2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar ya moralim çok bozuk
Dün yine tansiyonum yükselince hastaneye gittim, aile doktorumuz var, her türlü kan ve idrar testini istedi. Akşam sonuçlar çıktı, hafif idrar yolu enfeksiyonum varmış, munorol diye tek dozluk bir ilaç verdi. ayrıca 24 saatlik idrar testi istedi, evde çiş biriktiriyorum şimdi yarın sabah götüreceğim. sanırım o tansiyonun sebebi için önemli. Bu arada tansiyon ilacına da başladım...

Yetmez gibi troidim, yani tsh çook düşük çıktı ilk 6 haftalıkken baktırdığımda çok iyiydi ne ara bu kadar düştü bilmiyorum. Mutlaka bir endokrin uzmanıyla görüş dedi aile doktorumuz. Bir de bu çıktı. üstelik tansiyon da tsh hormonu da bebekte gelişim geriliği yapabiliyormuş. Şimdi öyle korkuyorum ki yavrularıma birşey oldu diye Nasıl rahatlayacağım ben kızlar yaaa...içim çok kötü oldu. Maşallah çok rahat bir hamilelik geçiriyordum ama şimdi aksilikler üstüste gelmeye başladı sanki... Rabbim inşallah beni ve yavrularımı korur

Bunca şey arasında güzel olansa... hastanedeki bayan doktor gel bi bebeklere bakalım dedi. Yavrularımın biri erkekmiş . Diğerine çok bakmış ama göstermemiş. İkisi de sağlıklı olsun kalan hiçbir şeyin önemi yokmuş bunu anladım.

geçmiş olsun cnm mutlaka görün ihmal etme 24 saatlik idrarını 5 lt su şisesine doldur başka türlü hastane kabul etmez bilgin olsun daha 11 haftalıkda nasıl cinsiyet belli oldu 14 haftadan sonra belli oluyo sanıyodum hakında hayırlısı olsun canım Allah bebeklerimize sağlık versin

öncelikle geçmiş olsun cnm. inş en yakın zamanda değerlerin normale döner. tsh ın kaç çıktı cnm çok yüksek mi? bende de hipotiroidi var da ordan ilgimi çekti...

canım dediğin gibi yapıyorum, evde vardı Allahtan bi su şisesi. Doktor iyiyse, cihaz iyiyse ve bebeğin pozisyonu uygunsa görebiliyor doktor. Bazısı görüp söylemiyor kesin olsun diye. Diğer bebişim göstermedi mesela ama bu gösterdi. Bakalım doğru mu, ilerleyen haftalarda göreceğiz

Cok sagol canim
Bisey diyeyim mi icimden hep erkek geciyo ekrana bakarkende oyle hissettim bugün . saglikla gelsin de kizim oglum demesi bile guzel
Ama kalp atisindan oyle bir tahmin mi var.ilk mez duydum.

Oyle diyorlar ya. 130 dan asagidariysa erkek bi aralik soyniyor hattaunuttum da sinir kalmis aklimda altindaysa erkek diyorlar ne kadar dogru bilmuyoum.

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun cnm. inş en yakın zamanda değerlerin normale döner. tsh ın kaç çıktı cnm çok yüksek mi? bende de hipotiroidi var da ordan ilgimi çekti...

çok teşekkür ederim tatlım... tsh yüksek değil aksine düşük çıktı. yine sınırlar içinde ama alta yakın. ilk haftalarda 1,9 gibi bir değerdi, dün 0,75 çıktı. ama t3 ve t4 normal. endokrin uzmanına danışalım dediler. Şimdi internetten araştırdım da ilk 3 ayda tsh düşebilirmiş, yüksek bhcg onu taklit edermiş. Sen ilaç kullanıyordun değil mi?

Kanli akinti gelmis napmaliyim simdi cuma gunu makayyangeliyo demistim oyleydi simdi napmaliyim ki dr aramadim nasilsa cikmistir hastaneden diye

çok geçmiş olsun inşallah değerler,m em yakın zamanda normale döner
bende yarın sorcam cinsiyetini çok heycanlandım :)

5 cm olmuştur annesi bende 1 hafta sonra gidicem çok merak ediyorum acaba ne kadar büyüdü yavrum :)

gerçek teyzemiz ilgilenmiyor bizle ama saolsun burda bi, suru teyzamiz var

Beyaz normal akntnin icinde kirmizi kanlar vardi sirf kan drgil oyle beyazla icinde kanli var iste

evet cnm Allaha emanet olsun bebişlerimiz. maşallah bebişine...

çok yormasaydın canım kendini ben 2 oda 2 oda yapıyorum valla
bende yeni temizlik yaptım bitti de
ah ütü yok mu ütü onu kim yapcak :)

maşallah canım inşallah kanaman da biter

Maşallah

Oyyyy Allah kucana almayı da nasip etsin büyümüş senin bebek annesi maşallah

hoşgeldin canım o hareketleri görmeek çok mutluluk verici anlatılmaz bir duygu yat dinlen yorma kendini annesi inş. o kanama alanları geçecek moralini yüksek tut
Cok tesekkurler kizlar

Kanli akinti gelmis napmaliyim simdi cuma gunu makayyangeliyo demistim oyleydi simdi napmaliyim ki dr aramadim nasilsa cikmistir hastaneden diye

cep telefonu vardır doktorunun sanırım, ara hemen durumu anlat. o yönlendirir seni...geçmiş olsun

çok geçmiş olsun inşallah değerler,m em yakın zamanda normale döner
bende yarın sorcam cinsiyetini çok heycanlandım :)

gerçek teyzemiz ilgilenmiyor bizle ama saolsun burda bi, suru teyzamiz var

inşallah canım... umarın senin bebiş de gösterir

evet canım haklısın bende cinsiyetini merak eder oldum benim doktorun ultrasonu eski bişey olmassa cinsiyet için özele gidebilirim ama 14 haftayı doldurunca giderim büyük ihtimal net belli olsun diye

Senle ben aynıyız ya ende sogandan tiksiniyorum yemek yiyemiyorum.inş.geçer en kısa zamanda

12 haftalık hamile anneler ne durumdasınızzz bullantılarınız ağrılarınız devam ediyor mu?ikili testi ne zaman yaptırcaksınız.

12 haftalık hamile anneler ne durumdasınızzz bullantılarınız ağrılarınız devam ediyor mu?ikili testi ne zaman yaptırcaksınız.

valla canım benim bulantılarım eskisi kadar olmasa da var özellikle çok ayakta durduğum zamanlarda daha çok oluyo ... bugün doktora gittik uyuyomuş bücürüm o yüzden pek hareket ettiğini göremedim ama doktor ense kalınlığına kalp atışına falan baktı gayet iyi dedi veee progestanı bırakabilirsin dedi çok mutlu oldum ama bu seferde komferfol diye kan gibi bi ilaç vermiş nası içicem bilmiyorum :18: ve en önemlisi ikili test için de kan verdim ama size tavsiyem normalde özel hastaneye gidiyosanız bile bu testi devlet hastanelerinde ve üniversite hastanelerinde yaptırmanız çünkü buralarda ücretsiz yapılıyo ve hiç bi farkı yok ... özel hastaneler boşu boşuna milletten para almanın peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…