tatlı yemek imkansız şu an içecek bile tatlı olmayacak içemem asla tatlı namına hiçbişe yok hayatımda ve sıcak hiçbişe yiyemiyorum çorba içebiliyorum sadece.bide mideme iyi geldiğini anladığım bişe oluyo ona yükleniyorum anında ondan da tiksiniyorum nolcak halim bende bilmiyom ?????
ben 12. haftamdayım ama herşeyi yiyemiyorum en rahat yediğim şeyler domates salatalık peynir zeytin
afiyet olsun canım ben bu gidişle 1 aydan önce düzelmicem gibi görünüyor herşeye midem bulanıyor öğüresim geliyor hatta dün akşam eşime dedimki ya sende pis bi koku var dedim annemde vardı o da yok bişey kokmuyor dedi bende hayır kokuyor dedim bana güldüler ya :)
Oh mis. Benpeynir yiyemiyorum da zeytin favorim bi de salatalik domates atom marul
bende yoğurt sorunu ve uzdolabı sorunu devam hala buzdolabını açamıyorum hatta markete gittim özellikle şu M ile başlayan süper markete giremiyorum çok kötü geliyor koku.dün yoğurtlu makarna yedim ama sonum felaketti yoğurt da çok faydalı ne yapacağım bilmiyorum hergün süt içiyorum 250ml o da fazlası yok aman sağlıklı olsunlar da tek dileğim şuan bu yatıp kalkıp buna dua ediyorum
tatlı yemek imkansız şu an içecek bile tatlı olmayacak içemem asla tatlı namına hiçbişe yok hayatımda ve sıcak hiçbişe yiyemiyorum çorba içebiliyorum sadece.bide mideme iyi geldiğini anladığım bişe oluyo ona yükleniyorum anında ondan da tiksiniyorum nolcak halim bende bilmiyom ?????
bende yoğurt ve süt konusunda dertliyim ne zman yesem çok gaz yapıyor karnımı ağrıtıyor içmeyincede içimde kalıyor bebeğimi iyi besleymediğimi düşünmeye başlıyorum bu gaz problemi ve kabızlık beni mahvetti diyebilirim
tatlım bende kendimi bildim bileli bi kabızlık sorunum var dr ilaç vermedi yiyeceklere dikkat et dedi kuru kayısıyı denedin mi hiç.ben çok memnunum kuru kayısı yiyorum sabahları aç karnına mümkünse yada öğlen acıkınca ohh mis çok iyi geliyor tavsiye ederim
selam kızlar...
2 gümdür bel ağrım var.
helen 2 gün önce akşam belim takıldı sanki sağ bacağımı oynatamadım.
dün fena kalkmadım ama okula gidip gelince yine ağrımaya başladı.
bel ağrısı çeken var mı?
korkuyorum inşallah önemli bir şey değildir!
Kızlar Allahtan bir mani çıkmazsa hamileliklerimiz sorunsuz bir şekilde devam ederse nasıl bir doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
Doktora gidenkerden ses yok dimi ya
kızlar ya ben isim düşünmeye başladım daha cinsiyeti belli değilken.bulduğum her isme eşim bi kulp buluyor malesef.Aras ismini erkek olursa çok güzel dedim yok yurtiçi koy kargo ismi o dedi.Çınar dedim odun olur dedi.Naz dedim valla ismine çeker çekemeyiz dedi.Berrak dedim reçel markası dedi.eeee dedim o zaman sen bul.şimdi de erkekte Asaf kızda Elis ismini buldum akşam eve giderken yolda söyleyeceğim bakalım ne bulacak bu sefer.
selam kızlar...
2 gümdür bel ağrım var.
helen 2 gün önce akşam belim takıldı sanki sağ bacağımı oynatamadım.
dün fena kalkmadım ama okula gidip gelince yine ağrımaya başladı.
bel ağrısı çeken var mı?
korkuyorum inşallah önemli bir şey değildir!
Ama ben yazdım okumadin oralari galiba 3 .cu kizım olacak onun haricinde herşey normal
Kızlar Allahtan bir mani çıkmazsa hamileliklerimiz sorunsuz bir şekilde devam ederse nasıl bir doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
Cnsiyet belli oksun secenekler azalsin daha kolay olur
ben hep normal doğum yapıcam diyordum geçen gün bi haberi okuyunca normal doğumdan korkar oldum bebeğin durumuna göre belkide sezeryan olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?