kızlar hangi ilaçları verdi doktorunuz size benim şimdiden 3 ilacım oldu hiç de sevmem ilacı
Hahahahha evlere senlikk:):):)Birinde ay istiyor birinde tam gun ay istiyor ondan esit cikmadi.Ben 16.ya da 17.gunumde yumurtladim bilmiyorum artik:):)istermisin bi kız bi erkek ikiz gelsin
Bende kullaniyoumhattakalmadan once baslamistimkızlar bgun doktora gttım 5+3 gunluğum bna folık asıt verdı basak kullanan varmı???cvp yazarmsınz?:2:
teşekkür ederm:) Allahım herkese gnlüne göre versin. Seni de tebrik ediyorum:))
kızlar çok şükür bugün keseyi gördük
ama tsh ım yüksek ve düşmüyo
çarşamba 6 haftalıksın demişti doktor bu hafta 7 oluyor onun hesabımna göre keseden ölçtüm dedi ama o kadar olmamalı sankibende yazdım bna doktor folık asıt verdı cnm.5+3 gunluğum ben.senne kdrsın?
folic plus kullanıyorum mayıstan beri:) bayramdan sonra gidicem doktora daha keseyi göremedim4hafta 1 günlüğüz daha:). sen neler kullanıyosun?
ikinci ama birinci kısa sürdü cnım 3 aylıkken kürtaj oldum kalbi durdu bebeğimin. o yüzden sizden daha stresliyim:18:
herkese merhaba
benim de sat 3 temmuz, yarın kese görmeye gideceğim... ama uzun uğraşlardan sonra gelen bir bebek olunca henüz hamileyim demeye bile dilim varmıyor :26::26: inşallah herşey yolunda gider ve burda güzel şeyler paylaşırız uzun süre
en son dün bhcg yaptırdım, 2000 civarıydı. yarın sanıyorum kese görünür, belki üstten de görünebilir... umarım herşey yolunda gider
cnm bnm sat 28 hzrn bgun gttım kesem daha grnmedı
cnm bnm sat 28 hzrn bgun gttım kesem daha grnmedı
sadece sigaraaya karşı hassasiyetim var, bir de bazen baş dönmem oluyor ani kalkmalarda ama çok şükür şu an bulantım yok. ultrason görüntüsünde sağ alt tarafta haftası gününe baktık ona göre şu an 5 haftalık :))
ben kesemi gördüm ne zaman kalp atisi icin gitmelitm doktor 15gün sonra dedi ama çok gec değil mi
canım alttanda baktımı?geç döllenme olmuştur sıkma canını görünür mutlakabnm bugun kesem grunmedı5+3 gunluğuz bana yakın olupta kesesı grunen vrmı?
folik asiti mutlaka kullan canım bende kullanıyorumkızlar bgun doktora gttım 5+3 gunluğum bna folık asıt verdı basak kullanan varmı???cvp yazarmsınz?:2:
Hahahahha evlere senlikk:):):)Birinde ay istiyor birinde tam gun ay istiyor ondan esit cikmadi.Ben 16.ya da 17.gunumde yumurtladim bilmiyorum artik:):)
Bende kullaniyoumhattakalmadan once baslamistim
bhcg 1500 ü geçerse alttan, 3000i geçerse karından ultrasonla görünüyor diyorlar ama herkeste bu şekilde olmak zorunda mı inan bilmiyorum. belki geç döllenme olmuştur senin. en son ne zaman kan tahlili yaptırmıştın?
inş hepimiz hayırlısıyla keseyi görürüz:)
canım alttanda baktımı?geç döllenme olmuştur sıkma canını görünür mutlaka
folik asiti mutlaka kullan canım bende kullanıyorum
şimdi bi topikte baktırdım kız çıktı
Saol canım.
Gözün aydın canım.Benim tsh 6,20 çıktı.bugün tekrar test verdim.Detaylı araştırılcak eğer yine yüksek çıkarsa troid düzenleyici ilaç verilcek.Bence erteleme canım doktoru ihmal etme.
ewt cnm alttan baktı ama gremedı5+3 oldum bgun 5 haftalıkkn grunmus kımınnkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?