ben 2 aydır market pazar nedir bilmiyorum pazara gitmeyi özledim...
Rize de pazar yok
Benim de doğuştan kalça çıkık rahatsızlığım vardı, çocukluğumda geçirdiğim ameliyatlardan sonra bir problem yaşamadım çok şükür. Ama zannediyorum bu durum, normal doğuma engel. Ben de riske atmayacağım mecburen sezaryen olacağım. Ancak genel anestezi mi lokal mi ona karar veremiyorum.Kızlar Allahtan bir mani çıkmazsa hamileliklerimiz sorunsuz bir şekilde devam ederse nasıl bir doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
sen baya şanslısın biz marketlerden yiye yiye hormonlu şeyleri hep hasta olur olduk onların tadı bile ayrı güzeldir sana özendim valla :)
Benim bünyem çok zayıf herşeyi yiyemem dokunur.hamile kaldığımdan beri hastanede yattım hep düşük tehlikem var kusma bulantı vardı.hastaneden çıkınca eşim urlaya annemlerin yazlıgına getirdi.geldiğimde hiç bir şey yiyemiyordum.beş kilo verdim hastanede.buranın temiz havası bana iyi geldi.birde meyve ve sebze bahçeden olunca yemeye başladım.yumurtada günlüktaze.20 yıldır yemediğim balığı bile yemeye başladım.sadece yemek yiyemiyorum öyle salçalı soganlı acayip tiksiniyorum.sebzeleride sadece haşlayarak öyle yiyorum.kuru bakliyatıda haşlıyorum sade yiyorum.biran önce geçse şu tiksinmeler
Aaaaa canim gormedim ya kusura bakma. İkk cinsiyet haberi senden mi
Evet dogruolsun seninde organik bahçelerin var ne güzel daha ne istiyosun :)
Daha gelmedioo ne kalabalıkmış buralar nasılsınız hatunlar
ayşenuyy geldi mi doktordan nasılmış bebiş
Kıza benziyor dedi 15 haftalikken kesin söylüyoruz dedi bakalım sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunda
salam yeıdm salam
afiyet olsun :) ben etten tiksindiğim iiçin önceden çok severdim şimdi yiyemiyorum istesemde bari azıcık tavada pişirseydin çiğ yemeseydin kız :) ben biraz pimpirikliyim galiba
afiyet olsun :) ben etten tiksindiğim iiçin önceden çok severdim şimdi yiyemiyorum istesemde bari azıcık tavada pişirseydin çiğ yemeseydin kız :) ben biraz pimpirikliyim galiba
Duydukama kesmemis ki seni
yok pampa bende pıpırıkım ama bıldıgın aserıyordum cıddı cıddı ruyamda tam yedıgımı goruyordum hep yemeden uyandım ama hıc kesmedı yarım ekkmegın arasına doldurarak yemek vardı aslında cola ıle
canım bende öyleyyimbende çiğ yemeyi sevmem. zaten salamı oldum olası sevmem. ben et yemeye çalışıyorum ama az yiyebiliyorum kanım düşük olunca doktor kırmızı et tüket dedi
Yarin doktordayim ben de ins. Heyecanliyim simdiden 9+2 olacagim yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?