benimki de CASPER e benziyo
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımm ve anne oluyorum inşl.. çarşamba günü doktora adetim 4 gün geçince gittim ve kan testi yaptık 250 çıktı doktorum biraz yüksek bekleyelm dedi bugün gittim tekrar kan testi yaptık ve sonucum 1944 çıktı doktorum gebelik var fakat çok yeni 3 haftalık taş çatlasın 3. haftanın sonu dedi ultrasyonda bakamadık görünmez daha dedişimdi benm son adet tarihim 8 ağustos hesaplayınca 5 hafta 4 günlük hamile oluyorum doktorum 3 hafta diyor ben kaç haftalık hamile oluyorum :O anlamadım bebeğimin doğum tarihi ne olucak onuda annamadım lütfen yardımcı olun.. :26:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımm ve anne oluyorum inşl.. çarşamba günü doktora adetim 4 gün geçince gittim ve kan testi yaptık 250 çıktı doktorum biraz yüksek bekleyelm dedi bugün gittim tekrar kan testi yaptık ve sonucum 1944 çıktı doktorum gebelik var fakat çok yeni 3 haftalık taş çatlasın 3. haftanın sonu dedi ultrasyonda bakamadık görünmez daha dedişimdi benm son adet tarihim 8 ağustos hesaplayınca 5 hafta 4 günlük hamile oluyorum doktorum 3 hafta diyor ben kaç haftalık hamile oluyorum :O anlamadım bebeğimin doğum tarihi ne olucak onuda annamadım lütfen yardımcı olun.. :26:
az bekle ben sana hesaplıyım canım
bebeğinin doğum tarihi 15 mayıs canım.dediğin gibi 5+4 sün.kan değerin 5000 i geçince karından ultrasonla sadece kese görünür.3 gün sonra 5000 i geçer zaten.ben 6+4 de kalp atışlarını duymuştum nokta kadar da bebeğimi görmüştüm 6mm idi o zaman.haftaya sende görebilirsin.tebrik ederim.sağlıklı hamilelikler dilerim
peki kan değerimin 5+4 te daha yüksek çıkması gerekmiyor muydu benm ilk hamileliğim de 5+6 günlükken öğrenmiştik ve ultrasyondan bakmıştık değerim daha yüksek çıkmıştı ve düşük yapmıştım acaba bu gebeliğimde döllenme geç mi oldu anlamadım
evet olabilir canım.benim de 4+6 da 1376 çıkmıştı değerim.bence seninkide normal.geç döllenme olmuştur.kafana takma canım.
ayy canım yaa çok teşekkür ederim haftaya beklicez artık ozaman net kaç haftalık oldugu çıkar değerlerden. bide cinsiyetini çok merak ediyorum ama tahminde edemiyorummm bakalım hayırlısı olur inşl.
inşallah canım.sen gönlünü ferah tut.dur bakalım daha önde biz varız biz bi öğrenelim cinsiyetleri sonra sende öğrenirsin
Canim benim bir arkadasim lierac jeli cok onerdi...hic catlatma olmamis ben onu düşünüyorum.
Diger bi arkadasim yag karisimi kullanmis ama cok catladigini soyledi..
Bu yuzden ben lierac jel alicam.kullananlarin yorumlarini okudum memnun olan cok.
Belki vucut yapisina gore de degisiyordur ben catlamaya cok meyilliyim oyuzden bu jeli alicam.aampulu de varmis.
Aktara bakmadim hic ama yaglarin bazilari (badem yagi gibi) tuyleri dahada siyahlastirirmis ondan karisimlarda cekimser kaldim ama bir bakayim canim tesekkurlercanım aktarlarda hamilelik çatlaklarını önleyen yağ karışımı varmış.ben ondan almayı düşünüyorum.hem bitkisel.içinde badem yağı, zeytin yağı, kakao yağı, kayısı yağı, susam yağı vs. vs. bi kaç yağ var.
işte benim kafamı karıştıran konuya geldikk benim karnım ve belim kaşınmaya başladı :26:
Yok canim karnim neredeyse hic yok eski gobegimden degisen bisi yok ama kasintilar baslayinca bende arastirmaya basladim sebebi buymus ben onlem almak istedim doktorlar catlama olmadan onlem alin diyor senin soyledigin aylar gec olurmus canimMerak ettim acaba çok çıktımı karnın?
genelde 4 5 aydan sonra başlıyor diye biliyorum çünkü..
