2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydınlar olsun herkeslere

inşallah tüm anneler ve minnakları iyidir

çok yoğun olduğum için.. sadece okuyabiliyorum.. bugün görüş günü olanlar varmışş.. hepiniz çok güzel haberlerle gelin inşallahh...

kendini kötü hisseden anneler de bir an önce iyi olurlarlıar inşallah... Rabbim yardımcınız olsun... bende de hiçbişi yok... sürekli düşünüyorum bebişş iyi midir acaba diyee.. böylesi de zormuşşş :44::44:

bende bugün ikili test için gidicem hadi hayırlısı bakalım belki cinsiyetini de öğreniriz :)

Benim oğlum 4.5 yaşında ..

Kız kardeş istiyor ama Allah hangisini verirse o olur diyorum..Siparişimiz bile var yani :)

bende bugün ikili test için gidicem hadi hayırlısı bakalım belki cinsiyetini de öğreniriz :)

Bende saat 11 de gidecem ikili icin cinsiyet ne olur bilmiyorum ama tabiki çok merak ediyorum benim ıkı kızım var 5 aylıkken belli oldu cinsiyetleri onun icin hiç simdi bellı olur gibime gelmiyor

O düşünce zaten insanı yiyip bitiriyor ya.Cuma günü gördüm içim rahatladı şimdi gene merak içerisindeyim.Azıcık mide bulantım geçsin kasıklarım ağrımasın acaba bişey mi oldu diyorum.Şu 2 ayda bu tür düşüncelerden hamileliğin tadını çıkaramadım desem yeridir.Neyse sağlıklı sıhatlı olsunlarda 9 ayda düşünürüm 9 yılda:)

Hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.Bu zamana kadar yaptıranların ense kalınlığı falan iyi çıktı daha kan sonuçlarını almadılar.Umarım herkes güzel haberler alır.Bütün hamileliği boyunca kucağına sağlıklı bir şekilde alana kadar:)

Bende saat 11 de gidecem ikili icin cinsiyet ne olur bilmiyorum ama tabiki çok merak ediyorum benim ıkı kızım var 5 aylıkken belli oldu cinsiyetleri onun icin hiç simdi bellı olur gibime gelmiyor

aa canım benimde 2 kızım var seninkilerin yaşları kaç acaba?

amin canım cümlemize inş. aynen bende hiç bir şey hissetmiyorum ve bazen telaşlanıyorum acaba iyimi diye inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz:)

bugun cınsıyetlerı ogrenebıleceklermı acaba :)

selam kızlar,

Bişey sorcam size siz hissediyomusunuz bebişlerin kıpırtılarını falan ?

Henuz hissedilmez ki yani ikinci gebeligi olanlar 16. Hafta hisetmeye baslayabilirler diyor doktor ama ilk hamilelikte o kadar da erken olmaz hisetmek. Bagirsak hareketlerini bebek hareketi zanneder hamileler diyor.

medical park var ama muayene ücreti biraz pahalı oluyor sanırım belki ileri zamanlarda giderim o zaman eli yüzü daha belirgin olmuş olur her gittiğimde ultrasonda görmek çok güzel oluyor hatta doktora giderken heyecanlanıyorum :)

:) bende çok merak ediyorum ama 2 haftada bir gidiyorum doktora hastane yakın olsa bende durmadan giderdim doktor benden bıkardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…