Biz geldikkkkkkk
Kizlar bebegim cok iyi binlerce sukur.dr cok uzun tuttu ultrasonda hareketlerini gorduk ilk kez.yzu bize donuktu once sonra yan dondu elleri asagidaydi havaya kalkti bugune kadar gordugum en guzel filmdi40 mm olmus minigim buyumus 128 atiyordu kalbide..haftaya gel ikili yapalim dedi ama randevum p.tesi gunu baska dr dan aldim bile
Yalnizzz kanama alanim var bitmemis bebsin hemen yaninda ve buyuk. Rapor vericem sana dedi ama cuma geldigimde dedi.biz p.tesi zaten dr gidicez ona yazdiririm o kadsr beklersem zaten.
Progestanlari iki kat artirdi haftalik igneye de devam.Allaha emanet kuzum. Ins.bisey olmaz.
Gunaydin guzel anneler size bisey sorucam ben sirtustu yatinca tam vajinanin sol us tarafinda bi sertlik hissediyorum sanirim o bebegim sizdede varmi boyle bi durum
cnm benim bulantılar çok artınca ben ilaca ara verdim 9.haftamda bu süreçte hiç kanama olmayınca doktor tmm. devam etmene gerek yok dedi. Max. 12 hafta sonrasında kesecektir. Folik asitte 12.haftada etkisini yitiriyor diye biliyorum.
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için herkese çok tesekkür ederim ben cinsiyetini ilk öğrenenlerdenim sanırımense kalınlığı gayet iyi . Haftasıyla uyumlu bir bebiş . Tahlil yapıldı bir hfta sonra çıkacak veeeeeeeeee cinsiyeti &70 erkek allahım herkese saglıklı bebek nasip etsin .
arkadaşlar 11. hafta içindeyim ve çok kotu soguk aldım bogazım çok fena yanıyor.korktugum için hiç bir sey içemiyorum sadece ılık su ile geçiriyorum.ayrıca okulda öğrenciler yoruyor ve çok toz var...
benim gibi var mı böyle sıkıntısı olan neler içtiniz
12 haftalık hamile anneler ne durumdasınızzz bullantılarınız ağrılarınız devam ediyor mu?ikili testi ne zaman yaptırcaksınız.
kızlar günaydın
Doktor kontrollerine haftada 1 gidiyor musunuz yazılanlardan sanki öyle anlıyorum , kontrol sıklığına doktorunuz mu karar veriyor , benim gittiğim iki ayrı hastanede iki doktorda 1 ay sonrasına gün verdi .
Kizlar ben iki gundur tam gobek altinda kelebek kipirtisi gibi cok kisa sureli bir sey hissettim bebek olma ihtimali vsr miboyle sanki hani goz seyirirya onun gibi ama gobegimin alt kisminda..yok yok dedim cok erken bsska biseydir o
kızım 1. sınıfa başladı. ve bende dün sabah kaltığıdma aynısı oldu. ballı limonlu sıcak su içtim .bol bol koy limonuda balıda bu sabah maşallahım var. dün baya kötüydüm çünkü .
geçmiş olsunnnn
canım benimmmm gözün aydın... çok sevindim adına.. Rabbim yardımcın olsun.. inşallah kanaman olmazz..dikkat et sen kendinee..yorma kendiniii..
Canim bende hep yuz ustu uyurdum simdi azcik yan dönüyorum. Sola yatmaya çalışıyorum.Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Benim bi sorunum var bi türlü çözemiyorum.Ben geceleri yüzüstü uyumadan duramıyrum.Tam dalana kadar ya sağa ya sola dönük uyuyorum ama gece bi kalkıyorum yüzüstüyüm.Yani bilmeden dönüyorum gece.Napmam gerekiiyo çok kızıyorum kendime ama istemdışı oluyo((
geçmişi okuyamadım dün doktora gidecektin naptın? nasıl geçti?
arkadaşlar 11. hafta içindeyim ve çok kotu soguk aldım bogazım çok fena yanıyor.korktugum için hiç bir sey içemiyorum sadece ılık su ile geçiriyorum.ayrıca okulda öğrenciler yoruyor ve çok toz var...[\QUOTE]
Bende soguk alginligi gecirdim aynen.
Balli bol limonlu sicak su ile gecirdim canim bol bol ic.cokta guzel oluyo.gunde 2-3 bardak ic..bir bardaga yarim limonu sık bir tatli kasigi bal at oh miss
Cok gecmis olsun.
Benim baştan beri bulantı kusmam olmadı çok şükür.Pazartesi doktora gittim sadece ense kalınlığına ve bebeğin parmaklarına gözlerine kulaklarına omurgasına bakıp inceledi.İkili testten bahsetmedi.Ben de sormayı unuttum.13. haftada cinsiyet için çağırdı o zaman sorucam.
