maşallah kuzuyaaaa....
kizlar bilgisayar basinda devamli oturmak tehlikeli mi?
radyasyon ve surekli otururdugumuz icin pozisyonumuz bebege zarar verir mi ? yarim saatte bir kalkip dolasiyorum ama islerimde birikti tabletten halledemiyorum ne yapacagim Allahtan evdeyim sanci olursa uzaniyorum ama ne bilim korkuyorum :18:
aksam esim laptopu getirince mi yapayim ne diyorsunuz?
:44::44:
Canım bende yeni atlattım. Tarhana çorbası, ballı süt, sıcak su limon bal ve portakal nektarin suyu içtim. Çok faydasını gördüm. Bir arkadaşım her gün elma portakal havuç suyu içmiş. Hamileliği boyunca hiç hastalanmamış.
Düşük riskin yoksa,sağlıklı gebelikse gidebilirsin canım,ben gittim,geldim..Doktoruna da danış mümkünse tabi.
Canım öyle bişey yok,ben eskiden hostestim,hiçbir zaman böyle bir kağıt sormadık,prosedürde yok emin olabilirsin.THY kendi web sitesinde de yazıyor bunu,hamileyken rapor getirin demiyor.28'den sonra diyor.35'ten sonra da,raporlu dahi uçamıyorsun.
Yani senin dediğin rapor 28 haftalık ve sonrası için alınıyor.Biz daha 3 ayın içindeyiz,çoook var rapor almamıza.
X ray cihazı için de istenmiyor,güvenliğe hamileyim demeniz yeterli merak etmeyin.
28 haftalık değilim derseniz hiçbişey iddia edemezler.
Ağrım ve bulantılarımın geçtiği için bebeğimden çok endeşiliydim.. Ama dün doktora gittim ve herşey çok güzel dedi, boş yere tadımı kaçırmışım =) 3-5 kaşık su da nasılda oynuyordu yavrum... Bu moral beni epeyce huzurlu kılar diye düşünüyorum.. Cuma günü de 2 li test için gideceğim... o da güzel sonuçlar versin.. Değmeyin keyfime =)... Allah hepizin gönlüne göre versin.. Tek duam bu. Bizden olanları bize bağışlasın Allahım. (AMİN)
kızlar dr. geliyorum ikili tarama için.ense kalınlığımız çok şükür Rabbime 1,3cm çıktı.burun kemiği oluşmuş.kan verdim 2gün sonra çıkacak arayacağım dr.u beyimiz bacak bacak üstüne atmış dr.biraz yokladı döndü poposunu bize sonra baya uğraştık gördük ama net değil daha %60 erkek dedi.:) ama kızlarda dudaklar birbirine bu haftalarda yapışıp erkek gbi oluyor kedin değil ama dedi ellerini kollarını oynatıyro ellerimiz oluşmaya başlamış:) bacak bacak üstüne atışı poposunu dönüşü hiç aklımdan çıkmıyor ya yaramazımın:) bu arada geçen hafta hemen 1kg aldım diye dr. vitamin veremem dedi kilo sorunun başlayacak gibi dedi dikkat et dedi 1 haftada 1.200gr almam iyi değilmiş.feremat kan ilacı verdi .kullanan var mı aranızda kızlar
kızlar içiniz rahat etsin diye THY sitesindeki yazıyı kopyalıyorum,hamile yolcular için...
[h=2]Hamile Yolcu[/h] Değerli anne adayı yolcularımız, daha rahat ve güvenli bir yolculuk geçirmek için lütfen aşağıdaki kurallara dikkat ediniz.
- Yirmi sekiz haftalarını (yedi ay) doldurmamış olan hamile yolcularımızdan seyahat için herhangi bir rapor istenmez.
- Tek bebeğe hamile olan yolcularımız, 28. haftanın başından 35. haftanın sonuna kadar kendi doktorlarından aldıkları uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur ibaresi yer alan raporla seyahat edebilirler. Otuz altı hafta ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi hamile yolcuların seyahatine izin verilmez.
