Ne haberi canım?
benım bebegın erkek olduguna olan ınancım sıfır :) bıttı ıkıleme dustum
neyse oglanın adı ege
erkek olursa denız
kız olursa nil
ve ada düşünebilirim
ama gel gelelim oglum ege deniz , ada olmasına karar verirsem ege deniz oglum su ada kızım olabilir ama ben tercihimi muhtemelen nil deniz den yana kullanırım
esım sımdılık ses etmıyor
mrb lar ben henüz ikili testi yaptırmadım bu ayın 27 sine randevu aldım bebeğim ozaman kısmetse 11. hafta içinde olucak bi yalnışlık yok dimi doktorum öle bilgi verdi
slm kızlar bana kalırsa normal dogum yapın çok güzel bir duygu diyorlar ben yapamadım bebeğim iriydi catım dardı ondan hala içimde ukte kaldı 2. de sezeryan olacak ama allah nasip ederse 3. yü normal dogurmak istiyorum inşallah öyle olur ben o duyguyu yaşamayı çok istiyorum
Hosgeldinsaglikla gelsin ins.
Benimki kiz olursa ben koycak erkek olursa ne koyarsaniz koyundedi. Kiz ismi icin de asya dedi ama bilmiyorum ya cok anlamli gelmedi
ney ney anlamadım :) ılk cumlenı anlamadım
senın ılk oglunun adı ne bence uymalı ısımler
benımkılere baksana denız su ırmak ne var ne yok:)
Valla bende normal doğumdan yanayım ama açıkçası bende iyi bir doktora gelememekten korkuyorum.Kendi doktorum çok iyi fakat gece sancılanma olursa geleceğini pek sanmıyorum çünkü hemen hemen bütün doktorlar gece normal doğuma gitmiyolar.Sezeryan bebek için iyi anne için zor bir durum.Bende sonrasında çekeceğim acısıdan değilde narkoz olayından çok korkuyorum.Uyuyosun uyanabilecekmisin bir garantisi yok.Ama tabi çatısı dar ve kemikli olanların normal doğum şansı zaten yok.Bakalım Allah o günleri göstersinde hayırlısını nasip etsin inşallah
Valla bende normal doğumdan yanayım ama açıkçası bende iyi bir doktora gelememekten korkuyorum.Kendi doktorum çok iyi fakat gece sancılanma olursa geleceğini pek sanmıyorum çünkü hemen hemen bütün doktorlar gece normal doğuma gitmiyolar.Sezeryan bebek için iyi anne için zor bir durum.Bende sonrasında çekeceğim acısıdan değilde narkoz olayından çok korkuyorum.Uyuyosun uyanabilecekmisin bir garantisi yok.Ama tabi çatısı dar ve kemikli olanların normal doğum şansı zaten yok.Bakalım Allah o günleri göstersinde hayırlısını nasip etsin inşallah
normald ogumu kadın kendı yapıyorkı doktor bebegı cıkarmaya gıdıyor sadeceValla bende normal doğumdan yanayım ama açıkçası bende iyi bir doktora gelememekten korkuyorum.Kendi doktorum çok iyi fakat gece sancılanma olursa geleceğini pek sanmıyorum çünkü hemen hemen bütün doktorlar gece normal doğuma gitmiyolar.Sezeryan bebek için iyi anne için zor bir durum.Bende sonrasında çekeceğim acısıdan değilde narkoz olayından çok korkuyorum.Uyuyosun uyanabilecekmisin bir garantisi yok.Ama tabi çatısı dar ve kemikli olanların normal doğum şansı zaten yok.Bakalım Allah o günleri göstersinde hayırlısını nasip etsin inşallah
kaan'a gelde uydur sımdıYanlis yazmisimkiz olursa ben koyucam ismini diyor esim erkekse karismam diyor oglumun adi kaan bu arada
bende 3.5 sene once oldum artık oyle degıl hıc usuyunce agrımıyor valal 6 gunlukken eve cıktık evımın ısını herseyını yapabıldım e mutlaka orada bır kesı var yatarken kalkarken dıkkatlı oluuyorsun gerılıyor ozellıkle bandaj varken ama cabuk gecıyor bence gece 1.30 dogurup sabah 8de tuvalete gıtmıstım ben hemsıre gozetımınde ama tek basıma yurumustum bılmıyorum ınsallah buda oyle olurevet sezaryenin sonrası çok zor benim annem kardeşimde sezaryen olmuştu 12 sene önce hala üşütünce ameliyat yerim ağrır diyor birde ilk başlarda dikişlerin iltihaplanması olabiliyomuş o çok daha kötü 15 gün hiç ayağa kalkamamıştı ama normal doğumda hemen kalkabiliyomuşun ikisininde ayrı ayrı zorlukları var rabbim hakkımızda hayırlısını versin kolay doğumlar nasip eylesin inşalah
Ben 9 saat siddetli sancinin ustune sezaryen oldum ama cok memnunum sezaryenden. Eve geldikten sonra hic yatmadim. Narkozda almadim epidural oldum.
Ben 9 saat siddetli sancinin ustune sezaryen oldum ama cok memnunum sezaryenden. Eve geldikten sonra hic yatmadim. Narkozda almadim epidural oldum.
ben epiduralden korkuyorum felç olma riski oluyomuş diyolar sezaryen olursam genel anestesi isterim bi uyanırım çocuğum olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?