Kızlar eleviti nasıl içiyosunuz? bugün bi tane içiyim dedim.Yutamadım geri çıkardım.Nasıl içicem ben bunu.
eşim duygusallığını göstermek istemez bence bebeği görünce duygusallaşcak o yüzden girmek istemiyor ben öyle anlıyorum ama işte bende girmesini istiyorum görünce daha çok sahiplenir gibime geliyor
merhaba kızlar bende ağustos 2013 hamile olduğunu öğrenenler bölümüne yazıyordum burayı şimdi gödüm beni de ekleyebilirmisiniz listeye rica etsem.
Aktar83 sat:13 temmuz muhtemel doğum t:19.04.2014
mide bulantılarım sabahları oluyor kızlar birde midemde sertlik oluştu bu durumda olan varmı?
Dimaam sende burdamısın
Merhaba arkadaşlar bende nisan annesiyim 25 nisan inşallah.yazdıklarınızı okuyordum merak ettiğim bişe olunca çok şey öğrendim bu forumdan...bu sefer yazmak istedim aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ben 8+3 hamileyim ve a-rh (-)kan grubum eşim pozitif.5 haftalıkken gittik keseyi gösterdi doktor..şimdi doktorum bidaha gelince uyuşmazlık testi yapıcaz dedi yaptıran var mı aranızda?[/QUOTE
yok canım benimde eşiminde pozitif
benim sat 13 temmuz ama 1 hafta 1 gün geriden geliyor o da adetlerimin düzensizliğindenmiş dedi doktorum.
8+2 bugün
7+5 cuma günü bebişimizi ve kalp atışını duyduk inşallah sonunda hepimizin bebğini sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip eder rabbim
ben kasımda 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu ama çok kanamalarım olmuştu şuan allaha şükür yok ama yinede korkuyorum
merhaba nisan annesi hoşgeldin:)sabah bulantın sadece sabahta kalıyosa şanslısın bence :)olayımız mide zaten bu aylarda ağrırda şişerde bulanırda hepsi normal:)
Merhaba arkadaşlar bende nisan annesiyim 25 nisan inşallah.yazdıklarınızı okuyordum merak ettiğim bişe olunca çok şey öğrendim bu forumdan...bu sefer yazmak istedim aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ben 8+3 hamileyim ve a-rh (-)kan grubum eşim pozitif.5 haftalıkken gittik keseyi gösterdi doktor..şimdi doktorum bidaha gelince uyuşmazlık testi yapıcaz dedi yaptıran var mı aranızda?[/QUOTE
yok canım benimde eşiminde pozitif
benim sat 13 temmuz ama 1 hafta 1 gün geriden geliyor o da adetlerimin düzensizliğindenmiş dedi doktorum.
8+2 bugün
7+5 cuma günü bebişimizi ve kalp atışını duyduk inşallah sonunda hepimizin bebğini sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip eder rabbim
ben kasımda 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu ama çok kanamalarım olmuştu şuan allaha şükür yok ama yinede korkuyorum
BEN İLK MUAYENEDEN SONRE GİTMEDİM DAHA KALP ATIŞINI DUYMADIM O YÜZDEN HAFTAYA GİDECEM TEKRAR AMA İÇİMDE NE KORKULAR NE KORKULAR AKLIMA HERŞEY GELİYO KESE GÖRMEKLE BİTMİYOMUŞ YAŞARKEN ÖĞRENDİM İLK HAMİLELİĞİM İNŞALLAH RABBİM HERKESİN HAMİLELİĞİNİ SAĞLIKLI BEBEKLERLE TAMAMLASIN:)
hoşbulduk canım
sadece sabah oluyor gün içersinde azar azar devam ediyor ama sarsmıyor
ama korkuyorum bulanmayınca
kilo almaktan korkmuyorum canım daha 5-6 ay öncesinde 16kg verdim benim korkum kiloyu gereksiz alıpta bebeğimin doğumu zorlaşırsa diye bakalım nolcaz Allah büyük
ay kıyamam ben öğleden sonra gidiyorum ama yanıma yiyecek almadan gitmem sanırım bir de susen de beslenme çantası yap canım bir de lawabolar çok mu kötü yoksa sen gitmeye mi çekiniyorsun çünkü çok fazla tutmanda iyi değil
aa canım benimde 2 kızım var seninkilerin yaşları kaç acaba?
Merhaba arkadaşlar bende nisan annesiyim 25 nisan inşallah.yazdıklarınızı okuyordum merak ettiğim bişe olunca çok şey öğrendim bu forumdan...bu sefer yazmak istedim aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ben 8+3 hamileyim ve a-rh (-)kan grubum eşim pozitif.5 haftalıkken gittik keseyi gösterdi doktor..şimdi doktorum bidaha gelince uyuşmazlık testi yapıcaz dedi yaptıran var mı aranızda?
Tabi canim gorsun bebegini.duygusallassin aglasin o an herseye deger.
Esimle ilk gordugumuzde ikimizde agladik.o ani unutamam.
Bence ille de gelmem derse dr ile anlas o cagirsin iceri ozaman girer
Simdi kucuk ama buyudukce sende gormesini isteyeceksin.bence o da buyudukce dayanamaz gelir.
9 ve 5 yasindalar simdi geldim doktordan allaha şükür bebek gayet sağlıklı burun kemiğine ense kalinligina bakildi ikili test icin kan verdim ve doktor kıza benziyor dedi eşim tabiki erkek bekliyordu aradım hayırlısı olsun dedı ben 3 cadıyla ne yapacam dedi :)) bu arada bebek 12+2gunlukmus yada çok u zun olacak dedi gerçekten benim kızlar 53 santim dogdular şimdide uzunlar yasitlarına gore bakalım hayırlısı bu arada sıçrayıp duruyordu bebek karşımda çok komikti
9 ve 5 yasindalar simdi geldim doktordan allaha şükür bebek gayet sağlıklı burun kemiğine ense kalinligina bakildi ikili test icin kan verdim ve doktor kıza benziyor dedi eşim tabiki erkek bekliyordu aradım hayırlısı olsun dedı ben 3 cadıyla ne yapacam dedi :)) bu arada bebek 12+2gunlukmus yada çok u zun olacak dedi gerçekten benim kızlar 53 santim dogdular şimdide uzunlar yasitlarına gore bakalım hayırlısı bu arada sıçrayıp duruyordu bebek karşımda çok komikti
bende kalp atışlarını gördüğümde nerdeyse ağlayacaktım kendimi zor tuttum bebek büyüyünce gelebilir belki şimdi küçük tam belli olmuyor diye önemsemiyordur birde bizim 2 defa kötü bir anımız olduğu için hemen bebeği sahiplenmek istemiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?