2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Sütteki laktoz yapıyo o şikayetleri.benim laktoz alerjim var ve normal süt içemiyorum.allahtan laktozsuz süz çıkardılar da rahatca içebiliyorum.özellikle geceleri çok miğdem agrıyo süt iyi geliyor.

Bende ilk günden beri yogurt yiyemiyordum çok tiksiniyordum.şimdi annem mayalıyo evde onu yiyorum biraz.ama süt içeliyorum peynir yiyebiliyorum.sende ev yogurdunu dene istersen

güzel fikir :) ilk defa deneyeceğim işten eve gidince internetten bakayım yada en basiti yapamazsam anneciğim imdadıma kavuşur:) sağol tatlım .bi de bu bi markanın organik sütleri var içtim ben ishal yaptı biraz yağı fazla galiba ondan mayalasam olur mu ki

gunlerdır salam ıstıyordum ruyalarıma gırıyordu yazmıstım
bugun bır dılım yedım ekmegın arasında ama gelın gorun benı zerre kadar kesmedı tadını alamadım

ben yoğurdumu hep kendim yapardım sütçüden süt alıp, ama buraya taşındık burada sütçü yok o yüzden yapamıyorum market yoğurtları da beni hasta ediyor olmassa günlük süt alıp yoğurt yapayım tutarmı acaba

Organik olmadı daha güzel tBi.ben annemlerin yazlığında kalıyorum burda herşey organik.komşudan alıyoruz sütü annem mayalıyo mis gibi.zaten doktorunda önerdiği bu ev yogurdunda yararlı bakteriler varmış bagırsaklara çok faydalıymış.birde bizim bahçe var babam herşeyi yetiştiriyo.tamamen organik besleniyorum.şanslıyım 'biraz.domatestende çık tiksinmiştim mesela.bahçeden yiyeiliyorum taze taze.

Ben de senelerdir kendi yogurdumu mayalarim. Hazir sutten de olur kizlar ama mayasi ev yogurdu olmali

sen baya şanslısın biz marketlerden yiye yiye hormonlu şeyleri hep hasta olur olduk onların tadı bile ayrı güzeldir sana özendim valla :)

Benim kv buranin bikoyunde yasiyir inegi var sutumu getirir. Peynirlerimizi yaoar nadiren hazir aliriz. Sebze meyve gelir koyden. Zeytin deseniz babamin bursa da zeytinligi var yabanci madde katilmiyor. Annem de buraya geldiginde ekin yaoar. Ben de olabildigince dogal beslenenlerdenim.

malesef öyle imkanlarımız yok yaşadığm yerde bi ekolojik pazar kuruluyordu arada görüyordum ben hamile oldum pazarı göremez oldum :) bende olablildiğince marketten değil de pazardan alışveriş yapıyorum

oh oh maşallah bende öyle bi yerde yaşamak isterdim ne güzel olurdu istanbulda nerde öyle organik şeyler yemek herşeye bişey katıyolar

oh oh maşallah bende öyle bi yerde yaşamak isterdim ne güzel olurdu istanbulda nerde öyle organik şeyler yemek herşeye bişey katıyolar

İstanbuldayken ben de oyleydim ama annem yazin rizeye gelirdi. Getirirdi biraz yine dogal biseyler. Simdi hep burdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…