2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kıpırdamalarını görebildinmi annesi onu görmek çok güzel bir duygu...
Valla tatlim ultrason fazla gelismis hani 4 boyutlu diyolar ya ondan degil eskilerden ondada karartidan bebegi zor goruyorum kipirdamasini goremedim ama uzulmuyorum cunku 2 hafta sonra da medicale gideyim diyorum orda ayrintili gosteriyorlar. Ilk kizimdada oyle yapmistim hep yuzu filan cok net gorunuyo orda bak bu kizimdan bi ultrason

Eklentiler

• $2013-09-16 19.11.56.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 49

benim doktorun ultrasonuda eskiydi ama hareketleri görülebiliyordu ben 3 boyutlu ultrasona hiç girmedim ama merak ediyorum doğrusu bu gelişmiş cihazlar her hastanede olmuyor galiba

benim doktorun ultrasonuda eskiydi ama hareketleri görülebiliyordu ben 3 boyutlu ultrasona hiç girmedim ama merak ediyorum doğrusu bu gelişmiş cihazlar her hastanede olmuyor galiba
Yasadigin sehirde medical park var mi orda oluyor varsa eger oraya gidebilirsin cok guzel oluyo boyle siyah beyaz gormuyorsun sanki kameraya cekmisler gibi capcanli sanki disarda hareket ediyo gibi oluyo bence bi kere olsun git cok guzel bi duygu ya bende gorebilirdim belki hareketlerini ama bnm doktorum cok yogun o yuzden uzun sureli bakmiyor olcumleri yapiyor ve bitiyor bende o arada goruyorum sadece ama genede sukur annelerimizin zamaninda o da yokmus dogunca giruyorlarmis ta cinsiyeti bile dogunca ogreniyorlarmis dusunsene ne kadar kotu biz 9 ay dolasiya gormusken duramiyoruz birde oyle olsa catlardik herhalde meraktan

aysunayy
öyle cnm boşver sıkmayalım canımızı bebek nasıl iiyisindir inşallah

öyle canım boşver şimdi senden ve bebeğinden önemli hiç bir şey yok..boşver

ben yarın buradaki dr dan randevu aldım zaten salı ve cuma geliyor kaçırmayayım dedim öylesine bebeği görmek için.
yoksa asıl randevum p.tesi günü..ama duramıyorummmmmmmm yarında gidicem

bizdede ben çok görmek istiyorum merak ediyorum eşim henüz benimle hiç içeri girmedi ısrarlarıma rağmen gelmiyor

Aaa benim eşimden bi tane daha varmış: ))

İlk muayenede girmişti ama ultrasona bakmadı tabii ki..

Gecen gün gittiğimizde içeri girmedi ..Ne meraksız bişey anlamadım gtti

ayy ben de şimdi sitelerde dolanıyorum içim gidiyor ne güzel şeyler vaaarrrr alacağın şeylerin resimlerini atarsın demi bize sanırım ben de cinsiyet belli olunca ufak tefek bakarım bişeyler

Şu ağızdaki acı tat beni bitirdi yahu.Ne yersem yiyeyim 2 dk sonra gene aynı gene aynı...

o olaydan ben de mustaribim araştırdım hamilelikte çok tükrük salgılamanın etkisiymiş :26:

Öncelikle herkese merhabalar. Allah izin verirse, ben de Nisan 2014'te anne olacağım (yaş 32, ilk bebek, SAT: 27 Haziran). Hepinize sağlıklı ve kolay bir hamilelik dilerim.

hoş geldin sağlıkla gelsin meleğin

milletin derdi ne bilmem bana da ısrarla soruyorlar eee yani şimdi hiçbir şeyin yok mu sen bol bol göbişini oku canım Allah nazardan korusun meleklerimizi ve bizler

