haziran). Hepinize sağlıklı ve kolay bir hamilelik dilerim.
kızlar az önce çok garip bişey oldu kv ye çıkmıştım inerken bi komşumuz var ona rastladım
kendisi memleketteydi o yüzden tek tebrik etmeyen o kalmıştı
işte tebrik ederim falan dedi teşekkür ettim nasılsın dedi iyiyim Allah'a şükür bi sıkıntım yok dedim
bende gelcektim de gelemedim evde işler falan dedi işte bende bişiler diyoruö konuşuyoruz ama ikide bir nasılsın diyo
yahu iyiyim illa kotu mu olmam gerek
en son 50 kere nasılsın diyince biraz bulantılarım vardı ama geçti bu hafta falan dedim de kadın rahatladı yaçok enteresan değil mi
Ben 27 yaşındayım Manisa ilindeyim.İlk bebeğime 10 haftalık hamileyim SAT tarihim 8 Temmuz ,Doğum tarihimiz 14 Nisan
bu gün okula ilk gün. 15 öğrenci birleştirilmiş 3-4 sınıf ulaşım sıkıntım var. iki araç kullanacağım 25 km yere
Anneler anne adayları hepiniz iyisinizdir inşallah ve tabi bebekleriniz de. Benim midem bulanıyor şişkinlik var sürekli. Çaresi de yok çekcez mecbur. Pazartesi ikili testimiz var. İnşallah hersey yolundadır. 11 hafta olduk. Karnım da şişti. Doktor lierac diye bi krem önerdi ama onu 12 haftadan sonra kullanmayı düşünüyorum. Dün gece kakao yağı sürdüm sabaha kadar kaşındım:)) eşim de karıncalar çikolata sanıp yemişlerdir diyo:)
ben susam yağı kullanıyorum .ablamda hamileliğinde onu kullanmıştı hiç çatlağı olmadı.
2 markanın susam yağı var isim vermem doğru olur mu bilmem.
Sevgili nisan anneleri;
ben kaşınmaya başladım iki gündür :26: belim karnım ve hatta göğüslerim araştırmaya başladım birçok öneri var ama kafam karmakarışık napacağım ben ya
Kakao yağı mı?
Susam yağı mı?
Badem yağı mı?
Zeytin yağı mı?
Linerac mı?
Bebe yağı mı?
Vaseline cocoa butter mi?
Cocoa butter cream mi?
neyi seçeceğim ben yaaa ????
Merhaba canım,
hoş geldin buraya, bize hep aynı dönemler kısmet oluyor anne olmak... Face de buna benzer mesajını görünce sen olduğunu anladım:) Cevap yazacaktım bulamamıştım...
benim geçen yılki çalıştığım yerin de ulaşımı sıkıntıydı. özel arabamla gidiyordum ama yollar kardan hep kapanıyordu uzatmak zorunda kalıyordum bazen lojmanda kalmak zorunda kaldım. şimdi şükür eş durumundan tayinim çıktı da çok rahatım. Inşallah sen de bebeğinin bereketiyle daha güzel bir yere çıkar tayinin
canım aktarlarda hamilelik çatlaklarını önleyen yağ karışımı varmış.ben ondan almayı düşünüyorum.hem bitkisel.içinde badem yağı, zeytin yağı, kakao yağı, kayısı yağı, susam yağı vs. vs. bi kaç yağ var.
Sevgili nisan anneleri;
ben kaşınmaya başladım iki gündür :26: belim karnım ve hatta göğüslerim araştırmaya başladım birçok öneri var ama kafam karmakarışık napacağım ben ya
Kakao yağı mı?
Susam yağı mı?
Badem yağı mı?
Zeytin yağı mı?
Linerac mı?
Bebe yağı mı?
Cocoa butter cream mi?
canım doktorum bana aç gelmene gerek yok dediaa ne güzelmiş maşallah
ya bende aç gitmeyi düşünüyodum kan verilcek diye
Aaa benim eşimden bi tane daha varmış: ))
İlk muayenede girmişti ama ultrasona bakmadı tabii ki..
Gecen gün gittiğimizde içeri girmedi ..Ne meraksız bişey anlamadım gtti
benim eşim hepsinde giriyor bakıyor benden daha meraklı ve heyecanlı
Canim benim bir arkadasim lierac jeli cok onerdi...hic catlatma olmamis ben onu düşünüyorum.Sevgili nisan anneleri;
Kakao yağı mı?
Susam yağı mı?
Badem yağı mı?
Zeytin yağı mı?
Linerac mı?
Bebe yağı mı?
Cocoa butter cream mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?