2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
12 haftalık hamile anneler ne durumdasınızzz bullantılarınız ağrılarınız devam ediyor mu?ikili testi ne zaman yaptırcaksınız.

valla canım benim bulantılarım eskisi kadar olmasa da var özellikle çok ayakta durduğum zamanlarda daha çok oluyo ... bugün doktora gittik uyuyomuş bücürüm o yüzden pek hareket ettiğini göremedim ama doktor ense kalınlığına kalp atışına falan baktı gayet iyi dedi veee progestanı bırakabilirsin dedi çok mutlu oldum ama bu seferde komferfol diye kan gibi bi ilaç vermiş nası içicem bilmiyorum :18: ve en önemlisi ikili test için de kan verdim ama size tavsiyem normalde özel hastaneye gidiyosanız bile bu testi devlet hastanelerinde ve üniversite hastanelerinde yaptırmanız çünkü buralarda ücretsiz yapılıyo ve hiç bi farkı yok ... özel hastaneler boşu boşuna milletten para almanın peşinde

yorma kendini cnm ya yavaş yavaş yorulmadan yap...bende temizliğe kendimi kaptırdım mı herşeyi unuturum ama şimdi hiç temizlik yapasım gelmiyor...

Ben de kaç gündür uyuşuklanıyorum artık bi yerden başlamam lazım dedim. Hala bitmedi:) şunu da yapayım bunu da yapayım derken uzuyo iş.

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için herkese çok tesekkür ederim ben cinsiyetini ilk öğrenenlerdenim sanırım ense kalınlığı gayet iyi . Haftasıyla uyumlu bir bebiş . Tahlil yapıldı bir hfta sonra çıkacak veeeeeeeeee cinsiyeti &70 erkek allahım herkese saglıklı bebek nasip etsin .

12 haftalık hamile anneler ne durumdasınızzz bullantılarınız ağrılarınız devam ediyor mu?ikili testi ne zaman yaptırcaksınız.

Benim bulantım pek olmadı cnm . Bugun gittim gayet ıyı . Tahlil bir hafta sonra cıkacakmış haftaya kontrole gidicem

Allah kucağına almayı da nasip etsin. Cinsiyetini öğrenince rahatlamışsındır yani ben özellikle şu 3-4 gündür çok merak ediyorum. Ptesi ikili test var inşallah o zaman cinsiyeti de öğrenirim :)

Bende çok dua ettim bugun cinsiyeti belli olsun çok merak ediyorduk . Haftaya kontolüm var ozamana kesinleşir dedi ama belliydi erkekti . Aslında eşim kız istiyordu :) bende öyle ancak çocugun kızı erkeği farketmez saglıklı ve hayırlı evlat olurlar inşallah

Agrik yok bi dahada olmadi ama o an silincede peceteye geldi yarinda ise gidicem egitim var allahik neki bu olan

Beni korkutan kanli akintinin nisan denen rahim agzindan gelmesi

geçmiyor işte 1 ay oldu kahverengi akıntım geçmiyor
yatıyorum ilaçlarımı alıyorum her sabah yataktan kalkınca geliyor
doktorda bişey bulamadı
çok korkuyorum

Son düzenleme:
doktorda bişey bulamadı
çok korkuyorum

çok duydum canım 9 ayı boyle geçiren saglıkla bebişini kucagına alan inş iyileşirsin ve saglıkla bebişini kucaklarsın

selam ev bilgisayarinda bikac gundur sorun var giremiyorum cepten girdim simdi sizleri cok merak ettim..umuyorum herkez iyi cinsiyetler belli olmaya baslamis masallah buyudubkuzular ben de cuma gunu gidecegim dr a buyuk ihtimal cinsiyet tahmini de olur birde ikili test yaptircam

doktorda bişey bulamadı
çok korkuyorum

görümcem 9ay adet oldu, bildiğin ped kullandı cnm bebişi turp gibi kucağımıza aldık :) İçini ferah tut...

Günaydınnnnnnnnn herkes cin guzel bir gun olsun insallah.

12 yaziyor asagida cok sukur bir haftayi daha bitirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…