2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım ben oğlumda da aynı şekilde oturuyordum. arada kalkıp dolanıyordum sonra gene oturuyordum maalesef bu sefer de böyle. arada kalkıp gezebiliyorsan bi sıkıntı olacağını sanmam. radyasyona gelince o artık hayatımızın heryerinde maalesef.
Decavit vitamin canim.bnde elevit kullaniyorum
ben içmedim ya bilmiyom kendimi çok dışlanmış hissettim

bende grafikerim ama homeofis calisiyorum suan evedeyim rahatim yoksa 4 laptop degil 10larca makina laptop isik fotograf sinar ne ararsan var olan yerde daha fazla mazur kalacaktim radyasyona
isigini kisip calisiyorum basimi cok agritiyor bugun cok agriyor basim ensem

Kizlar tuvalete gittim cok az kahverengi bi lekelenme var normalmi ki bu
canım doktorunu ara ben lekelenmem olduğunda hemen acile gittim ama sancımda vardı düşük önleyici fitil ve rapor verdi yatıştayım doktor bu durum bizim için düşük tehdidi önlemimizi alalım demişti ama dün yine kontrole gittim çok şükür kesenin etrafında bir sorun yoktu
cutemom nasıl oldu akşam doktora gitmiş ağrı ve kanamayla haber var mı birdaha yazdı mı allahım korusun inşallah gayet iyiydi bişey yoktu birden nerden çıktı bu kanama onda yaa((

canım bebekte sorun yokmuş şükür ama kesenin etrafında kanama görmüş doktor bugünde hastaneye yatmak için gitçem dedi ama sonra haber vermedi ikiside iyidir umarım

31 ekimde bende uçağa bineceğim rabbime amanetiz bişey olmadan gider geliriz inşallah

Ben 4 haftalıkken Taiwandan geldim uçakla:) 13 saat uçak yolculuğu ve aktarmalı geldik. Çok yorucuydu ama hiç bir sorun olmadı. Ama x ray den gecmeyin sakın. Avmlerde ve havaalanlarında elle arama yapsınlar.

Bir daha ki kontrolune vrrir diye dusunuyorum canim.
Benim kanama vs cok olunca tup bebek doktorum erkn yazdi.

Kontrolün iyi denk gelmiş,hem doktorun söyler sana,ama rapora hiç gerek yok ne x ray için ne de uçuş için.Hamileyim demen yeterli.(eskiden hostestim,ordan da biliyorum,x-rayden de hamileyken geçmedim,rapor sormadılar)
iyi uçuşlar şimdiden

Canim zaten ben 12. Haftanin icindeyim ama cikmadi daha.Yani 12. Hafta biticek ama daha hic karnim cikmadi.Kendi gobegim var sadece.

gobek boyla ve ic karinla alakali bir durum.. bazilarinin ic karni cok dar oluyor, gobek fazla cikmiyor ( bir arkadasim oyleydi ic kari okadar darki, cocuk pozisyon degismek isteyince degisememis, ve doguma kadar ayagi o sekilde kalmis, dogdugunda ayak biraz yamuktu. 6 ay surekli msj yaparak duzeltildi. )

benim ilk gebelikte gobegim bayaga vardi, dr boyun ne kadar uzun olursa gobegin biraz daha kucuk olur, ama kisa boylularin gobekleri daha fazla demisti.. gercekten uzun boylularin gobek ve gogus arasindaki mesafe daha fazla . kisalarda oyle degil.

evet 7. aya kadar biniliyor.. yanliz drun izni olmadan 7 aydan oncede binemeyebilirsin.. tansiyonu surekli oynayanlar binemiyor mesela, dusuk riskleri olanlar.. dr genel bir kotrol yapip binilebirligini onaladiktan sonra binebiliyorsun.. o kagit olmadan ucak alamiyor seni.

Amin :)

Keyife bak yavrudaki. Maşallah kuzuna annesi.

Canım sen yapma zaten eşin hazırlasın. Benim işim o tarz işleri çok sever. Hiç söylememe gerek kalmadan yapıyor. Olmadı dediğin gibi vakit olmazsa mandilana portakal ye.

