2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar oturup dururken birden şakır şakır burnum kanamaya başladı.koltuk halı her yer battı.zor durdurdum.banyonun halide ayrı bi feci.artık eşim görevden gelince temizlicek.çok korktum hiç burnum kanamazdı.tampon yaptım kanamada durdu uzanıyorum şimdi.internetten şöyle bi baktım da hamilelikte kan basıncı arttığından burun içi kılcal damarları çatlarmış.aklınızda bulunsun benim gibi korkmayın.normalmiş yani.bi de yalnız olunca evde daha da korktum.eşimi aradım hemen.5 dk ya bi arıyo.gelim doktora gidelim diyo.abartma dedim bende.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımm ve anne oluyorum inşl.. çarşamba günü doktora adetim 4 gün geçince gittim ve kan testi yaptık 250 çıktı doktorum biraz yüksek bekleyelm dedi bugün gittim tekrar kan testi yaptık ve sonucum 1944 çıktı doktorum gebelik var fakat çok yeni 3 haftalık taş çatlasın 3. haftanın sonu dedi ultrasyonda bakamadık görünmez daha dedi şimdi benm son adet tarihim 8 ağustos hesaplayınca 5 hafta 4 günlük hamile oluyorum doktorum 3 hafta diyor ben kaç haftalık hamile oluyorum :O anlamadım bebeğimin doğum tarihi ne olucak onuda annamadım lütfen yardımcı olun.. :26:

az bekle ben sana hesaplıyım canım

bebeğinin doğum tarihi 15 mayıs canım.dediğin gibi 5+4 sün.kan değerin 5000 i geçince karından ultrasonla sadece kese görünür.3 gün sonra 5000 i geçer zaten.ben 6+4 de kalp atışlarını duymuştum nokta kadar da bebeğimi görmüştüm 6mm idi o zaman.haftaya sende görebilirsin.tebrik ederim.sağlıklı hamilelikler dilerim

peki kan değerimin 5+4 te daha yüksek çıkması gerekmiyor muydu benm ilk hamileliğim de 5+6 günlükken öğrenmiştik ve ultrasyondan bakmıştık değerim daha yüksek çıkmıştı ve düşük yapmıştım acaba bu gebeliğimde döllenme geç mi oldu anlamadım

evet olabilir canım.benim de 4+6 da 1376 çıkmıştı değerim.bence seninkide normal.geç döllenme olmuştur.kafana takma canım.

evet olabilir canım.benim de 4+6 da 1376 çıkmıştı değerim.bence seninkide normal.geç döllenme olmuştur.kafana takma canım.

ayy canım yaa çok teşekkür ederim haftaya beklicez artık ozaman net kaç haftalık oldugu çıkar değerlerden. bide cinsiyetini çok merak ediyorum ama tahminde edemiyorummm bakalım hayırlısı olur inşl.

ayy canım yaa çok teşekkür ederim haftaya beklicez artık ozaman net kaç haftalık oldugu çıkar değerlerden. bide cinsiyetini çok merak ediyorum ama tahminde edemiyorummm bakalım hayırlısı olur inşl.

inşallah canım.sen gönlünü ferah tut.dur bakalım daha önde biz varız biz bi öğrenelim cinsiyetleri sonra sende öğrenirsin

inşallah canım.sen gönlünü ferah tut.dur bakalım daha önde biz varız biz bi öğrenelim cinsiyetleri sonra sende öğrenirsin

büyük bi heyecanla bebişimiiii bekliyorummm allahım olmayıp bütün isteyenlere de nasipp etsin. ben geçen senede bu ay hamile kalmıştım ve bu senede bu ay hamile kaldım ve aynı gün hamişş oldumu öğrendimmm. ama geçen sene düşükk yaptım

benimde lierac jeli kullanan arkadaşlarım var ve önerdiler bende onu kullanmayı düşünüyorum ampülü de oluşan çatlakların tedavisinde kullanılıyormuş