Canım normalde ayda 1 kere gidiliyo.Ama benim önceki hamileliklerim kürtaj ve düşükle sonuçlandığı için beni 2 hafta da bi çağırıyo.Benim de işime geliyo bebeşimi görüyorum.
Canım bebek hareketlerini şuan hissedemeyiz.Anlattığın şeyleri ben de hissettim.Netten araştırdım.Gaz ve bağırsak hareketleriymiş onlar.
Gittim canim ilk kez hareketlerini gordum melegimin.baya izletti drkipir kipirdi.bebek iyi onda sikinti yokmus cok sukur.
Ama hemen yanında kanama alani var ve buyuk.yani bitmemis kanama durumu dusuk riski dedi
.rapor vericem sana ddi.ama zaten okula gitmiyorum bu hafta cok.p.tesi ikilim var ozaman rapor alicam 10 gunluk falan.40.6 mm olmuskalbi 128 atiyordu erkeklerin oyle daha sskin kizlarinki daha hizli atarmış diyorlar
Bakalim tutacak mi..ksrnim sivriliyor one dogru..oda erkekte olurmus..bakalim dr bisey demedi ama sad ce tahmin bendeki
selam kızlar uzun zaman oldu yazamadım .. çok zor günler geçiriyorum...
önce lekelenmeyle gittim kanama vardı ama bebeğin kalp atışlarını duyduk şükürler olsun..
sonra tekrar gittik kontrol için.. bu kez ünv. doktor dediki kese düzgün değıil yani yuvarlak olması gerekiyormuş.. ama bizimki yuvarlak değil... uzun gibi.. özele gittik hemen kızımda gittiğim çok güvendiğim doktor... herşey normal evet kese yuvarlak değil ama biz hep öyle olmasını beklemiyoruz bu hafta için önemli olan kalp atışları oda var dedi..
rapor aldım .. 5 gün sonra akşam 8 gibi bi anda belime bir ağrı ve resmen kan boşalmaya başladı.. ama ne kan.. doğumda bile yoktu öyle.. oluk oluk resmen durmuyo bi saniye.. eşim nöbette aradım geldi.. hastaneye gittik açılma yok ama kanama çok.. ultrasonla baktı doktor.. kalp atışları var ama kan birikmiş çok fazla kanama var dedi.. yatırdı hemen.. ama ne iğne ne de 100mg lık progestandan başka bişey.. serum bile takmadı.. düşüyorsa engel olmayalım dedi.. 3 gün yattım çıkarken baktı iyi şimdilik dedi.. ama korkuyorum.. hemde çok.. ne olacak bilmiyorum.. pazartesiye kadar raporluyum.. ama ne kadar daha devam eder bu ne olur bilmiyorum.. bide 5 gün geriden geliyor bebek.. cok korkuyorum bi yandan bi yandanda ALLAHA emanet ettim..
canım hiç moralini bozma o mantardan dolayı da olmuş olabilir.benım annemınde hep kanaması olmus az az 9 ay
ama canmı dayanıyr ya hadı sımdı dusuk rıskı ama buyudugunde surkelı dr gıtmek lazım erken dogum habercısıde olabılır ıdye
Allah yardımcımız olsun hıc bır sorunum yokkken bır hafta once boyle bır kanlı akıntı gelmıstı sonrakı gun makattan kan geldıgını fark edıp demekkı oda oradan degıldır dıye rahatlamıstım dr gıttıgımde ıltıhaptan oturu parca parca akıntı geldıgınden bahsetmıstım normal dedı bebekte ıyı kanama alanıda yok normal hayatına devam et dedı
dun aksam salı
beyaz akıntının ıcınde kan damaları olan kanlı akıntı dedıgım sey geldı bakalım neler oluyor
Kizlar ben iki gundur tam gobek altinda kelebek kipirtisi gibi cok kisa sureli bir sey hissettim bebek olma ihtimali vsr miboyle sanki hani goz seyirirya onun gibi ama gobegimin alt kisminda..yok yok dedim cok erken bsska biseydir o
merhaba arkadaşlar dün doktr kontrolumuz vardı Allah a şukur çok güzel geçti rutin testlerımız yapıldı hepsı temızdı çok şükür sadece bır turlu kurtulamadığım idrar yolu enfeksıyonum tavan yapmış yıne mecburen antıbıyotıge başladım... Bebeğime gelınce onu ılk defa bukadar net gördum tam bebek şeklını almış, hareketlerı başlamış ayakları havada kıpır kıpır hareket edıyordu Çok şükürCinsiyete bakmaya çalıştı fakat gözükmedi henuz bellı değilmiş 10 gun sonra bıdaha kontrolumuz var hayırlısı artık. Bu arada biz 10+6 olmuşuz teyzoşlaaar
gözünaydın canımbende idrar yolu enfeksiyonu oldum zor geçti ama neler çektim wallahi sorma bende heyecanla kontrolü bekliyorum 13.haftada çağırdı doktor hem ikili test yaparız dedi. hareket ettiğini görürüm inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?