2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Aaa benim eşimden bi tane daha varmış: ))

İlk muayenede girmişti ama ultrasona bakmadı tabii ki..

Gecen gün gittiğimizde içeri girmedi ..Ne meraksız bişey anlamadım gtti

benimki hiç girmedi dışarda bekliyor bence erkekler bebeği görünce duygusallaşacakları için görmek istemiyolar

Benim esim telasli degildr sakin ama cok merakli
Okuldan izin alacak benimle gelmek icin.

Son düzenleme:

o zaman ben baştan yenilgiyi kabul edeyim mi :26: zaten astımdan dolayı kullandığım kortizonlarla şiştikçe şiştim sonrada o kiloları vermek istedikçe çatlaklarım oldu yeni çatlaklarım da garanti olacaktır

bu uykusuzluk beni de vurdu akşam yatağa yatıyorum dön dolaş uyuyamıyorum gece saat 2-3 ü buluyor uyumam normalde de aşırı uykucu biriyimdir sabahları öğlene kadar keyifle uyuyan ben saat 8-9 dedi mi tık ayaktayım gece herhangi bir saatte lavaboya kalktığımda da geri uyuyamıyorum

oh en güzelini yapmışsın kaliteli al ikinciyede kullan politikası sevdim gerisi cinsiyetin belli olmasına bakar

bu kadar aşırı bulantıları olan kişilerin kızları olacagını dusunuyorum
tuh ben de usg resmını getırecektım unuttum

eğer tahminin doğruysa benim oğlum olur

Gunaydinn kizlarrrr..

Bugun bebegimi gormeye gidicem bir haftamzi daha bitirdik cok sukur bugunume

ayy ne güzel hadi sağlıkla gidip dönün biz de yarın gideceğiz bakalım bebişim napıyor

bende bugün ikili test için gidicem hadi hayırlısı bakalım belki cinsiyetini de öğreniriz :)

güzel haberlerini bekliyoruz

Bende saat 11 de gidecem ikili icin cinsiyet ne olur bilmiyorum ama tabiki çok merak ediyorum benim ıkı kızım var 5 aylıkken belli oldu cinsiyetleri onun icin hiç simdi bellı olur gibime gelmiyor

maaşallah ikili testlerimiz sıralanıyor bebişlerimiz büyüyor hayırlı haberlerle gelin inşallah
selam kızlar,

Bişey sorcam size siz hissediyomusunuz bebişlerin kıpırtılarını falan ?

yok canım henüz hiçbir şey yok sanırım olması için de çok erken :26:

inşallah kızlar. Bende çok meraklanıyorum hep doktora gidip bakmak istiyorum. Biran önce tepikleri hisssetsek artık diyorum :)

evet ya kıpır kıpır olsalar da biz de kıpırdadıklarını hissettikçe rahatlasak

kızlar ben çok çabuk acıkıyorum ya sofradan kalkalı daha 2 saat oluyo olmuyo gözüm mutfakta kendimi tutuyorum zaten kiloluyum fazla kilo hem bana hem bebişime zarar diyorum ama bazen de dayanamıyorum ya siz de böyle çabuk acıkıyor musunuz?

Kizlar benim uyku halimde azalti..uc aya kadsr mi oluyo acaba...
Baygin gibi uyuyordum azaldi.

Bende cok cabuk acikiyorum canim..
Cok kilo alicam belli aman napalim veririz..

gunaydınnn kızlarr nasılsınızz bugun sabahtan annemgıle geldım gelene kadar çıkardım valla aç karna yola çıkmak ne zormuş....off

Ben de cok acikiyorum. Oglen yemegimi bile yedim

Bende cok cabuk acikiyorum canim..
Cok kilo alicam belli aman napalim veririz..

kilo almaktan korkmuyorum canım daha 5-6 ay öncesinde 16kg verdim benim korkum kiloyu gereksiz alıpta bebeğimin doğumu zorlaşırsa diye bakalım nolcaz Allah büyük

okuldayım çok açıktım tuvaletim de var

ay kıyamam ben öğleden sonra gidiyorum ama yanıma yiyecek almadan gitmem sanırım bir de su sen de beslenme çantası yap canım bir de lawabolar çok mu kötü yoksa sen gitmeye mi çekiniyorsun çünkü çok fazla tutmanda iyi değil

Kızlar eleviti nasıl içiyosunuz? bugün bi tane içiyim dedim.Yutamadım geri çıkardım.Nasıl içicem ben bunu.

geçmiş olsun canım birdaha olmaz inşallah
gözün aydın canım inşallah yükselmez
bende aynı durumdayım canım geçen hafta üç gün hastanede yattım toparladım ama bulantı kusma devam doktoruna danış sana da serum verebilirler
selam kızlar,

Bişey sorcam size siz hissediyomusunuz bebişlerin kıpırtılarını falan ?

selam canım ben hissetmiyorum sen hissediyormusun?

Kızlar eleviti nasıl içiyosunuz? bugün bi tane içiyim dedim.Yutamadım geri çıkardım.Nasıl içicem ben bunu.

Canim iyice ileri ittir elinle hemrn su ic uzerine gidiyor.
Ben trek seferde iciyorum.alistim.
Olmazsa 2 ye bol iki sefere ic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…