2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ne yersem yiyeyim şu ağzımın tadı bir değişmiyor yahu.Hep acı yine acı yine acı..Allahtan mide bulantılarım çok fazla yok

ben biraz doktorumun azizliğine uğradım 11. haftamda artık düşük riskimin kalmadığını haftalık proluton depot iğne oluyodum 12. haftada iğneyi keseceğini ve artık yatmama gerek kalmadığını söledi ben tabi bu duruma çok sevinmiştim doktora güvenerek yatmamaya başladım ayaklandım ama hiç ağır bi iş yapmadım yinede evle biraz uğraştım ertesi gün lekem geldi ve dün akşam karın ağrısıyla birlikte kopkoyu kırmızı kan onu görünce koşa koşa hastaneye gittik ordaki doktor düşük riskimin devam ettiini söledi keşke doktorun dediklerine güvenmeyip yatsaydım ama işte nerden biliceksinki şimdi yine yatışa geçtim iğnemi asla bırakmayı düşünmüyorum rabbim bize onların acısını göstermesin hala dünün etkisindeyim psikolojim alt üst oldu

obstetrik ultrasonografiyi ilk defa duyuyorum nasıl bişey bu? bende ikili testi kendi isteğimle yaptırmadım gri renkli gösteren eski ultrason var benim doktorda onda hareketleri pek detaylı belli olmuyor merak ettim bu ultrasonu

renkli doppler ultrason dedikleri sey sanirim bu kapsamli bakiyorlar ense kalinligina burun kemerine ic organlarina vs

Son düzenleme:
Merhaba kızlar belki kızacaksınız ama kendimi son 3-4 gündür hiç hamile gibi hissetmiyorum ağrım sızım pek yok ondan mı acaba... Mide bulantılarımda 3-4 gündür yok diyebileceğim kadar az... Pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak... İnşallah kötü bir sonuçla karşılaşmam. Rabbimin güçüne gitmesn.

Bende sali gunu gordum en son bebisimi ilk kez hareketlerini gordum resmen sirt ustu yuzuyor gibiydi mini cik yerde nssil o kadsr hsreket ediyor hayret
P.tesi tekrar gorcem insallah.

bende de aynı sorun vardı dr.gittim ben hamile gibi değilm çok normalim sorun mu var dedim.baktık ultrosonla bişiyciği yoktu ama rahatladım :) ne güzel hamileliğin çok iyi gidiyor sevin buna dedi şimdi yine aynı sorunum var gece ağrılarım da bitti 4 gün sonra taramaya gidince inşallah sorunsuz atlatırım da rahatlarım.korkma sende kalbini ferah tut

Ense kalnligi burun kemigi vs bakilacsk..
Renkli usg yye detayli haftasi geldiginde grerim.onun icin ankaraya iyi br ozel hastaneye gidicem koruya giderim sanirim orasi cok iyiydi . inşallah o gunleri gormek kismet olur.

aaaa Alla Alla ya aslinda genellikle 12 haftadan sonra dusuk riski dusuyor lakin dusuk tehlikesi olan gebelerde bu 16. haftaya sarkabiliyor benim doktorum hala 16. haftayi bekle diyor elbette lekem 7 haftadir gelmediginden mutevellid bana yat demedi aman dikkat et onun mesuliyeti sanirim kat kat fazla ama korkma pozitif ol bebegin bu haftalarda senin duygu ve dusuncelerini hissetmeye basladi guzel seyler dusun ve paylas sesli sesli konus

stres yapma cnm kanaman karın ağrın yoksa bişeycik olmaz ne güzel sorunsuz bi hamilelik geçiyorsun tadını çıkar

benim kanamam 1 aydır hiç olmamıştı herşey çok güzel gidiyordu artık tehlikeyi atlattım diye havalarda uçuyordum dün itibariyle yere çakıldım diyebilirim dün çok ağladım belki bebeğimde hissetmiştir ama inşalah onu etkilemz bu saatten sonra kötü bişey olursa kaldıramam heralde Allahım beterinden korusun bazen elimi karnıma koyup konuşuyorum onun varlığına çok alıştım rabbim yokluğunu göstermesin(amin)

tatlim bu haftalarda geciyor o sikayetler bir cogunun korkma ins bisey olmaz endiseler bebege yansir unutma..
hmm ama devlette bizim isteğimizle heralde bu ultrasona sokmazlar
ozelde de istege bagli degildi sanirim benden de doktorum istedi :26:
Bende sali gunu gordum en son bebisimi ilk kez hareketlerini gordum resmen sirt ustu yuzuyor gibiydi mini cik yerde nssil o kadsr hsreket ediyor hayret
P.tesi tekrar gorcem insallah.

benim bebis zipliyordu keseye ayaklarini dayayip

elini karnina koyup dua et ins birsey olmaz

Aynı benim dün yaşadıklarımı yaşıyorsun.Sabah kalktım bir değişiklik var hiç midem bulanmıyor.Allah Allah dedim.Neyse saatler ilerledi ne bulantı ne öğürme hiç birşey yok kasığım ağrımıyor,karnım ağrımıyor.Endişelendim hatta buradaki kızlarla paylaştım sağolsunlar onlarda rahatlattı.Öğle yemeğinden sonra bir baktım öğürmeler başladı arkasından da kustum:)zaman geçtikçe bulantıların hafiflemesi normal benimde mesela bugün çok fazla yok.Hamileliğin en zor yanı psikolojik savaşı.Kendini rahat bırakmak en güzeli ama hepimizin korkuları var buda çok normal.Ama birşey öyle başladı diye sonuna kadar gidecek değil.Ne güzel işte bulantın olmasın daha iyi:)

normal hamilelikte ne kanama ne karın ağrısı olur düşük riski olanlarda böyle oluyor örneğin ben, valla ben senin yerinde olsam hiç bişeyi kafaya takmazdım normal bi hamilelik geçirdiğime sevinirdim

Çok sağol canım inan ilaç gibi geldin... Kendimi daha iyi hissediyorum şu an.. İnşallah senin riskinde ortadan kalkar sağlık bir hamilelik geçirirsin.. Allahımın hepimizin yardımcısı olsun. Atlatalım şu günleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…