2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ben de 51 le hamile kaldim 52 yim simdi. Oglumda 52 ile kaldim 70 le doguma gittim. Popomda catlak oldu karnimda olmamisti.

Canım tabi sen daha iyi bilirsin. Psikolojik olarak evde daha rahat hissedeceksen kendini evine gitmen bencede daha doğru.

canım yazdıklarını okudukça babaannemi goruyorum kayınvalidende mekanı cennet oılsun ama çok çektirmiştir anneme

bende şimdilik duştan sonra bebe yapı kullanıyorum..bide kakao yağı sürüyorum ara ara..özellikler göğüslerime:)

kalça,bel, basen,göbek,göğüs çatlamaya müsait yerlerim benim..

devlet hastanesi internetten şikayet edeyim diyorum eğüer becerebilirsem edicem bidaha asla ona gitmem bugunde hava çok soğuk sabahın köründe bebeğimi görücem sevinciyle kalktım giittim beni doğrudürüüst ultrasona bile sokmadı bakması 15 sn sürdü bebeğimide göstermedi bana cinsiyetinini sorunca bide ordan postayı yedim

Bu arada internetten Lierac jel sipariş vermiştim bugün geldi :) artık kullanmaya başlycam.

ben de diyordum bu hafta 3 ay bitiyor alayım bir krem diye. bana şu bitkisel yağları önerenler de oldu. biri kayısı çekirdeği yağı kullanmış hiç çatlamamış. benim cildim çatlamaya çok müsait, zaten boyumun uzadığı zamandan kalçamda çatlaklarım var. o nedenle artık sürmeye başlamam lazım.

o doktor tam dayaklıkmış,keşke şikayet etseydin,yuh diyorum kadına !!!

Son düzenleme:
televizyon bilgisayar gibi elektronik cihazların canlı hücre üzerine direk bir etkisi yokmuş.bende işim gereği sürekli bilgisayar başındayım ilk merak ettiğim şey buydu.ama ortamda çiçek varsa özellikle kaktüs,o zararlı radyasyonu emiyormuş.için rahat edecekse bulunduğun oda ya, yada masana bir çiçek koy

Pahalı olsaymış geçen hafta 49 tl'ye aldık arkadaşıma,Hello baby'den,gayet de memnun..

Benm de öyle bacaklarmn üst kısmnda var çatlaklar. Kakao yağı da aldım ama bu lierac ı çok methettiler doktorum da onu tavsiye etti. Aldım ben de inşallah fayda eder.

Mutlaka şikayet et. Artık devlet hastanelerindede drların performanslarına bakıyorlarmış. Sağlık bakanlığına şikayet et.

Tam da bu konuyu konuştuk bugün yine eşimle,ben de doktoruma mail attım,eşimle ikili test istemiyoruz,detaylı ultrason istiyoruz diye.
Yani sinir oldugum,evet bu testler özelde baya pahalı,parasız olsun diye de devlete gitsek korkunç sıralar bekliyoruz hamile,yorgun halimizle ve adam gibi cihazları da yok,bir de üstüne yanlış çıkma ihtimaliyle bizim hamileliğimizi mahfetme riskleri yüksek.
Anlamıyorum ki,o kadar teknoloji çağındayız,şu testi yüzde yüz doğruluk payıyla yaptıramıyoruz.Kaç kişinin hamileliği zehir oldu,sağlıklı doğum yaptılar,hep burda okudum..

Ne diyim,hakkımızda hayırlısı

Ne biçim hastaneymiş o öyle allahın cezaları.
Sen sıkma canını bosver unutmaya çalış
kendi doktoruna git

Ne biçim hastaneymiş o öyle allahın cezaları.
Sen sıkma canını bosver unutmaya çalış
kendi doktoruna git

benim doktorumda o hastanede çalışıyor ama ben şöyle bir kanıya vardım kadın doğumcu bayan doktorlar hep gıcık oluyor yada bana öyleleri denk geldi erkek doktorlar daha anlayışlı kibar oluyolar benim doktorum erkekti idaha kendi doktorum dışı gitmicem heleki bayan doktorlardan çok soğudum

bence adını da yaz o doktorun,yanlışlıkla gitmeyelim diye !

İkili testi sanırım sağlık ocağındada yapıyrolar.
Ben kan vermeye gitmiştim. ikili testi yapıyoruz dediler diye hatırlıyorum

Canım o dr dan dr a göre değişiyor. Bende senin gibi düşünüyordum. O yüzden ilk dr um erkekti. Canlı bebeğimi kürtaja almaya kalktı. Sonra kardeşimin dr una gittim bayan. Şimdi ondan çok memmunum. Güler yüzlü tatlı dilli. Halden de anlıyor.

Benm de öyle bacaklarmn üst kısmnda var çatlaklar. Kakao yağı da aldım ama bu lierac ı çok methettiler doktorum da onu tavsiye etti. Aldım ben de inşallah fayda eder.

nerden aldın canım internetten. direk isim vermek yasak olabilir ama bilindik bir yerse belki ipucu verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…