2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ay ne güzel ben de öğrensem de alışverişe başlasam. erkek olduğunu bacak arasında pipi mi gördün, nasıl anladın , bnm bebeğim okadar net görünmüyor 12de görür müyüz acaba?

Kızlar progestan hapını kaçıncı aya kadar kullanacağız?

cnm benim bulantılar çok artınca ben ilaca ara verdim 9.haftamda bu süreçte hiç kanama olmayınca doktor tmm. devam etmene gerek yok dedi. Max. 12 hafta sonrasında kesecektir. Folik asitte 12.haftada etkisini yitiriyor diye biliyorum.

cnm 8-17,30 du, şimdi 8-15,30

bende bugun 170 arayıp soracagım sanırım yemek ve mola saatlerı ıcıne dahıl olarak kesılmıs bende 8.17 caluıstıgıma gore 16 cıkmam gerek sanırım senınkıne bakarak

gunaydın kızlar
dun aksam uuyuya kalmısım esım gunlerdır fıtılı atıyor ve mantar ılacını suruyor ama sanırım mantar ılacı ıcın hıc bır ılerleme yok kızarıklıklar hala duruyor ancak acımıyor ama o bolge sankı karardı canımı sıkıyor
kanlı akıntı bır daha gelmedı eger bır daha gelırse doktora gıdecegım

benım annemınde hep kanaması olmus az az 9 ay
ama canmı dayanıyr ya hadı sımdı dusuk rıskı ama buyudugunde surkelı dr gıtmek lazım erken dogum habercısıde olabılır ıdye
Allah yardımcımız olsun hıc bır sorunum yokkken bır hafta once boyle bır kanlı akıntı gelmıstı sonrakı gun makattan kan geldıgını fark edıp demekkı oda oradan degıldır dıye rahatlamıstım dr gıttıgımde ıltıhaptan oturu parca parca akıntı geldıgınden bahsetmıstım normal dedı bebekte ıyı kanama alanıda yok normal hayatına devam et dedı
dun aksam salı
beyaz akıntının ıcınde kan damaları olan kanlı akıntı dedıgım sey geldı bakalım neler oluyor

ay ne güzel ben de öğrensem de alışverişe başlasam. erkek olduğunu bacak arasında pipi mi gördün, nasıl anladın , bnm bebeğim okadar net görünmüyor 12de görür müyüz acaba?

kızlar günaydın
Doktor kontrollerine haftada 1 gidiyor musunuz yazılanlardan sanki öyle anlıyorum , kontrol sıklığına doktorunuz mu karar veriyor , benim gittiğim iki ayrı hastanede iki doktorda 1 ay sonrasına gün verdi .

cnm benim bebeğim iyi ama kendim düşük kiloluyum bir de aşırı kusmalarım var haftada 1 yatıp serum takviyesi alıyorum. Bu yüzden haftada 1 gidiyorum ama normalde evet ayda 1 yada 2haftada 1 alıyor.

Canim ben simdiye kadar haftada bir gittim.baska baska dr.lara..ama dusuk tehdidim oldugu icin
Artik iki dr da karsr verdim biri yakinimda biri uzak ama dr daha iyi.
Iki hsftada bir gorucem bebisimi.bir dr ayda bir gitmis olucam gene

Son düzenleme:
12 haftalık hamile anneler ne durumdasınızzz bullantılarınız ağrılarınız devam ediyor mu?ikili testi ne zaman yaptırcaksınız.

Bulantı yok şükür. Bulantısı olan arkadaşların midelerini tuzlu kraker ile bastırdıklarını duymuştum. İkili testi yarın yaptıracağım.

Hayırlı olsun, çok güzel haberler almışsın. Allah sağlıklı olarak kucağına almayı da nasip etsin.

Günaydınnnnnnnnn herkes cin guzel bir gun olsun insallah.

