2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar Allahtan bir mani çıkmazsa hamileliklerimiz sorunsuz bir şekilde devam ederse nasıl bir doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
Benim de doğuştan kalça çıkık rahatsızlığım vardı, çocukluğumda geçirdiğim ameliyatlardan sonra bir problem yaşamadım çok şükür. Ama zannediyorum bu durum, normal doğuma engel. Ben de riske atmayacağım mecburen sezaryen olacağım. Ancak genel anestezi mi lokal mi ona karar veremiyorum.

sen baya şanslısın biz marketlerden yiye yiye hormonlu şeyleri hep hasta olur olduk onların tadı bile ayrı güzeldir sana özendim valla :)

Benim bünyem çok zayıf herşeyi yiyemem dokunur.hamile kaldığımdan beri hastanede yattım hep düşük tehlikem var kusma bulantı vardı.hastaneden çıkınca eşim urlaya annemlerin yazlıgına getirdi.geldiğimde hiç bir şey yiyemiyordum.beş kilo verdim hastanede.buranın temiz havası bana iyi geldi.birde meyve ve sebze bahçeden olunca yemeye başladım.yumurtada günlüktaze.20 yıldır yemediğim balığı bile yemeye başladım.sadece yemek yiyemiyorum öyle salçalı soganlı acayip tiksiniyorum.sebzeleride sadece haşlayarak öyle yiyorum.kuru bakliyatıda haşlıyorum sade yiyorum.biran önce geçse şu tiksinmeler

aynen bende senin gibiyim bünyem çok hassas bende 5-6 kilo vermiş durumdayım ben hastanede yatmadım ama benimde düşük riskim oldu ben soğan görmek istemiyorum annem benim yüzümden yemeklere soğanı bütün atıp çıkarıyor görünce o yemeği yiyemiyorum bu tiksinmeleri 4. aya kadar çekeceğiz

selam kızlar.
biz de hamiş kalmadan önce evimize yakın bir köyden sütümüzü yumurtamızı alırdık. yoğurdumuzu kendimiz yapardık. Ama şirkette gıda mühendisi arkadaşlar var. hamişler için sakıncalı olduğunu söylediler. sütte olabilecek bir bakteri etkileyebiliyormuş. biz de alımları durdurduk bir süredir :)

afiyet olsun :) ben etten tiksindiğim iiçin önceden çok severdim şimdi yiyemiyorum istesemde bari azıcık tavada pişirseydin çiğ yemeseydin kız :) ben biraz pimpirikliyim galiba

canım bende öyleyyim bende çiğ yemeyi sevmem. zaten salamı oldum olası sevmem. ben et yemeye çalışıyorum ama az yiyebiliyorum kanım düşük olunca doktor kırmızı et tüket dedi

Duyduk ama kesmemis ki seni

afiyet olsun :) ben etten tiksindiğim iiçin önceden çok severdim şimdi yiyemiyorum istesemde bari azıcık tavada pişirseydin çiğ yemeseydin kız :) ben biraz pimpirikliyim galiba

yok pampa bende pıpırıkım ama bıldıgın aserıyordum cıddı cıddı ruyamda tam yedıgımı goruyordum hep yemeden uyandım ama hıc kesmedı yarım ekkmegın arasına doldurarak yemek vardı aslında cola ıle

Ben salam sevmem o yuzden bilmyiorum hic gebelikteki zararini da ilgi alanima girmedi.

canım bende öyleyyim bende çiğ yemeyi sevmem. zaten salamı oldum olası sevmem. ben et yemeye çalışıyorum ama az yiyebiliyorum kanım düşük olunca doktor kırmızı et tüket dedi

ben 63 kg hamile kaldım da dr sordum beslenme uzmanına gideyim mi diye daha gidemedim o ayrı o da dedi ki ilk 3 ay karbonhidrat yeme protein ye et tüket dedi hem kilo bakımından hem bebiş bakımından ama gel gör ki et yiyemiyorum bugün sevine sevine pilav üstü tavuk yedim ilk tavuğumu hala fenayım wc ye gitmekten korkuyorum oturdum bakalım geçecek diye bulantım bekliyorum

kızlar mideniz bulanıyorsa yemek için kendinizi zorlamayın bulantılar geçince bol bol yersiniz bizim bebişler et sevmiyo demeki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…