2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
selam kızlar uzun zaman oldu yazamadım .. çok zor günler geçiriyorum...
önce lekelenmeyle gittim kanama vardı ama bebeğin kalp atışlarını duyduk şükürler olsun..
sonra tekrar gittik kontrol için.. bu kez ünv. doktor dediki kese düzgün değıil yani yuvarlak olması gerekiyormuş.. ama bizimki yuvarlak değil... uzun gibi.. özele gittik hemen kızımda gittiğim çok güvendiğim doktor... herşey normal evet kese yuvarlak değil ama biz hep öyle olmasını beklemiyoruz bu hafta için önemli olan kalp atışları oda var dedi..
rapor aldım .. 5 gün sonra akşam 8 gibi bi anda belime bir ağrı ve resmen kan boşalmaya başladı.. ama ne kan.. doğumda bile yoktu öyle.. oluk oluk resmen durmuyo bi saniye.. eşim nöbette aradım geldi.. hastaneye gittik açılma yok ama kanama çok.. ultrasonla baktı doktor.. kalp atışları var ama kan birikmiş çok fazla kanama var dedi.. yatırdı hemen.. ama ne iğne ne de 100mg lık progestandan başka bişey.. serum bile takmadı.. düşüyorsa engel olmayalım dedi.. 3 gün yattım çıkarken baktı iyi şimdilik dedi.. ama korkuyorum.. hemde çok.. ne olacak bilmiyorum.. pazartesiye kadar raporluyum.. ama ne kadar daha devam eder bu ne olur bilmiyorum.. bide 5 gün geriden geliyor bebek.. cok korkuyorum bi yandan bi yandanda ALLAHA emanet ettim..

Son düzenleme:

Cok cok gecmis olsun korkmakta haklisin... Allah a emanet onlar bisey olmiycak ins,

geçmiş olsun şeker dikkat et sen yine de ama Allahtan hayırlısını dile

Cok gecmis olsun canim zor gunler geçirmişsin.Allah size bagislasin bebeginizi.
Bende kanama gecirdim ve cok korkuyorum kanddan artık.
Insallah hersey yolunda gider . inşallah

çok geçmiş olsun canım benimde kanamalarım oldu hep yattım iğne oldum halada oluyorum yat dinlen ev işi falan sakın yapma progestanı kullan bırakma sakın çok işe yarıyor bende öyle oldu benimde 7-8 haftalıkken kanamalarım oldu hele birgün düşük yapıyorum diye doktora gittim bol bol dua et progestan kullanmaya başlayınca kanama 1-2 güne kesiliyor genelde içini ferah tut inşalah birşey olmaz bebeğine bende bebeğimi Allaha emanet ediyorum böylelikler psikolojik olarak insan biraz rahatlıyor

Cok cok gecmis olsun korkmakta haklisin... Allah a emanet onlar bisey olmiycak ins,

geçmiş olsun şeker dikkat et sen yine de ama Allahtan hayırlısını dile

Cok gecmis olsun canim zor gunler geçirmişsin.Allah size bagislasin bebeginizi.
Bende kanama gecirdim ve cok korkuyorum kanddan artık.
Insallah hersey yolunda gider . inşallah

saolun canlar çok saolun... kızımda yemin ederim günde 12 saat derse giriyordum.. bi dünya yol yürüyordum ama bu noldu nasıl oldu bilmiyorum .. bebekte bir sorunmu var demeye başladım..

bazen yüreğim çatlayacak gibi oluyor.. korku.. kaygı.. ya kızım da 3,5 yaşında kucak istiyor.. annem yoktu bugün geliyor.. bide cenaze çıktı teyzemin eşi aniden vefat etti.. onada çok üzüldüm.. ne bileyim.. keseden yana bebekten yana bir problem çıkmasında ben ağrı sızı çekmeye razıyım yemin ederim ya..

çok büyük geçmiş olsun canım rabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah hayırlısıyla atlatırsın ve sağ salim bebeğini kucağın alırsın canım

doktorum bana kesinlikle stresten üzüntüden uzak duracaksın demişti haliyle bebeği etkiliyor zor şeyler yaşamışsın canım ama bebeğini düşün üzülmemeye gayret göster olumsuz düşüncelerden uzak dur eğer bebek sağlıklıysa gebeliğin devam edecektir inşalah

Çok geçmiş olsun canım. Allah seni de bebeğini de korusun; bol bol dinlen ve dua et. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ve tamamına erdirsin inşallah.

doktorda öyle dedi eğer bebekte bir sıkıntı varsa düşüğü durduramayız dedi bakalım inşallah kalacak bebeğim bu arada kızımla tam ters taraftalar..
kızım solumdaydı bu bebiş sağımda ultrason fotolarıda tam tersi durumda öyle garip bi durum ki ..

Çok geçmiş olsun canım. Allah seni de bebeğini de korusun; bol bol dinlen ve dua et. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ve tamamına erdirsin inşallah.

inşallah canım hepimizin... inşallah kucağımıza alıp fotoğraf paylaştığımız günleride göstersin rabbim

allah yardımcın olsun çok zor bi durum ama korkmakla da gecmiyo zaman.dediğin gibi allaha emanet bebeklerimiz sağlıkla eline alırsın inşallah ve tabi hepimiz

çok geçmiş olsun canım inşallah bebişine hiçbişey olmaz.
Kızlar bebeğinizin kalp atış sesini duymaya giderken korktunuz mu hiç???

hemde ne korku canım kalp atışlarını duyunca bir oh çektim

bebeğim durduğu yerle ilgisi yoktur kanaman olmasının bunu boşuna kafana takma yat dinlen Allahın izniyle birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…