merhaba bende lierac baslamyı dusunuyorum unnado.com'da 100 ml 49 tl ıdı eczaneden alınanlar kac ml acaba cunku fıyatı 90 lıra fılanmıs sanırım ınt alabılırım gecen gun tuba unsal demet akalına lieracın setını yollamış nemlendırıcı catlak oncelıyıcı vs keske banada yolalsaydı hepsı kımbılır kac para tutar :)Anneler anne adayları hepiniz iyisinizdir inşallah ve tabi bebekleriniz de. Benim midem bulanıyor şişkinlik var sürekli. Çaresi de yok çekcez mecbur. Pazartesi ikili testimiz var. İnşallah hersey yolundadır. 11 hafta olduk. Karnım da şişti. Doktor lierac diye bi krem önerdi ama onu 12 haftadan sonra kullanmayı düşünüyorum. Dün gece kakao yağı sürdüm sabaha kadar kaşındım:)) eşim de karıncalar çikolata sanıp yemişlerdir diyo:)
ben ılk hamılelıgımde oyleydımgöbüş resimlerini gördüm de benimki de aynı. hamile kalmadan önce 54 kiloydum şimdi 59 olmuşum. bulantılarda azaldı ve iştah açıldı. çok yiyorum çook... ama bende hipotiroidi var hipotiroidis olanlar hamilelikte fazla kilo alırlarmış. benim gibi 5 kilo alan var mı şimdiden?
benimki de CASPER e benziyo
Bende bugece rüyamda kız bebek kıyafetleri aldığımı gördüm..eeee kızlar cinsiyet öğrenen yok muuuu? Ben rüyamda dün kız bebek giydiriyodum, ama bazen erkek seviyorum içime de bazen erkek bazen kız doğuyor 10.haftadayım 1 aya merakım gider inşallah. Bu arada bulantılar bitmiyor her hafta hastaneye yatacağım.
Gunaydinn kizlarrrr..
Bugun bebegimi gormeye gidicembir haftamzi daha bitirdik cok sukur bugunume
kızlar oturup dururken birden şakır şakır burnum kanamaya başladı.koltuk halı her yer battı.zor durdurdum.banyonun halide ayrı bi feci.artık eşim görevden gelince temizlicek.çok korktum hiç burnum kanamazdı.tampon yaptım kanamada durdu uzanıyorum şimdi.internetten şöyle bi baktım da hamilelikte kan basıncı arttığından burun içi kılcal damarları çatlarmış.aklınızda bulunsun benim gibi korkmayın.normalmiş yani.bi de yalnız olunca evde daha da korktum.eşimi aradım hemen.5 dk ya bi arıyo.gelim doktora gidelim diyo.abartma dedim bende.
benım oglumda kardesım bu olamaz dınazora benzıyor dıyor
merhaba bende lierac baslamyı dusunuyorum unnado.com'da 100 ml 49 tl ıdı eczaneden alınanlar kac ml acaba cunku fıyatı 90 lıra fılanmıs sanırım ınt alabılırım gecen gun tuba unsal demet akalına lieracın setını yollamış nemlendırıcı catlak oncelıyıcı vs keske banada yolalsaydı hepsı kımbılır kac para tutar :)
Kızlar ben özel bir şirkette çalışıyorum. 16.08.2013 itibariyle çıkan yeni yasa ile hamileler günde 7.30 saat çalışıyor. Ben artık işyerimden 15.30 da çıkıyorum. Bu sizin yasal hakkınız iş vereniniz ile görüşüp sabah geç gelme ya da akşam erken çıkma hakkınızı kullanın. Özel diye belirttim çünkü sadece kamu çalışanları için geçerli değil.
benımkıde sevıyor ama kabullenemıyor :) 4 boyutluda bır tuhaf oluyor ya bebeklerın gorunumu :)Çok güldüm buna
Benim oğlum sevdi kardeşini resmine bakıp duruyor.
Keyif yapıyor orda dimi anne diyor
ben lireac ile mustela arasında kaldım sonra bizim sohbetten bi kızçe sanırım ipek kimyasal oranı yüksek dedi nette bakarken 2li mustela kampanyası gördüm 2 tane 150 ml 125 tl'ye aldım ama sürmek için 3.ayı bekliyorum, ama dayanamam lireac da alırım ben kampanya falan görürsem
Gunaydinn kizlarrrr..
benımkıde sevıyor ama kabullenemıyor :) 4 boyutluda bır tuhaf oluyor ya bebeklerın gorunumu :)
Gunaydinn kizlarrrr..
4 boyutluya girmedim.
Hiçbir gittiğim hastanede de rastlamadım, her yerde olmuyor sanırım onlardan.
Seninki daha küçük ,benim oğlum bir senedir söylüyordu kardeş istediğini fakat doğunca ne olur bilmiyorum
illaki bir kıskançlık olacak ama farkındayım..
Gunaydinn kizlarrrr..
Insallah canimmm...randevum ogleden sonra hemen yazarim inş. Iyidir minislerimizAyyy hayirli hablerle gel ins. Hemen yaz. Ben yarin gidicem ins...
Aaaa doğum tarihimiz seninle aynı. Ama benim kontrolüm ve 2li testim 26sındaydı. Sonra hastaneden aradılar 27sine kaydırdılar. Ölüyorum meraktan iyi midir, büyümüş müdür, cinsiyeti nedir? Kafamda sürekli bu sorular var. İnşallah güzel haberlerle dönersin.
Günaydın güzel hamişler.Kullandığım ilaç işe yaramış tsh 7,80 den 3,90a düşmüş.bakalım doktor şimdi ne vercek.İnşallah tekrar yükselmez.Daha kimse cinsiyet öğrenemedi.Bakalım ilk kime nasip olcak
Günaydın güzel hamişler.Kullandığım ilaç işe yaramış tsh 7,80 den 3,90a düşmüş.bakalım doktor şimdi ne vercek.İnşallah tekrar yükselmez.Daha kimse cinsiyet öğrenemedi.Bakalım ilk kime nasip olcak
bence rapor da çıkarttır rahat edersin.hemen çıkarıyolar zaten.
Nisanbaslarinda dogum yapacak olanlarin daha erken belli olur sanirim...
Cok sevindim canim ins.yukselmez bir daha.
Cinsiyeti de daha ogrenemeyiz sanirim yani kendim icn oyle dusunuyorum.12.haftada ikilim var daha erken olur sanirim ogrenmek için
Ben 5.ayıma kadar kullanıcağım rapor çıkarttırmaya gerek duymadım.2 Haftada bi doktora gidiyorum.her gidişimde 2 kutu yazdırıyorum.Ama bu sefer unuttum.Bugün başka hastaneden yazdırıcam bakalım.
Benimde başlarında dün 11+2 idi ama doktorum söylemedi.1 ekimde gel 13. haftanda söylicem dedi.
Saol canım.Seninkini söylr bence ablamın eltimin erkekti 11. haftada doktor söylemişti.Ama benim doktorum prensip meselesi yapmış 13. haftadan önce kimseye söylemiyo.Ay başına kaldı.Gün sayıyorum Şafak 13
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?