bızım hastanede var bır tusla normal ekranla gıdıp gelebılıyolar sanırım ben cok anlamıyorum
benım oglumda cok ıstedıgını soyluyodu am dogunac ne olur bılmem ben sana yardım edıcem dıyor sızınkı kac yasında
bende bugün ikili test için gidicem hadi hayırlısı bakalım belki cinsiyetini de öğreniriz :)
bende bugün ikili test için gidicem hadi hayırlısı bakalım belki cinsiyetini de öğreniriz :)
günaydınlar olsun herkeslere
inşallah tüm anneler ve minnakları iyidir
çok yoğun olduğum için.. sadece okuyabiliyorum.. bugün görüş günü olanlar varmışş.. hepiniz çok güzel haberlerle gelin inşallahh...
kendini kötü hisseden anneler de bir an önce iyi olurlarlıar inşallah... Rabbim yardımcınız olsun... bende de hiçbişi yok... sürekli düşünüyorum bebişş iyi midir acaba diyee.. böylesi de zormuşşş :44::44:
Bende saat 11 de gidecem ikili icin cinsiyet ne olur bilmiyorum ama tabiki çok merak ediyorum benim ıkı kızım var 5 aylıkken belli oldu cinsiyetleri onun icin hiç simdi bellı olur gibime gelmiyor
günaydınlar olsun herkeslere
inşallah tüm anneler ve minnakları iyidir
çok yoğun olduğum için.. sadece okuyabiliyorum.. bugün görüş günü olanlar varmışş.. hepiniz çok güzel haberlerle gelin inşallahh...
kendini kötü hisseden anneler de bir an önce iyi olurlarlıar inşallah... Rabbim yardımcınız olsun... bende de hiçbişi yok... sürekli düşünüyorum bebişş iyi midir acaba diyee.. böylesi de zormuşşş :44::44:
inşallah kızlar. Bende çok meraklanıyorum hep doktora gidip bakmak istiyorum. Biran önce tepikleri hisssetsek artık diyorum :)amin canım cümlemize inş. aynen bende hiç bir şey hissetmiyorum ve bazen telaşlanıyorum acaba iyimi diye inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz:)
bugun cınsıyetlerı ogrenebıleceklermı acaba :)
selam kızlar,
Bişey sorcam size siz hissediyomusunuz bebişlerin kıpırtılarını falan ?
Yasadigin sehirde medical park var mi orda oluyor varsa eger oraya gidebilirsin cok guzel oluyo boyle siyah beyaz gormuyorsun sanki kameraya cekmisler gibi capcanli sanki disarda hareket ediyo gibi oluyo bence bi kere olsun git cok guzel bi duygu ya bende gorebilirdim belki hareketlerini ama bnm doktorum cok yogun o yuzden uzun sureli bakmiyor olcumleri yapiyor ve bitiyor bende o arada goruyorum sadece ama genede sukur annelerimizin zamaninda o da yokmus dogunca giruyorlarmis ta cinsiyeti bile dogunca ogreniyorlarmis dusunsene ne kadar kotu biz 9 ay dolasiya gormusken duramiyoruz birde oyle olsa catlardik herhalde meraktan
emin ol en iyisi telaşeli bi eş in olması çok sıkıntı
öyle canım boşver şimdi senden ve bebeğinden önemli hiç bir şey yok..boşver
ben yarın buradaki dr dan randevu aldım zaten salı ve cuma geliyor kaçırmayayım dedimöylesine bebeği görmek için.
yoksa asıl randevum p.tesi günü..ama duramıyorummmmmmmm yarında gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?