evet haklisin kucak cidden onemli ama onun hizasina gelip sarilabilirsin sanirim oturarak kucagina almanda bi sakinca yoktur
bu arada o agirlik hissi bende de o haftalarda cok fazlaydi ama simdi iyiyim kış harekatına bile kalkistim tursu yapiyorum evde olmayi degerlendiriyorum
aman dikkat et 16. haftaya kadar bana da dikkat etmemi soyledi doktor ama ben yatmiyorum sadece araba kullanmiyor araba seyehatine cikmiyorum ve agir kaldirmiyorum vs vs
bu aralar cok istahim acildi ne yapacagim bilmiyorum sanirim artik kilo almaya baslayacagim
obstetrik ultrasonografiyi ilk defa duyuyorum nasıl bişey bu? bende ikili testi kendi isteğimle yaptırmadım gri renkli gösteren eski ultrason var benim doktorda onda hareketleri pek detaylı belli olmuyor merak ettim bu ultrasonu
Renkli dopler sanirim.
hosbuldum canim biraz zor geciyordu hamileligim o yuzden pek giremiyorum ama artik iyiyim gibi
BEN IKILI TESTE GIRMEYECEGIM DOKTORUM O ZAMAN obstetrik ultrasonografiye gir dedi ona girdim gordum bebisimi o kadar haraketli o kadar haraketli ki ne yapacagim bilmiyorum
He peki pc den girince bakarim tablette goremedim.
renkli doppler ultrason dedikleri sey sanirim bu kapsamli bakiyorlar ense kalinligina burun kemerine ic organlarina vs
Merhaba kızlar belki kızacaksınız ama kendimi son 3-4 gündür hiç hamile gibi hissetmiyorumağrım sızım pek yok ondan mı acaba... Mide bulantılarımda 3-4 gündür yok diyebileceğim kadar az... Pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak... İnşallah kötü bir sonuçla karşılaşmam. Rabbimin güçüne gitmesn.
ben biraz doktorumun azizliğine uğradım 11. haftamda artık düşük riskimin kalmadığını haftalık proluton depot iğne oluyodum 12. haftada iğneyi keseceğini ve artık yatmama gerek kalmadığını söledi ben tabi bu duruma çok sevinmiştim doktora güvenerek yatmamaya başladım ayaklandım ama hiç ağır bi iş yapmadım yinede evle biraz uğraştım ertesi gün lekem geldi ve dün akşam karın ağrısıyla birlikte kopkoyu kırmızı kan onu görünce koşa koşa hastaneye gittik ordaki doktor düşük riskimin devam ettiini söledi keşke doktorun dediklerine güvenmeyip yatsaydım ama işte nerden biliceksinki şimdi yine yatışa geçtim iğnemi asla bırakmayı düşünmüyorum rabbim bize onların acısını göstermesin hala dünün etkisindeyim psikolojim alt üst oldu
Merhaba kızlar belki kızacaksınız ama kendimi son 3-4 gündür hiç hamile gibi hissetmiyorumağrım sızım pek yok ondan mı acaba... Mide bulantılarımda 3-4 gündür yok diyebileceğim kadar az... Pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak... İnşallah kötü bir sonuçla karşılaşmam. Rabbimin güçüne gitmesn.
stres yapma cnm kanaman karın ağrın yoksa bişeycik olmaz ne güzel sorunsuz bi hamilelik geçiyorsun tadını çıkar
aaaa Alla Alla ya aslinda genellikle 12 haftadan sonra dusuk riski dusuyor lakin dusuk tehlikesi olan gebelerde bu 16. haftaya sarkabiliyor benim doktorum hala 16. haftayi bekle diyor elbette lekem 7 haftadir gelmediginden mutevellid bana yat demedi aman dikkat et onun mesuliyeti sanirim kat kat fazla ama korkma pozitif ol bebegin bu haftalarda senin duygu ve dusuncelerini hissetmeye basladi guzel seyler dusun ve paylas sesli sesli konus
Kanama, lekelenme, ağrı sızım yok su an belki bu beni tedirgin ediyor...
tatlim bu haftalarda geciyor o sikayetler bir cogunun korkma ins bisey olmaz endiseler bebege yansir unutma..Merhaba kızlar belki kızacaksınız ama kendimi son 3-4 gündür hiç hamile gibi hissetmiyorumağrım sızım pek yok ondan mı acaba... Mide bulantılarımda 3-4 gündür yok diyebileceğim kadar az... Pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak... İnşallah kötü bir sonuçla karşılaşmam. Rabbimin güçüne gitmesn.
ozelde de istege bagli degildi sanirim benden de doktorum istedi :26:hmm ama devlette bizim isteğimizle heralde bu ultrasona sokmazlar
Bende sali gunu gordum en son bebisimi ilk kez hareketlerini gordum resmen sirt ustu yuzuyor gibiydimini cik yerde nssil o kadsr hsreket ediyor hayret
P.tesi tekrar gorcem insallah.
benim kanamam 1 aydır hiç olmamıştı herşey çok güzel gidiyordu artık tehlikeyi atlattım diye havalarda uçuyordum dün itibariyle yere çakıldım diyebilirim dün çok ağladım belki bebeğimde hissetmiştir ama inşalah onu etkilemz bu saatten sonra kötü bişey olursa kaldıramam heralde Allahım beterinden korusun bazen elimi karnıma koyup konuşuyorum onun varlığına çok alıştım rabbim yokluğunu göstermesin(amin)
elini karnina koyup dua et ins birsey olmaz
normal hamilelikte ne kanama ne karın ağrısı olur düşük riski olanlarda böyle oluyor örneğin ben, valla ben senin yerinde olsam hiç bişeyi kafaya takmazdım normal bi hamilelik geçirdiğime sevinirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?