2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
o doktor tam dayaklıkmış,keşke şikayet etseydin,yuh diyorum kadına !!!

şimdi bakınıyorum sağlık bakanlığının sitesine becereb ilirsem şikayet edicem canım çok moralimi bozdu ben oraya bebeğimi görmeye sevinmeye gidiyorum kadın bütün sevincimi kursağıma tıkadı böylelerine doktor denmez onun gibilere göre çocuğu aldırmak lazım kanamam var diye zaten bu çocuk düşer düşersede sevinmen gerek diyor Allah ıslah etsin

Bende bu konuda sana katılıyorum. Erkekler daha anlayışlı oluyorlar.
Bizde kadınız kadınları kötülemek istemem ama bu konularda çok anlayışsızlar.
Herşey normalmiş sanki çok doğum yaptık normal heyecansız olmamızı bekliyorlar.

ya evet anlamıyorum bu tip dr.ları....
ya hamilelik bizim en özel sürecimiz..Bir kere Rabbimizden gelen çok değerli bir lutuf,değer,..düşünsenize bir Allah'ın yaratmak isminin tecellisi bayanlara verilmiş..bir mucize bir insan oluşuyor annenin vucudunda..ve eminim kızlar bizler hamilelik sürecinde,doğum sırasında,emzirme sürecinde kimbilir kaaaaç melek Allahın izniyle bizlere dualar ediyor,bize refaket ediyor..biz çokk özelizz..ve inanın bayan olduğum için o kadar şükrediyorum ki..

ve hamile bayana toplumda yapılan hele hele en hassas olduğumuz dönemlerde hastanelerde kötü davranan doktorlara,ebelere,hemşirelere çoookkkk üzülüyorum kzıyorum..ben sağlıkçı aile büyüdüm..ve devlet hastanelerini hele hele kadın doğum servislerinin çok iyi biliyorum..(tabi şimdi hepsi öyle değildir artık ama) .....hele bide gariban insanlara olan tutumları , azarlamaları....

Allah herkese vicdan sahibi insan gibi insan olan merhametli insanları karşısına çıkarsın....

arkadaşım sende üzülme..Dr.değiştimeye çalış..morelini bozma..bizler çok değerliyiz ...

tatlım zamane gelinleri pek oyle düşünmuyo :)

bana hiç iyisi denk gelmedi işte benim doktorumda erkek ama o kadar kibar davranıyorki özeldeki birçok doktordan daha özen gösteriyor vakit ayırıyor bişey sorunca cevaplıyor psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyor adam işini severek yapıyor ben şimdiye kadar böyle bi doktorla ilk defa karşılaştım bidahada doktorumdan başkasına gitmem hatta doğum yaptırıyorsa doğumumuda onda yapmak istiyorum

benimde ergenlikte göğüslerim buyurken çatlamıştı o zaman kimse krem yag falan önermemişti
bende çıkınca alıcam sıvı vazelim veya badem yağı

Salak şey. Mantığa bak düşerse sevinmen gerekmiş. Ay sinir oldum inanki. Ağızlarının payını vermek lazım işte. Ahlaksız şey.

evet yaa ne güselde oynuyorlar içerde bende bebeğimi düşündüğümde hep usg görüntleri aklıma geliyor şimdi oynuyordur diyorum canımmmm benimmmm çok seviyoruz biz bu bebişleriiiiiiiiiiiiiii

benimde ergenlikte göğüslerim buyurken çatlamıştı o zaman kimse krem yag falan önermemişti
bende çıkınca alıcam sıvı vazelim veya badem yağı

kakao yağını da duydum aslında... belki de en iyisi aktara gidip karışım yaptırmak derim ama yap ortaya bir karışık diye

Kizlar steteskopla kalp sesini dinledigni soylemisti birisi bebisinin
Kacinci haftsda dinlenebilir ki.alsam olmuyo boyle cok özlüyorum

evet cnm kadınlar öyle heralde benimki menopozada girmişti iyice kafası atıktı :)

evet yaa ne güselde oynuyorlar içerde bende bebeğimi düşündüğümde hep usg görüntleri aklıma geliyor şimdi oynuyordur diyorum canımmmm benimmmm çok seviyoruz biz bu bebişleriiiiiiiiiiiiiii

Ahh şu annelik hormonlarımız yok mu =) böyle düşündükçe bebeğimi kucağıma alacağım günleri, bana anne diyeceği günleri içim içime sığmıyor... Ayaklarım yerden kesiliyor sevinçten.. Rabbim herkese tatdırsın bu mutluluğu İnşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza yavrularımızı..

burcu arkadaşım iyi sabretmişsin ben olsam o lafından sonra kesin saldırmıştım. sonra 3.sayfa haberi gebe kadın doktoru tartakladı diye. çoğu robotlaşmış olduğundan karşılarındakini de öyle zannediyorlar. onlara göre cenin, pıhtı vs dedikleri bizim hayatımızın anlamı bunu fark eden doktor o kadar az ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…