bende yoğurt ve süt konusunda dertliyim ne zman yesem çok gaz yapıyor karnımı ağrıtıyor içmeyincede içimde kalıyor bebeğimi iyi besleymediğimi düşünmeye başlıyorum bu gaz problemi ve kabızlık beni mahvetti diyebilirim
Bende ilk günden beri yogurt yiyemiyordum çok tiksiniyordum.şimdi annem mayalıyo evde onu yiyorum biraz.ama süt içeliyorum peynir yiyebiliyorum.sende ev yogurdunu dene istersen
Sütteki laktoz yapıyo o şikayetleri.benim laktoz alerjim var ve normal süt içemiyorum.allahtan laktozsuz süz çıkardılar da rahatca içebiliyorum.özellikle geceleri çok miğdem agrıyo süt iyi geliyor.
güzel fikir :) ilk defa deneyeceğim işten eve gidince internetten bakayım yada en basiti yapamazsam anneciğim imdadıma kavuşur:) sağol tatlım .bi de bu bi markanın organik sütleri var içtim ben ishal yaptı biraz yağı fazla galiba ondan mayalasam olur mu ki
ben laktozsuz süt hiç alıp denemedim heryerde satılıyomu
Organik olmadı daha güzel tBi.ben annemlerin yazlığında kalıyorum burda herşey organik.komşudan alıyoruz sütü annem mayalıyo mis gibi.zaten doktorunda önerdiği bu ev yogurdunda yararlı bakteriler varmış bagırsaklara çok faydalıymış.birde bizim bahçe var babam herşeyi yetiştiriyo.tamamen organik besleniyorum.şanslıyım 'biraz.domatestende çık tiksinmiştim mesela.bahçeden yiyeiliyorum taze taze.
Büyük marketlerde var bir marka sadece üretiyo.dene bak ne gaz ne şişkinlik hiç birşey olmucak
Ben de senelerdir kendi yogurdumu mayalarim. Hazir sutten de olur kizlar ama mayasi ev yogurdu olmali
Organik olmadı daha güzel tBi.ben annemlerin yazlığında kalıyorum burda herşey organik.komşudan alıyoruz sütü annem mayalıyo mis gibi.zaten doktorunda önerdiği bu ev yogurdunda yararlı bakteriler varmış bagırsaklara çok faydalıymış.birde bizim bahçe var babam herşeyi yetiştiriyo.tamamen organik besleniyorum.şanslıyım 'biraz.domatestende çık tiksinmiştim mesela.bahçeden yiyeiliyorum taze taze.
şuanda hazır yoğurtla mayalicam ama bidahakini bu yaptığımla mayalarım inş. tutar sütçünün sütüyle güzel tutyordu hemde daha uygun fiyata alıyorduk
Benim kv buranin bikoyunde yasiyir inegi var sutumu getirir. Peynirlerimizi yaoar nadiren hazir aliriz. Sebze meyve gelir koyden. Zeytin deseniz babamin bursa da zeytinligi var yabanci madde katilmiyor. Annem de buraya geldiginde ekin yaoar. Ben de olabildigince dogal beslenenlerdenim.
oh oh maşallah bende öyle bi yerde yaşamak isterdim ne güzel olurdu istanbulda nerde öyle organik şeyler yemek herşeye bişey katıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?