2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bizdede kan uyuşmazlığı var eşimle..ilk gebeliğimde hamileliğin 7. ayında bı ıgne yapılmıstım tedbir amaclı.. bırde dogumdan hemen sonra 24 saat ıcınde yapılması gerekıyor bebek annenın kanını tasıyorsa yapmıyolar ıgneyı..benım oglum babasının kanını almıstı o nedenle vuruldum hemen bır sonrakı hamılelık ıcın sıkıntı oluyor vurulmayınca..

bundada o testı yaptı dr negatıf cıktı sanırım dogumdan sonra vurulacagım tekrar..

şimdiki teknolojiyle 12 sene önceki aynı değildir estetik dikiş yapıyolar artık diye biliyorum maşallah sen çabuk toparlamışsın hepimize Allah kolay doğumlar nasip etsin

ben epiduralden korkuyorum felç olma riski oluyomuş diyolar sezaryen olursam genel anestesi isterim bi uyanırım çocuğum olmuş :)

canım ben ilkinde genel oldu ama zor geçti neden diceksin ? gözünü açar açmaz narkozun etkisi geçmediği için acın oluyor ayıkman zor oluyor bebiş yanında viyak viyak bağırıyor sen halsizlikten bırak kucağına almayı ayıkmadığından tam bişey anlamıyosun.benim öle olmuştu

Son düzenleme:
İşte bende o uyanma kısmında takılı kaldım narkozdan korkuyorum yahuuu..:)

ben şimdiye kadar 2-3 defa genel anesteziye girdiğim için korkmuyorum zaten koldan iğne vuruyolar canım bikaç sn sonra bayılıyorsun o ağızdan verilen narkozlar vardı önceden ben ondan çekiniyorum 1 defa öyle ameliyat olmuştum o çok berbattı boğulacak hissi oluyordu ama artık onlar kalktı galiba

hamilelikte bel agrısı normal dıyorlar umarım uzun surmez

Kızlar Allahtan bir mani çıkmazsa hamileliklerimiz sorunsuz bir şekilde devam ederse nasıl bir doğum yapmayı düşünüyorsunuz?

ilkini normal dogurdum bunuda dogurabılırım umarım :18:

ben epiduralden korkuyorum felç olma riski oluyomuş diyolar sezaryen olursam genel anestesi isterim bi uyanırım çocuğum olmuş :)

O laflar hurafe . Hic kimse felc olmamis simdiye kadar bana sordular bayiltsaniz dedim. Bebek icin epidural iyi dedi be de tamam dedim. Hatta dojtora orda bir gebe sordu felc filan doktor guldu kimden duyuyorsunuz bu sacmaliklari dedi

bu narkozun etkisi herkeste farklı oluyor ama ben yinede epidural olmak istemem

ama ıkıncı sezeryan dahamı zor gecer dusunuyorum

O laflar hurafe . Hic kimse felc olmamis simdiye kadar bana sordular bayiltsaniz dedim. Bebek icin epidural iyi dedi be de tamam dedim. Hatta dojtora orda bir gebe sordu felc filan doktor guldu kimden duyuyorsunuz bu sacmaliklari dedi

valla bilmiyorum cnm bende öyle biliyordum ama epidural beni etkilemez bana genel anestezi lazım ben zor uyuşuyorum :)

Ben ucretsiz olmustum oglumda . Arastirma hastanesiydi. Ama epidural super bisey herseyi hatirliyorsun. Narkoz olanlar bebegini ilk gordugu ani bile hatirlamiyorlar.

Ben ucretsiz olmustum oglumda . Arastirma hastanesiydi. Ama epidural super bisey herseyi hatirliyorsun. Narkoz olanlar bebegini ilk gordugu ani bile hatirlamiyorlar.

evet 2sinide yaşamış birisi olarak epiduralde doktorum benle sohbet etti. bebiş doğar doğmazda hadi annesi yanağına öpücük kondur bakiym dedi

Beni odama getirdiler hemen bebegimi emxirdim sn sn ne hatirliyorum. Sezaryende bebegini gormek ister misin dedi doktor isterim dedim gosterdi. Hasta bakici beni odama getirirken sakalasarak geldik. Ben cok memnun kaldim cidden.

benimde ilk gebelik epiduraldi. zoraki bir durumdan sonra epidural oldum.. plansizdi yani..

Rabbim nasip ederse bunda direk epirudal yapicam.

Bende ilk günden beri yogurt yiyemiyordum çok tiksiniyordum.şimdi annem mayalıyo evde onu yiyorum biraz.ama süt içeliyorum peynir yiyebiliyorum.sende ev yogurdunu dene istersen

Kızlar Allahtan bir mani çıkmazsa hamileliklerimiz sorunsuz bir şekilde devam ederse nasıl bir doğum yapmayı düşünüyorsunuz?

benim ilki normaldi, asla sezeyan yada uyusukluk duusnmuyordum, herseyi dogal dogal tatmak istiyordum.. insan yasamadigi bir seyden nasil korkar diyordum..

dogumum tam gun surdu, ama eninde sonunda normal dogum oldum.. ( bu arada norvecte tek bir dogum secenegi var, normal dogum.. ciddi sebepler olunca dr sezeryan yapiyor.. ve asla normal dogumu denemeden direk sezeryan yapmiyorlar. )

suyum dortgun onceden gitti, 4 gun sanci cektim, defalarca suni sanci yedim acilmalarim bir turlu yeterli olmadi... 4. gun cok sukur dogurdum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…