Bilmiyorum valla önlemimizi alalım da. Ben 53 kiloydum hamilelkte 1 kilo almışm. Ama zaman geçince ne olur bilmiyorum. Duşta bebek yağı kullanırım. Lierac jeli de yatınca kullanırım. Uygun fiyata aldım güvenilir bir siteden.
Eve,sanirim esim uni hast akrabasi,var oraninsa buradan farki yokturki ama sanci cekende doguransa kusandavayni odadayiz yenek geldivyiyemedim
Sinirlerim bozuldu yapcak bisey yok diyolar,tabsiyon ve atesimi kontrol ettiler,sadece kanamayada bakmiyolar evde olup yatsam daha morel olmaz mi
Canım benimkine defalarca söyledim karışma bu evde bir yatak odam var zaten dedim ama laftan anlayan biri degil.ben yokken odamda ne var ne yok yıkıyor ya.yatak odası perdemi 60 dercede yıkamış mahvetmiş sinirden agladım niye yıkıyon ben yıkamıştım dedim.çok pismiş.ya daha neler neler anlatsam roman olur.diğer hamileliğimde burnumdan getirdi aglamaktan mahvoldum bebgi in kalbi durdu.bu hamileliğimdede aynını yaptı hastanelerden eve gidemedim.eşim çok üzüldü.şimdi çok korkuyo bişey olcak diye
Ben de 51 le hamile kaldim 52 yim simdi. Oglumda 52 ile kaldim 70 le doguma gittim. Popomda catlak oldu karnimda olmamisti.
A ne biçim dr muş o. Salak mı ne? Özel hastane miydi gittiğin hastane? Gerçi devlet hastaneside olsa mutlaka şikayet et. Gerizekalı şey. Hamile kadınla böyle mi konuşulur. Sevmiyorsa işini yapmayacak. Sinir oldum şimdi bende
Bu arada internetten Lierac jel sipariş vermiştim bugün geldi :) artık kullanmaya başlycam.
slm kızlar doktordan geldim iğnemi oldum ama keşşke gitmeseymişim boşuna yol zahmeti çektim bu halimle iyce yoruldum geldim başka bi dr fikri alayım diye kendi dr gitmedim bayan bi dr randevu almıştım kadın moralimi hepten bozdu odadan postaladı beni ikili testi yaptırmadım diye bi dövmediği kaldı düşük riskimin olduğunu kanamamın olduğunu söledim hiiç tınlamadı iğnemi bile yazmadı 12. haftadan sonra gerek yok dedi bende ama benim kanamam var dedim hiç sallamadı bide düşecekse zaten düşer hatta düşerse sevin dedi 3lü testi mutlaka yaptır ya çocuğun özürlüyse doğurucanmı böyle saçma sapan konuştu manyakmıdır nedir nerden buna randevu aldım pişman oldum kendisi hamileyken herşeyi yapmış amuda bile kalkmış bişey olmamış bide böyle söylüyor ya keşke şikayet etseydim orda kendi derdime düştüm unuttum ne biçim doktorlar var Allah bunları ıslah etsin
televizyon bilgisayar gibi elektronik cihazların canlı hücre üzerine direk bir etkisi yokmuş.bende işim gereği sürekli bilgisayar başındayım ilk merak ettiğim şey buydu.ama ortamda çiçek varsa özellikle kaktüs,o zararlı radyasyonu emiyormuş.için rahat edecekse bulunduğun oda ya, yada masana bir çiçek koykizlar bilgisayar basinda devamli oturmak tehlikeli mi?
radyasyon ve surekli otururdugumuz icin pozisyonumuz bebege zarar verir mi ? yarim saatte bir kalkip dolasiyorum ama islerimde birikti tabletten halledemiyorum ne yapacagim Allahtan evdeyim sanci olursa uzaniyorum ama ne bilim korkuyorum :18:
aksam esim laptopu getirince mi yapayim ne diyorsunuz?
:44::44:
Merhaba Anneler,
Avrupa ve A.B.D.da kanguru deyince akla ilk gelen markalardan Ergo Baby Türkiyede.
Parenting dergisi tarafından son 20 yılın en önemli 20 bebek ürününden biri seçilen Ergo Baby, siz ve bebeğiniz için en uygun seçim.
