Maşallah
Oyyyy Allah kucana almayı da nasip etsin büyümüş senin bebek annesi maşallah
sağol canım inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım min,ik yavrularımıza
biz 3 cm dik geçen hafta teyzem bakalım yarın ne kadar büyümüş olcaz :)
Kızlar ya moralim çok bozuk
Dün yine tansiyonum yükselince hastaneye gittim, aile doktorumuz var, her türlü kan ve idrar testini istedi. Akşam sonuçlar çıktı, hafif idrar yolu enfeksiyonum varmış, munorol diye tek dozluk bir ilaç verdi. ayrıca 24 saatlik idrar testi istedi, evde çiş biriktiriyorum şimdiyarın sabah götüreceğim. sanırım o tansiyonun sebebi için önemli. Bu arada tansiyon ilacına da başladım...
Yetmez gibi troidim, yani tsh çook düşük çıktıilk 6 haftalıkken baktırdığımda çok iyiydi ne ara bu kadar düştü bilmiyorum. Mutlaka bir endokrin uzmanıyla görüş dedi aile doktorumuz. Bir de bu çıktı. üstelik tansiyon da tsh hormonu da bebekte gelişim geriliği yapabiliyormuş. Şimdi öyle korkuyorum ki yavrularıma birşey oldu diye Nasıl rahatlayacağım ben kızlar yaaa...içim çok kötü oldu. Maşallah çok rahat bir hamilelik geçiriyordum ama şimdi aksilikler üstüste gelmeye başladı sanki... Rabbim inşallah beni ve yavrularımı korur
Bunca şey arasında güzel olansa... hastanedeki bayan doktor gel bi bebeklere bakalım dedi. Yavrularımın biri erkekmiş. Diğerine çok bakmış ama göstermemiş. İkisi de sağlıklı olsun kalan hiçbir şeyin önemi yokmuş bunu anladım.
Dün yine tansiyonum yükselince hastaneye gittim, aile doktorumuz var, her türlü kan ve idrar testini istedi. Akşam sonuçlar çıktı, hafif idrar yolu enfeksiyonum varmış, munorol diye tek dozluk bir ilaç verdi. ayrıca 24 saatlik idrar testi istedi, evde çiş biriktiriyorum şimdiyarın sabah götüreceğim. sanırım o tansiyonun sebebi için önemli. Bu arada tansiyon ilacına da başladım...
Yetmez gibi troidim, yani tsh çook düşük çıktıilk 6 haftalıkken baktırdığımda çok iyiydi ne ara bu kadar düştü bilmiyorum. Mutlaka bir endokrin uzmanıyla görüş dedi aile doktorumuz. Bir de bu çıktı. üstelik tansiyon da tsh hormonu da bebekte gelişim geriliği yapabiliyormuş. Şimdi öyle korkuyorum ki yavrularıma birşey oldu diye Nasıl rahatlayacağım ben kızlar yaaa...içim çok kötü oldu. Maşallah çok rahat bir hamilelik geçiriyordum ama şimdi aksilikler üstüste gelmeye başladı sanki... Rabbim inşallah beni ve yavrularımı korur
Bunca şey arasında güzel olansa... hastanedeki bayan doktor gel bi bebeklere bakalım dedi. Yavrularımın biri erkekmiş. Diğerine çok bakmış ama göstermemiş. İkisi de sağlıklı olsun kalan hiçbir şeyin önemi yokmuş bunu anladım.
geçmiş olsun cnm mutlaka görün ihmal etme 24 saatlik idrarını 5 lt su şisesine doldur başka türlü hastane kabul etmez bilgin olsun daha 11 haftalıkda nasıl cinsiyet belli oldu 14 haftadan sonra belli oluyo sanıyodum hakında hayırlısı olsun canım Allah bebeklerimize sağlık versin
Cok sagol canim
Bisey diyeyim mi icimden hep erkek geciyo ekrana bakarkende oyle hissettim bugün . saglikla gelsin de kizim oglum demesi bile guzel
Ama kalp atisindan oyle bir tahmin mi var.ilk mez duydum.
öncelikle geçmiş olsun cnm. inş en yakın zamanda değerlerin normale döner. tsh ın kaç çıktı cnm çok yüksek mi? bende de hipotiroidi var da ordan ilgimi çekti...
5 cm olmuştur annesi bende 1 hafta sonra gidicem çok merak ediyorum acaba ne kadar büyüdü yavrum :)
evet cnm Allaha emanet olsun bebişlerimiz. maşallah bebişine...
Maaşallah
çok yormasaydın canım kendini ben 2 oda 2 oda yapıyorum valla
bende yeni temizlik yaptım bitti de
ah ütü yok mu ütü onu kim yapcak :)
maşallah canım inşallah kanaman da biter
Maşallah
Oyyyy Allah kucana almayı da nasip etsin büyümüş senin bebek annesi maşallah
Cok tesekkurler kizlarhoşgeldin canım o hareketleri görmeek çok mutluluk verici anlatılmaz bir duygu yat dinlen yorma kendini annesi inş. o kanama alanları geçecek moralini yüksek tut
Kanli akinti gelmis napmaliyim simdi cuma gunu makayyangeliyo demistim oyleydi simdi napmaliyim ki dr aramadim nasilsa cikmistir hastaneden diye
çok geçmiş olsun inşallah değerler,m em yakın zamanda normale döner
bende yarın sorcam cinsiyetini çok heycanlandım :)
gerçek teyzemiz ilgilenmiyor bizle ama saolsun burda bi, suru teyzamiz var
canım dediğin gibi yapıyorum, evde vardı Allahtan bi su şisesi. Doktor iyiyse, cihaz iyiyse ve bebeğin pozisyonu uygunsa görebiliyor doktor. Bazısı görüp söylemiyor kesin olsun diye. Diğer bebişim göstermedi mesela ama bu gösterdi. Bakalım doğru mu, ilerleyen haftalarda göreceğiz
Kanli akinti gelmis napmaliyim simdi cuma gunu makayyangeliyo demistim oyleydi simdi napmaliyim ki dr aramadim nasilsa cikmistir hastaneden diye
aynen bende senin gibiyim bünyem çok hassas bende 5-6 kilo vermiş durumdayım ben hastanede yatmadım ama benimde düşük riskim oldu ben soğan görmek istemiyorum annem benim yüzümden yemeklere soğanı bütün atıp çıkarıyor görünce o yemeği yiyemiyorum bu tiksinmeleri 4. aya kadar çekeceğiz
Senle ben aynıyız ya ende sogandan tiksiniyorum yemek yiyemiyorum.inş.geçer en kısa zamanda
12 haftalık hamile anneler ne durumdasınızzz bullantılarınız ağrılarınız devam ediyor mu?ikili testi ne zaman yaptırcaksınız.
12 haftalık hamile anneler ne durumdasınızzz bullantılarınız ağrılarınız devam ediyor mu?ikili testi ne zaman yaptırcaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?