canım ben oğlumda da aynı şekilde oturuyordum. arada kalkıp dolanıyordum sonra gene oturuyordum maalesef bu sefer de böyle. arada kalkıp gezebiliyorsan bi sıkıntı olacağını sanmam. radyasyona gelince o artık hayatımızın heryerinde maalesef.bende onu duydugum icin tabletten giriyorum siteye ama cizimlerim icin bilgisayari kullanmam gerekiyor
tv seyretmiyorum zaten telefonu da ucak maduna sokuyorum gece yatarken onun disinda kulaklikla konusuyorum
beni daha cok endiselendiren saatlerce oturmak bebege zarar verir mi yani arada bir kalkiyorum ama surekli sandalyedeyim :18:
ben içmedim ya bilmiyom kendimi çok dışlanmış hissettimDecavit vitamin canim.bnde elevit kullaniyorum
Canım grafikerim ve sürekli oturarak çalışıyorum haliyle de, laptop başında geçiyor günüm çizim yaptığım için.. Ben ilk 9 hafta diken üstünde gibiydim sürekli oturduğum için rahim ağzı açılmıyordu ve regl sancısı gibi sancı çekiyordum.. Ama 1 saatte 10 dk gibi kalkıp uzanabileceğin bir yer bulursan sorun yok diyor doktor ki, bende denedim ve sorun yok şu an..
Radyasyon'a gelince hemen hemen herşeyde var.. Ben mesela günün 8-9 saati karşımda 4 laptopla çalışıyorum..
İçini ferah tut hiç birşey olmaz .. Allahın izniyle
canım doktorunu ara ben lekelenmem olduğunda hemen acile gittim ama sancımda vardı düşük önleyici fitil ve rapor verdi yatıştayım doktor bu durum bizim için düşük tehdidi önlemimizi alalım demişti ama dün yine kontrole gittim çok şükür kesenin etrafında bir sorun yoktuKizlar tuvalete gittim cok az kahverengi bi lekelenme var normalmi ki bu
cutemom nasıl oldu akşam doktora gitmiş ağrı ve kanamayla haber var mı birdaha yazdı mı allahım korusun inşallah gayet iyiydi bişey yoktu birden nerden çıktı bu kanama onda yaa((
31 ekimde bende uçağa bineceğim rabbime amanetiz bişey olmadan gider geliriz inşallah
canım ben oğlumda da aynı şekilde oturuyordum. arada kalkıp dolanıyordum sonra gene oturuyordum maalesef bu sefer de böyle. arada kalkıp gezebiliyorsan bi sıkıntı olacağını sanmam. radyasyona gelince o artık hayatımızın heryerinde maalesef.
ben içmedim ya bilmiyom kendimi çok dışlanmış hissettim
bilgi için sağol canım ben de folik e devam ediyorum. ben de geçen ay başında yurtiçi uçuşu yapmıştım sıkıntı olmadı. inş bunda da olmaz, şuan bir riskimiz yok ben yine de raporumu alayım doktordan zaten kontrolüm hemen öncesinde olacak. ordaki havaalanında biliyorsun x-ray cihazı daha da bir garip orda raporumu gösterip cihaza girmem zaten sordurttum hamileyim deyip girmeyi red edebiliyormuşsun.
canımmmm senin kanaman durmuş alan azalmış çok sevindim okuyunca. Rabbim meleğini size bağışlasın sağlıkla inş. :13:
Canim zaten ben 12. Haftanin icindeyim ama cikmadi daha.Yani 12. Hafta biticek ama daha hic karnim cikmadi.Kendi gobegim var sadece.
bende grafikerim ama homeofis calisiyorum suan evedeyim rahatim yoksa 4 laptop degil 10larca makina laptop isik fotograf sinar ne ararsan var olan yerde daha fazla mazur kalacaktim radyasyona
isigini kisip calisiyorum basimi cok agritiyor bugun cok agriyor basim ensem[/QUOTE
Evde olman çok iyi bende senin gibi evdeyim balım... Oturduğun zaman dahi ayaklarının altına yüksek bir şey koy ve uzat gerçekten faydası oluyor, kan dolaşımı hızlanıyor... Baş ağrısına gelince çin yağı öneriyorum canım, bi kaç damla ensene ve anlına sürersen onun da faydasını göreceksin... Hem %100 doğal ve hiç bir yan etkisi yok.. Hamilelikte de, emzirirken de kullanılabiliniyor..