Ama şöyle bişey var çatlayacağı varsa zaten çatlıyor çok engellemiyor yağlar ama kaşınması kalıcı çatlak bırakacağı anlamınada gelmiyor
Ben de catlamaya meyilliyim hatta kilo alip vermekten zaten hazirda catlaklarim var yenileride olursa artik harita niyetine kullanilirimCanim benim bir arkadasim lierac jeli cok onerdi...hic catlatma olmamis ben onu düşünüyorum.
Diger bi arkadasim yag karisimi kullanmis ama cok catladigini soyledi..
Bu yuzden ben lierac jel alicam.kullananlarin yorumlarini okudum memnun olan cok.
Belki vucut yapisina gore de degisiyordur ben catlamaya cok meyilliyim oyuzden bu jeli alicam.aampulu de varmis.
Ayy canim ya gecmis olsun bu kanamalar siklasirsa damar yakilirmis insallah bidaha tekrarlamaz buyuk gecmis olsun tek basinayken daha korkutucukızlar oturup dururken birden şakır şakır burnum kanamaya başladı.koltuk halı her yer battı.zor durdurdum.banyonun halide ayrı bi feci.artık eşim görevden gelince temizlicek.çok korktum hiç burnum kanamazdı.tampon yaptım kanamada durdu uzanıyorum şimdi.internetten şöyle bi baktım da hamilelikte kan basıncı arttığından burun içi kılcal damarları çatlarmış.aklınızda bulunsun benim gibi korkmayın.normalmiş yani.bi de yalnız olunca evde daha da korktum.eşimi aradım hemen.5 dk ya bi arıyo.gelim doktora gidelim diyo.abartma dedim bende.
benimde lierac jeli kullanan arkadaşlarım var ve önerdiler bende onu kullanmayı düşünüyorum ampülü de oluşan çatlakların tedavisinde kullanılıyormuş
canım bu saydıklarının hepsi nemlendirici görevi görüyor ama şunu söyleyeyim ne yaparsan yap çatlayacaksa çatlıyor zaten ilk hamileliğimde ben son aya kadar hiç bişey sürmedim son ay sağlık ocağına madecasol diye bir merhem var onu yazdırdım onu sürdüm annende çatlak varsa çatlar dediler şunu yap bunu yap dediler birazda yapı meselesi canım annemin çatlağı çoktu benim hiç olmadı çatlağım bir çok arkadaşım kullandığı halde çatladı çok takıntı yapma kaşımamaya çalışSevgili nisan anneleri;
ben kaşınmaya başladım iki gündür :26: belim karnım ve hatta göğüslerim araştırmaya başladım birçok öneri var ama kafam karmakarışık napacağım ben ya
Kakao yağı mı?
Susam yağı mı?
Badem yağı mı?
Zeytin yağı mı?
Linerac mı?
Bebe yağı mı?
Vaseline cocoa butter mi?
Cocoa butter cream mi?
neyi seçeceğim ben yaaa ????
eeee kızlar cinsiyet öğrenen yok muuuu? Ben rüyamda dün kız bebek giydiriyodum, ama bazen erkek seviyorum içime de bazen erkek bazen kız doğuyor 10.haftadayım 1 aya merakım gider inşallah. Bu arada bulantılar bitmiyor her hafta hastaneye yatacağım.
benimde lierac jeli kullanan arkadaşlarım var ve önerdiler bende onu kullanmayı düşünüyorum ampülü de oluşan çatlakların tedavisinde kullanılıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?