Ergo Baby Organik Kanguru ürünlerini en iyi fiyat garantisiyle burada bulabilirsiniz.
Adres:
ERGO BABY KANGURU
ben de diyordum bu hafta 3 ay bitiyor alayım bir krem diye. bana şu bitkisel yağları önerenler de oldu. biri kayısı çekirdeği yağı kullanmış hiç çatlamamış. benim cildim çatlamaya çok müsait, zaten boyumun uzadığı zamandan kalçamda çatlaklarım var. o nedenle artık sürmeye başlamam lazım.
devlet hastanesi internetten şikayet edeyim diyorum eğüer becerebilirsem edicem bidaha asla ona gitmem bugunde hava çok soğuk sabahın köründe bebeğimi görücem sevinciyle kalktım giittim beni doğrudürüüst ultrasona bile sokmadı bakması 15 sn sürdü bebeğimide göstermedi bana cinsiyetinini sorunca bide ordan postayı yedim
canım ikilli test bebeğin down sendromu ,trizomi 18 olup olmadığını kesin olmamakla birlikte tespiti için yapılır .Bu bir bebekteki anamolidir..döllenme aşamasındaki eşleşen kromozm sayılarının fazla olmasından kaynaklanan bir nebi DNA anamolisidir.
Down sendromun tedaviside yoktur..ve yapılan ikili test kesin sonuç vermemekle birlikte ileri tetkik için (3 tarama ,amniyosentez için)yapılıp yapılmaması için bilgi verir.......malesef ülkemizde yapılan ikli testler (umarım herkesde güzle çıkar..) hatalı bilgi verme olasılığı olduğu çoğu anneyi strese sokmaktadır......
ama ayrıntılı ultrason çoook önemli ..çünki işte burda bebeğin olası hastalı olup olamadığı,sakat olup olmadığı,uzuvlarından tutup beyninde kist olup olmadığı hakkında detaylı bilgi verir..işte burda erken teşhis tedavi ve en önemlisi doğum şeklinin önemi hakkında bilghi verir..
ikili testlerin tercihe bırakılmasını çok doğru buluyorum..doktorumda destekliyor..
devlet hastanesi internetten şikayet edeyim diyorum eğüer becerebilirsem edicem bidaha asla ona gitmem bugunde hava çok soğuk sabahın köründe bebeğimi görücem sevinciyle kalktım giittim beni doğrudürüüst ultrasona bile sokmadı bakması 15 sn sürdü bebeğimide göstermedi bana cinsiyetinini sorunca bide ordan postayı yedim
Cok tesekkur ederim priorim.nerelerdesin nasilsin az geliyorsun
Canim demr ilacini ystmsdan hemen once ic.miden bulandirma.stshini kapamaz zaman
Ben de vereceğim o kremden
O ne gıcık dr imis oyle
Ne biçim hastaneymiş o öyle allahın cezaları.
Sen sıkma canını bosver unutmaya çalış
kendi doktoruna git
Tam da bu konuyu konuştuk bugün yine eşimle,ben de doktoruma mail attım,eşimle ikili test istemiyoruz,detaylı ultrason istiyoruz diye.
Yani sinir oldugum,evet bu testler özelde baya pahalı,parasız olsun diye de devlete gitsek korkunç sıralar bekliyoruz hamile,yorgun halimizle ve adam gibi cihazları da yok,bir de üstüne yanlış çıkma ihtimaliyle bizim hamileliğimizi mahfetme riskleri yüksek.
Anlamıyorum ki,o kadar teknoloji çağındayız,şu testi yüzde yüz doğruluk payıyla yaptıramıyoruz.Kaç kişinin hamileliği zehir oldu,sağlıklı doğum yaptılar,hep burda okudum..
Ne diyim,hakkımızda hayırlısı
benim doktorumda o hastanede çalışıyor ama ben şöyle bir kanıya vardım kadın doğumcu bayan doktorlar hep gıcık oluyor yada bana öyleleri denk geldi erkek doktorlar daha anlayışlı kibar oluyolar benim doktorum erkekti idaha kendi doktorum dışı gitmicem heleki bayan doktorlardan çok soğudum
Benm de öyle bacaklarmn üst kısmnda var çatlaklar. Kakao yağı da aldım ama bu lierac ı çok methettiler doktorum da onu tavsiye etti. Aldım ben de inşallah fayda eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?