12 yaziyor asagida cok sukur bir haftayi daha bitirdik

Günaydın senin için de güzel bir gün olur umarım. Havalar serinledi, günler kısalıyor ve zaman çok hızlı geçiyor. Hamileliklerimiz sağlıklı ilerledikten sonra, doğum gününün de göz açıp kapayıncaya geleceğine eminim

Kizlar ben iki gundur tam gobek altinda kelebek kipirtisi gibi cok kisa sureli bir sey hissettim bebek olma ihtimali vsr mi boyle sanki hani goz seyirirya onun gibi ama gobegimin alt kisminda..yok yok dedim cok erken bsska biseydir o

Son düzenleme:
Canim ben simdiye kadar haftada bir gittim.baska baska dr.lara..ama dusuk tehdidim oldugu icin
Artik iki dr da karsr verdim biri yakinimda biri uzak ama dr daha iyi.
Iki hsftada bir gorucem bebisimi.bir dr ayda bir gitmis olucam gene

aslında ben doktor konusunda henüz tam karar veremedim , bana yakın ıkı hastanede de sadece kadın doktorlar var ve kadın doktorlar tabiri caizse çok havalı oluyorlar çekine çekine gidiyoruz ben hep bunu yaşadım aslında şimdiye kadar , arkadaşlarımdan biliyorum erkek kadın doğumcular daha anlayışlı oluyor muş .

Her bayan doktor bir olmuyor canim ozellerde kadin dr larda iyi oluyor..ama devlette havalarindan gecilmiyor. genellersek dedigin dogru.
Bende cok dr gezdim en sonunda buldum galiba. Biraz uzak ama olsun yakinlsrda is yok
Ins sende bulursun istedigin gibi bir dr.

Gunaydin guzel anneler size bisey sorucam ben sirtustu yatinca tam vajinanin sol us tarafinda bi sertlik hissediyorum sanirim o bebegim sizdede varmi boyle bi durum

ben baştan beri aynı doktora gidiyorum hiç değiştirmedim. Ayda bir kontrole çağırıyor

canım yaa, hepimizde aynı kaygılar var, sadece hamile kalmakla olmuyormuş malesef, bebişlerimiz doğduktan sonra bile "ya bişey olursa bebişime" diye kaygılanıp duracaz. rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah, bu süreçte doktorlarımıza güvenelim ve olumsuz hiç bişey düşünmeyelim. maşallah seninkiler ikiz:) ileriki yılları hayal et bıcır bıcır evde koşuşturacaklar evin neşesi olacaklar inşallah:) hem doktorun da ilgileniyor işte, sorunları tespit edip çözümlerini veriyor, eminim ilaçlarla kontrol altına alınacaktır o yüzden çok kafana takmamaya çalış. bi dünya doktor var benim bildiğim gebelikte ne tansyona bakıyo, ve kan değerlerine bakıyo...saldım çayıra mevlam kayıra:)

tsh değerlerine her ay bakılıyor muydu, ilk gittiğim doktor tsh çok yüksek olursa, bebekte gerilik olabilir demişti, düşüklüğünde herhangi bir sorun olduğunu bilmiyordum. bidahaki kontrolümde ben de tüm tahlillerimi yeniden yaptırayım bari.

Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Benim bi sorunum var bi türlü çözemiyorum.Ben geceleri yüzüstü uyumadan duramıyrum.Tam dalana kadar ya sağa ya sola dönük uyuyorum ama gece bi kalkıyorum yüzüstüyüm.Yani bilmeden dönüyorum gece.Napmam gerekiiyo çok kızıyorum kendime ama istemdışı oluyo((

Ben de hamilelik öncesi hep yüz üstü yatardım. Şimdi kendimi kontrol ettiğimden sürekli uyanıyorum her dönüşümde. Hamile yastıkları var seni destekleyecek. Belki onlarla daha rahat eder ve dönmezsin. Ya da bacağının arasına bir yastık al.

kızlar 10. haftamın içindeyim, şimdiye kadar mide yanması dışında hiç mide bulantım olmamıştı, iki gündür başladı bu saatten sonra mide bulantısı mı olur yaa.. zaten 12. haftanın sonunda bulantılar biter diye biliyordum. iştahım iyice azaldı, allahım bugünleri de hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin.

Ben kendimi kontrol edemiyorum.Bi kalkıyorum dönmüşüm.Teşekkür ederim canım yastık hiç denemedim inş çare olur.Yoksa ben hergün bu sıkıntıya dayanamam.

ben de öyle , hiç bulantı olmamıştı 11. haftaya kadar ama artık var çok şiddetli değil ve serviste birde akşamları oluyor ama İştahim hep azdı benim hamile olduğumu öğrendıkten sonra . Herşeyden tiksini oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…