Ben 27 yaşındayım Manisa ilindeyim.İlk bebeğime 10 haftalık hamileyim SAT tarihim 8 Temmuz ,Doğum tarihimiz 14 Nisan

hoş geldin canım sağlıkla gelsin meleğin

bu gün okula ilk gün. 15 öğrenci birleştirilmiş 3-4 sınıf ulaşım sıkıntım var. iki araç kullanacağım 25 km yere

fenaymış böyle canım ya bir de hamişsin Allah yardımcın olsun

şişkinlik için bana şunu önerdiler canım bir bardak suya taze bir nane yaprağı atıyorsun ince bir dilimde limon nane biraz kalıyor geri çıkarıyorsun ve bu suyu içiyorsun günde bir defa ama acayip işe yarıyormuş deneyimli annelerin önerisi

ben susam yağı kullanıyorum .ablamda hamileliğinde onu kullanmıştı hiç çatlağı olmadı.
2 markanın susam yağı var isim vermem doğru olur mu bilmem.

işte benim kafamı karıştıran konuya geldikk benim karnım ve belim kaşınmaya başladı :26:

Sevgili nisan anneleri;
ben kaşınmaya başladım iki gündür :26: belim karnım ve hatta göğüslerim araştırmaya başladım birçok öneri var ama kafam karmakarışık napacağım ben ya

Kakao yağı mı?
Susam yağı mı?
Badem yağı mı?
Zeytin yağı mı?
Linerac mı?
Bebe yağı mı?
Vaseline cocoa butter mi?
Cocoa butter cream mi?

neyi seçeceğim ben yaaa ????

canım aktarlarda hamilelik çatlaklarını önleyen yağ karışımı varmış.ben ondan almayı düşünüyorum.hem bitkisel.içinde badem yağı, zeytin yağı, kakao yağı, kayısı yağı, susam yağı vs. vs. bi kaç yağ var.

Merhaba canım,
hoş geldin buraya, bize hep aynı dönemler kısmet oluyor anne olmak... Face de buna benzer mesajını görünce sen olduğunu anladım:) Cevap yazacaktım bulamamıştım...

hadı yaaa ısmın ne senın bakıyım :)) nıkten tanıyamadım :) ayy tanıdık bırıını gormek ne mutluu

burayay eni geldim zaten tayinle

işte benim kafamı karıştıran konuya geldikk benim karnım ve belim kaşınmaya başladı :26:[/QUOTE]

Dün kakao yağı sürdüm de kaşındı yoksa geriliyo diye mi acaba?

Merak ettim acaba çok çıktımı karnın?

genelde 4 5 aydan sonra başlıyor diye biliyorum çünkü..

Ama şöyle bişey var çatlayacağı varsa zaten çatlıyor çok engellemiyor yağlar ama kaşınması kalıcı çatlak bırakacağı anlamınada gelmiyor

selam kızlar nasılsınız ben iyi olmak için çok uğraşıyorum ama malesef yediğim serumlarda işe yaramadı kusmaya devam yine çok şükür bebeğim benimle olsun çekerim diyorum ama gerçekten çok zor baya ağır geçiyor ikili yapan arkadaşlar var inşallah kan sonuçlarınız da iyi çıkacak darısı bütün hamişlere inşallah yeni gelen arkadaşlara da hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..

aa ne güzelmiş maşallah
ya bende aç gitmeyi düşünüyodum kan verilcek diye
canım doktorum bana aç gelmene gerek yok dedi
Aaa benim eşimden bi tane daha varmış: ))

İlk muayenede girmişti ama ultrasona bakmadı tabii ki..

Gecen gün gittiğimizde içeri girmedi ..Ne meraksız bişey anlamadım gtti

benim eşim hepsinde giriyor bakıyor benden daha meraklı ve heyecanlı

Canim benim bir arkadasim lierac jeli cok onerdi...hic catlatma olmamis ben onu düşünüyorum.
Diger bi arkadasim yag karisimi kullanmis ama cok catladigini soyledi..
Bu yuzden ben lierac jel alicam.kullananlarin yorumlarini okudum memnun olan cok.
Belki vucut yapisina gore de degisiyordur ben catlamaya cok meyilliyim oyuzden bu jeli alicam.aampulu de varmis.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…