arkadaşlar şu isim listeniz varya ben kendimi oraya ekleyemiyorum bilen bili eklerse sevinirim:) sat:8 temmuz 2. Bebeğim beklenen doğum tarihi 14 nisan
yumurtaya bayılırım ama haftada 2 den fazla asla yiyemem kaşıntı yapıyor bende şimdi en fazla 1 yiyebiliyorum ilk tavuğumu şuanda yiyiyorum didikledim pilav üstü yaptım baya kızarmış derisiz beyaz etlerden çok sevindim yiyebildiğime darısı başına tatlım
Kızlar hamileliğinizde akıntıllarınız koyurenk halini alıyor mu benim öyle ve bu rahatsızediyo beni çamaşır suyu ile leke çıkarıyorum ve akıntılarım arttı burası cok sıcak belki ondan ama hamilelikten önce asla yoktu böyle bişe..aranızda var mı?????
Yok canim randevum 3 tegitmedim
ben varım canım ben günlük ped kullanıyorum daha iyi oluyor
hmm az kaldı ama yetişebilicekmisin
bebişler bizlere tadından hoşlanmadıkları şeyi heralde bize yedirtmiyolar :)
Evt canim ben kucuk bi şehrin minik bi ilcesineyim.
2.50 de ciksam yeter
Bu oylseine bi muayene sadecr bebegi gormek icin. Asıl doktorum 1.20 dk uzaklikta o olsa 2 saat once cikmam gerekli.
Sanirimama 12. Haftadan sonra daha onemli diye oenmsemiyorum
mantar yapar cok sıcak diye ped kullanamıyorum bide terliyorum çok hatay burası hala cooook sıcak günde kaç tane camaşır değiştiriyorum sayamıyorum
ben 12. haftamdayım ama herşeyi yiyemiyorum en rahat yediğim şeyler domates salatalık peynir zeytin
mandalinaya aboneyim....
kızlar yazdıklarınızdan sonra altta çıkan muhtemel doğum tarihi ve ebbeğin gelişimiyle ilgili yazıları nasıl eklediniz ben yapamadım
ben ekşi şeylerden hiçbişey yiyemiyorum bizim bebek tatlıcı bende bu aralar çikolataya sardım :)
Kızlar eleviti nasıl içiyosunuz? bugün bi tane içiyim dedim.Yutamadım geri çıkardım.Nasıl içicem ben bunu.
selam kızlar uzun zaman oldu yazamadım .. çok zor günler geçiriyorum...
önce lekelenmeyle gittim kanama vardı ama bebeğin kalp atışlarını duyduk şükürler olsun..
sonra tekrar gittik kontrol için.. bu kez ünv. doktor dediki kese düzgün değıil yani yuvarlak olması gerekiyormuş.. ama bizimki yuvarlak değil... uzun gibi.. özele gittik hemen kızımda gittiğim çok güvendiğim doktor... herşey normal evet kese yuvarlak değil ama biz hep öyle olmasını beklemiyoruz bu hafta için önemli olan kalp atışları oda var dedi..
rapor aldım .. 5 gün sonra akşam 8 gibi bi anda belime bir ağrı ve resmen kan boşalmaya başladı.. ama ne kan.. doğumda bile yoktu öyle.. oluk oluk resmen durmuyo bi saniye.. eşim nöbette aradım geldi.. hastaneye gittik açılma yok ama kanama çok.. ultrasonla baktı doktor.. kalp atışları var ama kan birikmiş çok fazla kanama var dedi.. yatırdı hemen.. ama ne iğne ne de 100mg lık progestandan başka bişey.. serum bile takmadı.. düşüyorsa engel olmayalım dedi.. 3 gün yattım çıkarken baktı iyi şimdilik dedi.. ama korkuyorum.. hemde çok.. ne olacak bilmiyorum.. pazartesiye kadar raporluyum.. ama ne kadar daha devam eder bu ne olur bilmiyorum.. bide 5 gün geriden geliyor bebek.. cok korkuyorum bi yandan bi yandanda ALLAHA emanet ettim..
artık tavuk yemeye başladım :) sıra kırmız ette bakalım ona ne zaman başlayabileceğim bilmiyorum
Kızlar hamileliğinizde akıntıllarınız koyurenk halini alıyor mu benim öyle ve bu rahatsızediyo beni çamaşır suyu ile leke çıkarıyorum ve akıntılarım arttı burası cok sıcak belki ondan ama hamilelikten önce asla yoktu böyle bişe..aranızda var mı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?