Canim iyice ileri ittir elinle hemrn su ic uzerine gidiyor.
Ben trek seferde iciyorum.alistim.
Olmazsa 2 ye bol iki sefere ic.
Merhaba arkadaşlar bende nisan annesiyim 25 nisan inşallah.yazdıklarınızı okuyordum merak ettiğim bişe olunca çok şey öğrendim bu forumdan...bu sefer yazmak istedim aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ben 8+3 hamileyim ve a-rh (-)kan grubum eşim pozitif.5 haftalıkken gittik keseyi gösterdi doktor..şimdi doktorum bidaha gelince uyuşmazlık testi yapıcaz dedi yaptıran var mı aranızda?
O düşünce zaten insanı yiyip bitiriyor ya.Cuma günü gördüm içim rahatladı şimdi gene merak içerisindeyim.Azıcık mide bulantım geçsin kasıklarım ağrımasın acaba bişey mi oldu diyorum.Şu 2 ayda bu tür düşüncelerden hamileliğin tadını çıkaramadım desem yeridir.Neyse sağlıklı sıhatlı olsunlarda 9 ayda düşünürüm 9 yılda:)
Kızlar bebeğinizin kalp atış sesini duymaya giderken korktunuz mu hiç???
selam kızlar uzun zaman oldu yazamadım .. çok zor günler geçiriyorum...
önce lekelenmeyle gittim kanama vardı ama bebeğin kalp atışlarını duyduk şükürler olsun..
sonra tekrar gittik kontrol için.. bu kez ünv. doktor dediki kese düzgün değıil yani yuvarlak olması gerekiyormuş.. ama bizimki yuvarlak değil... uzun gibi.. özele gittik hemen kızımda gittiğim çok güvendiğim doktor... herşey normal evet kese yuvarlak değil ama biz hep öyle olmasını beklemiyoruz bu hafta için önemli olan kalp atışları oda var dedi..
rapor aldım .. 5 gün sonra akşam 8 gibi bi anda belime bir ağrı ve resmen kan boşalmaya başladı.. ama ne kan.. doğumda bile yoktu öyle.. oluk oluk resmen durmuyo bi saniye.. eşim nöbette aradım geldi.. hastaneye gittik açılma yok ama kanama çok.. ultrasonla baktı doktor.. kalp atışları var ama kan birikmiş çok fazla kanama var dedi.. yatırdı hemen.. ama ne iğne ne de 100mg lık progestandan başka bişey.. serum bile takmadı.. düşüyorsa engel olmayalım dedi.. 3 gün yattım çıkarken baktı iyi şimdilik dedi.. ama korkuyorum.. hemde çok.. ne olacak bilmiyorum.. pazartesiye kadar raporluyum.. ama ne kadar daha devam eder bu ne olur bilmiyorum.. bide 5 gün geriden geliyor bebek.. cok korkuyorum bi yandan bi yandanda ALLAHA emanet ettim..
ben çok korktum bir hafta öncesi kesenin içinde esin kesesi görülüyordu ama bebek yoktu çok olumsuz gitmiştim
sonra da bebeğimi ve kalp atışını gördüm çok şükür
ama yinede korkuyorum
artık tavuk yemeye başladım :) sıra kırmız ette bakalım ona ne zaman başlayabileceğim bilmiyorum
Ben d cok korkuyorum kızlar. Belirti olmayinca nsan hep tedirgin oluyo.
Insallah iyidir bebeğim heyecanli ve tdirginim.:26:
ben yumurta yiyemiyordum 1 haftadır yemeye başladım ama etin her türlüsünü yiyemiyorum tiksiniyorum bebiş yedirtmiyor :)
allah yardımcın olsun çok zor bi durum ama korkmakla da gecmiyo zaman.dediğin gibi allaha emanet bebeklerimiz sağlıkla eline alırsın inşallah ve tabi hepimiz
evet ALLAHA emanet sadece.. ona güveniyorum zaten başka kimsem yok emanet edeceğim...çok geçmiş olsun canım inşallah bebişine hiçbişey olmaz.
hemde ne korku canım kalp atışlarını duyunca bir oh çektim
inşallah canım inşallah olmayacak korktuğum her her an ALLAH Diyorum...bebeğim durduğu yerle ilgisi yoktur kanaman olmasının bunu boşuna kafana takma yat dinlen Allahın izniyle birşey olmaz
canım çok çok geçmiş olsun.... inşallah bir daha yaşamazsın böyle kötü anları.. Rabbim size bağışlasın..
ben yumurta yiyemiyordum 1 haftadır yemeye başladım ama etin her türlüsünü yiyemiyorum tiksiniyorum bebiş yedirtmiyor :)
benim b12 düşük kırmızı et yemem lazım ama nerdeeeee normalde de sevmezdim zatentavuk ilk kez yadim 2 gün önce ama en çok yumurta ile ile olan aşkımın bitmesine şaşıyorum asla yiyemem onu.inşallah doğurunca ilk istediğim çay ve yumurtaaaa:))))
9 ve 5 yasindalar simdi geldim doktordan allaha şükür bebek gayet sağlıklı burun kemiğine ense kalinligina bakildi ikili test icin kan verdim ve doktor kıza benziyor dedi eşim tabiki erkek bekliyordu aradım hayırlısı olsun dedı ben 3 cadıyla ne yapacam dedi :)) bu arada bebek 12+2gunlukmus yada çok u zun olacak dedi gerçekten benim kızlar 53 santim dogdular şimdide uzunlar yasitlarına gore bakalım hayırlısı bu arada sıçrayıp duruyordu bebek karşımda çok komikti
Ben de baslarda yiyordum simdi yiyemiyorum yumurta
sen hala doktora gitmedin mi :)
benim b12 düşük kırmızı et yemem lazım ama nerdeeeee normalde de sevmezdim zatentavuk ilk kez yadim 2 gün önce ama en çok yumurta ile ile olan aşkımın bitmesine şaşıyorum asla yiyemem onu.inşallah doğurunca ilk istediğim çay ve yumurtaaaa:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?