o doktor tam dayaklıkmış,keşke şikayet etseydin,yuh diyorum kadına !!!
benim doktorumda o hastanede çalışıyor ama ben şöyle bir kanıya vardım kadın doğumcu bayan doktorlar hep gıcık oluyor yada bana öyleleri denk geldi erkek doktorlar daha anlayışlı kibar oluyolar benim doktorum erkekti idaha kendi doktorum dışı gitmicem heleki bayan doktorlardan çok soğudum
devlet hastanesi internetten şikayet edeyim diyorum eğüer becerebilirsem edicem bidaha asla ona gitmem bugunde hava çok soğuk sabahın köründe bebeğimi görücem sevinciyle kalktım giittim beni doğrudürüüst ultrasona bile sokmadı bakması 15 sn sürdü bebeğimide göstermedi bana cinsiyetinini sorunca bide ordan postayı yedim
nerden aldın canım internetten. direk isim vermek yasak olabilir ama bilindik bir yerse belki ipucu verebilirsin
yaaa Allahim ne karisiyorlar ki sende ver cevabini saygini yitirmeden fazla yuzgoz olmadan bildir hadlerini cnm
Rabbim yardimcin olsun Allahtan esin yaninda cok sukur
ayyy kiyamam oyle kayinvalideye yaaaabide duzeltiyor
ama elbette yatak odasi mahremdir girmemeli
en azindan kotu niyetli degil neler duyuyoruz muska koyani millete anlatani arkasindan konusani amannnn Allah iyi etsin yaaa
canim benim artik kendin icin degil bebegin icin yasayacaksin takmicaksin duymayacaksin vurdumduymaz olacaksin
bende zamaninda cok takiyordum artik umrumda degil gulup geciyorum elbette zamanla olacak seyler bunlar
ama kapi kilitleme olayi iyi fikir umarim anlar
Canım o dr dan dr a göre değişiyor. Bende senin gibi düşünüyordum. O yüzden ilk dr um erkekti. Canlı bebeğimi kürtaja almaya kalktı. Sonra kardeşimin dr una gittim bayan. Şimdi ondan çok memmunum. Güler yüzlü tatlı dilli. Halden de anlıyor.
ben de diyordum bu hafta 3 ay bitiyor alayım bir krem diye. bana şu bitkisel yağları önerenler de oldu. biri kayısı çekirdeği yağı kullanmış hiç çatlamamış. benim cildim çatlamaya çok müsait, zaten boyumun uzadığı zamandan kalçamda çatlaklarım var. o nedenle artık sürmeye başlamam lazım.
şimdi bakınıyorum sağlık bakanlığının sitesine becereb ilirsem şikayet edicem canım çok moralimi bozdu ben oraya bebeğimi görmeye sevinmeye gidiyorum kadın bütün sevincimi kursağıma tıkadı böylelerine doktor denmez onun gibilere göre çocuğu aldırmak lazım kanamam var diye zaten bu çocuk düşer düşersede sevinmen gerek diyor Allah ıslah etsin
Doktorum şimdi 53 sün doğumda en fazla 65 olman lazım dedi.
Ağrım ve bulantılarımın geçtiği için bebeğimden çok endeşiliydim.. Ama dün doktora gittim ve herşey çok güzel dedi, boş yere tadımı kaçırmışım =) 3-5 kaşık su da nasılda oynuyordu yavrum... Bu moral beni epeyce huzurlu kılar diye düşünüyorum.. Cuma günü de 2 li test için gideceğim... o da güzel sonuçlar versin.. Değmeyin keyfime =)... Allah hepizin gönlüne göre versin.. Tek duam bu. Bizden olanları bize bağışlasın Allahım. (AMİN)
benimde ergenlikte göğüslerim buyurken çatlamıştı o zaman kimse krem yag falan önermemişti
bende çıkınca alıcam sıvı vazelim veya badem yağı
benimde ergenlikte göğüslerim buyurken çatlamıştı o zaman kimse krem yag falan önermemişti
bende çıkınca alıcam sıvı vazelim veya badem yağı
Kizlar steteskopla kalp sesini dinledigni soylemisti birisi bebisinin
Kacinci haftsda dinlenebilir ki.alsamolmuyo boyle cok özlüyorum
Bende bu konuda sana katılıyorum. Erkekler daha anlayışlı oluyorlar.
Bizde kadınız kadınları kötülemek istemem ama bu konularda çok anlayışsızlar.
Herşey normalmiş sanki çok doğum yaptık normal heyecansız olmamızı bekliyorlar.
evet yaa ne güselde oynuyorlar içerde bende bebeğimi düşündüğümde hep usg görüntleri aklıma geliyor şimdi oynuyordur diyorum canımmmm benimmmm çok seviyoruz biz bu bebişleriiiiiiiiiiiiiii
Hasta Hakları Başvurusu Bildirim Formu
Canım bu linkten şikayette bulunabilirsin. Onlar sana sonuçla ilgili bilgi maili atıyorlar sonradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?