Aktara bakmadim hic ama yaglarin bazilari (badem yagi gibi) tuyleri dahada siyahlastirirmis ondan karisimlarda cekimser kaldim ama bir bakayim canim tesekkurler 8
işte benim kafamı karıştıran konuya geldikk benim karnım ve belim kaşınmaya başladı :26:

Dün kakao yağı sürdüm de kaşındı yoksa geriliyo diye mi acaba?[/QUOTE]
Olabilir canim baktimda ic karnin kucukse eger gerilme erken baslarmis o zamanda kasinirmissin
Yok canim karnim neredeyse hic yok eski gobegimden degisen bisi yok ama kasintilar baslayinca bende arastirmaya basladim sebebi buymus ben onlem almak istedim doktorlar catlama olmadan onlem alin diyor senin soyledigin aylar gec olurmus canim
Ben de catlamaya meyilliyim hatta kilo alip vermekten zaten hazirda catlaklarim var yenileride olursa artik harita niyetine kullanilirim bende ona baktim ama birtek bir sitede buldum bakalim karar veremedim henuz :/
Ayy canim ya gecmis olsun bu kanamalar siklasirsa damar yakilirmis insallah bidaha tekrarlamaz buyuk gecmis olsun tek basinayken daha korkutucu
benimde lierac jeli kullanan arkadaşlarım var ve önerdiler bende onu kullanmayı düşünüyorum ampülü de oluşan çatlakların tedavisinde kullanılıyormuş

Ayy bu jeli cok duymaya basladim bakalim napacagiz

canım bu saydıklarının hepsi nemlendirici görevi görüyor ama şunu söyleyeyim ne yaparsan yap çatlayacaksa çatlıyor zaten ilk hamileliğimde ben son aya kadar hiç bişey sürmedim son ay sağlık ocağına madecasol diye bir merhem var onu yazdırdım onu sürdüm annende çatlak varsa çatlar dediler şunu yap bunu yap dediler birazda yapı meselesi canım annemin çatlağı çoktu benim hiç olmadı çatlağım bir çok arkadaşım kullandığı halde çatladı çok takıntı yapma kaşımamaya çalış

Maşallah konular öyle hızlı ilerliyor ki artık okumakta güçlük çekiyorum.Kızlar yaa ben acaip uykusuzluk çekiyorum.Doğru düzgün uyuyamıyorum.Şu an öyle sinirliyimki atıp kendimi kurtulmak istiyorum o derece yani.kafayı yiyeceğim bu yüzden.

eeee kızlar cinsiyet öğrenen yok muuuu? Ben rüyamda dün kız bebek giydiriyodum, ama bazen erkek seviyorum içime de bazen erkek bazen kız doğuyor 10.haftadayım 1 aya merakım gider inşallah. Bu arada bulantılar bitmiyor her hafta hastaneye yatacağım.

günaydın kızlar
dun aksam anneme gıttım esım aksamcı calısıyor gece 12 de gelıyor halıyle bende 10 kadar annemde duruyorum oglumu uyutuyorum oturuyorum oyle gelıyorum evıme 1 sokak arayla oturuyoruz
neyse oglanın kucukluklerıne bakmaya devam ettık tulum olarak cok yok evet ama ıc badı olarak cıdden var 7 tane kısa 3 tane uzun kol :) onluk yıkama fılelerı fılan sweetler hırkalar ayakkabılar
o zaman paralara kıymısım adıdasları doldurmusum ıyı olmus :) cınsıyetı sabırsızlıkla beklıyorum

bu kadar aşırı bulantıları olan kişilerin kızları olacagını dusunuyorum
tuh ben de usg resmını getırecektım unuttum

Kızlar ben özel bir şirkette çalışıyorum. 16.08.2013 itibariyle çıkan yeni yasa ile hamileler günde 7.30 saat çalışıyor. Ben artık işyerimden 15.30 da çıkıyorum. Bu sizin yasal hakkınız iş vereniniz ile görüşüp sabah geç gelme ya da akşam erken çıkma hakkınızı kullanın. Özel diye belirttim çünkü sadece kamu çalışanları için geçerli değil.

Aynen canim 15-16. Hafta bir bitsin hsyirlisiyla....baslicam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…