İşte bende o uyanma kısmında takılı kaldım narkozdan korkuyorum yahuuu..:)
Merhaba arkadaşlar bende nisan annesiyim 25 nisan inşallah.yazdıklarınızı okuyordum merak ettiğim bişe olunca çok şey öğrendim bu forumdan...bu sefer yazmak istedim aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ben 8+3 hamileyim ve a-rh (-)kan grubum eşim pozitif.5 haftalıkken gittik keseyi gösterdi doktor..şimdi doktorum bidaha gelince uyuşmazlık testi yapıcaz dedi yaptıran var mı aranızda?
normald ogumu kadın kendı yapıyorkı doktor bebegı cıkarmaya gıdıyor sadecedoktor yanında bıle olmuyor
kaan'a gelde uydur sımdı
bende 3.5 sene once oldum artık oyle degıl hıc usuyunce agrımıyor valal 6 gunlukken eve cıktık evımın ısını herseyını yapabıldım e mutlaka orada bır kesı var yatarken kalkarken dıkkatlı oluuyorsun gerılıyor ozellıkle bandaj varken ama cabuk gecıyor bence gece 1.30 dogurup sabah 8de tuvalete gıtmıstım ben hemsıre gozetımınde ama tek basıma yurumustum bılmıyorum ınsallah buda oyle olur
ben epiduralden korkuyorum felç olma riski oluyomuş diyolar sezaryen olursam genel anestesi isterim bi uyanırım çocuğum olmuş :)
İşte bende o uyanma kısmında takılı kaldım narkozdan korkuyorum yahuuu..:)
selam kızlar...
2 gümdür bel ağrım var.
helen 2 gün önce akşam belim takıldı sanki sağ bacağımı oynatamadım.
dün fena kalkmadım ama okula gidip gelince yine ağrımaya başladı.
bel ağrısı çeken var mı?
korkuyorum inşallah önemli bir şey değildir!
Kızlar Allahtan bir mani çıkmazsa hamileliklerimiz sorunsuz bir şekilde devam ederse nasıl bir doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
ben epiduralden korkuyorum felç olma riski oluyomuş diyolar sezaryen olursam genel anestesi isterim bi uyanırım çocuğum olmuş :)
canım ben ilkinde genel oldu ama zor geçti neden diceksin ? gözünü açar açmaz narkozun etkisi geçmediği için acın oluyor ayıkman zor oluyor bebiş yanında viyak viyak bağırıyor sen halsizlikten bırak kucağına almayı ayıkmadığından tam bişey anlamıyosun.benim öle olmuştu
O laflar hurafe. Hic kimse felc olmamis simdiye kadar bana sordular bayiltsaniz dedim. Bebek icin epidural iyi dedi be de tamam dedim. Hatta dojtora orda bir gebe sordu felc filan doktor guldu kimden duyuyorsunuz bu sacmaliklari dedi
Epidural sezeryan mı oldu seninde.nasipse ablamında kasımda doğumu var oda aynı şekilde yaptıracak.tabi o Anadolu hastanesinde yaptıracak 10 bin TL fiyat verdiler.Diğer hastaneler acaba ne kadar fiyat söylüyolar bilgisi olan var mı?
valla bilmiyorum cnm bende öyle biliyordum ama epidural beni etkilemez bana genel anestezi lazım ben zor uyuşuyorum :)
Ben ucretsiz olmustum oglumda. Arastirma hastanesiydi. Ama epidural super bisey herseyi hatirliyorsun. Narkoz olanlar bebegini ilk gordugu ani bile hatirlamiyorlar.
Doktorlar genekde epidurali oneriyor bebege narkoz gitmesin diye. Ama doktorunla konusup anlasirsiniz.
evet 2sinide yaşamış birisi olarak epiduralde doktorum benle sohbet etti. bebiş doğar doğmazda hadi annesi yanağına öpücük kondur bakiym dedi
evet daha çook erken belkide normal olur nasibimizde hangisi varsa onu yaşacağız
bende yoğurt sorunu ve uzdolabı sorunu devam hala buzdolabını açamıyorum hatta markete gittim özellikle şu M ile başlayan süper markete giremiyorum çok kötü geliyor koku.dün yoğurtlu makarna yedim ama sonum felaketti yoğurt da çok faydalı ne yapacağım bilmiyorum hergün süt içiyorum 250ml o da fazlası yok aman sağlıklı olsunlar da tek dileğim şuan bu yatıp kalkıp buna dua ediyorum
Kızlar Allahtan bir mani çıkmazsa hamileliklerimiz sorunsuz bir şekilde devam ederse nasıl bir doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?