2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Arkadaşlar şu isim listeniz varya ben kendimi oraya ekleyemiyorum bilen bili eklerse sevinirim:) SAT:8 Temmuz 2. bebeğim beklenen doğum tarihi 14 nisan

Kızlar hamileliğinizde akıntıllarınız koyurenk halini alıyor mu benim öyle ve bu rahatsızediyo beni çamaşır suyu ile leke çıkarıyorum ve akıntılarım arttı burası cok sıcak belki ondan ama hamilelikten önce asla yoktu böyle bişe..aranızda var mı?????

afiyet olsun canım ben bu gidişle 1 aydan önce düzelmicem gibi görünüyor herşeye midem bulanıyor öğüresim geliyor hatta dün akşam eşime dedimki ya sende pis bi koku var dedim annemde vardı o da yok bişey kokmuyor dedi bende hayır kokuyor dedim bana güldüler ya :)

ben varım canım ben günlük ped kullanıyorum daha iyi oluyor

mantar yapar cok sıcak diye ped kullanamıyorum bide terliyorum çok hatay burası hala cooook sıcak günde kaç tane camaşır değiştiriyorum sayamıyorum

bilmiyorum ki canım ben hep kullanıyorum bu zamana kadar herhangi bir kötü durum görmedim
kokusuz olanlarından kullanıyorum

kızlar yazdıklarınızdan sonra altta çıkan muhtemel doğum tarihi ve ebbeğin gelişimiyle ilgili yazıları nasıl eklediniz ben yapamadım

kızlar yazdıklarınızdan sonra altta çıkan muhtemel doğum tarihi ve ebbeğin gelişimiyle ilgili yazıları nasıl eklediniz ben yapamadım

yazının altında hamilelik takvimi eklemek için tıklayın yazıyo karşına sayfa cıkacak onu oku altlarda bi link var okuyunca anlarsın ona tıkla birsürü doldurulacak sey cıkıyo ben sadece bebeğin doğum tarihini ekledim değişiklikleri kaydet diyo sayfanın altında ona tıkla bu kadar:)sonraki yazında oda cıkacak

ben ekşi şeylerden hiçbişey yiyemiyorum bizim bebek tatlıcı bende bu aralar çikolataya sardım :)

tatlı yemek imkansız şu an içecek bile tatlı olmayacak içemem asla tatlı namına hiçbişe yok hayatımda ve sıcak hiçbişe yiyemiyorum çorba içebiliyorum sadece.bide mideme iyi geldiğini anladığım bişe oluyo ona yükleniyorum anında ondan da tiksiniyorum nolcak halim bende bilmiyom ?????

mandalınaya hayranım kokusuna tadına
ama suanda yanımda yok keske olsaydı eksı elma var yanımda

Kızlar eleviti nasıl içiyosunuz? bugün bi tane içiyim dedim.Yutamadım geri çıkardım.Nasıl içicem ben bunu.

valla elevit hakkında çok olumsuz yorum gördüm korkarak başladım ama şükür sıkıntısız kullanıyorum midemde normalde sıkıntı vardır ama ilaçtan dolayı yanma vs olmadı birde yeni başladım daha ama sanki benim iştahı artırmak yerine biraz azalttı buda benim için iyi bişi çünkü mide bulantısı falan yaşamadığım için çok yiyordum zaten iştahlı biriydim şimdi olayı iyice abartmıştım...

canım benim çok geçmiş olsun Allahım yardımcınız olsun inşallah...

artık tavuk yemeye başladım :) sıra kırmız ette bakalım ona ne zaman başlayabileceğim bilmiyorum

ben hamileliğimden 1-2 ay önce tavuktan tiksinmeye başladım yiyemiyorum anca ızgara olursa oda malesef sürekli olmuyo... balık hiç yiyemiyordum bu haftasonu zorla yedim biraz inşallah bebeğim için tavuk yemeyede başlıcam şükürki ette sorun yok yiyorum...

canım koyu renk değilde bi artma var bendede kasıklarımda ağrıda oluyo haftasonundan beri haftasonu fazla su içemedim ben ona bağlıyorum ama yinede bilmiyorum normalde salı günü randevu aldım ama cumayla değiştirsemmi bilmiyorum kararsız kaldım salı günü ikili testide yaprtırırım die düşünüyordum ama bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…