2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bende kısmetse yemek konusunda kurban bayramında çığır açıcam o zamana kadar bulantılarım geçer inş.Eşim Adanalı kv orada artık bazı şeylerin dibine vururum:)

aynen benim doktorumda lütfen senden rica ediyorum canın belki çok ister ama baklava kadayıf bunları az ye. karbonhidrat alma. unlu mamüllerinden uzak dur dedi. birde espri yapıyor benim hanımda çok yiyecek olduğu zaman engellerdim oda bana gıcık olurdu

benimde tam 1 hafta sonra kontrolum var ikili test yaptırsammı diye düşünmeye başlamıştım ama eşim beni vazgeçirdi yaptırmayalım dedi bende tmm dedim

Hayirli haberlerle gel ins...

inşiallah canım hepimizde

benim doktor yemene içmene karışmam ama hamur işini abartma dedi :)

Temizlik yapınca bulantılarımı unuttum sanki:)) tüm camları sildim perdeleri yıkadım dip köşe yaptım:) yağmur da yağacak gibi ama hiç bozmuyorum moralimi:)

Biz geldikkkkkkk

Kizlar bebegim cok iyi binlerce sukur.dr cok uzun tuttu ultrasonda hareketlerini gorduk ilk kez.yzu bize donuktu once sonra yan dondu elleri asagidaydi havaya kalkti bugune kadar gordugum en guzel filmdi 40 mm olmus minigim buyumus128 atiyordu kalbide..haftaya gel ikili yapalim dedi ama randevum p.tesi gunu baska dr dan aldim bile

Yalnizzz kanama alanim var bitmemis bebsin hemen yaninda ve buyuk. Rapor vericem sana dedi ama cuma geldigimde dedi.biz p.tesi zaten dr gidicez ona yazdiririm o kadsr beklersem zaten.

Progestanlari iki kat artirdi haftalik igneye de devam.Allaha emanet kuzum. Ins.bisey olmaz.

Oy super ya . Masallah . Kalp atisi erkek mi diyor yani

Oy super ya . Masallah . Kalp atisi erkek mi diyor yani

Cok sagol canim
Bisey diyeyim mi icimden hep erkek geciyo ekrana bakarkende oyle hissettim bugün . saglikla gelsin de kizim oglum demesi bile guzel
Ama kalp atisindan oyle bir tahmin mi var.ilk mez duydum.

evet cnm Allaha emanet olsun bebişlerimiz. maşallah bebişine...

Maaşallah

Temizlik yapınca bulantılarımı unuttum sanki:)) tüm camları sildim perdeleri yıkadım dip köşe yaptım:) yağmur da yağacak gibi ama hiç bozmuyorum moralimi:)

çok yormasaydın canım kendini ben 2 oda 2 oda yapıyorum valla
bende yeni temizlik yaptım bitti de
ah ütü yok mu ütü onu kim yapcak :)

maşallah canım inşallah kanaman da biter

yorma kendini cnm ya yavaş yavaş yorulmadan yap...bende temizliğe kendimi kaptırdım mı herşeyi unuturum ama şimdi hiç temizlik yapasım gelmiyor...

Maşallah

kızlar bakın ne buldumm
Eki Görüntüle 805895

bu da geçen gün eklemeyi beceremediğim benim minik fasulyem
Eki Görüntüle 805896

Oyyyy Allah kucana almayı da nasip etsin büyümüş senin bebek annesi maşallah

bi de genelde öğlenleri uykum geliyor benim okullar da başladı. dersler de başladı. iki üç kelime ediyorum nefes nefese kalıyorum ya nasıl geçecek onca gün bilemiyorummmm

hoşgeldin canım o hareketleri görmeek çok mutluluk verici anlatılmaz bir duygu yat dinlen yorma kendini annesi inş. o kanama alanları geçecek moralini yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…