Aaa benim eşimden bi tane daha varmış: ))
İlk muayenede girmişti ama ultrasona bakmadı tabii ki..
Gecen gün gittiğimizde içeri girmedi ..Ne meraksız bişey anlamadım gtti
canım bu saydıklarının hepsi nemlendirici görevi görüyor ama şunu söyleyeyim ne yaparsan yap çatlayacaksa çatlıyor zaten ilk hamileliğimde ben son aya kadar hiç bişey sürmedim son ay sağlık ocağına madecasol diye bir merhem var onu yazdırdım onu sürdüm annende çatlak varsa çatlar dediler şunu yap bunu yap dediler birazda yapı meselesi canım annemin çatlağı çoktu benim hiç olmadı çatlağım bir çok arkadaşım kullandığı halde çatladı çok takıntı yapma kaşımamaya çalış
Maşallah konular öyle hızlı ilerliyor ki artık okumakta güçlük çekiyorum.Kızlar yaa ben acaip uykusuzluk çekiyorum.Doğru düzgün uyuyamıyorum.Şu an öyle sinirliyimki atıp kendimi kurtulmak istiyorum o derece yani.kafayı yiyeceğim bu yüzden.
günaydın kızlar
dun aksam anneme gıttım esım aksamcı calısıyor gece 12 de gelıyor halıyle bende 10 kadar annemde duruyorum oglumu uyutuyorum oturuyorum oyle gelıyorum evıme 1 sokak arayla oturuyoruz
neyse oglanın kucukluklerıne bakmaya devam ettık tulum olarak cok yok evet ama ıc badı olarak cıdden var 7 tane kısa 3 tane uzun kol :) onluk yıkama fılelerı fılan sweetler hırkalar ayakkabılar
o zaman paralara kıymısım adıdasları doldurmusum ıyı olmus :) cınsıyetı sabırsızlıkla beklıyorum
bu kadar aşırı bulantıları olan kişilerin kızları olacagını dusunuyorum
tuh ben de usg resmını getırecektım unuttum
Gunaydinn kizlarrrr..
Bugun bebegimi gormeye gidicembir haftamzi daha bitirdik cok sukur bugunume
bende bugün ikili test için gidicem hadi hayırlısı bakalım belki cinsiyetini de öğreniriz :)
Bende saat 11 de gidecem ikili icin cinsiyet ne olur bilmiyorum ama tabiki çok merak ediyorum benim ıkı kızım var 5 aylıkken belli oldu cinsiyetleri onun icin hiç simdi bellı olur gibime gelmiyor
selam kızlar,
Bişey sorcam size siz hissediyomusunuz bebişlerin kıpırtılarını falan ?
inşallah kızlar. Bende çok meraklanıyorum hep doktora gidip bakmak istiyorum. Biran önce tepikleri hisssetsek artık diyorum :)
kızlar ben çok çabuk acıkıyorum ya sofradan kalkalı daha 2 saat oluyo olmuyo gözüm mutfakta kendimi tutuyorum zaten kiloluyum fazla kilo hem bana hem bebişime zarar diyorum ama bazen de dayanamıyorum yasiz de böyle çabuk acıkıyor musunuz?
Benim esim telasli degildr sakin ama cok merakli
Okuldan izin alacak benimle gelmek icin.
senin adına çok sevindim cnm benimkide geliyorda içeri girmiyor
Yok girer.gecen haftaki uni.hastanesinde doktor iceri almadi soylendi durdu doktora
Belk heyecanlaniyordur canım esin iceri girince.yada doktor sevmez kimisi ondan girmiyordur.
kızlar ben çok çabuk acıkıyorum ya sofradan kalkalı daha 2 saat oluyo olmuyo gözüm mutfakta kendimi tutuyorum zaten kiloluyum fazla kilo hem bana hem bebişime zarar diyorum ama bazen de dayanamıyorum yasiz de böyle çabuk acıkıyor musunuz?
Bende cok cabuk acikiyorum canim..
Cok kilo alicam belliaman napalim veririz..
okuldayım çok açıktım tuvaletim de var
Kizlar benim uyku halimde azalti..uc aya kadsr mi oluyo acaba...
Baygin gibi uyuyordumazaldi.
geçmiş olsun canım birdaha olmaz inşallahkızlar oturup dururken birden şakır şakır burnum kanamaya başladı.koltuk halı her yer battı.zor durdurdum.banyonun halide ayrı bi feci.artık eşim görevden gelince temizlicek.çok korktum hiç burnum kanamazdı.tampon yaptım kanamada durdu uzanıyorum şimdi.internetten şöyle bi baktım da hamilelikte kan basıncı arttığından burun içi kılcal damarları çatlarmış.aklınızda bulunsun benim gibi korkmayın.normalmiş yani.bi de yalnız olunca evde daha da korktum.eşimi aradım hemen.5 dk ya bi arıyo.gelim doktora gidelim diyo.abartma dedim bende.
gözün aydın canım inşallah yükselmezGünaydın güzel hamişler.Kullandığım ilaç işe yaramış tsh 7,80 den 3,90a düşmüş.bakalım doktor şimdi ne vercek.İnşallah tekrar yükselmez.Daha kimse cinsiyet öğrenemedi.Bakalım ilk kime nasip olcak
bende aynı durumdayım canım geçen hafta üç gün hastanede yattım toparladım ama bulantı kusma devam doktoruna danış sana da serum verebilirlermide bulantısı azalan var mı içinizde? ben her gün daha da hasta oluyorum. dün sadece haşlanmış patates yiyebildim onu da çıkardım. midem hiç durmadan bulanıyor. halsizliğim de çok arttı. yataktan kalkamıyorum. hiçbir iş yapamıyorum.12. haftada geçiyor mu?
selam kızlar,
Bişey sorcam size siz hissediyomusunuz bebişlerin kıpırtılarını falan ?
senin adına çok sevindim cnm benimkide geliyorda içeri girmiyor
Yok girer.gecen haftaki uni.hastanesinde doktor iceri almadi soylendi durdu doktora
Belk heyecanlaniyordur canım esin iceri girince.yada doktor sevmez kimisi ondan girmiyordur.
eşim duygusallığını göstermek istemez bence bebeği görünce duygusallaşcak o yüzden girmek istemiyor ben öyle anlıyorum ama işte bende girmesini istiyorum görünce daha çok sahiplenir gibime geliyor
Kızlar eleviti nasıl içiyosunuz? bugün bi tane içiyim dedim.Yutamadım geri çıkardım.Nasıl içicem ben bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?