2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım benimmmm gözün aydın... çok sevindim adına.. Rabbim yardımcın olsun.. inşallah kanaman olmazz..dikkat et sen kendinee..yorma kendiniii..

Gunaydin guzel anneler size bisey sorucam ben sirtustu yatinca tam vajinanin sol us tarafinda bi sertlik hissediyorum sanirim o bebegim sizdede varmi boyle bi durum

evet. özellikle yataktan yanlamasına kalktığımda sağ üst tarafta bir şişkinlik, dolgunluk, hafif sancı bende de oluyor, noluyor diyorum korkuyorum ama bi sıkıntı yok heralde yavaş yavaş hissedilmeye başlanıyor bebişler:)

canım günaydın bu işten erken çıkma olayı resmi gazetede ne zaman yayınlandı ben geçmişe dönük baktım bulamadım bende 8,30-17,30 çalışıyorum eğer dediğin gibiyse işime yarar 15,30da çıkmak bu aralar eve gittiğimde kendimi çok yorgun hissediyorum...

Son düzenleme:

tatlım gözünüz aydın.. sağlıkla kucağına al inşallah

arkadaşlar 11. hafta içindeyim ve çok kotu soguk aldım bogazım çok fena yanıyor.korktugum için hiç bir sey içemiyorum sadece ılık su ile geçiriyorum.ayrıca okulda öğrenciler yoruyor ve çok toz var...

benim gibi var mı böyle sıkıntısı olan neler içtiniz

Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun...

Bebişlerini gören arkadaşlar tebrik ederim...

Ben bu günde kötüyüm midem vs ne zaman geçecek diye an sayıyorum

kızım 1. sınıfa başladı. ve bende dün sabah kaltığıdma aynısı oldu. ballı limonlu sıcak su içtim .bol bol koy limonuda balıda bu sabah maşallahım var. dün baya kötüydüm çünkü .
geçmiş olsunnnn

12 haftalık hamile anneler ne durumdasınızzz bullantılarınız ağrılarınız devam ediyor mu?ikili testi ne zaman yaptırcaksınız.

Benim baştan beri bulantı kusmam olmadı çok şükür.Pazartesi doktora gittim sadece ense kalınlığına ve bebeğin parmaklarına gözlerine kulaklarına omurgasına bakıp inceledi.İkili testten bahsetmedi.Ben de sormayı unuttum.13. haftada cinsiyet için çağırdı o zaman sorucam.

Canım normalde ayda 1 kere gidiliyo.Ama benim önceki hamileliklerim kürtaj ve düşükle sonuçlandığı için beni 2 hafta da bi çağırıyo.Benim de işime geliyo bebeşimi görüyorum.

Kizlar ben iki gundur tam gobek altinda kelebek kipirtisi gibi cok kisa sureli bir sey hissettim bebek olma ihtimali vsr mi boyle sanki hani goz seyirirya onun gibi ama gobegimin alt kisminda..yok yok dedim cok erken bsska biseydir o

Canım bebek hareketlerini şuan hissedemeyiz.Anlattığın şeyleri ben de hissettim.Netten araştırdım.Gaz ve bağırsak hareketleriymiş onlar.

Artık herseye şüpheyle bakıyorum limon yeme bitki çayı içme gibi cümleler beynimde dolanıyor.Sanada büyük geçmiş olsun canım.

Canim bende hep yuz ustu uyurdum simdi azcik yan dönüyorum. Sola yatmaya çalışıyorum.
Bacak arasina yastik koy o engel olacak yuz ustu yatmana..zaten ileride istesende yatamayacaksin uzulme..3 aya kadar zarsri yokmus bebege uzme sikma canini.
geçmişi okuyamadım dün doktora gidecektin naptın? nasıl geçti?

Gittim canim ilk kez hareketlerini gordum melegimin.baya izletti drkipir kipirdi.bebek iyi onda sikinti yokmus cok sukur.
Ama hemen yanında kanama alani var ve buyuk.yani bitmemis kanama durumu dusuk riski dedi
.rapor vericem sana ddi.ama zaten okula gitmiyorum bu hafta cok.p.tesi ikilim var ozaman rapor alicam 10 gunluk falan.40.6 mm olmuskalbi 128 atiyordu erkeklerin oyle daha sskin kizlarinki daha hizli atarmışdiyorlar

Bakalim tutacak mi..ksrnim sivriliyor one dogru..oda erkekte olurmus..bakalim dr bisey demedi ama sad ce tahmin bendeki

Son düzenleme:

maşallah bebeğine böyle güzel haberleri duyunca mutlu olyrum iyi canım dinlenirsin biraz dikkat et kendine

merhaba arkadaşlar dün doktr kontrolumuz vardı Allah a şukur çok güzel geçti rutin testlerımız yapıldı hepsı temızdı çok şükür sadece bır turlu kurtulamadığım idrar yolu enfeksıyonum tavan yapmış yıne mecburen antıbıyotıge başladım... Bebeğime gelınce onu ılk defa bukadar net gördum tam bebek şeklını almış, hareketlerı başlamış ayakları havada kıpır kıpır hareket edıyordu Çok şükür Cinsiyete bakmaya çalıştı fakat gözükmedi henuz bellı değilmiş 10 gun sonra bıdaha kontrolumuz var hayırlısı artık. Bu arada biz 10+6 olmuşuz teyzoşlaaar Buarada doktor ve yanında çalışan yardımcı arkadaşım çok uzun baktı ve yanında çalışan arkadaş vıdeoya çektı ve fotgrafını çektı dundendır onu ızlıyorumm hepınıze tavsıye ederım doktor muayene ederken bırı vıdeoya alsın

Son düzenleme:
Dün ne güzel mide bulantılarım sanırım azaldı diye sevinmiştim.Bugün aynen kaldığı yerden devam ediyor.Çok yordu beni bu öğürmeler

niye iğne yapmamış anlamadım,çok çok geçmiş olsun,son olsun

canım hiç moralini bozma o mantardan dolayı da olmuş olabilir.
Kizlar ben iki gundur tam gobek altinda kelebek kipirtisi gibi cok kisa sureli bir sey hissettim bebek olma ihtimali vsr mi boyle sanki hani goz seyirirya onun gibi ama gobegimin alt kisminda..yok yok dedim cok erken bsska biseydir o

bende de oluyor canım ama o gazdan oluyordur bebeği hissetmek için daha erken diye biliyorum

gözünaydın canım bende idrar yolu enfeksiyonu oldum zor geçti ama neler çektim wallahi sorma bende heyecanla kontrolü bekliyorum 13.haftada çağırdı doktor hem ikili test yaparız dedi. hareket ettiğini görürüm inş

saol canım teşekkur ederım darısı sana olsun inşallah. Umarım bende en kısa zamanda kurtulurum 13. haftada gitmen çok güzel olcak canım hem test hem hareketlerı hemde cinsiyetini de öğrenmiş olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…