2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

herkes farklı cnm bende tatlıyı istiyorum hatta yoğutların bazısı öyle ekşi geliyoki yiyemiyorum ağzımın tadı tamamen değişti

bende yoğurt sorunu ve uzdolabı sorunu devam hala buzdolabını açamıyorum hatta markete gittim özellikle şu M ile başlayan süper markete giremiyorum çok kötü geliyor koku.dün yoğurtlu makarna yedim ama sonum felaketti yoğurt da çok faydalı ne yapacağım bilmiyorum hergün süt içiyorum 250ml o da fazlası yok aman sağlıklı olsunlar da tek dileğim şuan bu yatıp kalkıp buna dua ediyorum

bende yoğurt ve süt konusunda dertliyim ne zman yesem çok gaz yapıyor karnımı ağrıtıyor içmeyincede içimde kalıyor bebeğimi iyi besleymediğimi düşünmeye başlıyorum bu gaz problemi ve kabızlık beni mahvetti diyebilirim

Sende bendensin..hayatta en çok sevdiğim şey tatlıdır.Şuan öyle tiksinti geldi ki lafı geçince midem bir tuhaf oluyor resmen..:)

tatlım bende kendimi bildim bileli bi kabızlık sorunum var dr ilaç vermedi yiyeceklere dikkat et dedi kuru kayısıyı denedin mi hiç.ben çok memnunum kuru kayısı yiyorum sabahları aç karnına mümkünse yada öğlen acıkınca ohh mis çok iyi geliyor tavsiye ederim

evet denedim günde 2 tane yiyorum sebze tüketiyorum banamısın demiyor gebelik öncesi böyle bir sıkıntım yoktu bidahaki gittiğimde bu konuyu doktorla paylaşmam lazım

kızlar ya ben isim düşünmeye başladım daha cinsiyeti belli değilken.bulduğum her isme eşim bi kulp buluyor malesef.Aras ismini erkek olursa çok güzel dedim yok yurtiçi koy kargo ismi o dedi.Çınar dedim odun olur dedi.Naz dedim valla ismine çeker çekemeyiz dedi.Berrak dedim reçel markası dedi.eeee dedim o zaman sen bul.şimdi de erkekte Asaf kızda Elis ismini buldum akşam eve giderken yolda söyleyeceğim bakalım ne bulacak bu sefer.

selam kızlar...
2 gümdür bel ağrım var.
helen 2 gün önce akşam belim takıldı sanki sağ bacağımı oynatamadım.
dün fena kalkmadım ama okula gidip gelince yine ağrımaya başladı.
bel ağrısı çeken var mı?
korkuyorum inşallah önemli bir şey değildir!

Kızlar Allahtan bir mani çıkmazsa hamileliklerimiz sorunsuz bir şekilde devam ederse nasıl bir doğum yapmayı düşünüyorsunuz?

takma kafana canım bel ağrısı normaldir

Kızlar Allahtan bir mani çıkmazsa hamileliklerimiz sorunsuz bir şekilde devam ederse nasıl bir doğum yapmayı düşünüyorsunuz?

aslında istediğim normal doğum ama bilmiyorum hayırlısı ile inşallah sağlıklı kucağımıza alırız hepimiz bebişlerimizi.

Cnsiyet belli oksun secenekler azalsin daha kolay olur

benimde arada bel ağrım oluyor hele geçen gün yatarken kıpırdayamadım bile çok fena ağrı girdi gebelikte bel ağrısı normalmiş cnm

Cnsiyet belli oksun secenekler azalsin daha kolay olur

benım bebegın erkek olduguna olan ınancım sıfır :) bıttı ıkıleme dustum

neyse oglanın adı ege
erkek olursa denız
kız olursa nil
ve ada düşünebilirim
ama gel gelelim oglum ege deniz , ada olmasına karar verirsem ege deniz oglum su ada kızım olabilir ama ben tercihimi muhtemelen nil deniz den yana kullanırım

esım sımdılık ses etmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…