2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Su anda sinirden agliyorum acim ama hic bidey yiyemiyorum sut icsem agzina geliyo..acim ama ac ilk defa bgn kan ilaci akdim onun etkisi mi?bilmiyorum agliyorim iste bebegim hoc bisi yiyemedi

kızlar içiniz rahat etsin diye THY sitesindeki yazıyı kopyalıyorum,hamile yolcular için...

[h=2]Hamile Yolcu[/h] Değerli anne adayı yolcularımız, daha rahat ve güvenli bir yolculuk geçirmek için lütfen aşağıdaki kurallara dikkat ediniz.

• Yirmi sekiz haftalarını (yedi ay) doldurmamış olan hamile yolcularımızdan seyahat için herhangi bir rapor istenmez.
  • Tek bebeğe hamile olan yolcularımız, 28. haftanın başından 35. haftanın sonuna kadar kendi doktorlarından aldıkları “uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresi yer alan raporla seyahat edebilirler. Otuz altı hafta ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi hamile yolcuların seyahatine izin verilmez.
  • İki veya daha fazla bebeğe hamile yolcularımız ise 28. haftanın başından 31. haftanın sonuna kadar kendi doktorlarından aldıkları “uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresi yer alan raporla seyahat edebilirler. Otuz iki hafta ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi hamile yolcuların seyahatine izin verilmez.

Canım bilgisayarın zararı yok,karnımıza yakın cep telefonu tutmamak gerekiyor o kadar..

Sürekli oturmaya gelince,benim doktorum ara sıra biraz mola verip yürü demişti,gerçi zaten sürekli tuvalete yürüyorum ben

hergün yapmış,içmiş,valla bravo keşke biz de üşenmesek

Hostes degil guvenlikten gecirmiyorlar daha gecen gun arkadasin yasadi bileti yandi daha 4,5 aylikti. Otobusle geldi sefil oldu.

maşallah ,süper haberler,darısı başımıza,ben de çok merak ediyorum,bebiş halini hiç görmedim,hareket edişini görmek ne şahane bişeydir

Mesela ben diyelim 29. Haftamdayim 27 derim ne bilcek peki.

kızlar bu iş göbekten göbeğe değişiyor olabilir.28 haftalığa yakın gördüklerini bindirmezler sonuçta kadın 24 haftalıktır ama karnı baya büyüktür - şekil ben- nasıl kanıtlıcak 28 haftalıktan küçük olduğunu.

Evet ya benim bi arkadas var 5 aylik hamileydi hafif bi karni cikmis gibiydi oda gibi yani. Ben oglumdayken 3.5 aylikken metrobuste yer veriyorlardi bana istanbukda

Bol bol ye o zaman portakal, mandilina. Şifa olur inşallah.

Su anda sinirden agliyorum acim ama hic bidey yiyemiyorum sut icsem agzina geliyo..acim ama ac ilk defa bgn kan ilaci akdim onun etkisi mi?bilmiyorum agliyorim iste bebegim hoc bisi yiyemedi

Dr una bir sor istersen. Belki ilaca alışma süresi vardır. O yüzden olabilir. Kendini üzme biliyorsun bebeğinde etkileniyor

hergün yapmış,içmiş,valla bravo keşke biz de üşenmesek

Evet her akşam bir bardak içmiş. Eşime dedim oda bana yapacak. Hamileyken grip olmak çok fena.

Evet ya benim bi arkadas var 5 aylik hamileydi hafif bi karni cikmis gibiydi oda gibi yani. Ben oglumdayken 3.5 aylikken metrobuste yer veriyorlardi bana istanbukda

ehehhehehe benim de halim şuan öyle canım. hamile olduğum bariz belli göbek aldı başını gitti. ben gitmeden her ihtimale karşı alırım rapor inanmazlar falan :)

maşallah. çok şükür şimdiye kadar ikili teste gidenlerden hep iyi haberler aldık..
demek senin de erkek annesi olma ihtimalin yüksek sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk
kilo için de karbonhidrat alımını azalt canım, biliyorsundur da ben yine de söyliyim dedim

dur üzülme bu kadar... bebişe bişi olmaz hemen. o beslenir her türlü. ilaca tepki göstermiş olabilir miden. ne zaman içtin bilmiyorum ama belki yatarken alsan daha iyi olur

ehehhehehe benim de halim şuan öyle canım. hamile olduğum bariz belli göbek aldı başını gitti. ben gitmeden her ihtimale karşı alırım rapor inanmazlar falan :)

Benimde var biraz. Ben zaten 4 aylik olim varya kocaman olcak karnim oglumdayken doguma 2 gun kala bi fotom var . Esim diyor bu sen olamazsin yuzum sis biraz kilo yok ama gobek feci

Hostes degil guvenlikten gecirmiyorlar daha gecen gun arkadasin yasadi bileti yandi daha 4,5 aylikti. Otobusle geldi sefil oldu.

şaşırdım valla,benim göbeğimi görsen zaten maşallah 6 aylık gibi,hamileyim dedim,beni kenara aldılar,ayakkabımı çıkarttılar,kız üstümü aradı,geçtim.. çok ilginçmiş,uğraştırmışlar kızı ya :26:

6 aylik gibi misin oy ben de gobegim cok cikti diyorum . Senin gobegi dusunemedim valla guvenlikciyle de alakali bi durum olabikir ama cok denk gelen oldu cevremde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…