Uçağa sürekli binen biri olarak söylüyorum. 7 aya kadar uçağa binilebilir. Ama 7 aydan sonra doktor izni olması lazım. Yoksa almıyorlar uçağa. Uçak tehlikeli diye değil, olası bir erken doğum olayına karşı böyle bir uygulama var.
Ağrım ve bulantılarımın geçtiği için bebeğimden çok endeşiliydim.. Ama dün doktora gittim ve herşey çok güzel dedi, boş yere tadımı kaçırmışım =) 3-5 kaşık su da nasılda oynuyordu yavrum... Bu moral beni epeyce huzurlu kılar diye düşünüyorum.. Cuma günü de 2 li test için gideceğim... o da güzel sonuçlar versin.. Değmeyin keyfime =)... Allah hepizin gönlüne göre versin.. Tek duam bu. Bizden olanları bize bağışlasın Allahım. (AMİN)
kızlar dr. geliyorum ikili tarama için.ense kalınlığımız çok şükür Rabbime 1,3cm çıktı.burun kemiği oluşmuş.kan verdim 2gün sonra çıkacak arayacağım dr.u beyimiz bacak bacak üstüne atmış dr.biraz yokladı döndü poposunu bize sonra baya uğraştık gördük ama net değil daha %60 erkek dedi.:) ama kızlarda dudaklar birbirine bu haftalarda yapışıp erkek gbi oluyor kedin değil ama dedi ellerini kollarını oynatıyro ellerimiz oluşmaya başlamış:) bacak bacak üstüne atışı poposunu dönüşü hiç aklımdan çıkmıyor ya yaramazımın:) bu arada geçen hafta hemen 1kg aldım diye dr. vitamin veremem dedi kilo sorunun başlayacak gibi dedi dikkat et dedi 1 haftada 1.200gr almam iyi değilmiş.feremat kan ilacı verdi .kullanan var mı aranızda kızlar
ay ben bu koş koş çalışma ile nerde hergün havuç sıkayım portakal sıkayım canım ya. ama tarhana çorbası iyi olurdu babaneme söyliyeyim de yapsın akşama. bir de ben onun yanında siyah zeytin yemeye bayılıyorum ya :) mandalin aldırttım manavdan onu yemekle başlayayım küre ben :)
tamam canım bunu denicem sağolasın
decevit ne ki? ne işe yarıyor?
Ben de aynen senin gibi biliuorum gobus varsa istiyorlar izin kagidi. Yoksa binemiyorsun. Cunku senin nasil bir hamilelik gecirdigini onkar nerden bilecek zaten.evet 7. aya kadar biniliyor.. yanliz drun izni olmadan 7 aydan oncede binemeyebilirsin.. tansiyonu surekli oynayanlar binemiyor mesela, dusuk riskleri olanlar.. dr genel bir kotrol yapip binilebirligini onaladiktan sonra binebiliyorsun.. o kagit olmadan ucak alamiyor seni.
