2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydinn kizlarrrr..

Bugun bebegimi gormeye gidicem bir haftamzi daha bitirdik cok sukur bugunume

merhaba bende lierac baslamyı dusunuyorum unnado.com'da 100 ml 49 tl ıdı eczaneden alınanlar kac ml acaba cunku fıyatı 90 lıra fılanmıs sanırım ınt alabılırım gecen gun tuba unsal demet akalına lieracın setını yollamış nemlendırıcı catlak oncelıyıcı vs keske banada yolalsaydı hepsı kımbılır kac para tutar :)

ben ılk hamılelıgımde oyleydım aman ha dıyorum dıkkatlı olun

benimki de CASPER e benziyo

benım oglumda kardesım bu olamaz dınazora benzıyor dıyor

Bende bugece rüyamda kız bebek kıyafetleri aldığımı gördüm..

Ama daha sonra kanamam oluyordu çok üzülüyodum.Bir kere düşük yaptım 3 sene oluyor hala etkisinden kurtulamadım sanırım..

Gunaydinn kizlarrrr..

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.Resimde bekliyoruz: )

Çok geçmiş olsun gerçekten insan ne yapacağını bilemiyor böyle bir durumda.

hamile kalmadan önce olmuştu banada ilk kez.Bir defa oldu daha sonra olmadı hiç..

ben lireac ile mustela arasında kaldım sonra bizim sohbetten bi kızçe sanırım ipek kimyasal oranı yüksek dedi nette bakarken 2li mustela kampanyası gördüm 2 tane 150 ml 125 tl'ye aldım ama sürmek için 3.ayı bekliyorum, ama dayanamam lireac da alırım ben kampanya falan görürsem

sabah akşam kaç idi mesailerin

yemek saatlerini düşmüyormusun 8 den once baslamıyorsun dıye dusunuyorum ama :S ben 8 -5 calısıyorum

Çok güldüm buna

Benim oğlum sevdi kardeşini resmine bakıp duruyor.

Keyif yapıyor orda dimi anne diyor
benımkıde sevıyor ama kabullenemıyor :) 4 boyutluda bır tuhaf oluyor ya bebeklerın gorunumu :)

ben egedeyken catladım canım sonra bıraz tedavı gordum duzeldı bıraz dıyorumama o yuzden kımyasal fılan bakamıcam lıerac baslamam lazım en etkılısınden :) mustelayı bende duymustum ama sut pompası markası degılmı o?

benımkıde sevıyor ama kabullenemıyor :) 4 boyutluda bır tuhaf oluyor ya bebeklerın gorunumu :)

4 boyutluya girmedim.

Hiçbir gittiğim hastanede de rastlamadım, her yerde olmuyor sanırım onlardan.

Seninki daha küçük ,benim oğlum bir senedir söylüyordu kardeş istediğini fakat doğunca ne olur bilmiyorum

illaki bir kıskançlık olacak ama farkındayım..

bızım hastanede var bır tusla normal ekranla gıdıp gelebılıyolar sanırım ben cok anlamıyorum

benım oglumda cok ıstedıgını soyluyodu am dogunac ne olur bılmem ben sana yardım edıcem dıyor sızınkı kac yasında

Gunaydinn kizlarrrr..

Aaaa doğum tarihimiz seninle aynı. Ama benim kontrolüm ve 2li testim 26sındaydı. Sonra hastaneden aradılar 27sine kaydırdılar. Ölüyorum meraktan iyi midir, büyümüş müdür, cinsiyeti nedir? Kafamda sürekli bu sorular var. İnşallah güzel haberlerle dönersin.

Ayyy hayirli hablerle gel ins. Hemen yaz . Ben yarin gidicem ins...
Insallah canimmm...randevum ogleden sonra hemen yazarim inş. Iyidir minislerimiz

Canim benimde randevum 23 unde aslinda ikili yapilacak....bgunki kacamak baska doktordan
Bende cok ozledim dayanamadim

Son düzenleme:
Günaydın güzel hamişler.Kullandığım ilaç işe yaramış tsh 7,80 den 3,90a düşmüş.bakalım doktor şimdi ne vercek.İnşallah tekrar yükselmez.Daha kimse cinsiyet öğrenemedi.Bakalım ilk kime nasip olcak

Nisanbaslarinda dogum yapacak olanlarin daha erken belli olur sanirim...

Cok sevindim canim ins.yukselmez bir daha.
Cinsiyeti de daha ogrenemeyiz sanirim yani kendim icn oyle dusunuyorum.12.haftada ikilim var daha erken olur sanirim ogrenmek için

Son düzenleme:
bence rapor da çıkarttır rahat edersin.hemen çıkarıyolar zaten.

Ben 5.ayıma kadar kullanıcağım rapor çıkarttırmaya gerek duymadım.2 Haftada bi doktora gidiyorum.her gidişimde 2 kutu yazdırıyorum.Ama bu sefer unuttum.Bugün başka hastaneden yazdırıcam bakalım.

Nisanbaslarinda dogum yapacak olanlarin daha erken belli olur sanirim...

Benimde başlarında dün 11+2 idi ama doktorum söylemedi.1 ekimde gel 13. haftanda söylicem dedi.

Cok sevindim canim ins.yukselmez bir daha.
Cinsiyeti de daha ogrenemeyiz sanirim yani kendim icn oyle dusunuyorum.12.haftada ikilim var daha erken olur sanirim ogrenmek için

Saol canım.Seninkini söylr bence ablamın eltimin erkekti 11. haftada doktor söylemişti.Ama benim doktorum prensip meselesi yapmış 13. haftadan önce kimseye söylemiyo.Ay başına kaldı.Gün sayıyorum Şafak 13

mide bulantısı azalan var mı içinizde? ben her gün daha da hasta oluyorum. dün sadece haşlanmış patates yiyebildim onu da çıkardım. midem hiç durmadan bulanıyor. halsizliğim de çok arttı. yataktan kalkamıyorum. hiçbir iş yapamıyorum. 12. haftada geçiyor mu?

13. Haftada soyleyecekse iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…