Artık herseye şüpheyle bakıyorum limon yeme bitki çayı içme gibi cümleler beynimde dolanıyor.Sanada büyük geçmiş olsun canım.
arkadaşlar 11. hafta içindeyim ve çok kotu soguk aldım bogazım çok fena yanıyor.korktugum için hiç bir sey içemiyorum sadece ılık su ile geçiriyorum.ayrıca okulda öğrenciler yoruyor ve çok toz var...
benim gibi var mı böyle sıkıntısı olan neler içtiniz
veee kaynana olucam inscinsiyeti erkek.. :)
selam kızlar
neredeyse 12.hafta da bitecek ama bu midem beni rahat bırakmayacak anladım.mahvediyo beni yaa,yanıyo ağrıyo bulanıyo filan.sürekli öğürüyorum çıkan bişey yok.ağzımda sürekli acı bi tat.
Kızımda 12 hafta bitti herşey de bitti rahatlamıstım bunda öyle bişey yok.tabi bulantılarda azalma olmadı değil.ama şu yanma ve ağrı var ya hamileliğimi zehir etti bana...
Yüzüstü yatmadan konusulmuş,bende o konuda muzdaribim.romatizmam oldugu için doktorum yastıksız yüzüstü veya sırtüstü yatacaksızn demişti.bende iki yıla yakındır yüzüstü yatıyorum sırtüstü dümdüz yatamıyorum.diğer şekilde alıştım hep ama bu sefer de bebiş var.sağa sola yatmam yasak,gece 50 kere uyanıyorum desem yeridir yani...
Istanbula hala dönemediğim için doktora da gidemedim bu hafta da bursadayım.haftaya kaldı artık aslında almam gereken vitamin varsa da geç kalmış oluyorum ama.bulundugum yerde özel hastane yok devlette de sıra gelmiyo 10 günden önce.cinsiyet konusunda meraktan çatlıyorum,allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin diyorum da merak etmeden duramıyorum :)
selam kızlar
neredeyse 12.hafta da bitecek ama bu midem beni rahat bırakmayacak anladım.Mahvediyo beni yaa,yanıyo ağrıyo bulanıyo filan.sürekli öğürüyorum çıkan bişey yok.ağzımda sürekli acı bi tat.
Kızımda 12 hafta bitti herşey de bitti rahatlamıstım bunda öyle bişey yok.tabi bulantılarda azalma olmadı değil.ama şu yanma ve ağrı var ya hamileliğimi zehir etti bana...
yüzüstü yatmadan konusulmuş,bende o konuda muzdaribim.romatizmam oldugu için doktorum yastıksız yüzüstü veya sırtüstü yatacaksızn demişti.bende iki yıla yakındır yüzüstü yatıyorum sırtüstü dümdüz yatamıyorum.diğer şekilde alıştım hep ama bu sefer de bebiş var.sağa sola yatmam yasak,gece 50 kere uyanıyorum desem yeridir yani...
istanbula hala dönemediğim için doktora da gidemedim bu hafta da bursadayım.haftaya kaldı artık aslında almam gereken vitamin varsa da geç kalmış oluyorum ama.bulundugum yerde özel hastane yok devlette de sıra gelmiyo 10 günden önce.cinsiyet konusunda meraktan çatlıyorum,Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin diyorum da merak etmeden duramıyorum :)
Veee Kaynana olucam inscinsiyeti erkek.. :)
mide bulantısı cekip cekip kusamamak ta kötü .burnumda alıcı var sanki her sey ama her sey kokkuyo gercekten yaşamayan bilemezmiş...allah yardımcımız olsun kardeş
seninle doğum zamanımız yakınmış şimdi gördüm:)
aaa...evet öyleymiş sen söyleyince farkettim hayırlısı artık daha cok var gibi geliyo bana:)bide su bulantım gecse hapur hupur yemek yemeyi istiyorum kilo falan banane:)))))allahım tüm hastalara şifa versin bizimki gecici neyse şükürler olsun hemDe hayırlı bir amaç uğruna.
valla canım ben genel olarak yemek yemeği çok severim.bünyemde kilo yapmaz herkes şaşar o derece.artık mide bulantımın çok yiyip hazımsızlıktan ötürü olmasını ne kadar çok istiyorum bir bilsen:)çünkü çok özledim yemek yemeyi iştahsızlık had safhada bende şuan
ben sabah kalktım artık peynir zeytin falan da yiyemiyorum yoğurt yedim midem yanıyo soğuk şeyler yiyesim geliyor ama yiyeceğim şeylerin sayısı baya azaldı ondan korkuyorum hastaneye falan yatanlar var ya allah muhafaza öyle olmak istemiyorum inşallah hiçbirimiz olmayız sağ salim doğar bebeklerimiz
cnm 8-17,30 du, şimdi 8-15,30
aaa maşallah rampapam ikili de mi belli oldu canım kaçıncı haftadasın hayırlı olsun inşallah oğluşunVeee Kaynana olucam inscinsiyeti erkek.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?