2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
massallahiniz var kizlar siz yinede yiyorsunuz..

ben 5. haftamdan itibaren taha yemeklik bisey yememisim. ne peynir, ne yogurt akliniza ne gelirse, bir meyveyle besleniyorum.. birde sabahlari iki dilim ekmekle..

dusunun ne haldeyim ((

haftaya ikili test yaptircagim ins. burda mecburi ( zaten kendimde istiyorum )

11. ayin 28de de ultrasyona gircegim. Rabbim o gunleri gosterirse ins.

ve butun risk tasiyan annelere gecmis olsun.. dualarimiz sizinle, lutfen dua ederken birbirimize hep edelim..

Yatıyorum kizlar ok teşekkür ederim.
K.validem be k.pederim geliyor lar ankaradan birazda onlar kalacak yardimci olacak..
Yalniz zor oluyo esim her ise kosamiyo yoruldu oda.

sen yat canım babanesi gelsin eee kolay mı sen de onlara torun büyütüyorsun

senin şu eltinin triplerine kıskançlığına bittim ya Allah sana kolaylık versin bu arada cinsiyet yarışı da olmasın sonra bir de bebeğe isim koyacaksan senin oğlun olursa adı can onun kızı olursa cansu bu gidişle ikiz moduna sokar yani

Allah tekrarını yaşatmasın canım inşallah sağlıkla büyüsünüz bir daha da kötü bir anınız olmasın canım geçmiş olsun

ahh annelik hormonlarımız onlara bir şey olacak korkusuyla yaşıyoruz onlar için yemeye çalışıyoruz hep onlar için artık hayatımız bir şeyciği yoktur Allahın izniyle canım

canım sütlacı evde yumurtasız yapabilirsin

canım mümküse bana o sitenin linkini özelden atar mısın? Ben de plates yapmak istiyorum üç ayım bitince yürüyüş hakkımıda kullanacağım az kilo almam hem bebek hem benim için iyi olacaktır ve eğer bir aksilik olmazsa inşallah normal doğumdan yanayım

Ben de senin gibi sıralayayım cevaplarımı

1-Ben henüz ikiliyi yaptırmadım ayın 12sine gel dedi doktor sanırım çok gidip sıktım

2-renkliye de girmedim henüz bunun için küçüğüz sanırım :26:

3-bizim ilk bebişimiz olduğu için kız erkek ne olursa kabulümüz ben hamile kalmadan önce hep kızım olsun isterdim isim bile hazırlamıştım ama hamile kalınca herkes oğlun olur demeye başladı biz de erkek ismi de hazırladık ama cinsiyetin belli olmasına var biraz

4-ben de mide bulantısı sadece sabahları biraz oluyor ee tabi iştah da yerinde kilolu bir anne adayı olarak akşamları 16:00 dan sonra bir şey yememeye özen gösteriyorum sadece bir elma yada birkaç erik atırştırma tarzında oluyor sevindiğim şey bütün tatlılardan tiksinmiş bulunuyorum hayatımda ekmek hariç karbonhidrat yok haftada bir bazen çok canım isterse iki defa kepekli makarna yapıp yiyorum bunun dışında bol sebze meyve tüketiyorum tavuktan resmen nefret eder boyuttayım:125: tek sıkıntı süt içemiyorum

5-göbişimiz biraz çıktı ve resmen karnımda bir şişlik var hissediyorum bir de sağbacağıma doğru bir sızı oluyor yattığım zamanda geriliyor sağ kasığım daha çok

6-henüz bebişimin hareketini hissedemedim sanırım bu haftalarda pek mümkün değil ama o anı sabırsızlıkla bekliyorum

7-Kıyafet almadım ama almak zorundayım çünkü kotlarım genelde streç tarzıydı bebeğimi sıkıştırmak istemiyorum şimdi yazın avantajıyla elbiselerimle idare ediyorum

heee bırde bebıs cınsıyetını ogrenen annıs adayları
ankete lutfen katılsınlar
bakalım kımın oglusu kımın prensesı olacakmıs

ellerine sağlık şu anket mükemmel olmuş beni bayağı heyecanlandırdı bizim de cinsiyetimiz belli olsun hemen ankete katılacağım

son adet tarihiniz nedir?

kızlar biz yine hastaneden geliyoruz.kanamam oldu.gittik acile..dr baktı içerde kanama alanı göremiyorum dedi..clexandan olabilir dedi.kanama kesilene kadar iğneyi kesti benden..yatışa devam...

ben ikiliye girmiycem sadece ense kalınlığı falan.aldırmayı düşünmediğim için.hareket hissetmiyorum ama sanki sabahları yada arada hissediyorum gibi..kendimi mutlu hissediyorum.ve beni gören beş aylık sandığı için kıyafet aldım mecburen üç tane hamiş pantolonu.önü bebişli tshirtler.

cnm bende şimdi geldim hastaneden benim sıpa iyi görünüyor ama beni korkutmaya devam ediyor.hala antibiyotik kullanıyorum..

cnm benim elti erkek istiiyor inş olur benim için fark etmiyor.yeterki sağlıkla dogsun isme gelince o farklı isim arar ben kullanımı kolay ve anlamlı isterim:) o yüzden umarım aynı koymaz:)yoksa haketen çekilmez:)

Bizimde bebek arabamız vardı ama vermek durumunda kaldık..Nuna baby nin arabasını beğendim hem fiyatıda uygun yorumlara bakıp o sekilde karar vermek istiyorum.Tek sorunu cift yonlu olmaması benim için büyük eksik..

Evet çok phalı arabalar var ama okadar pahalı olmaz sanırım alacağım model

canım maşallahhhhh sağlıkla alın kucagınızaa

şekerim.. ikili test 10 gün sonra.. lakin burun kemiğimizi dün gördük çok şükür...... renkli de bakmadık henüzzz...
doktorumuz erkege benzetti ama 1 ay sora belli olur dedi... çok şükür mide bulantısı başından beri yok... uykusuzluk halii geçmeye başladıı..göbüşş hızla büyüyor... hareket hissetmiyorum henüz.... kıyafetler daraldı çok.... hamiş magazası bulmam lazım.. ancak önümüzdeki haftasonu olacak o da.. çünkü çok yogunum.. iş güç

11 haftalık olduk...boy 3,76, kalp 168 ....

ellerimiz ayaklarımız ayrı oynuyordu.. hızlandırılmış görüntü sandım ama değilmişşş

hiperaktif olacak galiba.. doktorumuz erkege benzetti ama.. 1 ay sonra belli olur dedi...

Rica ederim bende oyumu kullanmadim cok sabirsizlaniyorum :)
Seninle belirtilerimiz ayni bakalim sonuc ne cikacak :)))

Cok gecmis olsun iceride kanama olmamasi cok iyi rahim agzinda kanama olabilir endiselenme bende de oldu..
Seninle ayniyiz sanirim beni gorende 5 aylik saniyor 😱😱😱

Elti olayina da sinir oldum ayni isim cekilmez yahu benim cocuklugumdan beri istedigim ismi biliyordu eltim ve o benden once dogum yaptigi icin o koydu cok sinir olmustum

Ayy onu yer teyzesiiiiiii masaallahhhhh
Canim hayirli evlat olsun İnşallah cok sevindim :))

Cok sukur burun kemigini gormek cidden cok onemliymis cok sevindim cnm saglikli sihhatli al kucagina :)

son adet tarihiniz nedir?
sat:20 temmuz ben cepten giriyorum suan yoksa ayni miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…