2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm kızlar bana kalırsa normal dogum yapın çok güzel bir duygu diyorlar ben yapamadım bebeğim iriydi catım dardı ondan hala içimde ukte kaldı 2. de sezeryan olacak ama allah nasip ederse 3. yü normal dogurmak istiyorum inşallah öyle olur ben o duyguyu yaşamayı çok istiyorum

Ne haberi canım?

aslında anlatıp sizleride korkutmak istemiyorum ama biraz bahsedeyim; bi hastanede ismini vermiyorumama devlet hastanesi doğum zmanı gelen kadına suni sancı vermişler o halde sancısı olmamış ama açılması varmış sanırım, 3-4 doktor karnına tüm güçleriyle bastırmışlar kadının rahmi yırtılıp bebek karın içine girmiş sonra bebeğin kalp atışlarının zayıflayınca apar topar sezaryene almışlar ama bebeğin çoğu yeri kırılmış 24 sonrada ölmüş bu haberi okuyunca çok üzüldüm korktum doğumu yaptıran doktoru çok iyi seçmek lazım ama devlette böyle bir ayrıcalığımız yok diye biliyorum Allah kimsenin başına vermesin çok acı bir durum

ben normal dogum yapmam sezeryan olacagım bır cok sebebım var yazmak ıstemıyorum

mrb lar ben henüz ikili testi yaptırmadım bu ayın 27 sine randevu aldım bebeğim ozaman kısmetse 11. hafta içinde olucak bi yalnışlık yok dimi doktorum öle bilgi verdi

Benimki kiz olursa ben koycak erkek olursa ne koyarsaniz koyundedi . Kiz ismi icin de asya dedi ama bilmiyorum ya cok anlamli gelmedi

benim 2 kızımda sezeryan oldu.aynene banada dar dedi normal doğum zor olur dikişin çok olur sezeryana alcam dedi.3.normal olması imkansız canım olmaz diyor doktor.

Son düzenleme:
Benimki kiz olursa ben koycak erkek olursa ne koyarsaniz koyundedi . Kiz ismi icin de asya dedi ama bilmiyorum ya cok anlamli gelmedi

ney ney anlamadım :) ılk cumlenı anlamadım
senın ılk oglunun adı ne bence uymalı ısımler
benımkılere baksana denız su ırmak ne var ne yok:)

Valla bende normal doğumdan yanayım ama açıkçası bende iyi bir doktora gelememekten korkuyorum.Kendi doktorum çok iyi fakat gece sancılanma olursa geleceğini pek sanmıyorum çünkü hemen hemen bütün doktorlar gece normal doğuma gitmiyolar.Sezeryan bebek için iyi anne için zor bir durum.Bende sonrasında çekeceğim acısıdan değilde narkoz olayından çok korkuyorum.Uyuyosun uyanabilecekmisin bir garantisi yok.Ama tabi çatısı dar ve kemikli olanların normal doğum şansı zaten yok.Bakalım Allah o günleri göstersinde hayırlısını nasip etsin inşallah

ney ney anlamadım :) ılk cumlenı anlamadım
senın ılk oglunun adı ne bence uymalı ısımler
benımkılere baksana denız su ırmak ne var ne yok:)

Yanlis yazmisim kiz olursa ben koyucam ismini diyor esim erkekse karismam diyor oglumun adi kaan bu arada

evet sezaryenin sonrası çok zor benim annem kardeşimde sezaryen olmuştu 12 sene önce hala üşütünce ameliyat yerim ağrır diyor birde ilk başlarda dikişlerin iltihaplanması olabiliyomuş o çok daha kötü 15 gün hiç ayağa kalkamamıştı ama normal doğumda hemen kalkabiliyomuşun ikisininde ayrı ayrı zorlukları var rabbim hakkımızda hayırlısını versin kolay doğumlar nasip eylesin inşalah

2.kızımdada sezeryan oldum.yine sezeryan olcak mecburen.benim hiç bi şikayetim yok 6-7 gün sonra ayağa kalkıyorum.ilk günler tabi biraz zor geçiyor ama o normal doğumdada var.

Ben 9 saat siddetli sancinin ustune sezaryen oldum ama cok memnunum sezaryenden. Eve geldikten sonra hic yatmadim. Narkozda almadim epidural oldum.

normald ogumu kadın kendı yapıyorkı doktor bebegı cıkarmaya gıdıyor sadece doktor yanında bıle olmuyor
Yanlis yazmisim kiz olursa ben koyucam ismini diyor esim erkekse karismam diyor oglumun adi kaan bu arada
kaan'a gelde uydur sımdı

bende 3.5 sene once oldum artık oyle degıl hıc usuyunce agrımıyor valal 6 gunlukken eve cıktık evımın ısını herseyını yapabıldım e mutlaka orada bır kesı var yatarken kalkarken dıkkatlı oluuyorsun gerılıyor ozellıkle bandaj varken ama cabuk gecıyor bence gece 1.30 dogurup sabah 8de tuvalete gıtmıstım ben hemsıre gozetımınde ama tek basıma yurumustum bılmıyorum ınsallah buda oyle olur

Ben 9 saat siddetli sancinin ustune sezaryen oldum ama cok memnunum sezaryenden. Eve geldikten sonra hic yatmadim. Narkozda almadim epidural oldum.

Epidural sezeryan mı oldu seninde.nasipse ablamında kasımda doğumu var oda aynı şekilde yaptıracak.tabi o Anadolu hastanesinde yaptıracak 10 bin TL fiyat verdiler.Diğer hastaneler acaba ne kadar fiyat söylüyolar bilgisi olan var mı?

bende ilkinde genel anestezi ile oldum ikincide epidural oldum 2. çok daha rahat geçti. Bundada epidural istiyorum.Benimde ilk 5-6 gün ağrılı geçiyo ama yürüyorum tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…