Ben de aynen senin gibi biliuorum gobus varsa istiyorlar izin kagidi. Yoksa binemiyorsun. Cunku senin nasil bir hamilelik gecirdigini onkar nerden bilecek zaten.

maşallah canım kuzuna. ne güzel hamileliğin balaylarına gelmişsin işte.
maşallah demek bacak bacak üstüne atmış bizimkinin de eller hep kafada çok düşünceli olcak yavrucuğum :)

Valla kizlar bizim doktir kati ikili testte olcumlerde bizim elimizde degil ben burda iateyenlerin yaptirmadigini duydum acikcasi

ben cok yanlis buluyorum yapilmamasini.. mesela burda mecburi yaptirmak zorundasin ( novec) ben istemiyorum deme hakkin yok.

kendim bir saglikci olarak diyorumki bazi hastaliklar anne karninda erken teshisle tedaviye baslaniliyor. artik cogu bebek anne karninda bile amelitat ediliyor.. illa aldirmak yada aldirmamak sart degil, bence o gozle bakmali insan. eger ALLAh korusun oyle bir durum varsa onumuze bakmaliyiz 9 ay gozlerimizi kapatmak yerine !

kızlar cutemom yazmış haber vermemi istedi size..
hastaneden çıkıormuş...
eşi o hastanede yatmasıni istememiş..
sadece seruum veriyorlarmış..birde yanında hep hastalar varmış..psikolojisi bozulur diye kocası çıkarıomuş...evde daha rahat yatarsın demiş..
kuzenide gelip serumu bağlıcakmış arada..

iyi bari ya. ben Amsterdam daki güvenlik kontrolünden tırsıyordum zaten çok sıkı kontroller var bir de yabancıyız diye garip bakılır beni geçirmeye çalışırlar x-ray den sonrası 13 bölüm polisiye dizi çektim bir an kafamda eğitim haberi gelince :)

ah canım eşim hazırlar hazırlamasına da biz karı koca aynı yerde çalışıyoruz ben meşgulsem o benden daha meşgul oluyor maalesef. sabah koş koş işe gel haldır haldır akşam eve dön oğlumuzla ilgilen vs derken walla ben 9 da sızıyorum koltukta.

Ben de aynen senin gibi biliuorum gobus varsa istiyorlar izin kagidi. Yoksa binemiyorsun. Cunku senin nasil bir hamilelik gecirdigini onkar nerden bilecek zaten.

oglumda esim turkiyedeydi vize bekliyordu, doguma 3 hafta kala geldi.. gelebilcegi kesin olmadigindan turkiyeye ucmak esimin yanina gitmeye karar verdim.. ebem beni dr bile yonlendirmeden direk gidemezsin izin vermiyorum dedi, her hangi bir kotrol bile yapilmad, iyi biliyorduki benim tansiyonum yukseti.
gidemedim dogumuma yakin yuksek tansiyondan dolayi banyoda cok fena bayilmistim . ALLAhtan gobegimin uzerine dusmemistim (

Allah korusun öyle bir sorun olursa tedavi uygulanıyomuki?

Günaydın kızlar oyle acikms uyandim ki uyuyamadim
6.30 gibi acligima uyandim esim kalkti okul icin kahvalti hazirliyordu hemen kalktim.
Hic boyleaciktigimi bilmem sabah lari

kuzum gözün aydın.. maşallah sizeeee.. çok sevindim.. daha da iyi olun inşallah...

şu uçak işini banada anlatın canım.ben ocak şubat gibi istanbula gitmeyi düşünüyorum ailemin yanına.bi problem mi çıkarıyolar.ona göre doktordan izin raporu alırım.

Düşük riskin yoksa,sağlıklı gebelikse gidebilirsin canım,ben gittim,geldim..Doktoruna da danış mümkünse tabi.

Doktordan ucaga binebilir diye imzali kagit istiyor gorevliler yoksa ucaga almiyorlar

Canım öyle bişey yok,ben eskiden hostestim,hiçbir zaman böyle bir kağıt sormadık,prosedürde yok emin olabilirsin.THY kendi web sitesinde de yazıyor bunu,hamileyken rapor getirin demiyor.28'den sonra diyor.35'ten sonra da,raporlu dahi uçamıyorsun.

Yani senin dediğin rapor 28 haftalık ve sonrası için alınıyor.Biz daha 3 ayın içindeyiz,çoook var rapor almamıza.

X ray cihazı için de istenmiyor,güvenliğe hamileyim demeniz yeterli merak etmeyin.

28 haftalık değilim derseniz hiçbişey iddia edemezler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…