- İki veya daha fazla bebeğe hamile yolcularımız ise 28. haftanın başından 31. haftanın sonuna kadar kendi doktorlarından aldıkları uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur ibaresi yer alan raporla seyahat edebilirler. Otuz iki hafta ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi hamile yolcuların seyahatine izin verilmez.
kızlar bu iş göbekten göbeğe değişiyor olabilir.28 haftalığa yakın gördüklerini bindirmezler sonuçta kadın 24 haftalıktır ama karnı baya büyüktür - şekil ben- nasıl kanıtlıcak 28 haftalıktan küçük olduğunu.
iyi bari ya. ben Amsterdam daki güvenlik kontrolünden tırsıyordum zaten çok sıkı kontroller var bir de yabancıyız diye garip bakılır beni geçirmeye çalışırlar x-ray den sonrası 13 bölüm polisiye dizi çektim bir an kafamda eğitim haberi gelince :)
ah canım eşim hazırlar hazırlamasına da biz karı koca aynı yerde çalışıyoruz ben meşgulsem o benden daha meşgul oluyor maalesef. sabah koş koş işe gel haldır haldır akşam eve dön oğlumuzla ilgilen vs derken walla ben 9 da sızıyorum koltukta.
Su anda sinirden agliyorum acim ama hic bidey yiyemiyorum sut icsem agzina geliyo..acim ama ac ilk defa bgn kan ilaci akdim onun etkisi mi?bilmiyorum agliyorim iste bebegim hoc bisi yiyemedi
hergün yapmış,içmiş,valla bravokeşke biz de üşenmesek
Eki Görüntüle 811779
Kızlar bebişimin resmini yükledim. Telefondan yaptım da görünüyor mu? Görünüyorsa maşallah diyelim lütfen:))
Evet ya benim bi arkadas var 5 aylik hamileydi hafif bi karni cikmis gibiydi oda gibi yani. Ben oglumdayken 3.5 aylikken metrobuste yer veriyorlardi bana istanbukda
Maşallah canım ya =)Allah sana bağışlasın.. 2 lı test için çekilen ultrason mu? Ayrıca cinsiyeti belli mi canım =)
kızlar dr. geliyorum ikili tarama için.ense kalınlığımız çok şükür Rabbime 1,3cm çıktı.burun kemiği oluşmuş.kan verdim 2gün sonra çıkacak arayacağım dr.u beyimiz bacak bacak üstüne atmış dr.biraz yokladı döndü poposunu bize sonra baya uğraştık gördük ama net değil daha %60 erkek dedi.:) ama kızlarda dudaklar birbirine bu haftalarda yapışıp erkek gbi oluyor kedin değil ama dedi ellerini kollarını oynatıyro ellerimiz oluşmaya başlamış:) bacak bacak üstüne atışı poposunu dönüşü hiç aklımdan çıkmıyor ya yaramazımın:) bu arada geçen hafta hemen 1kg aldım diye dr. vitamin veremem dedi kilo sorunun başlayacak gibi dedi dikkat et dedi 1 haftada 1.200gr almam iyi değilmiş.feremat kan ilacı verdi .kullanan var mı aranızda kızlar
Su anda sinirden agliyorum acim ama hic bidey yiyemiyorum sut icsem agzina geliyo..acim ama ac ilk defa bgn kan ilaci akdim onun etkisi mi?bilmiyorum agliyorim iste bebegim hoc bisi yiyemedi
ehehhehehe benim de halim şuan öyle canım. hamile olduğum bariz belli göbek aldı başını gitti. ben gitmeden her ihtimale karşı alırım rapor inanmazlar falan :)
Hostes degil guvenlikten gecirmiyorlar daha gecen gun arkadasin yasadi bileti yandi daha 4,5 aylikti. Otobusle geldi sefil oldu.
Evet canım 2 li test için çekildi. %51 kız :) 23 ekimde 4 lü tarama için gitcem o zaman netleşir cinsiyeti inşallah:)
şaşırdım valla,benim göbeğimi görsen zaten maşallah 6 aylık gibi,hamileyim dedim,beni kenara aldılar,ayakkabımı çıkarttılar,kız üstümü aradı,geçtim.. çok ilginçmiş,uğraştırmışlar kızı ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?