2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim iyice ileri ittir elinle hemrn su ic uzerine gidiyor.
Ben trek seferde iciyorum.alistim.
Olmazsa 2 ye bol iki sefere ic.

Tekrar deneyeceğim.Eğer yutamazsam dediğin gibi ikiye kırıp içicem

Canım benim de A rh - ,eşimin de A rh + bizde de kan uyuşmazlığı var.Bundan önce bi düşük bi de kürtajım var.Ben buna hamile kalmadan o testi yaptırdım temiz çıktı.Genelde hamile kalınca bakılıyo ama ben erkenden yaptırdım.Sende mutlaka yaptır.Negatif çıkarsa problem yok demek.

Son düzenleme:

doğru söylüyorsun şekerim.. ama ne mide bulantısı ne bişey...sadece uykum var.. göbek çıktı biraz.ve iştah açık durumda.. 2 haftadır yedim bitirdim kendimi.. uykularım kaçtı
.. 24.ünde gidicem ben de doktora.. hayırlı haberler alırım inşallah.

Kızlar bebeğinizin kalp atış sesini duymaya giderken korktunuz mu hiç???

ben çok korktum bir hafta öncesi kesenin içinde esin kesesi görülüyordu ama bebek yoktu çok olumsuz gitmiştim
sonra da bebeğimi ve kalp atışını gördüm çok şükür
ama yinede korkuyorum

canım çok çok geçmiş olsun.... inşallah bir daha yaşamazsın böyle kötü anları.. Rabbim size bağışlasın..

ben çok korktum bir hafta öncesi kesenin içinde esin kesesi görülüyordu ama bebek yoktu çok olumsuz gitmiştim
sonra da bebeğimi ve kalp atışını gördüm çok şükür
ama yinede korkuyorum

işte bende bu durumdayım görene kadar böyle olacak galiba...bu seferde başka korkular başlar alışsak iyi olur:)))

Ben d cok korkuyorum kızlar. Belirti olmayinca nsan hep tedirgin oluyo.
Insallah iyidir bebeğim heyecanli ve tdirginim.:26:

allah yardımcın olsun çok zor bi durum ama korkmakla da gecmiyo zaman.dediğin gibi allaha emanet bebeklerimiz sağlıkla eline alırsın inşallah ve tabi hepimiz

çok geçmiş olsun canım inşallah bebişine hiçbişey olmaz.

hemde ne korku canım kalp atışlarını duyunca bir oh çektim
evet ALLAHA emanet sadece.. ona güveniyorum zaten başka kimsem yok emanet edeceğim...
bebeğim durduğu yerle ilgisi yoktur kanaman olmasının bunu boşuna kafana takma yat dinlen Allahın izniyle birşey olmaz
inşallah canım inşallah olmayacak korktuğum her her an ALLAH Diyorum...
canım çok çok geçmiş olsun.... inşallah bir daha yaşamazsın böyle kötü anları.. Rabbim size bağışlasın..

amin canım hepimizinkini inşaallah

ben yumurta yiyemiyordum 1 haftadır yemeye başladım ama etin her türlüsünü yiyemiyorum tiksiniyorum bebiş yedirtmiyor :)

benim b12 düşük kırmızı et yemem lazım ama nerdeeeee normalde de sevmezdim zatentavuk ilk kez yadim 2 gün önce ama en çok yumurta ile ile olan aşkımın bitmesine şaşıyorum asla yiyemem onu.inşallah doğurunca ilk istediğim çay ve yumurtaaaa:))))

ben yumurta yiyemiyordum 1 haftadır yemeye başladım ama etin her türlüsünü yiyemiyorum tiksiniyorum bebiş yedirtmiyor :)

yumurtaya bayılırım ama haftada 2 den fazla asla yiyemem kaşıntı yapıyor bende şimdi en fazla 1 yiyebiliyorum ilk tavuğumu şuanda yiyiyorum didikledim pilav üstü yaptım baya kızarmış derisiz beyaz etlerden çok sevindim yiyebildiğime darısı başına tatlım

Kirmizi er ben hic yemezdim iki uc kex yedim tadi guzel degil ya. Sevmiyorum.

benimkilerde 9 diğeri 3,5 yaşında. ayy ne heyecanlıdır şimdi hareketlerini görmek hayırlısı olsun canım. maşallah canım benimkilerde 51 cm doğdular

ben b12ye baktırmadım belki benimde düşüktür ama kendimi zorlayamam yoksa kusarım kokusunu duyunca bile midem kalkıyor sen ye canım afiyet olsun ben 3 aydır ağzıma çayda sürmedim hiç içesim gelmiyor ama zaten çok içmezdim günde 1 bardaktı artık o da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…