2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
3 lu istemedi mi doktor? Oglumdayken ikili iyi cikinca benden uclu ve dortluyu istememisti.

Yok üçlü istemedi. İkili de ultrason iyi çıktı. Kan verdim. Sonucu öğrenmek için perşembe doktoru arycam. Sonra artık 4 lü. Zaman çabuk geçiyor ama. 3 aylık hamile olduğuma inanamıyorum:)

Evet canım 2 li test için çekildi. %51 kız :) 23 ekimde 4 lü tarama için gitcem o zaman netleşir cinsiyeti inşallah:)

Senin adına çok ama çok mutlu oldum inan.. Allah nazarlardan saklasın .. Senin resim beni de heyecanlandırdı =) cuma günü 2 li testim var... Bekle ki, cuma olsun artık =)

slm kızlar doktordan geldim iğnemi oldum ama keşşke gitmeseymişim boşuna yol zahmeti çektim bu halimle iyce yoruldum geldim başka bi dr fikri alayım diye kendi dr gitmedim bayan bi dr randevu almıştım kadın moralimi hepten bozdu odadan postaladı beni ikili testi yaptırmadım diye bi dövmediği kaldı düşük riskimin olduğunu kanamamın olduğunu söledim hiiç tınlamadı iğnemi bile yazmadı 12. haftadan sonra gerek yok dedi bende ama benim kanamam var dedim hiç sallamadı bide düşecekse zaten düşer hatta düşerse sevin dedi 3lü testi mutlaka yaptır ya çocuğun özürlüyse doğurucanmı böyle saçma sapan konuştu manyakmıdır nedir nerden buna randevu aldım pişman oldum kendisi hamileyken herşeyi yapmış amuda bile kalkmış bişey olmamış bide böyle söylüyor ya keşke şikayet etseydim orda kendi derdime düştüm unuttum ne biçim doktorlar var Allah bunları ıslah etsin

Yok üçlü istemedi. İkili de ultrason iyi çıktı. Kan verdim. Sonucu öğrenmek için perşembe doktoru arycam. Sonra artık 4 lü. Zaman çabuk geçiyor ama. 3 aylık hamile olduğuma inanamıyorum:)
4 lu icin kacinci hafta cagirmis oluyor seni peki. Ben tabletten takvimleri goremiyorum da.

canım ikilli test bebeğin down sendromu ,trizomi 18 olup olmadığını kesin olmamakla birlikte tespiti için yapılır .Bu bir bebekteki anamolidir..döllenme aşamasındaki eşleşen kromozm sayılarının fazla olmasından kaynaklanan bir nebi DNA anamolisidir.
Down sendromun tedaviside yoktur..ve yapılan ikili test kesin sonuç vermemekle birlikte ileri tetkik için (3 tarama ,amniyosentez için)yapılıp yapılmaması için bilgi verir.......malesef ülkemizde yapılan ikli testler (umarım herkesde güzle çıkar..) hatalı bilgi verme olasılığı olduğu çoğu anneyi strese sokmaktadır......

ama ayrıntılı ultrason çoook önemli ..çünki işte burda bebeğin olası hastalı olup olamadığı,sakat olup olmadığı,uzuvlarından tutup beyninde kist olup olmadığı hakkında detaylı bilgi verir..işte burda erken teşhis tedavi ve en önemlisi doğum şeklinin önemi hakkında bilghi verir..

ikili testlerin tercihe bırakılmasını çok doğru buluyorum..doktorumda destekliyor..

Senin adına çok ama çok mutlu oldum inan.. Allah nazarlardan saklasın .. Senin resim beni de heyecanlandırdı =) cuma günü 2 li testim var... Bekle ki, cuma olsun artık =)

İnşallah güzel haberlerle dönersin doktordan. Perşembe gece uyuyamycaksın zaten:) ben bi gün öncesinde uyuyamıyorum hiç :)

A ne biçim dr muş o. Salak mı ne? Özel hastane miydi gittiğin hastane? Gerçi devlet hastaneside olsa mutlaka şikayet et. Gerizekalı şey. Hamile kadınla böyle mi konuşulur. Sevmiyorsa işini yapmayacak. Sinir oldum şimdi bende

LoHastanedeyim kizlar ams yattima yatacagima bin pidman,arastidma hastanesi o kadar,eski ki bi kac saate,cikis olacak

kuzum gözün aydın.. maşallah sizeeee.. çok sevindim.. daha da iyi olun inşallah...
Cok tesekkur ederim priorim.nerelerdesin nasilsin az geliyorsun
Su anda sinirden agliyorum acim ama hic bidey yiyemiyorum sut icsem agzina geliyo..acim ama ac ilk defa bgn kan ilaci akdim onun etkisi mi?bilmiyorum agliyorim iste bebegim hoc bisi yiyemedi
Canim demr ilacini ystmsdan hemen once ic.miden bulandirma.stshini kapamaz zaman
Bu arada internetten Lierac jel sipariş vermiştim bugün geldi :) artık kullanmaya başlycam.
Ben de vereceğim o kremden
O ne gıcık dr imis oyle

Bu arada internetten Lierac jel sipariş vermiştim bugün geldi :) artık kullanmaya başlycam.

ona ben de bir karar veremedim,çoğu hamile arkadaşımın alerjisi olmuş Lierac jele.Bir tanesinin hiç çatlağı olmadı,sadece Johnson baby sürmüş,duştan çıkmadan her yerine,durulamadan çıkmış.Sıfır çatlak.

Diğeri 8 ay çatlamamış,kullanmış çatlak kremi de,son ay bir anda çatlamış göbüşü..

Cilt yapısından,bir de tabi alınan kilodan oluyo sanırım,herkeste farklı..ucuz da değil bu kremler,e madem çatlıyosun sonuçta,öf bilemedim..

Eve,sanirim esim uni hast akrabasi,var oraninsa buradan farki yokturki ama sanci cekende doguransa kusandavayni odadayiz yenek geldivyiyemedim
Sinirlerim bozuldu yapcak bisey yok diyolar,tabsiyon ve atesimi kontrol ettiler,sadece kanamayada bakmiyolar evde olup yatsam daha morel olmaz mi

6 aylik gibi misin oy ben de gobegim cok cikti diyorum . Senin gobegi dusunemedim valla guvenlikciyle de alakali bi durum olabikir ama cok denk gelen oldu cevremde.

hayatımdaki en yüksek kiloda hamile kalınca böyle oldu , hayat boyu 60,70'lerdeydim ne güzel aah ah

Nisan anneleri göbüş fotoları bölümü var ya,oraya koyucam ki kimse üzülmesin haline

hayatımdaki en yüksek kiloda hamile kalınca böyle oldu , hayat boyu 60,70'lerdeydim ne güzel aah ah

Nisan anneleri göbüş fotoları bölümü var ya,oraya koyucam ki kimse üzülmesin haline

aslinda kilolularin gec belli olur karni derler. Birazda ic karnin darligiyla alakali.

Bilmiyorum valla önlemimizi alalım da. Ben 53 kiloydum hamilelkte 1 kilo almışm. Ama zaman geçince ne olur bilmiyorum. Duşta bebek yağı kullanırım. Lierac jeli de yatınca kullanırım. Uygun fiyata aldım güvenilir bir siteden.

Ay kotu ortammis cidden. Burdaki arastirma hastanesi ozelden temiz . Cunku temizlik elemanlari ozel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…