Dua et sadece.. Umarım hayırlısı olur hakkımızda arkadaşım.ay gerçekten mi içime su serptin
sanırım küçük olduğu için görünmüyor bende bir terslik var die düşünmüştüm
bakalım yarın kendi tüp bebek dr ne diyecek
asıl randevum yarın da
Evde can sIkintisi.Biraz once cin ve rus takvimine baktim.Cine gore kizim rusa gore oglum oluyor:):):)Daha ben kesemizi goremedim ama cinsiyeti ogrendim bile eheueheuehue
Kanamam var
22 haftaya kadae bende coraspin icmistim
Buarada kizlar,kalp atislariyla bitmicek is ikili testler olcumler var,sonra detayli uag sonra kilolar ve agrilar,sancilar
Bol bol dua edin Allah insallah hic birimize kotu yazgilar yazmak evlatlarimizi saglikla kucaklariz
Az once dus aldim yaglandim
Cok rahatkadim gunde iki kere dus aliyorum
Sat ne zmndi ?''''''''''???kızlarrrrr mrb bugün dr a gittik keseyi gördük sonunda çok mutlu oldum 15 ağuststa gidecez kalp atışı için umarım herşey güzel dewam eder...
Geçen sefer ki gebelikte iğnesini kullandım ilaçkullandım yine tutmadı beş aylıkken gitti yavrum, o halde çok daha fazla canım acıyor. o Yüzden beklicem şimdi ne gelirse Rabbimden , ama yinede insan üzülüyor
yok canım estağfrullah sen çıtır annesin
ya içime dert oldu bu doktora benim arkadaşımda gidiyordu ona progestan aspirin falan vermişti
bende keseyi görünce hiçbişey sormak aklıma gelmedi
araya bayramda giricek inşallah birşey olmaz
22 haftaya kadae bende coraspin icmistim
Buarada kizlar,kalp atislariyla bitmicek is ikili testler olcumler var,sonra detayli uag sonra kilolar ve agrilar,sancilar
Bol bol dua edin Allah insallah hic birimize kotu yazgilar yazmak evlatlarimizi saglikla kucaklariz
Az once dus aldim yaglandim
Cok rahatkadim gunde iki kere dus aliyorum
canım benimm Rabbim yardımcın olsun inş bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
bazen doktor unutabiliyo bende klomen kullanmıştım bu ay ilk gittiğimde aklıma gelmedi 2. gidişimde sordum bana folic asit vermicekmisiniz die onun üstüne verelim dedi başladım kullanmaya...
coraspini pıhtılaşma sorunun olduğu içinmi verdi yoksa önlem olsun die kendiliğindenmi verdi ben çok korkuyorum bu kan pıhtılaşmasındanda eğer sorun olmadan veriyorsa muayeneye gittiğimde isticem bende...bigün doktor beni kapıdan kovar şunu nie yazmıyosun bunu nie vermiyosun diyorum die ama dur bakalım hayırlısı...
Arkadaşlar bu ilaçları genellikle tedaviyle olan gebeliklerde veriyorlar panik yapmayın yani normal gebeliklerde vermiyorlar
Rus takvimi ne kızlar
ben pco hastasıyım düzenli gluphagace kullanıyorum daha öncede 4-5 defa klomen tedavisi görmüştüm olmadı bırakmıştım bu ay klomen kullandım önümüzdeki ay artık aşılama yaptırcaktım ama şükür aşılamaya gerek kalmadı yani bende hormon takviyesi aldım öyle hamile kaldım yumurta gelişmiyodu benim...
Vallacanim google da buldum.Sacma birsey iste:):)
Ya kizlar alisveristen geldik 1 saatkadar ayakta kaldik.seffaf akintimgelmis az,Hep ayakta kalirsamya beyaz ya seffaf geliyor.Allahtan renk degistirmiyor kahveye donmuyor ama neden boyle acaba?
Hiç takma kafana bak benim ıkı gündür kahverengi geliyor işten gelince oluyor genelde yatsam olmayacak galiba ama ne yapayım ben anneme sordum oda dediki erkek çocukta genellikle kahverengi akinti olurmuş kızlarda hep beyaz akinti gelirmiş gerçekten benim ıkı kızda hep beyaz akinti olmuştu belki bu sefer cinsiyet farklıdır gerçi yarin gidecem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?