maşallah canım kuzuna. ne güzel hamileliğin balaylarına gelmişsin işte.Ağrım ve bulantılarımın geçtiği için bebeğimden çok endeşiliydim.. Ama dün doktora gittim ve herşey çok güzel dedi, boş yere tadımı kaçırmışım =) 3-5 kaşık su da nasılda oynuyordu yavrum... Bu moral beni epeyce huzurlu kılar diye düşünüyorum.. Cuma günü de 2 li test için gideceğim... o da güzel sonuçlar versin.. Değmeyin keyfime =)... Allah hepizin gönlüne göre versin.. Tek duam bu. Bizden olanları bize bağışlasın Allahım. (AMİN)
maşallah demek bacak bacak üstüne atmış bizimkinin de eller hep kafada çok düşünceli olcak yavrucuğum :)kızlar dr. geliyorum ikili tarama için.ense kalınlığımız çok şükür Rabbime 1,3cm çıktı.burun kemiği oluşmuş.kan verdim 2gün sonra çıkacak arayacağım dr.u beyimiz bacak bacak üstüne atmış dr.biraz yokladı döndü poposunu bize sonra baya uğraştık gördük ama net değil daha %60 erkek dedi.:) ama kızlarda dudaklar birbirine bu haftalarda yapışıp erkek gbi oluyor kedin değil ama dedi ellerini kollarını oynatıyro ellerimiz oluşmaya başlamış:) bacak bacak üstüne atışı poposunu dönüşü hiç aklımdan çıkmıyor ya yaramazımın:) bu arada geçen hafta hemen 1kg aldım diye dr. vitamin veremem dedi kilo sorunun başlayacak gibi dedi dikkat et dedi 1 haftada 1.200gr almam iyi değilmiş.feremat kan ilacı verdi .kullanan var mı aranızda kızlar
Valla kizlar bizim doktir kati ikili testte olcumlerde bizim elimizde degil ben burda iateyenlerin yaptirmadigini duydum acikcasi
iyi bari ya. ben Amsterdam daki güvenlik kontrolünden tırsıyordum zaten çok sıkı kontroller var bir de yabancıyız diye garip bakılır beni geçirmeye çalışırlar x-ray den sonrası 13 bölüm polisiye dizi çektim bir an kafamda eğitim haberi gelince :)Kontrolün iyi denk gelmiş,hem doktorun söyler sana,ama rapora hiç gerek yok ne x ray için ne de uçuş için.Hamileyim demen yeterli.(eskiden hostestim,ordan da biliyorum,x-rayden de hamileyken geçmedim,rapor sormadılar)
iyi uçuşlar şimdiden
Amin :)
Keyife bak yavrudaki. Maşallah kuzuna annesi.
Canım sen yapma zaten eşin hazırlasın. Benim işim o tarz işleri çok sever. Hiç söylememe gerek kalmadan yapıyor. Olmadı dediğin gibi vakit olmazsa mandilana portakal ye.
Ben de aynen senin gibi biliuorum gobus varsa istiyorlar izin kagidi. Yoksa binemiyorsun. Cunku senin nasil bir hamilelik gecirdigini onkar nerden bilecek zaten.
ben cok yanlis buluyorum yapilmamasini.. mesela burda mecburi yaptirmak zorundasin ( novec) ben istemiyorum deme hakkin yok.
kendim bir saglikci olarak diyorumki bazi hastaliklar anne karninda erken teshisle tedaviye baslaniliyor. artik cogu bebek anne karninda bile amelitat ediliyor.. illa aldirmak yada aldirmamak sart degil, bence o gozle bakmali insan. eger ALLAh korusun oyle bir durum varsa onumuze bakmaliyiz 9 ay gozlerimizi kapatmak yerine !
Günaydın kızlar oyle acikms uyandim ki uyuyamadim
6.30 gibi acligima uyandimesim kalkti okul icin kahvalti hazirliyordu hemen kalktim.
Hic boyleaciktigimi bilmem sabah lari
şu uçak işini banada anlatın canım.ben ocak şubat gibi istanbula gitmeyi düşünüyorum ailemin yanına.bi problem mi çıkarıyolar.ona göre doktordan izin raporu alırım.
Doktordan ucaga binebilir diye imzali kagit istiyor gorevliler yoksa ucaga almiyorlar
Kizlar ben ogkumdayken ucaga bindim fakat karnim cikmamisti sorun olmadi ama hamile oldugunuz bellimolursa ve doktor raporu yoksa yaninucus icin izin kagidi yoksa ucaga almiyorlar. Bicok kisinin bileti de bu yuzden yaniyor. Arkadaslarimda akrabalarimda da yasandi bu. Eger gobus yoksa sorun yok ama belli olursa almazlar izinsiz.
Eki Görüntüle 811779
Kızlar bebişimin resmini yükledim. Telefondan yaptım da görünüyor mu? Görünüyorsa maşallah diyelim lütfen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?