Bende çok dua ettim bugun cinsiyeti belli olsun çok merak ediyorduk . Haftaya kontolüm var ozamana kesinleşir dedi ama belliydi erkekti . Aslında eşim kız istiyordu :) bende öyle ancak çocugun kızı erkeği farketmez saglıklı ve hayırlı evlat olurlar inşallah
Kızlar progestan hapını kaçıncı aya kadar kullanacağız?
cnm 8-17,30 du, şimdi 8-15,30
ay ne güzel ben de öğrensem de alışverişe başlasam. erkek olduğunu bacak arasında pipi mi gördün, nasıl anladın , bnm bebeğim okadar net görünmüyor 12de görür müyüz acaba?
kızlar günaydın
Doktor kontrollerine haftada 1 gidiyor musunuz yazılanlardan sanki öyle anlıyorum , kontrol sıklığına doktorunuz mu karar veriyor , benim gittiğim iki ayrı hastanede iki doktorda 1 ay sonrasına gün verdi .
kızlar günaydın
Doktor kontrollerine haftada 1 gidiyor musunuz yazılanlardan sanki öyle anlıyorum , kontrol sıklığına doktorunuz mu karar veriyor , benim gittiğim iki ayrı hastanede iki doktorda 1 ay sonrasına gün verdi .
12 haftalık hamile anneler ne durumdasınızzz bullantılarınız ağrılarınız devam ediyor mu?ikili testi ne zaman yaptırcaksınız.
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için herkese çok tesekkür ederim ben cinsiyetini ilk öğrenenlerdenim sanırımense kalınlığı gayet iyi . Haftasıyla uyumlu bir bebiş . Tahlil yapıldı bir hfta sonra çıkacak veeeeeeeeee cinsiyeti &70 erkek allahım herkese saglıklı bebek nasip etsin .
Günaydınnnnnnnnnherkes cin guzel bir gun olsun insallah.
12 yaziyor asagida cok sukur bir haftayi daha bitirdik
Canim ben simdiye kadar haftada bir gittim.baska baska dr.lara..ama dusuk tehdidim oldugu icin
Artik iki dr da karsr verdim biri yakinimda biri uzak ama dr daha iyi.
Iki hsftada bir gorucem bebisimi.bir dr ayda bir gitmis olucam gene
aslında ben doktor konusunda henüz tam karar veremedim , bana yakın ıkı hastanede de sadece kadın doktorlar var ve kadın doktorlar tabiri caizse çok havalı oluyorlar çekine çekine gidiyoruz ben hep bunu yaşadım aslında şimdiye kadar , arkadaşlarımdan biliyorum erkek kadın doğumcular daha anlayışlı oluyor muş .
kızlar günaydın
Kızlar ya moralim çok bozuk
Dün yine tansiyonum yükselince hastaneye gittim, aile doktorumuz var, her türlü kan ve idrar testini istedi. Akşam sonuçlar çıktı, hafif idrar yolu enfeksiyonum varmış, munorol diye tek dozluk bir ilaç verdi. ayrıca 24 saatlik idrar testi istedi, evde çiş biriktiriyorum şimdiyarın sabah götüreceğim. sanırım o tansiyonun sebebi için önemli. Bu arada tansiyon ilacına da başladım...
Yetmez gibi troidim, yani tsh çook düşük çıktıilk 6 haftalıkken baktırdığımda çok iyiydi ne ara bu kadar düştü bilmiyorum. Mutlaka bir endokrin uzmanıyla görüş dedi aile doktorumuz. Bir de bu çıktı. üstelik tansiyon da tsh hormonu da bebekte gelişim geriliği yapabiliyormuş. Şimdi öyle korkuyorum ki yavrularıma birşey oldu diye Nasıl rahatlayacağım ben kızlar yaaa...içim çok kötü oldu. Maşallah çok rahat bir hamilelik geçiriyordum ama şimdi aksilikler üstüste gelmeye başladı sanki... Rabbim inşallah beni ve yavrularımı korur
Bunca şey arasında güzel olansa... hastanedeki bayan doktor gel bi bebeklere bakalım dedi. Yavrularımın biri erkekmiş. Diğerine çok bakmış ama göstermemiş. İkisi de sağlıklı olsun kalan hiçbir şeyin önemi yokmuş bunu anladım.
Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Benim bi sorunum var bi türlü çözemiyorum.Ben geceleri yüzüstü uyumadan duramıyrum.Tam dalana kadar ya sağa ya sola dönük uyuyorum ama gece bi kalkıyorum yüzüstüyüm.Yani bilmeden dönüyorum gece.Napmam gerekiiyo çok kızıyorum kendime ama istemdışı oluyo((
Ben de hamilelik öncesi hep yüz üstü yatardım. Şimdi kendimi kontrol ettiğimden sürekli uyanıyorum her dönüşümde. Hamile yastıkları var seni destekleyecek. Belki onlarla daha rahat eder ve dönmezsin. Ya da bacağının arasına bir yastık al.
kızlar 10. haftamın içindeyim, şimdiye kadar mide yanması dışında hiç mide bulantım olmamıştı, iki gündür başladı bu saatten sonra mide bulantısı mı olur yaa.. zaten 12. haftanın sonunda bulantılar biter diye biliyordum. iştahım iyice azaldı, allahım bugünleri de hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?