kızlar öğünlerinizi nasıl geçiriyorsunuz. benim hiç iştahım yok aslında bulantım da yok ama hiç bir şey yiyesim yok
tebrik ederim canım:) ben de çin takvimine baktım kız çıktı:) rus takvımını bilmıodum bi de ona bakıyım:))
Sonucu bana da yaz.Benim baktigim cinde son bati istiyor.
salata yapıyorum bol bol yiyorum. ama iştah sıfır. önceki hamileliğim de sürekli yemek yerdim iştahlı iştahlıaynen ben de senin gibiyim. iştahım yok bulantılar da başlamadı daha
salata yapıyorum bol bol yiyorum. ama iştah sıfır. önceki hamileliğim de sürekli yemek yerdim iştahlı iştahlı
ikinci ama birinci kısa sürdü cnım 3 aylıkken kürtaj oldum kalbi durdu bebeğimin. o yüzden sizden daha stresliyim:18:senin ikinci hamileliğin :) sen bizden daha tecrübelisin:))
kızlar bulantılarınız nasıl keninizi nasıl hissediyorsunuz..
benim şimdilik bulantım yok ara ra bel ve kasık ağrım olmasa hiç hamile olduğumu anlmıycamm
Bizim niye oyle oldu ya.:)şimdi tekrar baktım çine göre kız rusa göre erkek benimde
canım her ikisinde de kız çıktı:) sağlıklı hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez
Kixlar banada bakin 25.10.1987 11 temmuz
Pc yok izindeyim suan bakamiyorum merak saldimm
folik plus günde 3Evet kizlar ne ilaclarina basladiniz ? Makum benim doktora 3 hafta var,daha
İnsaallah hersey istediğin gibi gider cnm ilk bebek mı? Normal yolla mı tedavi ile mı?
istermisin bi kız bi erkek ikiz gelsinBizim niye oyle oldu ya.:)
Hadi hayirli olsunIyice kafayi yedik
Evet kizlar ne ilaclarina basladiniz ? Makum benim doktora 3 hafta var,daha
Evet kizlar ne ilaclarina basladiniz ? Makum benim doktora 3 hafta var,daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?